|
Post by Agata Wróbel on Jan 28, 2024 18:01:02 GMT 1
miałem go do dzisiaj za czueka po tym jak zaczął powtarzać za wongiem beznamiętnie, może to o czymś świadczy edit: żeby nie przepalać - jeśli jest jakiś punkt wspólny to bezkompromisowość, ale nie oceniam tego jako jednoznacznie mafijny estymator faktycznie w chuj musisz uważać żeby nie przepalać, 20 postów wykorzystałeś w 22 godziny to teraz strach że 50 wykorzystasz w 2
|
|
|
Post by Mgła Wojny on Jan 28, 2024 18:04:56 GMT 1
miałem go do dzisiaj za czueka po tym jak zaczął powtarzać za wongiem beznamiętnie, może to o czymś świadczy edit: żeby nie przepalać - jeśli jest jakiś punkt wspólny to bezkompromisowość, ale nie oceniam tego jako jednoznacznie mafijny estymator Witam co ty taki zamglony, no ja nie każę ci sztuczek robić ale no kurwa. We tam zamieszaj w kolorkach agaty, we mi zrób ranking zeusa, snajpera, RMFa i Big Gay Ala, no cokolwiek wróciłem do domu właśnie z imprezy rodzinnej, a do środy mam to: już pięć razy hujcu napisałeś że czekasz aż zrobię sztuczki, Agatka też, daj kurwa odetchnąć i przeczytać co się działu przy linczu na snajperze, bo jak wajhowaliście to ja wciągałem biały proszek dzięki za sugestie, ale muszę sam se przemyśleć, a nie jakiś ranking gejów
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 28, 2024 18:05:25 GMT 1
serio, jawi mi się w głowie teraz zagranie mafiozy z poprzedniej edycji, który zdecydował się specjalnie zagrać chujowo i nabrać podejrzeń zewsząd żeby wydawało się to niemafijne
ale sanah mówiła że nic dwa razy sie nie zdarza
a nazwe edycji proponuje używkowa
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 28, 2024 18:09:29 GMT 1
no ziomek ty chyba teraz czekasz, żeby cię snajper dla mema jebnął i mieć więcej czasu na te kwity na środę xDD
no dobra huj, to nie wiem zeus cho pogadać czy ktoś inny bo ten kutasiarz morales jak zwykle się wypostował, no jeszcze chwila i będę gotów pomyśleć, że robi to specjalnie
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 28, 2024 18:10:13 GMT 1
Zrobiłem ISO Zeusa i tak. Uniewinnić go nie potrafię, w mafii być może. Ale po pierwsze on mocno naparzał w Mentzena gdy ten faktycznie miał problemy. Cigano jednocześnie uważa, że Mentzen może być w mafii, więc w jaki sposób Cigano dodają ci się naraz wina Zeusa i Mentzena?Jednocześnie uważam, że Zeus nawet z niezłym poziomem luzu się dzisiaj bronił. Jednocześnie ja bardzo słabo ogarniam metę Zeusa, raz go złapałem jako Maruda w jednej z poprzednich edycji, ale wtedy po prostu po sterylności go złapałem. Tu aż taki sterylny nie jest. Może się uczy, może jest niewinny. Wyklucza mi się w mafii z Mentzenem, nawet pasuje do mafii z Mgłą. Ja już zdążyłem zmienić zdanie na temat Mentzena: mafiacorner.boards.net/post/95914/threadmafiacorner.boards.net/post/95917/threadmafiacorner.boards.net/post/95920/threadCo do mojej gierki: No nie spodziewałem się, że ze zrozumieniem o co chodzi w tej grze jest u Was tak kiepsko . W mafie powinno się grać tak, żeby maksymalizować szanse na zwycięstwo swojej frakcji. Dlatego tak diametralnie różnimy się z Lowriderem. Ja gram żeby moja frakcja wygrała, on gra żeby dostać MVP. Jestem niewinny, więc mafia prędzej czy później będzie musiała się ze mną zmierzyć. Zrobi to albo mordem albo próbą przepchnięcia w linczu(myśle że to pierwsze, bo jestem bardzo mocnym graczem i każdy dzień dłużej w rozgrywce, to mniejsze szanse na zwycięstwo mafii). Po drugie kto miałby się podjąc pojedynku ze mną? Chyba tylko Załęcki, jeśli ma jaja po tym jak ostatnio go upokorzyłem . Grając tak jak gram, maksymalizuje swoją szanse na przeżycie. Maksymalizując swoją szanse na przeżycie, zwiększam ilość informacji które będę mógł przetworzyć. Dłuższa gra - więcej informacji i lepszy przegląd pola. Kończe pisać o rzeczach oczywistych, wkurwiacie mnie strasznie, tyle lat gry a dalej szukacie mafii po złych estymatorach. Lista niewinnych: Grafi chochołThe Chicken Man - tutaj jego tożsamośc diametralnie zmieniła moją opinie na jego temat Fajnopolak Krwawy Hegemon Kar-Wai Wong Jose Arcadio Morales
Tych graczy jestem raczej pewny, ale oczywiście zastrzegam sobie prawo do zmiany osądu. Tak jak pisałem wcześniej - im dalej w las, tym więcej informacji. Potem są gracze typu Snajper Stalingradzki, Agata Wróbel, Sławomir Mentzen czy Jan Ludwik Pyszny, bardziej chujowe miasto niż mafia. Chociaż w przypadku Ludwika Pysznego chujowe miasto lub chujowa mafia .
