|
Post by Agata Wróbel on Jan 28, 2024 15:22:04 GMT 1
jak nie przestaniesz być pizdą to wyrzucę Cię przed Zeusem
umówieni?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 15:22:36 GMT 1
via mobile
Post by Mgła Wojny on Jan 28, 2024 15:22:36 GMT 1
sie najpierw dowiedz o co biega w gierce to pogadamy dlatego nie warto odpierdalać zawsze 200% normy docenienie rzadko, a jak raz zrobisz 50% to cichych dramatów sceny niezliczonych
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 15:22:53 GMT 1
via mobile
Post by Mgła Wojny on Jan 28, 2024 15:22:53 GMT 1
jak nie przestaniesz być pizdą to wyrzucę Cię przed Zeusem umówieni? nie będę tak rozmawiał
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 28, 2024 15:28:33 GMT 1
Kurwa no ja tylko tak napisałem, żeby zagaić, a ty mi takie pytania trudne zadajesz. Zeus z wypadkowej ilość postów-merytoryka postów-fajność mógłby być mafiozą teoretycznie, ale jak sobie tak szukałem po mecie, której nie można używać, to nie mam żadnego solidnego typu kto to może być, skoro nie jestem to ja, a wszystkie pomysły, jakie mi przychodzą do głowy mówią, że najprawdopodobniej jest to niewinna wersja jakiegoś gracza. Dla mnie jeździć, obserwować, dzisiaj bym go nie wyrzucił. Student jest dziwny/nadaktywny, treści wiele nie ma, no taki koleś, któremu na zielono nic nie dam, mózg mówi, żeby dawać go nisko, a to zazwyczaj się kończy niewinnym xDDD Memcena podsumował Ludwik w jednym postów, że jak nie będzie lepszego pomysłu na lincz, to by go można odpalić tylko dlatego, że o uniewinnienie będzie tutaj trudno, ale no to takie meh by było dla mnie. Fajnopolaka czytałem wcześniej i mi się raczej podobał metowo, ma swoich fanów na dzisiaj, będę chciał z Moralesem jeszcze na jego temat pogadać. Saliningradzki no to mam zdanie jak ty, w mafii najlepsze argumenty to te prawdziwe i tutaj znowu ma zastosowanie to, co było o nim pisane edycję temu. Że za 2-3 dni do będzie widać jak na dłoni, spiny o rolę nie ma. Z braku laku można by myśleć o odpaleniu go dzisiaj przy braku lepszych celów, teoretycznie jakieś światło na parę nicków by to rzuciło, ale raczej nie tych, co mnie teraz głównie interesują, ale jednak wolałbym wyłuskać kogoś z tego grona nibyglonów na przykład. cholera takiego mądrego posta napisałeś a na koniec klasyczna odcina prądu co a, że na koniec to że przy linczu no to trochę tak ale tylko trochę, bo wtedy to i tak było fajnopolak-student i poszedłem za swoim pewniejszym readem po prostu, no jak polak będzie w mafii to podwójny blamaż z mojej strony, no ale co poradzisz nic nie poradzisz mgła nwm, graj chyba normalnie, buszuj se po temacie i rób co chcesz, nie wiem czy to żebyś gadał z kimś o sobie to tera najlepszy plan, ale ja to ja
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 28, 2024 15:29:01 GMT 1
sie najpierw dowiedz o co biega w gierce to pogadamy dlatego nie warto odpierdalać zawsze 200% normy docenienie rzadko, a jak raz zrobisz 50% to cichych dramatów sceny niezliczonych nie, my jesteśmy poważni i rozmawiamy jak poważni ludzie doceniony zostałeś najbardziej ze wszystkich więc nie wiem czemu pierdolisz dramatów też nikt nie robi jesteś nie do pokolorowania, jesteś groźny i kurewsko odbiegasz od swojej normy. W normalnych warunkach po prostu SAM BYŚ SIEBIE ZLINCZOWAŁ I nie chodzi mi tu o brak mięsa i dymów. Chodzi o brak czegokolwiek. Narzekasz na to, że nie znalazłeś sobie przestrzeni w której mógłbyś coś zrealizować. Masz czas dzisiaj znaleźć sobie te przestrzeń i zacząć ją realizować. Czy rozpoczniesz od kminienia na temat glonów, czy od rzucenia jakichś uniewinnień czy od znalezienia winnego, czy od znalezienia sposobu na uniewinnienie siebie - ja mam to w piździe. Wiem, że jesteś w stanie to zrobić w godzine.
