|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 28, 2024 20:17:59 GMT 1
co do FAJNOPOLAKA spójrzcie jak on dzisiaj grał drugą połowę dnia, czyli akurat jak się wypostowałem xD no ale mogłem dzięki temu obserwować z przyczajki gościu nie ma w tej edycji krzty jakiejś refleksji nad tym, co piszą inni jak zobaczyłem part 2 tego posta o glonach od chochoła, to się za łeb łapałem, jakie tam głupotki są powypisywane, a on od razu poleciał spropsować że spoko kolejka jak ciganeiro zrobił listę i go pokolorował na zielono, to też mu nieomal fellatio popełnił no i ja widzę to tak, że on nie jest skupiony na treści tych postów, tylko na tym, żeby przypodobać się ludziom i pogłaskać ich ego, żeby na niego nie głosowali nie wiem, czy akurat z chochołem albo z ciganeiro w tej mafii może być, strzelałbym że GENERALNIE raczej podlizywałby się mieszczuchom, no ale jakby miał juiż być, to prędzej z chochołem, bo miałem wrażenie że sporo jego wniosków z tej wyliczanki jest błędnych, jakby nie do końca umiał się wczuć w to, jak miasto odbiera pewnych ludzi ciganeiro gra antypatycznego chujka więc tu daję mniejszą szansę na mafię solo nie zwracałem uwagi na Ciebie, zapomniałem o Tobie z Ciganem zawsze chciałem zagrać ramię w ramię, stąd te, jak nazywasz, "felliato" i to nie tak, że podpisuję się pod każdą oceną glona popełnioną przez chochoła: analizy te wydają mi się niewinne, miastowochcące, ambitne, ładne do czytania i wychodzą z nich mi często wnioski w miarę podobne do moich (jeśli chodzi o grono podejrzanych) naprawdę nie wiem, czy jest sens debaty z Tobą, nawet nie mam siły się wkurwiać napisałem że do wieczora twój temat odsuwam no ale nie uważam żebyś zagrał cokolwiek co nakazałoby mi ten temat porzucić całkowicie, sorry
|
|
Falomat
Edycja#40
Limit postów: 181
|
Post by Falomat on Jan 28, 2024 20:18:12 GMT 1
Sorry ja nie widzę u Cigano dobrych intencji. Równie dobrze można go dzisiaj zlinczować.
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 28, 2024 20:18:13 GMT 1
Memcen to jest dramat, mam totalnie wajby jak ze Słowackim, tylko jeszcze mniej produktywne. Ktoś na Memcena może? Rozwiń. Ja uważam, że gram swoją najlepszą miejską edycję (no okay, może poprzeczka nie jest zawieszona jakoś bardzo wysoko) od dawna. Uniewinniłem się wreszcie w oczach miasta, bo zawsze byłem taki z cicha pęk.
|
|
|
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 28, 2024 20:18:26 GMT 1
no ale merytorycznie gościu. Co było w tym zachowaniu mafijnego?
Dwa, jakich niewygodnych pytań, ja te pytania mogłem strawić i wysrać nawet nie zauważając, piliśmy u kumpla i wszedłem sobie na koniec dnia dobrze się bawić, nawet nie zauważyłem Twoich pytań, bo jak widzę kreacyjne pierdololo to od razu scrolluję. Chciałem wejść jak szefo, ale nie wyszło (chociaż miałem rację) i zmieniłem taktykę na grę, tu się zgadza, ale nie sądzę, żeby to wskazywało na mafijność. Testamenty co?
Jakim koleżkowaniem, gościu. Jedyna dobra rzecz w tym poście to użycie capsa, bo sugeruje mi, że wierzysz w to co tutaj zostało wysmarowane.
kurwa liczyles glosy, wiedziales juz ze zleci student bo liczyles glosy; jak otwarcie cie o to kilka razy spytalem to ty udawales ze nie widzisz no kurwa odpisywales na wszystko tylko nie na moje pytanie; ja pierdole nie mam sily do was Gościu. Nie liczyłem głosów, na wajby mi sie wydawało, że student spada. Skąd w ogóle przekonanie, że głosy liczyłem
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 20:18:36 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 28, 2024 20:18:36 GMT 1
nie zwracałem uwagi na Ciebie, zapomniałem o Tobie z Ciganem zawsze chciałem zagrać ramię w ramię, stąd te, jak nazywasz, "felliato" i to nie tak, że podpisuję się pod każdą oceną glona popełnioną przez chochoła: analizy te wydają mi się niewinne, miastowochcące, ambitne, ładne do czytania i wychodzą z nich mi często wnioski w miarę podobne do moich (jeśli chodzi o grono podejrzanych) naprawdę nie wiem, czy jest sens debaty z Tobą, nawet nie mam siły się wkurwiać napisałem że do wieczora twój temat odsuwam no ale nie uważam żebyś zagrał cokolwiek co nakazałoby mi ten temat porzucić całkowicie, sorry rozumiem
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 28, 2024 20:18:48 GMT 1
dobra ochlonalem; janek nie pyszczysz mi a ja bede milszy, bez wzgledu czy mamy sie za mafie czy miasto. oki?