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 28, 2024 18:11:15 GMT 1
a weź spierdalaj buraku
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 28, 2024 18:11:45 GMT 1
Ależ prycham xD
E: Ej Denis, kim jesteś?
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 28, 2024 18:14:40 GMT 1
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 28, 2024 18:17:43 GMT 1
temu też bym zakurwił aż by sie porzygał
|
|
|
Post by Jackson Lamb on Jan 28, 2024 18:17:50 GMT 1
@jackson no ale napisałeś, że zachowałem się tragicznie. Teraz mówisz, że bezczelnie. Jest gigantyczna różnica między jednym i drugim. Byłem już trochę najebany i rzeczywiście zachowywałem się trochę bezczelnie, ale co w moich postach okołolinczowych tragicznego? To, że brzmi to jakbyś włączył myślenie o minutę za późno.
|
|
|
Post by Mgła Wojny on Jan 28, 2024 18:18:49 GMT 1
serio, jawi mi się w głowie teraz zagranie mafiozy z poprzedniej edycji, który zdecydował się specjalnie zagrać chujowo i nabrać podejrzeń zewsząd żeby wydawało się to niemafijne ale sanah mówiła że nic dwa razy sie nie zdarza a nazwe edycji proponuje używkowa mnie mama uczyła, żeby uważać na tych, którzy nagle z jakiegoś pułapu jebią w dół niewytłumaczalnie albo idą znikąd w górę, a nie se grają jednostajnie, bo dużo wie to mafia, a ja po prostu jestem w tej edycji póki co hujowy i dobrze wiesz, że jestem w stanie zrobić fejkową rozkminę na sto fajerek, szczególnie w mafii, tymczasem w ogóle nie udaję, że JESZCZE nic nie wiem przestań mi robić komentarze co drugi post bo dobrze wiesz też, że zawsze odpowiem
|
|
|
Post by Początkujący mafiozo on Jan 28, 2024 18:19:05 GMT 1
Jakbym miał sam stawiać na świecznik to byłby na nim obecnie Student, Ronaldo,Tayellrand, Big Gay Al. Mam wrażenie że parę osób woli wyglądać w takiej sytuacji jak najlepiej i nie chce sobie rączek brudzić. Problem mi sprawia Zeus i do rozważenia powinien być w następnych dniach. Kompletnie nie mam nadrobionego Mentzena i mam tam jeszcze parę rzeczy do nadrobienia co tam się działo wokół niego.
Mógłbym więcej niewinnych wypisać ale tak top 3 to: Twój Stary, chochoł i Kar-Wai Wong. Moralesa nie muszę tutaj wypisywać bo jego niewinność jest zbyt oczywista.
