|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 25, 2024 21:22:14 GMT 1
Dlatego dobrym pomysłem jest jutro półtajne pomiędzy snajperami nickowymi. Temat będzie dużo bardziej czytelny. Jakie, kurwa, półtajne jak mamy jawne głosowanie. Już nie mówiąc o tym, że jebanie między dwoma snajperami to słaby pomysł, w końcu backup jest tylko jeden i szkoda, żeby wszedł do gry już po pierwszym linczu jak rok temu. Ale chwila chwila. Skąd te oburzenie u ciebie na wspominkę o linczu między snajperami i włączanie paniki tak wcześnie?
|
|
|
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 25, 2024 21:22:14 GMT 1
Gościu, jutro mnie pewnie nie będzie, a co edycję przerabiamy jakieś cyrki, jest sporo nowych graczy. Patrz trochę dalej niż na czubek własnego nosa. Ja tutaj przyszedłem wygrać, więc robię rzeczy, które pomogą mi wygrać. >nie czytam początkowych postów >przyszedłem tu wygrać No nie wiem, może jednak to ego grande tu wchodzi w grę Oczywiście. Po tych początkowych interakcjach ostatni raz mafiozę złapano chyba równo rok temu. Grę zaczynasz czytać od środka dnia pierwszego linczu. Wtedy już powoli widać, na co się zanosi, jak gra się układa i kto jaką pozycję zajmuje na boisku. Ty chcesz dawać złoty medal po obejrzeniu rozgrzewki, ja wolę najpierw zobaczyć, jak rzeczywiście drużyny grają.
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 25, 2024 21:22:15 GMT 1
Mnie się nie podoba takie narzucanie narracji. Pozwólmy rzeczom się dziać.
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 25, 2024 21:24:06 GMT 1
PMS druga mafia. Zresztą nawet jeśli nie, to Agata będzie wdzięczna, jak się go pozbędziemy. A ona wygląda na taką, co potrafi przypierdolić A kto pierwsza, ciągle señor Sławek? Póki co yup Edit: Mnie się nie podoba takie narzucanie narracji. Pozwólmy rzeczom się dziać. Filmy też kręcisz bez scenariusza?
|
|
|
Post by Big Gay Al on Jan 25, 2024 21:24:31 GMT 1
Jan Ludwik rzeczywiście pyszny, ojejejcia ;/
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 21:24:36 GMT 1
via mobile
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 25, 2024 21:24:36 GMT 1
>nie czytam początkowych postów >przyszedłem tu wygrać No nie wiem, może jednak to ego grande tu wchodzi w grę Oczywiście. Po tych początkowych interakcjach ostatni raz mafiozę złapano chyba równo rok temu. Grę zaczynasz czytać od środka dnia pierwszego linczu. Wtedy już powoli widać, na co się zanosi, jak gra się układa i kto jaką pozycję zajmuje na boisku. Ty chcesz dawać złoty medal po obejrzeniu rozgrzewki, ja wolę najpierw zobaczyć, jak rzeczywiście drużyny grają. Przecież dosłownie 2 edycje temu mafiozo padł w d1 🤷🏼♂️ Ja nie rozdaję żadnych medali, ale pisanie poradnika dla początkujących w temacie po godzinie rozgrywki nie może być nastawione na rezultaty, chyba że jesteś naiwniakiem
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 21:25:08 GMT 1
via mobile
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 25, 2024 21:25:08 GMT 1
Mnie się nie podoba takie narzucanie narracji. Pozwólmy rzeczom się dziać. A może byś tak pomógł się im dziać, señor Chińczyk
|
|
|
Post by Jackson Lamb on Jan 25, 2024 21:25:33 GMT 1
PMS druga mafia. Zresztą nawet jeśli nie, to Agata będzie wdzięczna, jak się go pozbędziemy. A ona wygląda na taką, co potrafi przypierdolić To już drugi raz, więc czuję niewyjaśniony pociąg do naszej uroczej sztangistki.