|
|
chochoł
Edycja#40
Limit postów: 300
|
Post by chochoł on Jan 28, 2024 15:29:47 GMT 1
na chuj grasz na przetrwanie i w środek stawki się pozycjonujesz? statuetka z gówna zrobiła swoje, przecież wiadomo że zlecisz, snajperska to nie zwykła edycja, a Pshema przez to straciliśmy i jego mental
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 28, 2024 15:32:48 GMT 1
jak nie przestaniesz być pizdą to wyrzucę Cię przed Zeusem umówieni? nie będę tak rozmawiał możesz nawet rozpocząć od wejścia w zawodników z dwóch ostatnich przedziałów które wymyśliłem i próby ustosunkowania się albo poprzestawiania w moich szeregach chce z Tobą gadać i daje Ci te możliwość ale kierunek naszej dyskusji będę przestawiał w stronę, która mi jako miastu coś da a Ty, wybacz, że powtórzę, ale jak ciumciok na szkolnej dyskotece podpierasz ścianę, nie wiesz jak wejść i nie wiesz jak zacząć, a teraz wchodzisz z luzacką chęcią pogadania, ale świrujesz mi pawiana o jakimś zagubionym. Jak mawiał wieszcz - krótka piłka - ruchasz albo walisz konia
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 28, 2024 15:33:34 GMT 1
Ty tam chochołas wybrałeś sobie od rana zadanie i mam nadzieję, że jakoś je w międzyczasie realizujesz co?
Jako wasz Project Manager widzę, że muszę tutaj niektórych przypilnować
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 28, 2024 15:35:06 GMT 1
4/11, ciężary
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 28, 2024 15:37:21 GMT 1
cholera takiego mądrego posta napisałeś a na koniec klasyczna odcina prądu co ale tylko trochę, bo wtedy to i tak było fajnopolak-student i poszedłem za swoim pewniejszym readem po prostu, no jak polak będzie w mafii to podwójny blamaż z mojej strony, no ale co poradzisz nic nie poradzisz a jak większość da Ci wybór skakania z mostu w lewą albo w prawą stronę to też będziesz szukał pewniejszego readu? kurwa stary wyprostuj sie klata do przodu i kreujemy rzeczywistość, a nie wybieramy najlepszych dróg z tych, które dla nas przygotowali bez urazy oczywiście przykładowi memcen z pysznym ludwikiem liczę na Ciebie, przestań być kozakiem tylko jak jesteś w mafii, kurwa ktoś jeszcze potrzebuje motywacyjnego kopa w dupe?
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 28, 2024 15:38:59 GMT 1
No elo, to kogo dziś linczujemy? ...ale jak to mnie?
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 28, 2024 15:40:26 GMT 1
Agata jedynie czym jestem zdziwiony jeśli chodzi o dolną część twojej listy to Pysznym. Mi na przestrzeni gry wygląda na bardziej niewinnego niż winnego. Może coś tam fajnego wychwyciłaś co odbiega od normy od jego miejskich wcieleń i masz na niego solidne argumenty świadczące o jego bytności w mafii. Zwłaszcza jak student pisał o Pysznym, że to najgorszy gracz w tej edycji ale tak bardziej sugerując bardziej niewinność Pysznego.