To jest chyba jeden z ważniejszych postów Snajpera. Bo powstał około 17, czyli na długo przed wyborem linczu. Na pre-świeczniku pojawia się Talleyrand, ale jest też Student. Ważne jest tu wymienianie na świeczniku Ronaldo, Big Gay i częściowo Zeusa. Zgodnie z teorią głoszącą, że mafia w listach zawiera zwykle jednego współmafioza, teoretycznie wina któregokolwiek z wymienionej trójki zmniejsza winę Snajpera. No i tu się już robi pajęczyna, bo trzeba by oszacować winę powyższej trójki.
|
|
|
Post by Mgła Wojny on Jan 28, 2024 18:20:10 GMT 1
nie wiem co byś zrobił, expect unexpected mnie dziwi że jest se jakiś Tayellrand którego ledwo zanotowałem że istnieje i jak się pojawia temat Denisa to mówi głosem mentora że są lepsze cele no aczkolwiek pewnie są a jakie to cele Tayellrand? Ludwik gra jak lichy maf. Wczorajszego wejścia Agaty i jej dzisiejszej zmiany nie kupuję. Wczorajsza nadagresja to maska łatwa do przybrania w mafii, brana za miastowe szukanie prawdy, aktywny pressing, a w praktyce jest szkodliwa dla miasta. Do tego dzisiaj już spokojniej, bo wejście pomyślne, nerwy zeszły. Dalej, aktywności Studenta nie kupuję, pasuje do reszty jak wół do karety. Mamy nawet masę granicznie aktywnych glonów, które nie odpadną, a grają zbyt mało jak na rolnych. Chociaż tych można zostawić snajperom. Cygano, jak se tak czytasz Tajelranda, to powiedz mi - jak mogłeś to pominąć?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 18:20:27 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 28, 2024 18:20:27 GMT 1
Zrobiłem ISO Zeusa i tak. Uniewinnić go nie potrafię, w mafii być może. Ale po pierwsze on mocno naparzał w Mentzena gdy ten faktycznie miał problemy. Cigano jednocześnie uważa, że Mentzen może być w mafii, więc w jaki sposób Cigano dodają ci się naraz wina Zeusa i Mentzena?Jednocześnie uważam, że Zeus nawet z niezłym poziomem luzu się dzisiaj bronił. Jednocześnie ja bardzo słabo ogarniam metę Zeusa, raz go złapałem jako Maruda w jednej z poprzednich edycji, ale wtedy po prostu po sterylności go złapałem. Tu aż taki sterylny nie jest. Może się uczy, może jest niewinny. Wyklucza mi się w mafii z Mentzenem, nawet pasuje do mafii z Mgłą. Ja już zdążyłem zmienić zdanie na temat Mentzena: mafiacorner.boards.net/post/95914/threadmafiacorner.boards.net/post/95917/threadmafiacorner.boards.net/post/95920/threadCo do mojej gierki: No nie spodziewałem się, że ze zrozumieniem o co chodzi w tej grze jest u Was tak kiepsko . W mafie powinno się grać tak, żeby maksymalizować szanse na zwycięstwo swojej frakcji. Dlatego tak diametralnie różnimy się z Lowriderem. Ja gram żeby moja frakcja wygrała, on gra żeby dostać MVP. Jestem niewinny, więc mafia prędzej czy później będzie musiała się ze mną zmierzyć. Zrobi to albo mordem albo próbą przepchnięcia w linczu(myśle że to pierwsze, bo jestem bardzo mocnym graczem i każdy dzień dłużej w rozgrywce, to mniejsze szanse na zwycięstwo mafii). Po drugie kto miałby się podjąc pojedynku ze mną? Chyba tylko Załęcki, jeśli ma jaja po tym jak ostatnio go upokorzyłem . Grając tak jak gram, maksymalizuje swoją szanse na przeżycie. Maksymalizując swoją szanse na przeżycie, zwiększam ilość informacji które będę mógł przetworzyć. Dłuższa gra - więcej informacji i lepszy przegląd pola. Kończe pisać o rzeczach oczywistych, wkurwiacie mnie strasznie, tyle lat gry a dalej szukacie mafii po złych estymatorach. Lista niewinnych: Grafi chochołThe Chicken Man - tutaj jego tożsamośc diametralnie zmieniła moją opinie na jego temat Fajnopolak Krwawy Hegemon Kar-Wai Wong Jose Arcadio Morales
Tych graczy jestem raczej pewny, ale oczywiście zastrzegam sobie prawo do zmiany osądu. Tak jak pisałem wcześniej - im dalej w las, tym więcej informacji. Potem są gracze typu Snajper Stalingradzki, Agata Wróbel, Sławomir Mentzen czy Jan Ludwik Pyszny, bardziej chujowe miasto niż mafia. Chociaż w przypadku Ludwika Pysznego chujowe miasto lub chujowa mafia . Dla mnie lista nic odkrywczego, jedynie Chicken mnie zastanawia, możesz wyjaśnić?
