|
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 25, 2024 21:30:21 GMT 1
Oczywiście, że jest nastawione na rezultaty. I trzeba to zrobić zwłaszcza w początkowych godzinach rozgrywki, żeby nowi gracze jeszcze to zdążyli przeczytać, zanim zrezygnują z czytania po tym, jak wyjdzie szydło z worka i zobaczą ile napierdalamy. Aczkolwiek nie wiem, czy nie zostosuję się do Twojej sugestii i nie wrzucę tego posta jeszcze kilka razy w trakcie dnia, żeby zwiększyć szansę, że do wszystkich dotarł. A skąd ty w ogóle mordo wiesz, ilu jest nowych graczy, że się tak o nich martwisz? Na mafijnym się przyznali.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 21:30:51 GMT 1
via mobile
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 25, 2024 21:30:51 GMT 1
Bufon mafia, wiedziałem
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 25, 2024 21:32:39 GMT 1
Nie da się nie zauważyć, nawet śledząc rozgrywkę z doskoku, że Wong ma więcej rozumu niż Zeus.
|
|
|
Post by The Chicken Man on Jan 25, 2024 21:32:58 GMT 1
Żeby napisać dobry scenariusz, trzeba najpierw życie zobaczyć. A myślałem, że te czarne okulary nie idą w parze z laską niewidomego. Okulary? A może strach w oczach?
|
|
|
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 25, 2024 21:33:34 GMT 1
Wielki Morales
Hiszpania > Włochy
można zamykać.
A tak już odpowiadając, przecież to jest dość oczywiste. Już sam fakt, że jest 27 graczy, przecież tylu to nawet chyba na discordzie nie ma. Wjebańców, którzy grają wszystko i wszystkie edycje widzieli jest może połowa tego. Reszta gra mniej lub bardziej z doskoku i takie kompendium im się przyda. Tak uważam.
A Tobie jeśli się nudzi, to mógłbyś mafii poszukać a nie dupę zawracasz.
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 25, 2024 21:35:30 GMT 1
Wielki Morales
Hiszpania > Włochy
można zamykać.
A tak już odpowiadając, przecież to jest dość oczywiste. Już sam fakt, że jest 27 graczy, przecież tylu to nawet chyba na discordzie nie ma. Wjebańców, którzy grają wszystko i wszystkie edycje widzieli jest może połowa tego. Reszta gra mniej lub bardziej z doskoku i takie kompendium im się przyda. Tak uważam.
W jakim celu powstało to ostatnie zdanie poza odwróceniem od siebie uwagi?
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 25, 2024 21:35:50 GMT 1
A w ogóle to zupełnie się nie zgadzam z Baboonem, D1 to idealna pora na linczowanie słabych mafiozów (jeśli jacyś akurat się trafili), ewentualnie mafiozów, którzy po prostu mieli słabe wejście - im dalej w las tym już trudniej, bo lepsi mafiozi sami się ogarną, a słabszym pomogą ci lepsi.
Więc pressing od D1, nie brać jeńców. Ale fakt, linczowanie glonów to raczej kiepski pomysł, chuja z tego wychodzi potem.
|
|
|
Post by Restauracja na Kościuszki on Jan 25, 2024 21:36:19 GMT 1
@jan Ludwik
Dlaczego głos na Parzystego?
|
|
|
Post by Jackson Lamb on Jan 25, 2024 21:37:20 GMT 1
Snajper po raz kolejny wjeżdża do relatywnie naturalnej dyskusji z takim bąkiem, że trzeba okna pootwierać.
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 25, 2024 21:37:29 GMT 1
Nieeeeeee. A propos Tomka... Graliśmy kiedyś wspólnie w jednej edycji. Ja słuchałem pilnie słuchowiska Doktora Redzika, robiąc notatki i rozkładając każdą wskazówkę na czynniki pierwsze, on radził się natomiast Wiejskiej Baby, bo był akurat u rodziny na wakacjach. Zgarnął MVP, a ja poleciałem drugiego dnia w masówce.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 21:37:51 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 25, 2024 21:37:51 GMT 1
Wielki Morales
Hiszpania > Włochy
można zamykać.
W jakim celu powstało to ostatnie zdanie poza odwróceniem od siebie uwagi? A patrz jakie skuteczne xd
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 25, 2024 21:37:51 GMT 1
Nie da się nie zauważyć, nawet śledząc rozgrywkę z doskoku, że Wong ma więcej rozumu niż Zeus. Uważaj mordeczko, bo zbierzesz po mordzie bardziej niż kamerzysta, jak kręciłem teledysk do "Znasz mnie". Ale skoro ty nie w mafii, to kto? Tzn. kto zwrócił twoją uwagę, kto ci się nie spodobał?
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 25, 2024 21:37:54 GMT 1
Wielki Morales
Hiszpania > Włochy
można zamykać.
W jakim celu powstało to ostatnie zdanie poza odwróceniem od siebie uwagi? To był najsłabszy atak jaki widziałem.
|
|
|
Post by Mgła Wojny on Jan 25, 2024 21:39:07 GMT 1
dlatego snajper miasto
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 21:41:21 GMT 1
via mobile
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 25, 2024 21:41:21 GMT 1
A ja uważam że na razie snajper szuka i drąży, co w d0 zawsze jest na plus
Nie musi mu zawsze wychodzić dopóki generuje content
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 25, 2024 21:41:47 GMT 1
PMS druga mafia. Zresztą nawet jeśli nie, to Agata będzie wdzięczna, jak się go pozbędziemy. A ona wygląda na taką, co potrafi przypierdolić gdyby nie ten jebany pms miałabym wszystkie medale olimpijskie
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 25, 2024 21:42:53 GMT 1
Nie da się nie zauważyć, nawet śledząc rozgrywkę z doskoku, że Wong ma więcej rozumu niż Zeus. Uważaj mordeczko, bo zbierzesz po mordzie bardziej niż kamerzysta, jak kręciłem teledysk do "Znasz mnie". Ale skoro ty nie w mafii, to kto? Tzn. kto zwrócił twoją uwagę, kto ci się nie spodobał? Za wcześnie. Możemy się umówić, że powiem Ci jutro o tej porze, a jeśli jutro wybiorę się na miasto, na piwo, to pojutrze.
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 25, 2024 21:43:00 GMT 1
To znaczy ten atak, jest po prostu nie szczery, ja nie wierzę, że on wierzy, że Buffon w taki sposób ukrywa swoją mafijność.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 21:43:15 GMT 1
via mobile
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 25, 2024 21:43:15 GMT 1
Idę se serialik obejrzeć a ty mi Gianluigi powiedz jeszcze, czy jesteś jakimś guru miastowej gry, żeby te twoje poradniki ktokolwiek traktował poważnie
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 21:44:05 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 25, 2024 21:44:05 GMT 1
Snajper po raz kolejny wjeżdża do relatywnie naturalnej dyskusji z takim bąkiem, że trzeba okna pootwierać. A Ty taki trochę komentator rozgrywki, co nie? A co do Stalinigradzkiego, to podobało mi się to, co wyłapał u Parzystego, też o tym pomyślałem. Z atakiem w Ludwika mniej się zgadzam, ale niech Sowiet gotuje!
|
|