Falomat
Edycja#40
Limit postów: 181
|
Post by Falomat on Jan 28, 2024 18:56:04 GMT 1
Albus to akurat idealny strzał dla mafijnego snajpera. Z małoaktywnych graczy najbardziej niewinny. Więc w ogóle bym sobie nim dupy nie zawracał.
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 28, 2024 18:56:48 GMT 1
Also, nie wiem, kim jest Albus, więc potrzebuję tu pomocy. W momencie, kiedy o nim pisałem jako o moim top kandydacie na czerwonego nie grał nic. Dzisiaj od rana jest w pip bardziej aktywny i elokwentny i optuje za nietrzymaniem się sprawdzania D1 i rozszerzeniem pola rozgrywki, ale bez konkretów. Dla mnie wygląda to trochę dziwnie i sztucznie, ale może ktoś, kto kojarzy jego metę bardziej mnie tu otrzeźwi. Albus to niewinny Farciarz, zapomniałem o nim w swojej liście. mafiacorner.boards.net/post/96523/threadmafiacorner.boards.net/post/96535/threadGdyby był w mafii, to nie poruszałby tego tematu.
|
|
|
Post by Albus Dumbledore on Jan 28, 2024 18:58:09 GMT 1
Also, nie wiem, kim jest Albus, więc potrzebuję tu pomocy. W momencie, kiedy o nim pisałem jako o moim top kandydacie na czerwonego nie grał nic. Dzisiaj od rana jest w pip bardziej aktywny i elokwentny i optuje za nietrzymaniem się sprawdzania D1 i rozszerzeniem pola rozgrywki, ale bez konkretów. Dla mnie wygląda to trochę dziwnie i sztucznie, ale może ktoś, kto kojarzy jego metę bardziej mnie tu otrzeźwi. Albus to niewinny Farciarz, zapomniałem o nim w swojej liście. mafiacorner.boards.net/post/96523/threadmafiacorner.boards.net/post/96535/threadGdyby był w mafii, to nie poruszałby tego tematu. A ja już myślałem, że Ci sufit na łeb spadł xD
|
|
|
Post by Albus Dumbledore on Jan 28, 2024 18:59:11 GMT 1
A ja dzisiaj sobie czekam na to, co zostało nienapisane
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 18:59:43 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 28, 2024 18:59:43 GMT 1
Gość pisze, ze jestem chujowym miastem, mimo że ma w większości takie typy jak ja xd
|
|
|
Post by Jackson Lamb on Jan 28, 2024 19:01:15 GMT 1
Also, nie wiem, kim jest Albus, więc potrzebuję tu pomocy. W momencie, kiedy o nim pisałem jako o moim top kandydacie na czerwonego nie grał nic. Dzisiaj od rana jest w pip bardziej aktywny i elokwentny i optuje za nietrzymaniem się sprawdzania D1 i rozszerzeniem pola rozgrywki, ale bez konkretów. Dla mnie wygląda to trochę dziwnie i sztucznie, ale może ktoś, kto kojarzy jego metę bardziej mnie tu otrzeźwi. Albus to niewinny Farciarz, zapomniałem o nim w swojej liście. mafiacorner.boards.net/post/96523/threadmafiacorner.boards.net/post/96535/threadGdyby był w mafii, to nie poruszałby tego tematu. Dlaczego miałby go nie poruszać? Mówisz o samej mecie pt. "bo on tak normalnie nie robi", czy o jakiejś obiektywnej nieopłacalności takich tekstów? Bo dla mnie nie są jakieś specjalnie nieopłacalne.