|
|
|
Post by Jackson Lamb on Jan 28, 2024 18:21:58 GMT 1
Miałem tego nie pisać, ale czuję, że jak zwykle obrywa mi się częściowo za brak synchronizacji strefy czasowej z polską (uhuh, to chyba reveal), na co niestety nic nie poradzę. Chciałbym móc brać udział w żywszej dyskusji na bieżąco, ale zostaje mi nadrabianie 20-30 stron dziennie po wstaniu i zanim na to wszystko poodpisuję, to jesteśmy już następne 5 stron do przodu. Dlatego też większe posty podsumowujące pisane "moim" wieczorem to najwygodniejsze dla mnie share'owanie szerszych myśli na tę chwilę. Postaram się przynajmniej aktywizować bliżej linczów, jak zresztą starałem się zrobić w D1. o kurwa, ironlemon? kopę lat, kurwa, ślązaku, rok z Tobą nie grałem, zajebiście, że jesteś A witam witam Volvowi podziękujcie! Jak już wróciłem po takiej przerwie, to w chuj mi zależy na zaangażowanej rozgrywce, no ale na razie co dałem, to dosłownie było 110%, bo nie było jak. Cofnę się teraz o parę postów i zobaczę jeszcze raz, co tam Falomat na mnie wypisywał, bo zarzuca mi jakieś "wykorzystywanie okazji" do przywalenia się do niego - jak ja mam wykorzystywać jakiekolwiek okazje, jak to był jedyny moment, w którym mogłem komukolwiek się bliżej przyjrzeć xD
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 28, 2024 18:24:05 GMT 1
Ludwik gra jak lichy maf. Wczorajszego wejścia Agaty i jej dzisiejszej zmiany nie kupuję. Wczorajsza nadagresja to maska łatwa do przybrania w mafii, brana za miastowe szukanie prawdy, aktywny pressing, a w praktyce jest szkodliwa dla miasta. Do tego dzisiaj już spokojniej, bo wejście pomyślne, nerwy zeszły. Dalej, aktywności Studenta nie kupuję, pasuje do reszty jak wół do karety. Mamy nawet masę granicznie aktywnych glonów, które nie odpadną, a grają zbyt mało jak na rolnych. Chociaż tych można zostawić snajperom. Cygano, jak se tak czytasz Tajelranda, to powiedz mi - jak mogłeś to pominąć? Nie czytam Talleyranda, przywołałem post o którym wcześniej ktoś tu wspominał. Poza tym na co mam zwrócić uwagę w tym poście? Jan Ludwik Pyszny jest widocznie zagubiony w rozgrywce, przerasta go ilość graczy i da się od niego wyczuć, że ma problem z metą i tożsamościami. Czy na takim poziomie może zagrać początkujący mafiozo? Może, ale raczej to wykluczam.
|
|
|
Post by Jackson Lamb on Jan 28, 2024 18:24:43 GMT 1
Also, dobrze pamiętam, że coś mi się przewinęło, że Falomat to Egze? Bo to mi chyba odrobinkę zmienia spojrzenie na niego.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 18:25:44 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 28, 2024 18:25:44 GMT 1
@mgła wojny
🤝🏿
|
|
|
Post by Fajnopolak on Jan 28, 2024 18:30:00 GMT 1
Tych graczy jestem raczej pewny, ale oczywiście zastrzegam sobie prawo do zmiany osądu. Tak jak pisałem wcześniej - im dalej w las, tym więcej informacji. Potem są gracze typu Snajper Stalingradzki, Agata Wróbel, Sławomir Mentzen czy Jan Ludwik Pyszny, bardziej chujowe miasto niż mafia. Chociaż w przypadku Ludwika Pysznego chujowe miasto lub chujowa mafia . to nie jest zła lista co do drugiego rzędu: tej Agaty Wróbel to się nie boisz? taki odważny clear to byłby chyba, w Snajperze, Mentzenie i Pysznym dostrzegam więcej argumentów na niewinność, zwłaszcza w Snajperze teraz, który zaczął sprawniej i szybciej odpisywać chce Ci się rozpisywać jakoś winę Denisa? przyznam, że mam wrażenie, że go dajesz do czerwonych, żeby go wkurwić xD
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 28, 2024 18:30:43 GMT 1
|
|