|
Post by Mgła Wojny on Jan 28, 2024 18:33:44 GMT 1
Jeśli chodzi o Sławka. Post z wywróceniem stolika - w porządku, post do Fajnopolaka - również w porządku. Potem gorzej. Ale! Nie powinniśmy pochopnie oceniać czyjejś mafijności na podstawie umiejętności kreacji. Czasem posty wychodzą dobrze, a czasem nie. Kreacja może zarówno dodawać lekkości, jak i przerastać - szczególnie tak memiczna. Moim zdaniem to kwestia czysto losowa. Sławek nie chowa się do nory i cały czas pozostaje aktywny. W jego obecnej sytuacji mógłby spokojnie schować się i poczekać, aż ktoś się wychyli z kiepskim postem. Mgła Wojny miasto. Zeus Mgła Wojny opinie o Stalingradzkim snajperze? Moim zdaniem kiepsko to wygląda. a jak już czytam tego Cygano to tak: a) ten człowiek jak jestem w mafii, to poza Gumpem? wie o tym po dwóch moich postach; b) ten człowiek po pierwszej wypowiedzi graczy wysyła Volvowi listę tożsamości czy wszystko mu się zgadza i Volv mówi - tak, trafiłeś nie wykluczam więc, że tam wyżej to było zwykłe badanie terenu, szczególnie, że na tego Zeusa i głos posłał i jakieś tam rzeczy się działy ale to mnie zastanawia: Wczoraj, kiedy Mgła dyskutowała z Kar-Wai-Wong, to czuć było od niej autentyczne miejskie wkurwienie. nie ma szans, że uwierzę, że raz, nie wyłapał kto to ja, dwa, zmienił zdanie w ciągu 12 minut nie jestem w stanie stwierdzić u tego gagatka, czy świadczy to o tym, że miesza w kotle jak chce, bo reputacja *tu wstaw osławioną teorię o Żurasie*, widać też wielki element gry na reakcje u niego (poniżej jajcarskie imo, ale śmiesznie wyszło ostatecznie:) Dumbledore, Talleyrand, Mentzen, Twój Stary, Kar-Wai Wong. Pięciu już mamy bo mamy też: Zrobiłem ISO Zeusa i tak. Uniewinnić go nie potrafię, w mafii być może. Ale po pierwsze on mocno naparzał w Mentzena gdy ten faktycznie miał problemy. Cigano jednocześnie uważa, że Mentzen może być w mafii, więc w jaki sposób Cigano dodają ci się naraz wina Zeusa i Mentzena?Jednocześnie uważam, że Zeus nawet z niezłym poziomem luzu się dzisiaj bronił. Jednocześnie ja bardzo słabo ogarniam metę Zeusa, raz go złapałem jako Maruda w jednej z poprzednich edycji, ale wtedy po prostu po sterylności go złapałem. Tu aż taki sterylny nie jest. Może się uczy, może jest niewinny. Wyklucza mi się w mafii z Mentzenem, nawet pasuje do mafii z Mgłą. Lista niewinnych: Grafi
chochołThe Chicken Man - tutaj jego tożsamośc diametralnie zmieniła moją opinie na jego temat Fajnopolak
Krwawy Hegemon
Kar-Wai Wong
Jose Arcadio Moralesno ergo te kolorowanki można sobie wsadzić w dupę, bo tylko autor postów na koniec wie co jest prowokacją, a co nie, czyli znowu sobie gra na one man army, może mówić, że to gra na zwycięstwo frakcji, ja ten sposób trochę rozumiem, ale mój konsensus jest taki, że nie wierzę w ani jedno jego słowo ale z drugiej strony daje mi to do myślenia, bo to co robi to jest gra na chaos, ale z drugiego szeregu, czyli mamy takie coś, że robi se swoje rzeczy, jest gdzieś obok, coś tam się jakieś wyoutowanie pojawi, coś tam się powie, że burak, ale ostatecznie mam wrażenie, że to jest gra na zostanie x-factorem dopiero w późniejszej fazie rozgrywki, tak, żeby go nikt przypadkiem wcześniej nie odpierdolił czyli jeśli chłop jest w mafii, to moim zdaniem jest w mafii silnej Kar-Wai Wong przynależność Snajpera rozczytamy w ciągu najbliższych dwóch dni. To jest dobry miastowy, jeśli nie dowiezie to go zlinczujemy .