|
|
|
Post by Albus Dumbledore on Jan 28, 2024 19:01:22 GMT 1
Also, nie wiem, kim jest Albus, więc potrzebuję tu pomocy. W momencie, kiedy o nim pisałem jako o moim top kandydacie na czerwonego nie grał nic. Dzisiaj od rana jest w pip bardziej aktywny i elokwentny i optuje za nietrzymaniem się sprawdzania D1 i rozszerzeniem pola rozgrywki, ale bez konkretów. Dla mnie wygląda to trochę dziwnie i sztucznie, ale może ktoś, kto kojarzy jego metę bardziej mnie tu otrzeźwi. U mnie to akurat normalne i nie rozumiem dlaczego pchanie nowego ma być gorsze od pchania starego, szczególnie że podałem powody czysto teoretyczne stojące za tym
|
|
|
Post by Restauracja na Kościuszki on Jan 28, 2024 19:03:02 GMT 1
A ja już myślałem, że Ci sufit na łeb spadł xD Kuźwa znowu to robisz, ktoś cie wspomina w temacie i po minucie sie znajdujesz i odpisujesz xd
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 28, 2024 19:03:46 GMT 1
goście poszli; i w sumie jak tak siedzieliśmy z mężem szwagierki przy żytniej i kompociku czereśniowym to wpadłem na pewną teorię; nie wiem jak to wychodzi z mechaniki ale może mafia sprawdziła rolę studenta i dlatego go przeforsowali w linczu. no bo tak temat został zarzucony , podbity przeze mnie co w sumie stawia mnie na świeczniku; ale patrzcie co się działo dalej , leci głos za głosem na studenciaka pierwszy fallusomat , dalej fajnopolak, parzysty snajper , załęcki , janek tomaszewski, sowieta , morelas i gumiś dobił. ja kurła niewinny chociaż najbardziej przyczyniłem się do wyjebki studenciaka , ale byłem w solidarności więc jestem czysty; fallusomata odrzucam bo on pierwszy dał głos , fajnopolaka nie bo się chłopina bronił i po prostu go zamiastowałęm wczoraj po tej akcji z dociśnięciem , parzysty niewinny trup , i był to już 3 głosy. i tutaj mafia mogła wyniuchać swoimi kichawami , że jest opcja do odjazdu rolnego rękami miasta. zostają załęcki , janek tomaszewski , sowieta, morelas i gumiś sowieta i morelas dla mnie są miastowi ; gumiś w sumie głosu dokładać ie musiał. zostają załęcki i janek tomaszewski; pan hehe penis grał dla mnie dośc niewinnie ale no jak moja teoria się zgadza to ja bym dziś sprawdził polskiego clowna i jeśli winny to poleciał w pana penisa. ale zweryfikujcie to bo to piszę na spontnie żeby o tym nie zapomnieć
|
|
|
Post by Jackson Lamb on Jan 28, 2024 19:04:11 GMT 1
Also, nie wiem, kim jest Albus, więc potrzebuję tu pomocy. W momencie, kiedy o nim pisałem jako o moim top kandydacie na czerwonego nie grał nic. Dzisiaj od rana jest w pip bardziej aktywny i elokwentny i optuje za nietrzymaniem się sprawdzania D1 i rozszerzeniem pola rozgrywki, ale bez konkretów. Dla mnie wygląda to trochę dziwnie i sztucznie, ale może ktoś, kto kojarzy jego metę bardziej mnie tu otrzeźwi. U mnie to akurat normalne i nie rozumiem dlaczego pchanie nowego ma być gorsze od pchania starego, szczególnie że podałem powody czysto teoretyczne stojące za tym Bo sama teoria jest jak najbardziej spoko i w pełni logiczna, tylko po prostu dla mnie brzmisz, jakbyś kończył na samej teorii. Mówisz - skądinąd słusznie - o rozszerzaniu pola gry i szukaniu innej grupy kontrolnej, ale jakoś nie widzę, żebyś sam jej szukał.
|
|
|
Post by Początkujący mafiozo on Jan 28, 2024 19:04:38 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 19:04:46 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 28, 2024 19:04:46 GMT 1
A ja już myślałem, że Ci sufit na łeb spadł xD Kuźwa znowu to robisz, ktoś cie wspomina w temacie i po minucie sie znajdujesz i odpisujesz xd To raczej świadczy o niewinności imo. Dumbel wie, że to źle wygląda, ale się tym po prostu nie przejmuje bo jest niewinny - tak to widzę
|
|
Falomat
Edycja#40
Limit postów: 181
|
Post by Falomat on Jan 28, 2024 19:05:28 GMT 1
A ja już myślałem, że Ci sufit na łeb spadł xD Kuźwa znowu to robisz, ktoś cie wspomina w temacie i po minucie sie znajdujesz i odpisujesz xd i w czym Ci to przeszkadza?