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 28, 2024 15:46:50 GMT 1
zrób połowe i dawaj part1
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 15:51:56 GMT 1
via mobile
Post by Krwawy Hegemon on Jan 28, 2024 15:51:56 GMT 1
Agata jedynie czym jestem zdziwiony jeśli chodzi o dolną część twojej listy to Pysznym. Mi na przestrzeni gry wygląda na bardziej niewinnego niż winnego. Może coś tam fajnego wychwyciłaś co odbiega od normy od jego miejskich wcieleń i masz na niego solidne argumenty świadczące o jego bytności w mafii. Zwłaszcza jak student pisał o Pysznym, że to najgorszy gracz w tej edycji ale tak bardziej sugerując bardziej niewinność Pysznego. Aha, a nie dziwi cię tam twoja obecność ani nie będziesz z nią polemizować tylko jak Rejtan bronisz Janka pysznego? Jaki wspaniały samarytanin Czemu go uniewinniacie? Tak serio. Nie wydaje wam się że lincz na snajperze będzie dawał nam najwięcej informacji o tym co zadziało się dnia pierwszego?
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 28, 2024 15:52:12 GMT 1
Agata jedynie czym jestem zdziwiony jeśli chodzi o dolną część twojej listy to Pysznym. Mi na przestrzeni gry wygląda na bardziej niewinnego niż winnego. Może coś tam fajnego wychwyciłaś co odbiega od normy od jego miejskich wcieleń i masz na niego solidne argumenty świadczące o jego bytności w mafii. Zwłaszcza jak student pisał o Pysznym, że to najgorszy gracz w tej edycji ale tak bardziej sugerując bardziej niewinność Pysznego. ja sobie tam poszeregowałem bardziej zwracając uwagę na górę niż dół stawki, w żadnym wypadku nie wydaje mi się, że dolna czwórka to brakująca mafia. Pyszny po prostu w mojej opinii zasłużył żeby się tam znaleźć i pewnie będzie to kolejna osoba którą zajmę się treściwiej, ale póki co zniechęcacie mnie wszyscy dookoła bo nikt to nie daje żadnych myśli uwolnionych a sam w swoim sosie się taplać nie lubie dawaj snajper, robimy zabawe weź sobie tą liste i daj mi takie trzy NIETYPOWE nazwiska, którym czujesz że wartoby się przyjrzeć
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 28, 2024 15:53:04 GMT 1
Agata jedynie czym jestem zdziwiony jeśli chodzi o dolną część twojej listy to Pysznym. Mi na przestrzeni gry wygląda na bardziej niewinnego niż winnego. Może coś tam fajnego wychwyciłaś co odbiega od normy od jego miejskich wcieleń i masz na niego solidne argumenty świadczące o jego bytności w mafii. Zwłaszcza jak student pisał o Pysznym, że to najgorszy gracz w tej edycji ale tak bardziej sugerując bardziej niewinność Pysznego. Aha, a nie dziwi cię tam twoja obecność ani nie będziesz z nią polemizować tylko jak Rejtan bronisz Janka pysznego? Jaki wspaniały samarytanin Czemu go uniewinniacie? Tak serio. Nie wydaje wam się że lincz na snajperze będzie dawał nam najwięcej informacji o tym co zadziało się dnia pierwszego? to też jest prawda
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 28, 2024 16:00:40 GMT 1
(po szybkim przejrzeniu ichniejszych postów)
Glonarium Wynik mafia nie oznacza mafia per se, ale że trzeba takiego huncwota wyczyścić po prostu. Popełniać błędy spoko i uwolnić przedpole, poki to nie jest rozwalanie rolnych (czytaj: łasuchowanie).