Zeus będzie w mafii. Metowo najbliżej mu do Douglasa Reynholma, ktoś to nawet zauważył. Sieje deszcz, ale nie zbiera burzy . Tragiczne miasto w tej rozgrywce, raczej nie mam dobrego zdania o obecnym poziomie community xD Później wrzucę jeszcze jakieś odczyty, najważniejsze jest zlinczowanie Zeusa dzisiaj. wracając do tego posta - albo chujowe miasto, albo mocni miastowi w mafii. Nie wykluczam, że w grupie Agata Wróbel, Falomat, Denis Załęcki, Mgła Wojny są dwie mafie .
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 28, 2024 18:33:54 GMT 1
Ja już zdążyłem zmienić zdanie na temat Mentzena: mafiacorner.boards.net/post/95914/threadmafiacorner.boards.net/post/95917/threadmafiacorner.boards.net/post/95920/threadCo do mojej gierki: No nie spodziewałem się, że ze zrozumieniem o co chodzi w tej grze jest u Was tak kiepsko . W mafie powinno się grać tak, żeby maksymalizować szanse na zwycięstwo swojej frakcji. Dlatego tak diametralnie różnimy się z Lowriderem. Ja gram żeby moja frakcja wygrała, on gra żeby dostać MVP. Jestem niewinny, więc mafia prędzej czy później będzie musiała się ze mną zmierzyć. Zrobi to albo mordem albo próbą przepchnięcia w linczu(myśle że to pierwsze, bo jestem bardzo mocnym graczem i każdy dzień dłużej w rozgrywce, to mniejsze szanse na zwycięstwo mafii). Po drugie kto miałby się podjąc pojedynku ze mną? Chyba tylko Załęcki, jeśli ma jaja po tym jak ostatnio go upokorzyłem . Grając tak jak gram, maksymalizuje swoją szanse na przeżycie. Maksymalizując swoją szanse na przeżycie, zwiększam ilość informacji które będę mógł przetworzyć. Dłuższa gra - więcej informacji i lepszy przegląd pola. Kończe pisać o rzeczach oczywistych, wkurwiacie mnie strasznie, tyle lat gry a dalej szukacie mafii po złych estymatorach. Lista niewinnych: Grafi chochołThe Chicken Man - tutaj jego tożsamośc diametralnie zmieniła moją opinie na jego temat Fajnopolak Krwawy Hegemon Kar-Wai Wong Jose Arcadio Morales
Tych graczy jestem raczej pewny, ale oczywiście zastrzegam sobie prawo do zmiany osądu. Tak jak pisałem wcześniej - im dalej w las, tym więcej informacji. Potem są gracze typu Snajper Stalingradzki, Agata Wróbel, Sławomir Mentzen czy Jan Ludwik Pyszny, bardziej chujowe miasto niż mafia. Chociaż w przypadku Ludwika Pysznego chujowe miasto lub chujowa mafia . to nie jest zła lista co do drugiego rzędu: tej Agaty Wróbel to się nie boisz? taki odważny clear to byłby chyba, w Snajperze, Mentzenie i Pysznym dostrzegam więcej argumentów na niewinność, zwłaszcza w Snajperze teraz, który zaczął sprawniej i szybciej odpisywać chce Ci się rozpisywać jakoś winę Denisa? przyznam, że mam wrażenie, że go dajesz do czerwonych, żeby go wkurwić xD A ja mam wrażenie że go podejrzewa mocno i nieszczególnie z tym się kryje oraz sprawdza na bieżąco jak jego temat się przyjmuje w mieście i raczej zawiedziony jest.
A twoja niewinność Fajnopolaku też coraz bardziej widoczna mimo że jeszcze przed linczem 1 miałem ciebie potencjalnie za mafię.
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 28, 2024 18:36:43 GMT 1
No w końcu kurwa zaczeliście grać
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 28, 2024 18:37:19 GMT 1
No w końcu kurwa zaczeliście grać No wiesz mi start nie wyszedł i nadrabianie by być jednak widocznym niewinnym to droga przez mękę
|
|
|
Post by Mgła Wojny on Jan 28, 2024 18:37:46 GMT 1
Cygano, jak se tak czytasz Tajelranda, to powiedz mi - jak mogłeś to pominąć? Nie czytam Talleyranda, przywołałem post o którym wcześniej ktoś tu wspominał. Poza tym na co mam zwrócić uwagę w tym poście? czyli nie pamiętasz tego postu? kto o nim wcześniej wspomniał (tym co przywołałeś)? bo dla mnie ze wszystkich postów Tajelranda to był najdziwniejszy, chłop wszedł, powiedział jak mentor że Denis to nie i koniec, rzucił, że są inne typy, a jak go przywołałem jakie typy, to dał tak generyczną listę, że to jest koniec świata Janek Pyszny - bo lichy mafioza i chuj Agatka - bo agresja nagle STUDENT - bo pasuje jak wół do karety czy jest tu ktokolwiek o zdrowych zmysłach, kto miał w głowie CHOCIAŻ PRZEZ MOMENT myśl, że w mafii może być konfiguracja Agata, Janek, Student? no i ja nie wykluczam teraz, że: a) Tajelrand poleciał właśnie za tego posta; b) trochę to źle świadczy o Denisie, ale nie bardzo źle; c) świadczy to dobrze o Agacie i Janku, bo Studenta już znamy.