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 28, 2024 20:19:00 GMT 1
Sorry ja nie widzę u Cigano dobrych intencji. Równie dobrze można go dzisiaj zlinczować. Ja chętnie. Ktoś jeszcze? Wajcha?
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 28, 2024 20:19:13 GMT 1
a zeus pewnie niewinny ; bo se pisze jakby to byl srodek dnia a nie koncowka przed linczem gdzie ma 7 glosow grałeś w takiej edycji co były reynholmy?
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 28, 2024 20:19:33 GMT 1
Dobra chłopy, bo jest 20:17, ja nie chcę popełniać błędów z wczoraj. Wszyscy wiecie, jakie są moje wady, w tym wajchy z mafiozów i inne takie głupotki, moja propozycja jest taka, żeby już dzisiaj Fajnopolaka nie ruszać, bo będzie jazda na hip hip hurra, snajper będzie sobie go mógł przekminić w nocy i jak uzna, że do odpalenia, to jego prawo, a jak nie, to do tematu wrócimy mając 24 godziny do linczu a nie 40 minut.
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 28, 2024 20:19:51 GMT 1
Ale ja kurwa rękę do Ciebie wyciągałem, chciałem walić w kolesia którego uwarzałeś za winnego. Ty patrz, ale akurat wybrałeś tego, którego potencjalne odjebanie jeśli okaże się niewinny raz że może mnie najbardziej skompromitować, a dwa najbardziej zaszkodzić miastu? mafiacorner.boards.net/post/96624/thread - wyłączając pokolorwanych na zielono + Dumbledore. Wybierz gracza, na którego damy radę zebrać głosy. Fajnopolak jest możliwym celem.
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 28, 2024 20:19:53 GMT 1
swoją drogą gdzie jest kurwa SSnajper
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 28, 2024 20:19:55 GMT 1
a zeus pewnie niewinny ; bo se pisze jakby to byl srodek dnia a nie koncowka przed linczem gdzie ma 7 glosow grałeś w takiej edycji co były reynholmy? ślepokulawa? obserwowalem momentami z cmentarza
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 28, 2024 20:19:57 GMT 1
No właśnie ja niechętnie będę głosował na Ronaldo i nie ma opcji by ktoś mnie do tego przekonał niezależnie jakie argumenty teraz wyprodukujecie.
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 28, 2024 20:20:02 GMT 1
a zeus pewnie niewinny ; bo se pisze jakby to byl srodek dnia a nie koncowka przed linczem gdzie ma 7 glosow grałeś w takiej edycji co były reynholmy? Ja chyba nie. Cóż tam się takiego wydarzyło?