Falomat: (Egze)
Kolorowanka: Student UKSW. Mafia. Glonowanie: Po obudzeniu po linczowym i po wyjściu że tutaj jest Egze, no wygląda całkiem nie glonowo, aczkolwiek dziwnie się czuje z takim skrytym Egze. Neutralnie. Kurwidołek: Reakcje wchodzące w klasyczne mem teksty (to jest sabotaż), z drugiej strony Egze póki nie nie ztunnel visionuje na jakimś temacie to ma chillerkę. Aczkolwiek przypomina się Discordowa, gdzie mu wyjśćie z kurwidołka nie wyszło i szybko lepy dostał i z gry poszedł. Mafia. Szczery, prosty, miastowy: Mega proste komunikaty i punktowanie samych konkretnych rzeczy, no dociekliwe detektywowanie. Miasto. Sterylność: Złote dziecko mafijne, więc najtrudniejsza możliwa giereczka, no podejrzewałbym nawet że możę być Snajperem, gdyby nie to, że jako Snajper grałby w kontrze do tego pewnie. Miasto. Drugi szereg: Najsilniejszy wśród najsłabszych, wiec wśród niżu tabelki chciał być widoczny i zero strachu. to dobrze Miasto. 3/6 = Miasto.
Krwawy Hegemon:
Kolorowanka: Nie-Student. Miasto Glonowanie: Równomierne tendencyjne granie w górę, no mafia ma odwrotne problemy. Miasto Kurwidołek: Troche IKS DE FELLOW TOWN MEMBERS, trochę jednak wyluzowanych jajec. Buta mafijna albo lekkosć miastowa. Do zvajbowania jeszcze. Neutralnie. Szczery, prosty, miastowy: Praktycznie cała jego gra, przynajmniej w day2, to proste i konkretne pytania. Więc w ten estymator wchodzi jak w masło. Miasto Sterylność: Ukierunkowany na konfliktowanie i bezpardowność. RESPECC Miasto Drugi szereg: Wierzę że w normalnej edycji pewnie pogralby mocarniej, bo tutaj ile postów? półtora kola poleciało w 24h? a to schizofrenia, więc nawet bym mu sie nie dziwił by nie brac udzialu w tym kociokwiku. Aczkolwiek dobra miejscówka do wyboru scieżki. Neutralnie 4/6 = Miasto.
Jackson Lamb:
Kolorowanka: Nie-Student. Miasto Glonowanie: Totalny dól, może nie jest to Charles LeBlanc, but still. Mafia. Kurwidołek: Jakiś płaczliwy post, przepraszanie, duży posting bez odruchowych rzeczy. No jak stwarzalem kurwidolek, i względem nie topperów, to właśnie na takich graczy. Mafia. Szczery, prosty, miastowy: Stara się domniemanie wszystko wyjaśnić, co u niego się dzieje, więc na +. Miasto Sterylność: Wymyślona gierka z mafijnego - od ustalonej linijki. Mafia. Drugi szereg: Zapracowany jak na glona, chyba sam nie chce być tak z tyłu (ale kto by chcial? Tylko wyjebany na maksa miastowy jak Fraser), więc na plus. Ale wiadomo, na dwoje babka wróżyła. Miasto.
3/6 = Miasto. 3/6 = Mafia.
Grafi
Kolorowanka: Student UKSW. Mafia. Glonowanie: No dla mnie totalnie widać że nie ma energii do giery. Mafia. Kurwidołek: Jedyne co pokazuje to jakieś odmęty emocji, więc tutaj bym go propsował, bo głownie to daje. Miasto Szczery, prosty, miastowy: Jakieś narracyjne posty, jakieś komentarze, mało opiniowania. takie HEHE you know. Mafia. Sterylność: Prościutka giera, do czyszczenia. Mafia Drugi szereg: Nie dąży do drugiego szeregu, więc spoko. Gra (xD) swoje. Miasto 4/6 = Mafia
Cigano Ronaldo: (Red)
Kolorowanka: Nie-Student. Miasto Glonowanie: No gracz z takim potencjałem. Każdy post wyliczony, brak naturalności wrzut Mafia. Kurwidołek: Absolutnie chłodna głowa. No ale u niego to nie rozróżnienia, jak nie ma sytuacji podbramkowej. Neutralnie. Szczery, prosty, miastowy: Same konkreciki, jaśniej się nie da. Miasto Sterylność: To nawet nie jest 10% jego mafijnych możliwości. Mafia. Drugi szereg: Nie przewodzi, otwarcie mówi, że gra na przetrwanie, pewnie będzie umiał to jakoś łopatologicznie wyjaśnić, ale przecież jakby był miastowym Mocarzem, to mafia by szła w popłoch i musiała go zerować, a jak Mafioza by robił jakieś ideologiczne wytłumaczenia na wszystko. Z trzeciej strony nie kryje tozsamosci, ale jakby krył, to wiadomo jakie miałby problemy (Trzeci Mędrzec). Mafia. 3/6 = Mafia.
