|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 28, 2024 16:03:10 GMT 1
ten niebieski to najbardziej zjebany do używania kolor na dark motywie
dlaczego Grafi ma 4 mafie a napisane potem 4/6 miasto?
ps. hegemon może być niewinny, jak czytam co pisze teraz
|
|
|
Post by Albus Dumbledore on Jan 28, 2024 16:03:43 GMT 1
(po szybkim przejrzeniu ichniejszych postów)
Glonarium Wynik mafia nie oznacza mafia per se, ale że trzeba takiego huncwota wyczyścić po prostu. Popełniać błędy spoko i uwolnić przedpole, poki to nie jest rozwalanie rolnych (czytaj: łasuchowanie).
Falomat: (Egze)
Kolorowanka: Student UKSW. Mafia. Glonowanie: Po obudzeniu po linczowym i po wyjściu że tutaj jest Egze, no wygląda całkiem nie glonowo, aczkolwiek dziwnie się czuje z takim skrytym Egze. Neutralnie. Kurwidołek: Reakcje wchodzące w klasyczne mem teksty (to jest sabotaż), z drugiej strony Egze póki nie nie ztunnel visionuje na jakimś temacie to ma chillerkę. Aczkolwiek przypomina się Discordowa, gdzie mu wyjśćie z kurwidołka nie wyszło i szybko lepy dostał i z gry poszedł. Mafia. Szczery, prosty, miastowy: Mega proste komunikaty i punktowanie samych konkretnych rzeczy, no dociekliwe detektywowanie. Miasto. Sterylność: Złote dziecko mafijne, więc najtrudniejsza możliwa giereczka, no podejrzewałbym nawet że możę być Snajperem, gdyby nie to, że jako Snajper grałby w kontrze do tego pewnie. Miasto. Drugi szereg: Najsilniejszy wśród najsłabszych, wiec wśród niżu tabelki chciał być widoczny i zero strachu. to dobrze Miasto. 3/6 = Miasto.
Krwawy Hegemon:
Kolorowanka: Nie-Student. Miasto Glonowanie: Równomierne tendencyjne granie w górę, no mafia ma odwrotne problemy. Miasto Kurwidołek: Troche IKS DE FELLOW TOWN MEMBERS, trochę jednak wyluzowanych jajec. Buta mafijna albo lekkosć miastowa. Do zvajbowania jeszcze. Neutralnie. Szczery, prosty, miastowy: Praktycznie cała jego gra, przynajmniej w day2, to proste i konkretne pytania. Więc w ten estymator wchodzi jak w masło. Miasto Sterylność: Ukierunkowany na konfliktowanie i bezpardowność. RESPECC Miasto Drugi szereg: Wierzę że w normalnej edycji pewnie pogralby mocarniej, bo tutaj ile postów? półtora kola poleciało w 24h? a to schizofrenia, więc nawet bym mu sie nie dziwił by nie brac udzialu w tym kociokwiku. Aczkolwiek dobra miejscówka do wyboru scieżki. Neutralnie 4/6 = Miasto.
Jackson Lamb:
Kolorowanka: Nie-Student. Miasto Glonowanie: Totalny dól, może nie jest to Charles LeBlanc, but still. Mafia. Kurwidołek: Jakiś płaczliwy post, przepraszanie, duży posting bez odruchowych rzeczy. No jak stwarzalem kurwidolek, i względem nie topperów, to właśnie na takich graczy. Mafia. Szczery, prosty, miastowy: Stara się domniemanie wszystko wyjaśnić, co u niego się dzieje, więc na +. Miasto Sterylność: Wymyślona gierka z mafijnego - od ustalonej linijki. Mafia. Drugi szereg: Zapracowany jak na glona, chyba sam nie chce być tak z tyłu (ale kto by chcial? Tylko wyjebany na maksa miastowy jak Fraser), więc na plus. Ale wiadomo, na dwoje babka wróżyła. Miasto.
3/6 = Miasto. 3/6 = Mafia.
