chochoł
Edycja#40
Limit postów: 300
|
Post by chochoł on Jan 28, 2024 17:23:21 GMT 1
Glonarium: Vol. 2 Albus Dumbledore
Kolorowanka: Nie-Student. Miasto Glonowanie: Powiedziałbym, że ładnie wszedł w day2. Miasto Kurwidołek: Fajne reakcje na lincz, fajne ogólem reakcje, wynurzenia charakteru, mało kto to robi. Miasto Szczery, prosty, miastowy: Trochę za mało materiału stworzył i brał udziału w rozmowach, bym tutaj wyrokował. Neutralnie. Sterylność: Posty tak różnorodne, że raczej trudność gry oznacza powyżej przecietną. Miasto Drugi szereg: Zajebista glonowa pozycja. Props. Takich się najbardziej boję, bo zawsze ich kurwa oczyszczam w 100% i są w mafii. Mafia.
4/6 Miasto
Rap MATTer Fakker
Kolorowanka: Nie-Student. Miasto Glonowanie: Przykładne Leblancowanie. Mafia. Kurwidołek: Tak bardzo daleko poza dynamiką gry, że nawet nie da się go rozważać. Mafia. Szczery, prosty, miastowy: Dużo narracjonizmu. Mafia. Sterylność: Prosto gra, tak, że ledwie gra. Mafia. Drugi szereg: W tym temacie nie ma nawet szans dobrze się znaleźć, zwłaszcza że jest już brany za Lewkonia i podobnych sobie, więc ciężary. Miasto 4/6 Mafia
Big Gay Al
Kolorowanka: Nie-Student. Miasto Glonowanie: Najniżej wśród postów. Mafia. Kurwidołek: Jak na glona, to ukazuje dużo lekkosci i maniery. Miasto Szczery, prosty, miastowy: Posty z worda, stara się, tworzy materiał do gry. Miasto Sterylność: Tak wygląda gra mafiozy popychanego do gry przez innych mafiozów. Mafia. Drugi szereg: Nie wiem czy to celowosc jego gra, ale dostaje dobre vajbiczki od miasta, mnie też dał genialne vajbiczki - ale z istotą prezencji, no to wygląda na dobre pozycjonowanie. Mafia. 3/6 Mafia 3/6 Miasto.
Początkujący mafiozo (Njay)
Kolorowanka: Nie-Student. Miasto Glonowanie: Wejście jak Drzewiec, ale calkowicie na odwrót jakościowo. Mafia. Kurwidołek: Daje odruchy analitycznej maszyny, a po tym co od niego ogółem widziałem, to dopiero przy SUPER mocnej frustracji wychodzi z Kurwidołka, a wszystkie swoje edycje w nich siedzi. Mafia. Szczery, prosty, miastowy: Krygowanie się pod kreacją, a potem tylko kontr-reaktywność. Zaprzeczenie Tomusiowej wizji. Mafia. Sterylność: Utrudnił sobie maksymalnię gierkę, mam pewne podejrzenia, ale możę potem. Miasto Drugi szereg: Ledwie dotykany, pomijany ogólem. Ciepłko mu tam. Mafia. 4/6 Mafia
Jak dla mnie to te teorie są dobrze znane w społeczności i to mafia ma raczej na celu dobrze wypaść w tych "tabelkach", miastowy skupia się raczej na grze.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 17:23:31 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 28, 2024 17:23:31 GMT 1
Kolejność odpierdalania glonów, pls snajpers,
Miasto:
Albus Dumbledore - 4/6 miasto
Krwawy Hegemon - 4/6 miasto Falomat - 3/6 miasto
Halfie-Halfie:
Big Gay Al - 3/6 miasto, 3/6 mafia
Jackson Lamb - 3/6 miasto, 3/6 mafia
Zagadka Doktora:
Cigano Ronaldo - 3/6 mafia
Mafia: po 4/6 mafia - Rap Matters Faker, Początkujący Mafioza, Restauracja na Kościuszki, Grafi
Kolejność byłaby: (Rap Matters Faker, Początkujący Mafioza, Restauracja na Kościuszki, Grafi) -> Cigano Ronaldo -> (Jackson Lamb, Big Gay Al)
5 strzałow jak znalazł
Jeżeli Red (Cigano) nie zmieni swojej gry, to bym go odwalił. Bo jako mafioza jest z legend nieziemski, a jako miastowy to zawsze wpierdalał miasto pod autobus (Parabole, Testament Erica, antypatyczna końcówka w świątecznej) - czyli do sprawdzenia.
