|
Post by Restauracja na Kościuszki on Jan 25, 2024 21:13:37 GMT 1
Zeus Mgła Wojny opinie o Stalingradzkim snajperze? Moim zdaniem kiepsko to wygląda. Zupełnie nijaki, aż musiałem wejść w jego posty, bo pamiętałem tylko ten z pierwszej strony. Chociaż to może kwestia tego, że co druga kreacja tutaj to jakiś snajper. Ale sure, jak najbardziej może być w mafii, na razie to trudno mi powiedzieć, czy gra kreacyjnie, czy nie. Dawaj, ciśnij go! Dlatego dobrym pomysłem jest jutro półtajne pomiędzy snajperami nickowymi. Temat będzie dużo bardziej czytelny.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 21:13:46 GMT 1
via mobile
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 25, 2024 21:13:46 GMT 1
Jan ludwik pyszny mafioso albo ego grande To dość zabawne, bo ja właśnie sobie pomyślałem, że z różnych względów chłopak jednym postem mógł się uniewinnić na pierwszą połowę rozgrywki. A co tam jest uniewinniające, chłopak Tzn. po chuj coś takiego pisać po godzinie rozgrywki w grze, gdzie jeszcze sto rzeczy może się zmienić i wszyscy mocarze jeszcze żyją Chyba tylko żeby się pokazać
|
|
|
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 25, 2024 21:14:59 GMT 1
Jeszcze jedno. Ja oczywiście większości postów z początku gry nie czytam. Jak już niejednokrotnie podkreślałem, d1 mamy niezwykle mocny nie tylko jeśli chodzi o robienie pressingu, ale też jeśli chodzi o to jak mafia sobie z nim radzi. Dlatego jestem pewien, że tak czy owak, kazdego słabego mafiozę wyłapiecie, a każdy mocny tak czy owak przejdzie spokojnie.
W związku z tym, skupcie się raczej na szukaniu niewinnych. Mafii jest łatwo prezentować jakiś poziom niewinności i nie zwracać na siebie uwagi. Trudniej znacznie przeżyć miasto, które się celnie uniewinnia i zacieśnia szyki zamykając mafiozów w klatce i nie dając im możliwości łatwych linczów na miastowych.
Poleciałem w jakimś innym kierunku, a miałem nie o tym. Sugeruję porzucić spamowanie. Te wczesne interakcje z d1 nie przynoszą już zauważalnych skutków, posty przydadzą wam się bliżej linczu a jednocześnie jak ktoś będzie chciał wrócić do tego co się działo to będzie miał łatwiej. Zatem skupcie się na najbliższym poście, grajcie tak, żeby każdy post przynosił korzyść dla miasta.
|
|
|
Post by Mgła Wojny on Jan 25, 2024 21:15:33 GMT 1
no i huj, Denis wkurwil Moralesa i nawet nominacji do kreacji roku nie bedzie za niego juz
|
|
|
Post by Fajnopolak on Jan 25, 2024 21:15:49 GMT 1
To dość zabawne, bo ja właśnie sobie pomyślałem, że z różnych względów chłopak jednym postem mógł się uniewinnić na pierwszą połowę rozgrywki. A co tam jest uniewinniające, chłopak Tzn. po chuj coś takiego pisać po godzinie rozgrywki w grze, gdzie jeszcze sto rzeczy może się zmienić i wszyscy mocarze jeszcze żyją Chyba tylko żeby się pokazać Wcześniej padło wobec kogoś w temacie "co Ty taki pomocny, jak jakiś mafioza!" wobec innego gracza. Potem wyskakuje Jan Ludwik z arcypomocnym postem. Niefortunnie by to wyszło w mafii, co nie? Mnie się ten post podoba.
|
|
|
Post by Jackson Lamb on Jan 25, 2024 21:16:32 GMT 1
Morales obiecujący, ale zobaczymy jak będzie śpiewał swoje canción jak jego cojones przypadkiem same wylądują na sartén.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 21:17:05 GMT 1
via mobile
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 25, 2024 21:17:05 GMT 1
no i huj, Denis wkurwil Moralesa i nawet nominacji do kreacji roku nie bedzie za niego juz Nie chce mi się już z google translate latać w tę i z powrotem Lo siento
|
|
|
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 25, 2024 21:17:15 GMT 1
To dość zabawne, bo ja właśnie sobie pomyślałem, że z różnych względów chłopak jednym postem mógł się uniewinnić na pierwszą połowę rozgrywki. A co tam jest uniewinniające, chłopak Tzn. po chuj coś takiego pisać po godzinie rozgrywki w grze, gdzie jeszcze sto rzeczy może się zmienić i wszyscy mocarze jeszcze żyją Chyba tylko żeby się pokazać Gościu, jutro mnie pewnie nie będzie, a co edycję przerabiamy jakieś cyrki, jest sporo nowych graczy. Patrz trochę dalej niż na czubek własnego nosa. Ja tutaj przyszedłem wygrać, więc robię rzeczy, które pomogą mi wygrać.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 21:17:31 GMT 1
via mobile
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 25, 2024 21:17:31 GMT 1
Morales obiecujący, ale zobaczymy jak będzie śpiewał swoje canción jak jego cojones przypadkiem same wylądują na sartén. Możesz to sprawdzić w każdej chwili, amigo
|
|
|
Post by Student UKSW on Jan 25, 2024 21:17:52 GMT 1
Jan ludwik pyszny mafioso albo ego grande To po prostu bufon. Dziękuję za uwagę.