Grafi
Kolorowanka: Student UKSW. Mafia. Glonowanie: No dla mnie totalnie widać że nie ma energii do giery. Mafia. Kurwidołek: Jedyne co pokazuje to jakieś odmęty emocji, więc tutaj bym go propsował, bo głownie to daje. Miasto Szczery, prosty, miastowy: Jakieś narracyjne posty, jakieś komentarze, mało opiniowania. takie HEHE you know. Mafia. Sterylność: Prościutka giera, do czyszczenia. Mafia Drugi szereg: Nie dąży do drugiego szeregu, więc spoko. Gra (xD) swoje. Miasto 4/6 = Miasto
Cigano Ronaldo: (Red)
Kolorowanka: Nie-Student. Miasto Glonowanie: No gracz z takim potencjałem. Każdy post wyliczony, brak naturalności wrzut Mafia. Kurwidołek: Absolutnie chłodna głowa. No ale u niego to nie rozróżnienia, jak nie ma sytuacji podbramkowej. Neutralnie. Szczery, prosty, miastowy: Same konkreciki, jaśniej się nie da. Miasto Sterylność: To nawet nie jest 10% jego mafijnych możliwości. Mafia. Drugi szereg: Nie przewodzi, otwarcie mówi, że gra na przetrwanie, pewnie będzie umiał to jakoś łopatologicznie wyjaśnić, ale przecież jakby był miastowym Mocarzem, to mafia by szła w popłoch i musiała go zerować, a jak Mafioza by robił jakieś ideologiczne wytłumaczenia na wszystko. Z trzeciej strony nie kryje tozsamosci, ale jakby krył, to wiadomo jakie miałby problemy (Trzeci Mędrzec). Mafia. 3/6 = Mafia.
Restauracja na Kościuszki:
Kolorowanka: Nie-Student. Miasto Glonowanie: Jak dla mnie typowa glonusza, która jeszcze glonuszo ucieka na bycie zaczepianym. Sam na niego głosowałem, by press wszedł i aktywizacja, z marnym skutkiem. Mafia. Kurwidołek: No nie ma poruszenia miastem i jego losami. Mafia. Szczery, prosty, miastowy: Nawiązania do Fenerbace, wiec totalny kozak, a gra jak gra. Nie widzę dobrej woli. Mafia. Sterylność: Czekam na emocje, calkowicie nieporuszony jako jeden z głównych kandy do linczu, mogło być odliczanie na discordzie. Mafia. Drugi szereg: Głeboko wyjebane w pozycję. Miasto 4/6 = Mafia.
Pozostali: Albus Dumbledore, Rap MATTer Fakker, Big Gay Al, Początkujący mafiozo
Nabawiłem się daltonizmu w wieku 30 lat, dzięki xD
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 16:04:54 GMT 1
via mobile
Post by Mgła Wojny on Jan 28, 2024 16:04:54 GMT 1
ja uważam że huja warta jest ta analiza chochoła i widzę tam pierdolety które pisał cugowski jak był mafii (przyp. mafioza sprzed paru edycji), czyli effort z którego nic nie wynika
a jednocześnie mamy tu Fajnopolaka który też analizę chochoła stawia na piedestale mafia corner
|
|
chochoł
Edycja#40
Limit postów: 300
|
Post by chochoł on Jan 28, 2024 16:05:09 GMT 1
ten niebieski to najbardziej zjebany do używania kolor na dark motywie dlaczego Grafi ma 4 mafie a napisane potem 4/6 miasto? ps. hegemon może być niewinny, jak czytam co pisze teraz Bo kopiuje od innego template a potem modyfikje bo to popierdolonie ciezkie jest, spoko, moge jeszcze zmienic, dziekuwa
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 16:05:48 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 28, 2024 16:05:48 GMT 1
Mam wiele obaw.
Raz, że coraz bardziej mi się wydaje, że cała trójka Student, Polak, snajper może być niewinna, a my sami sobie zgotowaliśmy ten los. I boję się, że jeśli tak jest, to pójdziemy w sprawdzenia Snajpera i Polaka, odpalimy dwóch niewinnych i dopiero schody się zaczną.
Dwa, że nie za bardzo przekonują mnie te argumenty na Zeusa. Sam jeszcze wczoraj myślałem, że Zeus chyba w mafii ale to ile szabel nazbierał i to, że żaden argument dzisiejszy do mnie nie trafił (najbardziej trafił do mnie wczorajszy argument Agaty), przekonuje mnie, że potrzebujemy czasu z Zeusem i chyba będę go dzisiaj wetował.
Trzy, teraz mam obawy, że zbierają się nade mną czarne chmury i że jeśli podejmę próbę mocnego działania na zejście dzisiaj i z zeusa, i z polaka, i ze snajpera i z mgły - może to spowodować, że palec sprawiedliwości wskaże na mnie, a Agatka po tej edycji na MU mi nie ufa. Chyba nawet słusznie, bo w sumie to chuja gram.
Czuję się w szachu i nie wiem co robić.
|
|
|
Post by Albus Dumbledore on Jan 28, 2024 16:06:05 GMT 1
Wy jesteście pewni, że Cygano to Red?