|
|
|
Post by Albus Dumbledore on Jan 28, 2024 19:05:33 GMT 1
A ja już myślałem, że Ci sufit na łeb spadł xD Kuźwa znowu to robisz, ktoś cie wspomina w temacie i po minucie sie znajdujesz i odpisujesz xd
|
|
|
Post by Restauracja na Kościuszki on Jan 28, 2024 19:05:46 GMT 1
goście poszli; i w sumie jak tak siedzieliśmy z mężem szwagierki przy żytniej i kompociku czereśniowym to wpadłem na pewną teorię; nie wiem jak to wychodzi z mechaniki ale może mafia sprawdziła rolę studenta i dlatego go przeforsowali w linczu. no bo tak temat został zarzucony , podbity przeze mnie co w sumie stawia mnie na świeczniku; ale patrzcie co się działo dalej , leci głos za głosem na studenciaka pierwszy fallusomat , dalej fajnopolak, parzysty snajper , załęcki , janek tomaszewski, sowieta , morelas i gumiś dobił. ja kurła niewinny chociaż najbardziej przyczyniłem się do wyjebki studenciaka , ale byłem w solidarności więc jestem czysty; fallusomata odrzucam bo on pierwszy dał głos , fajnopolaka nie bo się chłopina bronił i po prostu go zamiastowałęm wczoraj po tej akcji z dociśnięciem , parzysty niewinny trup , i był to już 3 głosy. i tutaj mafia mogła wyniuchać swoimi kichawami , że jest opcja do odjazdu rolnego rękami miasta. zostają załęcki , janek tomaszewski , sowieta, morelas i gumiś sowieta i morelas dla mnie są miastowi ; gumiś w sumie głosu dokładać ie musiał. zostają załęcki i janek tomaszewski; pan hehe penis grał dla mnie dośc niewinnie ale no jak moja teoria się zgadza to ja bym dziś sprawdził polskiego clowna i jeśli winny to poleciał w pana penisa. ale zweryfikujcie to bo to piszę na spontnie żeby o tym nie zapomnieć a pierwszy nie jest lincz a dopiero potem sprawdzenie?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 19:07:12 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 28, 2024 19:07:12 GMT 1
goście poszli; i w sumie jak tak siedzieliśmy z mężem szwagierki przy żytniej i kompociku czereśniowym to wpadłem na pewną teorię; nie wiem jak to wychodzi z mechaniki ale może mafia sprawdziła rolę studenta i dlatego go przeforsowali w linczu. no bo tak temat został zarzucony , podbity przeze mnie co w sumie stawia mnie na świeczniku; ale patrzcie co się działo dalej , leci głos za głosem na studenciaka pierwszy fallusomat , dalej fajnopolak, parzysty snajper , załęcki , janek tomaszewski, sowieta , morelas i gumiś dobił. ja kurła niewinny chociaż najbardziej przyczyniłem się do wyjebki studenciaka , ale byłem w solidarności więc jestem czysty; fallusomata odrzucam bo on pierwszy dał głos , fajnopolaka nie bo się chłopina bronił i po prostu go zamiastowałęm wczoraj po tej akcji z dociśnięciem , parzysty niewinny trup , i był to już 3 głosy. i tutaj mafia mogła wyniuchać swoimi kichawami , że jest opcja do odjazdu rolnego rękami miasta. zostają załęcki , janek tomaszewski , sowieta, morelas i gumiś sowieta i morelas dla mnie są miastowi ; gumiś w sumie głosu dokładać ie musiał. zostają załęcki i janek tomaszewski; pan hehe penis grał dla mnie dośc niewinnie ale no jak moja teoria się zgadza to ja bym dziś sprawdził polskiego clowna i jeśli winny to poleciał w pana penisa. ale zweryfikujcie to bo to piszę na spontnie żeby o tym nie zapomnieć Mafia nie mogła mieć sprawdzenia.
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 28, 2024 19:08:28 GMT 1
eee chuj; a już sie podjarałem ale nie zmienia to faktu , że dzisiaj najlepiej odpalić janka tomaszewskiego. za samo łemblej nie da się dojechać do emerytury
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 28, 2024 19:09:06 GMT 1
to pan penis niewinny będzie jednak
|
|
|
Post by Restauracja na Kościuszki on Jan 28, 2024 19:10:05 GMT 1
Kuźwa znowu to robisz, ktoś cie wspomina w temacie i po minucie sie znajdujesz i odpisujesz xd i w czym Ci to przeszkadza? Uwiera mnie to tak po ludzku
|
|
|
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 28, 2024 19:10:06 GMT 1
eee chuj; a już sie podjarałem ale nie zmienia to faktu , że dzisiaj najlepiej odpalić janka tomaszewskiego. za samo łemblej nie da się dojechać do emerytury Gościu. Już doszliśmy do mojej niewinności, czytaj posty.
|
|