|
|
|
Post by Mgła Wojny on Jan 25, 2024 21:25:43 GMT 1
kurwa typ se pierdoli głupoty pod nosem i dyskusja na dwie fajerki
CHCĘ SIĘ SKAWIATOWAĆ ŻE JAN LUDIWK PYSZNY TO NIE JA, NIE PISAŁBYM TAK DZBAŃSKO
NIE POMYL MISTRZÓW
ale pozwólmy bigoniom być bigoniami, niech się dzieje, mgła wojny się rozwiewa
|
|
|
Post by Restauracja na Kościuszki on Jan 25, 2024 21:25:47 GMT 1
Nie fikaj, bo Sanepid na Ciebie naślę. yyyyyy w takim razie Parzysty Miejski Snajper ma immunitet na jutrzejsze głosowanie, proszę mu dać spokój
|
|
|
Post by Mgła Wojny on Jan 25, 2024 21:26:12 GMT 1
Nie fikaj, bo Sanepid na Ciebie naślę. yyyyyy w takim razie Parzysty Miejski Snajper ma immunitet na jutrzejsze głosowanie, proszę mu dać spokój myslalem ze ja jestem niesmieszny
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 21:26:41 GMT 1
via mobile
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 25, 2024 21:26:41 GMT 1
Jakie, kurwa, półtajne jak mamy jawne głosowanie. Już nie mówiąc o tym, że jebanie między dwoma snajperami to słaby pomysł, w końcu backup jest tylko jeden i szkoda, żeby wszedł do gry już po pierwszym linczu jak rok temu. Ale chwila chwila. Skąd te oburzenie u ciebie na wspominkę o linczu między snajperami i włączanie paniki tak wcześnie?
A to jest ciekawe spostrzeżenie, stalingradzki snajper wygrywa na razie ten wyścig
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 25, 2024 21:26:44 GMT 1
Karny!
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 25, 2024 21:26:49 GMT 1
Żeby napisać dobry scenariusz, trzeba najpierw życie zobaczyć.
|
|
|
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 25, 2024 21:28:04 GMT 1
Oczywiście. Po tych początkowych interakcjach ostatni raz mafiozę złapano chyba równo rok temu. Grę zaczynasz czytać od środka dnia pierwszego linczu. Wtedy już powoli widać, na co się zanosi, jak gra się układa i kto jaką pozycję zajmuje na boisku. Ty chcesz dawać złoty medal po obejrzeniu rozgrzewki, ja wolę najpierw zobaczyć, jak rzeczywiście drużyny grają. Przecież dosłownie 2 edycje temu mafiozo padł w d1 🤷🏼♂️ Ja nie rozdaję żadnych medali, ale pisanie poradnika dla początkujących w temacie po godzinie rozgrywki nie może być nastawione na rezultaty, chyba że jesteś naiwniakiem Oczywiście, że jest nastawione na rezultaty. I trzeba to zrobić zwłaszcza w początkowych godzinach rozgrywki, żeby nowi gracze jeszcze to zdążyli przeczytać, zanim zrezygnują z czytania po tym, jak wyjdzie szydło z worka i zobaczą ile napierdalamy. Aczkolwiek nie wiem, czy nie zostosuję się do Twojej sugestii i nie wrzucę tego posta jeszcze kilka razy w trakcie dnia, żeby zwiększyć szansę, że do wszystkich dotarł.
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 25, 2024 21:28:20 GMT 1
Ależ pudło!
|
|
|
Post by Student UKSW on Jan 25, 2024 21:28:30 GMT 1
|
|
|
Post by Jackson Lamb on Jan 25, 2024 21:29:34 GMT 1
Żeby napisać dobry scenariusz, trzeba najpierw życie zobaczyć. A myślałem, że te czarne okulary nie idą w parze z laską niewidomego.
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 25, 2024 21:29:36 GMT 1
PMS druga mafia. Zresztą nawet jeśli nie, to Agata będzie wdzięczna, jak się go pozbędziemy. A ona wygląda na taką, co potrafi przypierdolić To już drugi raz, więc czuję niewyjaśniony pociąg do naszej uroczej sztangistki. Co drugi raz? Że drugi raz zwracam uwagę na fakt, że Agata potrafi przypierdolić?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 21:29:48 GMT 1
via mobile
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 25, 2024 21:29:48 GMT 1
Przecież dosłownie 2 edycje temu mafiozo padł w d1 🤷🏼♂️ Ja nie rozdaję żadnych medali, ale pisanie poradnika dla początkujących w temacie po godzinie rozgrywki nie może być nastawione na rezultaty, chyba że jesteś naiwniakiem Oczywiście, że jest nastawione na rezultaty. I trzeba to zrobić zwłaszcza w początkowych godzinach rozgrywki, żeby nowi gracze jeszcze to zdążyli przeczytać, zanim zrezygnują z czytania po tym, jak wyjdzie szydło z worka i zobaczą ile napierdalamy. Aczkolwiek nie wiem, czy nie zostosuję się do Twojej sugestii i nie wrzucę tego posta jeszcze kilka razy w trakcie dnia, żeby zwiększyć szansę, że do wszystkich dotarł. A skąd ty w ogóle mordo wiesz, ilu jest nowych graczy, że się tak o nich martwisz?
|
|