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 28, 2024 16:06:23 GMT 1
ja uważam że huja warta jest ta analiza chochoła i widzę tam pierdolety które pisał cugowski jak był mafii (przyp. mafioza sprzed paru edycji), czyli effort z którego nic nie wynika a jednocześnie mamy tu Fajnopolaka który też analizę chochoła stawia na piedestale mafia corner Jak pokazałą sytuacja z Capibara i Muchą to kolejnosc jebania glonów jest w chuj istotna
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 28, 2024 16:07:12 GMT 1
Mam wiele obaw. Raz, że coraz bardziej mi się wydaje, że cała trójka Student, Polak, snajper może być niewinna, a my sami sobie zgotowaliśmy ten los. I boję się, że jeśli tak jest, to pójdziemy w sprawdzenia Snajpera i Polaka, odpalimy dwóch niewinnych i dopiero schody się zaczną. Dwa, że nie za bardzo przekonują mnie te argumenty na Zeusa. Sam jeszcze wczoraj myślałem, że Zeus chyba w mafii ale to ile szabel nazbierał i to, że żaden argument dzisiejszy do mnie nie trafił (najbardziej trafił do mnie wczorajszy argument Agaty), przekonuje mnie, że potrzebujemy czasu z Zeusem i chyba będę go dzisiaj wetował. Trzy, teraz mam obawy, że zbierają się nade mną czarne chmury i że jeśli podejmę próbę mocnego działania na zejście dzisiaj i z zeusa, i z polaka, i ze snajpera i z mgły - może to spowodować, że palec sprawiedliwości wskaże na mnie, a Agatka po tej edycji na MU mi nie ufa. Chyba nawet słusznie, bo w sumie to chuja gram. Czuję się w szachu i nie wiem co robić. całą edycję teatralny jesteś mocno ziomson, teraz też coś wymyślisz zaproponuj coś od siebie tylko nie mów załęcki, bo staram się traktować cię poważnie
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 16:08:24 GMT 1
via mobile
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 28, 2024 16:08:24 GMT 1
Mam wiele obaw. Raz, że coraz bardziej mi się wydaje, że cała trójka Student, Polak, snajper może być niewinna, a my sami sobie zgotowaliśmy ten los. I boję się, że jeśli tak jest, to pójdziemy w sprawdzenia Snajpera i Polaka, odpalimy dwóch niewinnych i dopiero schody się zaczną. Dwa, że nie za bardzo przekonują mnie te argumenty na Zeusa. Sam jeszcze wczoraj myślałem, że Zeus chyba w mafii ale to ile szabel nazbierał i to, że żaden argument dzisiejszy do mnie nie trafił (najbardziej trafił do mnie wczorajszy argument Agaty), przekonuje mnie, że potrzebujemy czasu z Zeusem i chyba będę go dzisiaj wetował. Trzy, teraz mam obawy, że zbierają się nade mną czarne chmury i że jeśli podejmę próbę mocnego działania na zejście dzisiaj i z zeusa, i z polaka, i ze snajpera i z mgły - może to spowodować, że palec sprawiedliwości wskaże na mnie, a Agatka po tej edycji na MU mi nie ufa. Chyba nawet słusznie, bo w sumie to chuja gram. Czuję się w szachu i nie wiem co robić. Dawaj alternatywy a nie pierdolisz Ja cię dzisiaj zlinczować nie dam, mimo że mam wątpliwości Ale tego Zeusa se spojrzyj, szczególnie mając do dyspozycji jego tożsamość
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 16:08:34 GMT 1
via mobile
Post by Mgła Wojny on Jan 28, 2024 16:08:34 GMT 1
Mam wiele obaw. Raz, że coraz bardziej mi się wydaje, że cała trójka Student, Polak, snajper może być niewinna, a my sami sobie zgotowaliśmy ten los. I boję się, że jeśli tak jest, to pójdziemy w sprawdzenia Snajpera i Polaka, odpalimy dwóch niewinnych i dopiero schody się zaczną. Dwa, że nie za bardzo przekonują mnie te argumenty na Zeusa. Sam jeszcze wczoraj myślałem, że Zeus chyba w mafii ale to ile szabel nazbierał i to, że żaden argument dzisiejszy do mnie nie trafił (najbardziej trafił do mnie wczorajszy argument Agaty), przekonuje mnie, że potrzebujemy czasu z Zeusem i chyba będę go dzisiaj wetował. Trzy, teraz mam obawy, że zbierają się nade mną czarne chmury i że jeśli podejmę próbę mocnego działania na zejście dzisiaj i z zeusa, i z polaka, i ze snajpera i z mgły - może to spowodować, że palec sprawiedliwości wskaże na mnie, a Agatka po tej edycji na MU mi nie ufa. Chyba nawet słusznie, bo w sumie to chuja gram. Czuję się w szachu i nie wiem co robić. czyli przed podjęciem działań w które wierzysz powstrzymuje cię strach przed tym że wejdziesz na świecznik przez to? ogarnij się gościu