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 28, 2024 18:40:56 GMT 1
kurwa wyjebało mi pogrubienia w linkach, bodajże 2-3-4 link w politycznej i któryś w ślepokulawej
@mgła, ja to sobie myślę, że no o ile zeus nie wróci magicznym sposobem do chuj wie jakiego grania, to musi się zakręcić wysoko w dzisiejszym linczu, no jak ronaldo jest w mieście, to takie namaszczenie d2 jest mocne, a jego granie po d00 mu nie pomaga, a nawet jeśli ronaldo jest w mafii, to po takim pierwszym niewinnym też reakcje mogłyby być różne, więc szanse na wskazanie winnego zeusa przez winnego ronaldo byłyby wyższe niż przeciętnie
więc no, dla mnie rozwiązanie praktycznie bez wad
@mgła powyżej: no ja się zgadzam, że spew teleranka na pysznego o nim dobrze świadczy, więc już wczoraj go już wymieniałem w gronie niewinnych i "chujowe miasto" wydaje mi się mocno adekwatne
|
|
|
Post by Mgła Wojny on Jan 28, 2024 18:41:41 GMT 1
no ergo te kolorowanki można sobie wsadzić w dupę, bo tylko autor postów na koniec wie co jest prowokacją, a co nie[...] ech
|
|
|
Post by Jackson Lamb on Jan 28, 2024 18:43:55 GMT 1
A ten Jackson Lamb będzie w mafii. Świetnie wykorzystał okazję, kiedy można zacząć robić grunt pod przyszłe zlinczowanie mnie. O ile u RMF-a czy Hegemona dziwne zacietrzewienie widziałem już wcześniej i nawet wydało mi się naturalne. O tyle Lamb szuka sobie dobrego celu do ponapierdalania. Powiem Ci Lamb tylko tyle. Pisze to co widzę. Widzę mało, bo nie mam pełnego obrazu rozgrywki. W mafii widziałbym zdecydowanie więcej i pewnie nie raz, nie dwa nie mógłbym się powstrzymać z przemyceniem tego do rozgrywki. O, to to. No powiem Ci tak. Kieruję się dokładnie tą samą zasadą, co Ty - piszę to, co widzę i odzywam się wtedy, kiedy mam coś do powiedzenia. Różnica jest taka, że ja mam ograniczoną liczbę postów i interakcji z przymusu, bo kiedy rozgrywa się połowa dyskusji, u mnie jest środek nocy - a Ty? Mam wrażenie, że nie włożyłeś w tę rozgrywkę więcej niż ja, żeby nie powiedzieć, że mniej. Nie widzę tu zacietrzewienia z mojej strony, po prostu Twoja aktywność rzuca mi się w oczy i oczekiwałbym dużo więcej.
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 28, 2024 18:44:13 GMT 1
no ale gdzie ty tam widzisz prowokacje, bo ja te same nicki co u mnie (plus chicken man, który sie wyoutował z tożsamości już po mojej liście i nie jest to kontrowersyjny pick) plus krwawy hegemon
bo ja tu miejsce na prowokację nie widzę
i szkoda, że kolegi chińczyka nie ma, bo te jego wczesne ready się źle starzeją
|
|
Falomat
Edycja#40
Limit postów: 181
|
Post by Falomat on Jan 28, 2024 18:46:55 GMT 1
A ten Jackson Lamb będzie w mafii. Świetnie wykorzystał okazję, kiedy można zacząć robić grunt pod przyszłe zlinczowanie mnie. O ile u RMF-a czy Hegemona dziwne zacietrzewienie widziałem już wcześniej i nawet wydało mi się naturalne. O tyle Lamb szuka sobie dobrego celu do ponapierdalania. Powiem Ci Lamb tylko tyle. Pisze to co widzę. Widzę mało, bo nie mam pełnego obrazu rozgrywki. W mafii widziałbym zdecydowanie więcej i pewnie nie raz, nie dwa nie mógłbym się powstrzymać z przemyceniem tego do rozgrywki. O, to to. No powiem Ci tak. Kieruję się dokładnie tą samą zasadą, co Ty - piszę to, co widzę i odzywam się wtedy, kiedy mam coś do powiedzenia. Różnica jest taka, że ja mam ograniczoną liczbę postów i interakcji z przymusu, bo kiedy rozgrywa się połowa dyskusji, u mnie jest środek nocy - a Ty? Mam wrażenie, że nie włożyłeś w tę rozgrywkę więcej niż ja, żeby nie powiedzieć, że mniej. Nie widzę tu zacietrzewienia z mojej strony, po prostu Twoja aktywność rzuca mi się w oczy i oczekiwałbym dużo więcej. Dlaczego całą swą energię w ostatnim czasie tracisz na mnie?