to nie jest złe pogrupowanie, tylko Grafi za Geja " Jeżeli Red (Cigano) nie zmieni swojej gry, to bym go odwalił. Bo jako mafioza jest z legend nieziemski, a jako miastowy to zawsze wpierdalał miasto pod autobus (Parabole, Testament Erica, antypatyczna końcówka w świątecznej) - czyli do sprawdzenia" z tego śmiechłem srogo
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 28, 2024 17:24:03 GMT 1
Ty nawet na gierce się nie skupiasz
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 28, 2024 17:24:52 GMT 1
Ja generalnie lece teraz na Saunowie, może troche odpoczne bo siedze w tym temacie jak jakiś psychol od kiedy sie gra zaczęła, no ale zaraz 3 dni relaksu z laską, to popracuje nad chillerką,
postaram sie byc na 20
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 28, 2024 17:25:18 GMT 1
Potem sobie jeszcze przejrze odpowiedzi na to czemu student zleciał wiec jak ktos mi nie odpowiedzial to niech prosze mi odpowie!
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 28, 2024 17:25:32 GMT 1
JEB ICH TAM PRZEWODNICZĄCY MENTZENIE, suchej nitki!
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 17:28:29 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 28, 2024 17:28:29 GMT 1
z kolei ten Albus, o ile z gry wygląda nawet spoko, to metowo mi nie siedzi do końca
przydałoby się później sirlancelota poczytać, czyli jego mafijne wydanie
|
|
|
Post by Jackson Lamb on Jan 28, 2024 17:33:46 GMT 1
'Jan Ludwik Pyszny – jest zwyczajnie szkodliwy, i to nie w „głupiomiastowy” sposób. W czasie linczu zachował się tragicznie, co świetnie wytknął mu Hegemon. Jak do tej pory największy władca chaosu i przy takiej grze jak nie „główna” mafia, to przynajmniej zagubiony.' @jackson Lamb - gościu. Co Ty dajesz w ogóle. Co to znaczy tragicznie się zachował w czasie linczu? Co było w nim tragicznego o 20:59? Cała Twoja sekwencja postów od 20:59 do 21:01 jest mocno bezczelna, z głosem włącznie. Mam wrażenie - włącznie z nadrobieniem dnia dzisiejszego - że Twoją grę jak na razie da się skrócić do "no i co, że niewiele wnoszę i słabo wszedłem, ważne, że deklaruję chęci na papierze i czuję się niewinny, nie?". Już parę osób chciało Cię zaktywizować (Cigano, Wróbel), a Ty rozkładasz ręce i się dziwisz, czego oni chcą.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 17:33:54 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 28, 2024 17:33:54 GMT 1
e, widzę, że Aga, Ludwik, Snajper, Falomat, Mgła i Twój Stary grali jaki ostatni z mafijnym Albusem
proszę o opinie komparatywne, na czym się tam wjebał?
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 28, 2024 17:36:54 GMT 1
e, widzę, że Aga, Ludwik, Snajper, Falomat, Mgła i Twój Stary grali jaki ostatni z mafijnym Albusem proszę o opinie komparatywne, na czym się tam wjebał? Akurat tam się wjebał na starcie częściowo przy ogólnej gatce na temat teorii gry i późniejszym konfliktem z innym mafiozą który obecnie jest na emeryturze mafijnej.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 17:40:05 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 28, 2024 17:40:05 GMT 1
e, widzę, że Aga, Ludwik, Snajper, Falomat, Mgła i Twój Stary grali jaki ostatni z mafijnym Albusem proszę o opinie komparatywne, na czym się tam wjebał? Haha, sugerowanie, że pamiętam jakiegoś lancelota. @jackson no ale napisałeś, że zachowałem się tragicznie. Teraz mówisz, że bezczelnie. Jest gigantyczna różnica między jednym i drugim. Byłem już trochę najebany i rzeczywiście zachowywałem się trochę bezczelnie, ale co w moich postach okołolinczowych tragicznego?