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 25, 2024 21:17:55 GMT 1
To dość zabawne, bo ja właśnie sobie pomyślałem, że z różnych względów chłopak jednym postem mógł się uniewinnić na pierwszą połowę rozgrywki. A co tam jest uniewinniające, chłopak Tzn. po chuj coś takiego pisać po godzinie rozgrywki w grze, gdzie jeszcze sto rzeczy może się zmienić i wszyscy mocarze jeszcze żyją Chyba tylko żeby się pokazać Jak w cztery minuty od wysłania posta zawierającego faktycznie 101 grania w mafię dostajesz na ryj dwie pizdy sprowadzające się do "mafiozo gra na wyrobienie pozycji", to raczej tej pozycji nie zbudujesz. Zakładam, ze skoro postanowił takiego posta napisać, to najprawdopodobniej jest to gracz raczej z tych bardziej doświadczonych, co widać, że z nie jednego chleba piec jadł i w związku z tym można się spodziewać, że on też miał świadomość tego, że zaraz się tłum zleci i zacznie go cisnąć za to. A na jakąś odwróconą psychologię czy inne mafijne ustawki trochę chyba za wcześnie, co? Jedziemy z nimi do spodu.
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 25, 2024 21:18:03 GMT 1
A mi się nie podoba, ale niekoniecznie mam go za mafijny. Jest ktoś, komu się ten post podoba, ale ma go za mafijny? Przydałoby się pełne spektrum.
A Studencik pierdoli od rzeczy. Czego oni was uczą na tych studiach?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 21:18:23 GMT 1
via mobile
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 25, 2024 21:18:23 GMT 1
A co tam jest uniewinniające, chłopak Tzn. po chuj coś takiego pisać po godzinie rozgrywki w grze, gdzie jeszcze sto rzeczy może się zmienić i wszyscy mocarze jeszcze żyją Chyba tylko żeby się pokazać Gościu, jutro mnie pewnie nie będzie, a co edycję przerabiamy jakieś cyrki, jest sporo nowych graczy. Patrz trochę dalej niż na czubek własnego nosa. Ja tutaj przyszedłem wygrać, więc robię rzeczy, które pomogą mi wygrać. >nie czytam początkowych postów >przyszedłem tu wygrać No nie wiem, może jednak to ego grande tu wchodzi w grę
|
|
|
Post by Parzysty Miejski Snajper on Jan 25, 2024 21:18:36 GMT 1
Zupełnie nijaki, aż musiałem wejść w jego posty, bo pamiętałem tylko ten z pierwszej strony. Chociaż to może kwestia tego, że co druga kreacja tutaj to jakiś snajper. Ale sure, jak najbardziej może być w mafii, na razie to trudno mi powiedzieć, czy gra kreacyjnie, czy nie. Dawaj, ciśnij go! Dlatego dobrym pomysłem jest jutro półtajne pomiędzy snajperami nickowymi. Temat będzie dużo bardziej czytelny. Jakie, kurwa, półtajne jak mamy jawne głosowanie. Już nie mówiąc o tym, że jebanie między dwoma snajperami to słaby pomysł, w końcu backup jest tylko jeden i szkoda, żeby wszedł do gry już po pierwszym linczu jak rok temu.
|
|
|
Post by Restauracja na Kościuszki on Jan 25, 2024 21:20:12 GMT 1
To może być jawne
|
|
|
Post by Parzysty Miejski Snajper on Jan 25, 2024 21:20:15 GMT 1
A mi się nie podoba, ale niekoniecznie mam go za mafijny. Jest ktoś, komu się ten post podoba, ale ma go za mafijny? Przydałoby się pełne spektrum. A Studencik pierdoli od rzeczy. Czego oni was uczą na tych studiach? To student UKSWordu, to taki gorszy gatunek studenta.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 21:20:19 GMT 1
via mobile
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 25, 2024 21:20:19 GMT 1
A co tam jest uniewinniające, chłopak Tzn. po chuj coś takiego pisać po godzinie rozgrywki w grze, gdzie jeszcze sto rzeczy może się zmienić i wszyscy mocarze jeszcze żyją Chyba tylko żeby się pokazać Jak w cztery minuty od wysłania posta zawierającego faktycznie 101 grania w mafię dostajesz na ryj dwie pizdy sprowadzające się do "mafiozo gra na wyrobienie pozycji", to raczej tej pozycji nie zbudujesz. Zakładam, ze skoro postanowił takiego posta napisać, to najprawdopodobniej jest to gracz raczej z tych bardziej doświadczonych, co widać, że z nie jednego chleba piec jadł i w związku z tym można się spodziewać, że on też miał świadomość tego, że zaraz się tłum zleci i zacznie go cisnąć za to. A na jakąś odwróconą psychologię czy inne mafijne ustawki trochę chyba za wcześnie, co? Jedziemy z nimi do spodu. No dobra, ale doświadczony gracz miałby też świadomość, że te wskazówki na ten moment w rozgrywce są chuja warte, nikt do tego nie wróci jeżeli go jutro i tak ma nie być.
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 25, 2024 21:20:30 GMT 1
PMS druga mafia. Zresztą nawet jeśli nie, to Agata będzie wdzięczna, jak się go pozbędziemy. A ona wygląda na taką, co potrafi przypierdolić
|
|
|
Post by Parzysty Miejski Snajper on Jan 25, 2024 21:21:03 GMT 1
Nie fikaj, bo Sanepid na Ciebie naślę.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 21:22:03 GMT 1
via mobile
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 25, 2024 21:22:03 GMT 1
PMS druga mafia. Zresztą nawet jeśli nie, to Agata będzie wdzięczna, jak się go pozbędziemy. A ona wygląda na taką, co potrafi przypierdolić A kto pierwsza, ciągle señor Sławek?
|
|