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 16:09:01 GMT 1
via mobile
Post by Mgła Wojny on Jan 28, 2024 16:09:01 GMT 1
paluch a daj swoją listę graczy taka ładna kolorowa
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 16:09:38 GMT 1
via mobile
Post by Mgła Wojny on Jan 28, 2024 16:09:38 GMT 1
ja uważam że huja warta jest ta analiza chochoła i widzę tam pierdolety które pisał cugowski jak był mafii (przyp. mafioza sprzed paru edycji), czyli effort z którego nic nie wynika a jednocześnie mamy tu Fajnopolaka który też analizę chochoła stawia na piedestale mafia corner Jak pokazałą sytuacja z Capibara i Muchą to kolejnosc jebania glonów jest w chuj istotna jestem stuprocentowo przekonany że przynajmniej jeden snajper ma wysrane na to co pisze jakiś chochoł i glonów w rozgrywce już zaraz nie będzie i tak
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 28, 2024 16:09:39 GMT 1
ja uważam że huja warta jest ta analiza chochoła i widzę tam pierdolety które pisał cugowski jak był mafii (przyp. mafioza sprzed paru edycji), czyli effort z którego nic nie wynika a jednocześnie mamy tu Fajnopolaka który też analizę chochoła stawia na piedestale mafia corner Doubt, może i niewiele wynika, ale zupełnie nie widzę, co miałoby w tym być mafijnego, jeśli się wie, kto je pisze. Ale bądź otwarty: to masz Chochoła za mafię, czy tylko "zwracasz uwagę, że to co robi wygląda jak robota mafiozo"?
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 28, 2024 16:09:53 GMT 1
Wy jesteście pewni, że Cygano to Red? Zwyzywał Lowridera, wątpliwosci?
|
|
|
Post by Albus Dumbledore on Jan 28, 2024 16:10:18 GMT 1
Ja absolutnie nie mogę traktować poważnie Pysznego, a po informacji, że to Tomuś, to ja mam kurwa jakiś mindfuck w głowie i zastanawiam się jak mozna taki downfall zaliczyć, granie na MU Ci nie służy
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 16:10:48 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 28, 2024 16:10:48 GMT 1
Mam wiele obaw. Raz, że coraz bardziej mi się wydaje, że cała trójka Student, Polak, snajper może być niewinna, a my sami sobie zgotowaliśmy ten los. I boję się, że jeśli tak jest, to pójdziemy w sprawdzenia Snajpera i Polaka, odpalimy dwóch niewinnych i dopiero schody się zaczną. Dwa, że nie za bardzo przekonują mnie te argumenty na Zeusa. Sam jeszcze wczoraj myślałem, że Zeus chyba w mafii ale to ile szabel nazbierał i to, że żaden argument dzisiejszy do mnie nie trafił (najbardziej trafił do mnie wczorajszy argument Agaty), przekonuje mnie, że potrzebujemy czasu z Zeusem i chyba będę go dzisiaj wetował. Trzy, teraz mam obawy, że zbierają się nade mną czarne chmury i że jeśli podejmę próbę mocnego działania na zejście dzisiaj i z zeusa, i z polaka, i ze snajpera i z mgły - może to spowodować, że palec sprawiedliwości wskaże na mnie, a Agatka po tej edycji na MU mi nie ufa. Chyba nawet słusznie, bo w sumie to chuja gram. Czuję się w szachu i nie wiem co robić. Cele na lincz? Nie wiem Nie wiem Nie wiem Vetuje Daj mi trzy kierunki które wydają Ci się rozsądne żeby je pchać
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 28, 2024 16:11:01 GMT 1
Ja absolutnie nie mogę traktować poważnie Pysznego, a po informacji, że to Tomuś, to ja mam kurwa jakiś mindfuck w głowie i zastanawiam się jak mozna taki downfall zaliczyć, granie na MU Ci nie służy 5/5 wygranych jako mafiozo pamietaj, niemiastowy ale niemafijny to podstawowe kryterium tutaj, Tomuś ładnie w to daje, ciężko
|
|
|
Post by Albus Dumbledore on Jan 28, 2024 16:11:17 GMT 1
Wy jesteście pewni, że Cygano to Red? Zwyzywał Lowridera, wątpliwosci? tak, to trochę za mało dla mnie
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 16:11:52 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 28, 2024 16:11:52 GMT 1
Btw reakcja Moralesa i Agatki taka sama na ten post
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 28, 2024 16:12:23 GMT 1
Zwyzywał Lowridera, wątpliwosci? tak, to trochę za mało dla mnie no przecież się praktycznie przyznał plus uważa community za chujowe, po co ktoś miałby go udawać i kto by to robił xD
|
|