|
|
|
Post by Jackson Lamb on Jan 28, 2024 17:41:07 GMT 1
Pierwsze nazwisko jakie mnie właśnie zastanawia to Jackson Lamb którego wcześniej z lotu ptaka sobie uniewinniałem. Tylko jak się w niego wczytałem to w ogóle nie powinien być uniewinniany, bo moim zdaniem tam nie wpadło nic szczególnego za co można by było go uniewinnić. W następnych dniach chociaż na chwilę powinno się nad nim pochylić, ponieważ gra tak aby nic nie dało się o nim powiedzieć ani na plus ani na minus. Miałem tego nie pisać, ale czuję, że jak zwykle obrywa mi się częściowo za brak synchronizacji strefy czasowej z polską (uhuh, to chyba reveal), na co niestety nic nie poradzę. Chciałbym móc brać udział w żywszej dyskusji na bieżąco, ale zostaje mi nadrabianie 20-30 stron dziennie po wstaniu i zanim na to wszystko poodpisuję, to jesteśmy już następne 5 stron do przodu. Dlatego też większe posty podsumowujące pisane "moim" wieczorem to najwygodniejsze dla mnie share'owanie szerszych myśli na tę chwilę. Postaram się przynajmniej aktywizować bliżej linczów, jak zresztą starałem się zrobić w D1.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 17:42:42 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 28, 2024 17:42:42 GMT 1
Pierwsze nazwisko jakie mnie właśnie zastanawia to Jackson Lamb którego wcześniej z lotu ptaka sobie uniewinniałem. Tylko jak się w niego wczytałem to w ogóle nie powinien być uniewinniany, bo moim zdaniem tam nie wpadło nic szczególnego za co można by było go uniewinnić. W następnych dniach chociaż na chwilę powinno się nad nim pochylić, ponieważ gra tak aby nic nie dało się o nim powiedzieć ani na plus ani na minus. Miałem tego nie pisać, ale czuję, że jak zwykle obrywa mi się częściowo za brak synchronizacji strefy czasowej z polską (uhuh, to chyba reveal), na co niestety nic nie poradzę. Chciałbym móc brać udział w żywszej dyskusji na bieżąco, ale zostaje mi nadrabianie 20-30 stron dziennie po wstaniu i zanim na to wszystko poodpisuję, to jesteśmy już następne 5 stron do przodu. Dlatego też większe posty podsumowujące pisane "moim" wieczorem to najwygodniejsze dla mnie share'owanie szerszych myśli na tę chwilę. Postaram się przynajmniej aktywizować bliżej linczów, jak zresztą starałem się zrobić w D1. o kurwa, ironlemon? kopę lat, kurwa, ślązaku, rok z Tobą nie grałem, zajebiście, że jesteś
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 28, 2024 17:43:28 GMT 1
Zacząłem se pisać minianalizę, dlaczego zginął PMS, ale w zasadzie doszedłem do wniosku, że to był całkiem optymalny mord mafii, bo Mgła linczowalna lub snajperowalna, Falomat nie był odsłonięty, no od biedy lepszym targetem by było można nazwać Ronaldo, ale przy ryzyczku kamizelki d1 na nim nie jest dla mnie jakimś większym szokiem, że nie poleciał.
Przed uświadomieniem sobie tego zrobiłem sobie tylko krótką rozpiskę, którą wrzucę, żeby roboty na darmo nie przepalać, bo może faktycznie się okaże że w tych postach się jakiś tiebreaker znajduje, chociaż też mógł nim być po prostu talleyrand: Będę teraz wymieniał nicki, jakie w pozytywnym i negatywnym kontekście wymieniał Parzysty Snajper Miejski w swoich postach. Jak jakiś nick się powtarza kilka razy w jednym poście, to wypiszę raz. Jak w jednym poście będzie więcej nicków z + albo -, to wypiszę je wszystkie.
In minus: Wong, Pyszny, głos w Pysznego, Snajper, Snajper, Snajper, Zeus, Snajper, Snajper, Chochoł, Chochoł, Snajper, Snajper, Zeus???, Wróbel???, Chochoł, Restauracja, Albus, RMF, Talleyrand, Albus, RMF, RMF
In plus: Wong, moooooże Mgła, może Restauracja, Załęcki, Wong, Twój stary, Fajnopolak, Zeus?, Mgła?, Załęcki, Fajnopolak
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 28, 2024 17:44:22 GMT 1
Pierwsze nazwisko jakie mnie właśnie zastanawia to Jackson Lamb którego wcześniej z lotu ptaka sobie uniewinniałem. Tylko jak się w niego wczytałem to w ogóle nie powinien być uniewinniany, bo moim zdaniem tam nie wpadło nic szczególnego za co można by było go uniewinnić. W następnych dniach chociaż na chwilę powinno się nad nim pochylić, ponieważ gra tak aby nic nie dało się o nim powiedzieć ani na plus ani na minus. Miałem tego nie pisać, ale czuję, że jak zwykle obrywa mi się częściowo za brak synchronizacji strefy czasowej z polską (uhuh, to chyba reveal), na co niestety nic nie poradzę. Chciałbym móc brać udział w żywszej dyskusji na bieżąco, ale zostaje mi nadrabianie 20-30 stron dziennie po wstaniu i zanim na to wszystko poodpisuję, to jesteśmy już następne 5 stron do przodu. Dlatego też większe posty podsumowujące pisane "moim" wieczorem to najwygodniejsze dla mnie share'owanie szerszych myśli na tę chwilę. Postaram się przynajmniej aktywizować bliżej linczów, jak zresztą starałem się zrobić w D1. O to ty. Ale to znowu trochę przeze mnie się outujesz, ale nawet lepiej bo przynajmniej dajesz możliwość bym bardziej uczciwiej do twojej sprawy podszedł. Czekam na więcej jak coś.