|
|
|
Post by Jackson Lamb on Jan 28, 2024 18:46:56 GMT 1
No w końcu kurwa zaczeliście grać Zaczęliście grać = zaczęliście czytać Wielkiego Cygano? xD
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 28, 2024 18:47:02 GMT 1
Nie czytam Talleyranda, przywołałem post o którym wcześniej ktoś tu wspominał. Poza tym na co mam zwrócić uwagę w tym poście? czyli nie pamiętasz tego postu? kto o nim wcześniej wspomniał (tym co przywołałeś)? bo dla mnie ze wszystkich postów Tajelranda to był najdziwniejszy, chłop wszedł, powiedział jak mentor że Denis to nie i koniec, rzucił, że są inne typy, a jak go przywołałem jakie typy, to dał tak generyczną listę, że to jest koniec świata Janek Pyszny - bo lichy mafioza i chuj Agatka - bo agresja nagle STUDENT - bo pasuje jak wół do karety czy jest tu ktokolwiek o zdrowych zmysłach, kto miał w głowie CHOCIAŻ PRZEZ MOMENT myśl, że w mafii może być konfiguracja Agata, Janek, Student? no i ja nie wykluczam teraz, że: a) Tajelrand poleciał właśnie za tego posta; b) trochę to źle świadczy o Denisie, ale nie bardzo źle; c) świadczy to dobrze o Agacie i Janku, bo Studenta już znamy. Chodziło o ten post: mafiacorner.boards.net/post/96391/threadTak, ten wskazany przez Ciebie dobrze świadczy o Janku i Agacie, ja zresztą mam ich townlean w tym momencie. A jeśli chodzi o mój post, to lista niewinnych jest 100% poważnym odczytem gry na ten moment. Bardziej podejrzanych póki co zostawie dla siebie .
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 28, 2024 18:47:52 GMT 1
No w końcu kurwa zaczeliście grać Zaczęliście grać = zaczęliście czytać Wielkiego Cygano? xD Mgła napisał swój najlepszy post w tej rozgrywce.
|
|
|
Post by Jackson Lamb on Jan 28, 2024 18:48:14 GMT 1
O, to to. No powiem Ci tak. Kieruję się dokładnie tą samą zasadą, co Ty - piszę to, co widzę i odzywam się wtedy, kiedy mam coś do powiedzenia. Różnica jest taka, że ja mam ograniczoną liczbę postów i interakcji z przymusu, bo kiedy rozgrywa się połowa dyskusji, u mnie jest środek nocy - a Ty? Mam wrażenie, że nie włożyłeś w tę rozgrywkę więcej niż ja, żeby nie powiedzieć, że mniej. Nie widzę tu zacietrzewienia z mojej strony, po prostu Twoja aktywność rzuca mi się w oczy i oczekiwałbym dużo więcej. Dlaczego całą swą energię w ostatnim czasie tracisz na mnie? Chłopie, to jest mój drugi czy trzeci post, od kiedy wstałem, i to licząc przywitanie - jaką całą energię? xD
|
|
|
Post by Mgła Wojny on Jan 28, 2024 18:48:40 GMT 1
no ale gdzie ty tam widzisz prowokacje, bo ja te same nicki co u mnie (plus chicken man, który sie wyoutował z tożsamości już po mojej liście i nie jest to kontrowersyjny pick) plus krwawy hegemon bo ja tu miejsce na prowokację nie widzę i szkoda, że kolegi chińczyka nie ma, bo te jego wczesne ready się źle starzeją Grafi chochoł
The Chicken Man - tutaj jego tożsamośc diametralnie zmieniła moją opinie na jego temat Fajnopolak
Krwawy Hegemon Kar-Wai Wong Jose Arcadio Morales
ja mam tak plus brak oceny na hegemonie i chicken manie jeszcze no a nie uważasz, że to prowokacje? nie zgadzasz się, że napierdala w Ciebie, żeby Cię wkurwić? co o tym sądzisz? imo akurat takiej listy bym nie próbował sprzedawać w mafii, więc chyba nie zrozumiałeś wydźwięku - prowokacje, bo se sprawdza co kto jak i dlaczego, a we łbie mu może siedzieć coś zupełnie innego ja to przywołuje, bo nie wiem jak mógłbym go na podstawie tego co pokazuje ocenić inaczej niż głośno myśleć na ten temat
|
|
|
Post by Jackson Lamb on Jan 28, 2024 18:48:56 GMT 1
Zaczęliście grać = zaczęliście czytać Wielkiego Cygano? xD Mgła napisał swój najlepszy post w tej rozgrywce. A to tak, też mi się bardzo podoba.