|
|
|
Post by Mgła Wojny on Jan 28, 2024 20:20:19 GMT 1
mglisty , szukasz zagnionego czy mafii? skad glos na mnie? dlaczego nie czujemy w tej eydcji wspolnego wejba? napisz jak wyjdziesz z kreacji, bo rzygać mi się chce jak mam z Tobą rozmawiać na normalnej stopie najpierw się przypierdalasz o metowe rzeczy, potem się przypierdalasz o metowe rzeczy, potem sie przypierdalasz że nie robię czegoś tak jak ty to widzisz i w ogóle, potem to już sam nie wiem, bo przestałem czytać już nawet a na końcu pytasz czemu nie czujemy w tej edycji wspólnego wajba nie czuję do Ciebie wspólnego wajba bo nie czuję wspólnego wajba z obsranym żulem który się nade mna nachyla i drze zebym go piatakiem poratowal nie wiem czy to kwestia kreacji, czy co, ale dwie ostatnie edycje jak grales to jak paladyn bosa stopka przez miasto przechodzil, a teraz w sumie tylko sie przypierdalasz o rozne rzeczy w rozne strony, tylko mam jednoczesnie wrazenie, ze robisz to do czegos, co nie jest WARTOSCIOWE tylko latwe do przypierdolenia wiec ja se poszukam czego ja szukam, a ty se rob co tam chcesz, glos jako lepa na otrzezwienie, nie widzialem ani jednego momentu u Ciebie ktory wedlug mnie, predestynowalby ciebie do obecnej pozycji w miescie, wiec wydaje mi sie, ze dobrze ci zrobi inna grzęda, obojetne po ktorej stronie jestes
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 20:20:31 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 28, 2024 20:20:31 GMT 1
co do FAJNOPOLAKA spójrzcie jak on dzisiaj grał drugą połowę dnia, czyli akurat jak się wypostowałem xD no ale mogłem dzięki temu obserwować z przyczajki gościu nie ma w tej edycji krzty jakiejś refleksji nad tym, co piszą inni jak zobaczyłem part 2 tego posta o glonach od chochoła, to się za łeb łapałem, jakie tam głupotki są powypisywane, a on od razu poleciał spropsować że spoko kolejka jak ciganeiro zrobił listę i go pokolorował na zielono, to też mu nieomal fellatio popełnił no i ja widzę to tak, że on nie jest skupiony na treści tych postów, tylko na tym, żeby przypodobać się ludziom i pogłaskać ich ego, żeby na niego nie głosowali nie wiem, czy akurat z chochołem albo z ciganeiro w tej mafii może być, strzelałbym że GENERALNIE raczej podlizywałby się mieszczuchom, no ale jakby miał juiż być, to prędzej z chochołem, bo miałem wrażenie że sporo jego wniosków z tej wyliczanki jest błędnych, jakby nie do końca umiał się wczuć w to, jak miasto odbiera pewnych ludzi ciganeiro gra antypatycznego chujka więc tu daję mniejszą szansę na mafię solo W sumie jak tak myślę, zaczął chyba grać nieco bezpieczniej i bez nadmiernego wychylania się, gdy ogarnął, że dzisiaj nie będzie kandydatem do linczu. jest to zdanie zgodne z prawdą w d1 nawalałem cały dzień, napierdalałem wczoraj do drugiej w nocy, gdy zobaczyłem, że raczej nie padnę, to postanowiłem, że spokojniej ochłonę, podumam w oczekiwaniu na kolor Zeusa, który wydaje mi się dość prawdopodobną mafią
|
|
|
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 28, 2024 20:20:34 GMT 1
dobra ochlonalem; janek nie pyszczysz mi a ja bede milszy, bez wzgledu czy mamy sie za mafie czy miasto. oki? Inaczej. Ty się nie dopierdalasz jesteś grzecznym chłopcem to ja nie będę Twojego tematu ruszał na razie. Sztama?
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 28, 2024 20:20:42 GMT 1
Dobra chłopy, bo jest 20:17, ja nie chcę popełniać błędów z wczoraj. Wszyscy wiecie, jakie są moje wady, w tym wajchy z mafiozów i inne takie głupotki, moja propozycja jest taka, żeby już dzisiaj Fajnopolaka nie ruszać, bo będzie jazda na hip hip hurra, snajper będzie sobie go mógł przekminić w nocy i jak uzna, że do odpalenia, to jego prawo, a jak nie, to do tematu wrócimy mając 24 godziny do linczu a nie 40 minut. ja się z tym podejściem zgadzam generalnie, ale snajper mógłby tam zerknąć przychylnym okiem
|
|
Falomat
Edycja#40
Limit postów: 181
|
Post by Falomat on Jan 28, 2024 20:20:52 GMT 1
Ty patrz, ale akurat wybrałeś tego, którego potencjalne odjebanie jeśli okaże się niewinny raz że może mnie najbardziej skompromitować, a dwa najbardziej zaszkodzić miastu? mafiacorner.boards.net/post/96624/thread - wyłączając pokolorwanych na zielono + Dumbledore. Wybierz gracza, na którego damy radę zebrać głosy. Fajnopolak jest możliwym celem. Big Gay Al - pasuje?
|
|
|
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 28, 2024 20:21:10 GMT 1
Sorry ja nie widzę u Cigano dobrych intencji. Równie dobrze można go dzisiaj zlinczować. Ja chętnie. Ktoś jeszcze? Wajcha? Ja wiem, że to nieoptymalne z perspektywy miasta, ale chyba bym w to poszedł xd
|
|