Restauracja na Kościuszki:
Kolorowanka: Nie-Student. Miasto Glonowanie: Jak dla mnie typowa glonusza, która jeszcze glonuszo ucieka na bycie zaczepianym. Sam na niego głosowałem, by press wszedł i aktywizacja, z marnym skutkiem. Mafia. Kurwidołek: No nie ma poruszenia miastem i jego losami. Mafia. Szczery, prosty, miastowy: Nawiązania do Fenerbace, wiec totalny kozak, a gra jak gra. Nie widzę dobrej woli. Mafia. Sterylność: Czekam na emocje, calkowicie nieporuszony jako jeden z głównych kandy do linczu, mogło być odliczanie na discordzie. Mafia. Drugi szereg: Głeboko wyjebane w pozycję. Miasto 4/6 = Mafia.
Pozostali: Albus Dumbledore, Rap MATTer Fakker, Big Gay Al, Początkujący mafiozo
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 28, 2024 16:01:15 GMT 1
Restauracja to Lewkoń jak nie RapMatters? what, Fenerbace i chujo-granie XD złoty strzał w żyłę właśnie chyba zaliczam
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 16:01:33 GMT 1
via mobile
Post by Mgła Wojny on Jan 28, 2024 16:01:33 GMT 1
czemu w trakcie zmieniłeś metodologię prezentacji xdd
|
|
|
Post by Albus Dumbledore on Jan 28, 2024 16:03:02 GMT 1
Agata jedynie czym jestem zdziwiony jeśli chodzi o dolną część twojej listy to Pysznym. Mi na przestrzeni gry wygląda na bardziej niewinnego niż winnego. Może coś tam fajnego wychwyciłaś co odbiega od normy od jego miejskich wcieleń i masz na niego solidne argumenty świadczące o jego bytności w mafii. Zwłaszcza jak student pisał o Pysznym, że to najgorszy gracz w tej edycji ale tak bardziej sugerując bardziej niewinność Pysznego. Aha, a nie dziwi cię tam twoja obecność ani nie będziesz z nią polemizować tylko jak Rejtan bronisz Janka pysznego? Jaki wspaniały samarytanin Czemu go uniewinniacie? Tak serio. Nie wydaje wam się że lincz na snajperze będzie dawał nam najwięcej informacji o tym co zadziało się dnia pierwszego? jest to jedna ze słusznych linii, ale czy linczowanie pod sprawdzanie tego co się działo w d1 jest najlepsze? Nie wiem i nie podam odpowiedzi, bo nie da się tego obliczyć. Z jednej strony mamy szanse dostać odpowiedzi na pytania czy swing na studenta jest ochroną kogoś z dwójki Fajnopolak/Strzelec, ale z drugiej strony jak się mylimy to niewiele ruszyliśmy do przodu tych linczem. Nie postawiliśmy żadnych znaków nierówności między graczami. Zazwyczaj chciałbym iść twoim tropem, bo jako miastowy chcesz wiedzieć co dokładnie się odwaliło w d1, aby móc dalej analizować rozgrywkę, ale w tej edycji czuję, że chciałbym mieć inną grupę kontrolną. Jednym z takich aspektów jest prosta matematyka mafiozów jest 5/6 w zależności jak patrzec. W grupie polak/snajper mamy max 2, co może sugerować mniejsze zyski niż jakbyś poszli jednak w scenariusz B
|
|