|
|
|
Post by Jackson Lamb on Jan 28, 2024 18:51:18 GMT 1
Najbardziej mnie boli to, że dwie osoby, które miałem w kolejce do pilnej obserwacji i dalej bardziej zaczerwieniam - Fajnopolak i Agatka - to te, które się najbardziej ucieszyły z mojej obecności tutaj
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 28, 2024 18:53:54 GMT 1
no ale gdzie ty tam widzisz prowokacje, bo ja te same nicki co u mnie (plus chicken man, który sie wyoutował z tożsamości już po mojej liście i nie jest to kontrowersyjny pick) plus krwawy hegemon bo ja tu miejsce na prowokację nie widzę i szkoda, że kolegi chińczyka nie ma, bo te jego wczesne ready się źle starzeją Grafi chochoł
The Chicken Man - tutaj jego tożsamośc diametralnie zmieniła moją opinie na jego temat Fajnopolak
Krwawy Hegemon Kar-Wai Wong Jose Arcadio Morales
ja mam tak plus brak oceny na hegemonie i chicken manie jeszcze no a nie uważasz, że to prowokacje? nie zgadzasz się, że napierdala w Ciebie, żeby Cię wkurwić? co o tym sądzisz? imo akurat takiej listy bym nie próbował sprzedawać w mafii, więc chyba nie zrozumiałeś wydźwięku - prowokacje, bo se sprawdza co kto jak i dlaczego, a we łbie mu może siedzieć coś zupełnie innego ja to przywołuje, bo nie wiem jak mógłbym go na podstawie tego co pokazuje ocenić inaczej niż głośno myśleć na ten temat Jak mam być szczery, to przed chwilą sobie pomyślałem, że to prędzej na takiej zasadzie, że kolega Ronaldo jak co edycję widzi we mnie mafię, ja wjeżdżam w temat od pytania Moralesa o cb, więc chłop sobie dodał dwa do dwóch i wyszło mu siedem, postanowił więć zrobić te jasełka "mgła to monti?" i jeśli gdzieś była prowokacja, to właśnie w głosie na ciebie o formie się nie wypowiadam, swoje już napisałem o 18:11 i nie mam zamiaru komentować tego tematu więcej
|
|
|
Post by Jackson Lamb on Jan 28, 2024 18:54:19 GMT 1
Also, nie wiem, kim jest Albus, więc potrzebuję tu pomocy. W momencie, kiedy o nim pisałem jako o moim top kandydacie na czerwonego nie grał nic. Dzisiaj od rana jest w pip bardziej aktywny i elokwentny i optuje za nietrzymaniem się sprawdzania D1 i rozszerzeniem pola rozgrywki, ale bez konkretów. Dla mnie wygląda to trochę dziwnie i sztucznie, ale może ktoś, kto kojarzy jego metę bardziej mnie tu otrzeźwi.
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 28, 2024 18:56:04 GMT 1
Also, nie wiem, kim jest Albus, więc potrzebuję tu pomocy. W momencie, kiedy o nim pisałem jako o moim top kandydacie na czerwonego nie grał nic. Dzisiaj od rana jest w pip bardziej aktywny i elokwentny i optuje za nietrzymaniem się sprawdzania D1 i rozszerzeniem pola rozgrywki, ale bez konkretów. Dla mnie wygląda to trochę dziwnie i sztucznie, ale może ktoś, kto kojarzy jego metę bardziej mnie tu otrzeźwi. Bazując na podanej tożsamości, wg mnie nie gra w swojej zwyczajnej miejskiej mecie, a do mafijnej nie mamy porównania. Uniewinniając go myślałem, że jest innym graczem. Zobaczymy.
|
|