|
|
|
Post by Początkujący mafiozo on Jan 28, 2024 17:48:13 GMT 1
Zastanawia mnie dlaczego Restauracja w tamtym momencie od razu dała immunitet PMS w momencie kiedy PMS nie zasłużył w ogóle na ten immunitet? Bo jeśli PMS jest niewinny to wygląda na klepanie po plecach potencjalnego niewinnego, aby mógł prowadzić grę w kierunku korzystnym dla mafii. Proszę szanowne gremium o ustosunkowanie się do tego posta Snajpera i dyskusji później Snajpera Stalingradzkiego z Parzystym Garym Snajperem. Zwłaszcza osoby, które SSnajper uznają za niewinnego (Twój stary, patrzę na ciebie w tym momencie). Piszę jak to ja widzę z swojej perspektywy * w D1 piszę sobie żarta w dyskusji z PMS * SSnajper wyciąga ten post, nie zrozumiał żartu, to się zdarza ofc * Jednak co warto zauważyć przed tym postem ma PMS za podejrzanego (lub ewentualnie ma wątpliwości co do jego przynależności), a w poście, który cytuję zakłada już jego niewinność * w następnych postać SSnajper pokrętnie się tłumaczy ze swoich założeń, ja tego kompletnie nie kupuję Ja to widzę tak, że SSnajper chciał zacząć sobie tworzyć przykrywkę na ewentualny głos na mnie, ale trafił na Garego Parzystego, który w swoim stylu wiercił dziurę w brzuchu. Nie cytuję postów bo są za długie i będzie nieczytelne, łatwo je znaleźć jak ktoś będzie chciał. Ok, doszedłem do tych cytowanych postów i Stalingrad w ogóle w tym miejscu nie zrozumiał oczywistego żartu Restauracji. Jakiś taki spięty. Wiem chyba też czemu Gary miał go za mafię, bo dzień wcześniej snajper też był jakiś taki sztywny i to jeszcze w czasie gdy większość postów była kreacyjna i powstawała dla beki. Ale czy to świadczy o mafijności? Na dwoje babka wróżyła, bo może on po prostu się spiął na szybkie znalezienie mafii. Tylko że kurde godzinę po starcie gry chyba to nie jest możliwe. No nic, czytam chłopa dalej.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 17:51:41 GMT 1
via mobile
Post by Mgła Wojny on Jan 28, 2024 17:51:41 GMT 1
e, widzę, że Aga, Ludwik, Snajper, Falomat, Mgła i Twój Stary grali jaki ostatni z mafijnym Albusem proszę o opinie komparatywne, na czym się tam wjebał? ja nie pamiętam wybitnie tamtej edycji, wolałbym się w jego przypadku skupić na tym co prezentuje tutaj, cztery lata minęły
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 17:52:43 GMT 1
via mobile
Post by Mgła Wojny on Jan 28, 2024 17:52:43 GMT 1
miałem go do dzisiaj za czueka po tym jak zaczął powtarzać za wongiem beznamiętnie, może to o czymś świadczy
edit: żeby nie przepalać - jeśli jest jakiś punkt wspólny to bezkompromisowość, ale nie oceniam tego jako jednoznacznie mafijny estymator
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 28, 2024 17:56:14 GMT 1
miałem go do dzisiaj za czueka po tym jak zaczął powtarzać za wongiem beznamiętnie, może to o czymś świadczy edit: żeby nie przepalać - jeśli jest jakiś punkt wspólny to bezkompromisowość, ale nie oceniam tego jako jednoznacznie mafijny estymator Witam co ty taki zamglony, no ja nie każę ci sztuczek robić ale no kurwa. We tam zamieszaj w kolorkach agaty, we mi zrób ranking zeusa, snajpera, RMFa i Big Gay Ala, no cokolwiek
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 28, 2024 18:00:07 GMT 1
ja nie wiem o co pytacie, ale jeśli o to że Lamb to sympatyczny detektyw z Atlanty to nie powiem nic poza kurwa ciesze się, że Cię widzę stary
żadnego porównywania mety tu nie dam bo nie ma sensu
|
|