|
Post by Agata Wróbel on Jan 28, 2024 20:26:40 GMT 1
myślę, że to dobry pomysł znaczy nie na podstawie tego, że się mafioza przypierdala pierwszego dnia do Ciebie (pozdrawiam Pracusia), tylko faktu, że się zmył Przecież to nie ma sensu z perspektywy mafii, żebym teraz spierdalał z tematu ziomek. Nie dość, że zapowiadałem bycie w temacie do linczu dziś (a mogłem się spokojnie wymigać zapowiadanym wczoraj chlaniem), to jeszcze spierdalanie w takim momencie, kiedy jestem na świeczniku to podpisanie wyroku de facto. To by było schowanie się w norze, a nie. mafiacorner.boards.net/post/48251/threadwidzicie podobieństwo?
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 28, 2024 20:26:54 GMT 1
A tam Gej, Gej pewnie niewinny. Chyba, że kłamał z tym Wordem, ale tego pewnie się nie dowiemy :/
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 28, 2024 20:27:04 GMT 1
nie wiem, naprawdę wolałbym, żeby padł dziś Zeus naprawdę to, co mu wytknąłem tożsamościowo (identyczny post do Agaty jak w mafijnym wydaniu) + to jak zgrywał głupa, jak go Morales aktywizował + to, że mówił, że nigdzie dziś nie wychodzi, mając przestrzeń do gry, podczas której nie pokazał gry, zbliżającej się poziomem do jego d1 faktem jest to, że jak na szumne zapowiedzi, to Zeusowi chyba ten dzień przez palce przeleciał
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 28, 2024 20:27:17 GMT 1
xD
No kurwa
E: W sensie prycham z tego postu Agaty, co zrobić
|
|
|
Post by Albus Dumbledore on Jan 28, 2024 20:28:15 GMT 1
Jak chcecie już 3 drogę to proponuję Restaurację lub/i Początkującego
|
|
|
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 28, 2024 20:28:21 GMT 1
Co nam powie zielony/czerwony gej? Bo na moje to trochę taka z dupy propozycja i leniwa. No ja się z tym zgadzam, jak sam kandydat nie jest tragiczny, to w zasadzie stoimy w miejscu. podbijam, chociaż robię teraz iso na szybko i to w jaki sposób pisał o teleranku naprawdę mi się nie podoba
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 20:28:25 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 28, 2024 20:28:25 GMT 1
Przecież to nie ma sensu z perspektywy mafii, żebym teraz spierdalał z tematu ziomek. Nie dość, że zapowiadałem bycie w temacie do linczu dziś (a mogłem się spokojnie wymigać zapowiadanym wczoraj chlaniem), to jeszcze spierdalanie w takim momencie, kiedy jestem na świeczniku to podpisanie wyroku de facto. To by było schowanie się w norze, a nie. mafiacorner.boards.net/post/48251/threadwidzicie podobieństwo? tak i jeszcze jak mówił, że z perspektywy mafii to, że go dziś tak mało było, nie ma sensu a e cytowanej przez Ciebie edycji po prostu zaspał i miał wyjebane, co @chochol potwierdzi, bo o tym pisał na cmentarzu wtedy jako MG
|
|
Grafi
Edycja#40
Limit postów: 132
|
Post by Grafi on Jan 28, 2024 20:28:28 GMT 1
To wygląda tak, że albo Zeus się poddał i ma wyjebane jako mieszkaniec, albo obwieścił mafiozom, że nie bardzo mu się klei gierka i mogą na nim robić alibi na później.
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 28, 2024 20:28:34 GMT 1
Przecież to nie ma sensu z perspektywy mafii, żebym teraz spierdalał z tematu ziomek. Nie dość, że zapowiadałem bycie w temacie do linczu dziś (a mogłem się spokojnie wymigać zapowiadanym wczoraj chlaniem), to jeszcze spierdalanie w takim momencie, kiedy jestem na świeczniku to podpisanie wyroku de facto. To by było schowanie się w norze, a nie. mafiacorner.boards.net/post/48251/threadwidzicie podobieństwo? To zostańmy na Zeusie.
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 28, 2024 20:28:34 GMT 1
Fajnopolak Snajper Zeus
pomijając już to, że Zeusa rzucił Cigano i potem trochę poszło, chociaż chmury zbierały się dużo wcześniej, to mi jest trudno uwierzyć, że to miasto nie potrafiło wrzucić na świecznik choćby jednego mafiozy.
Jeśli dzisiaj mamy zostawić Fajnopolaka i jeśli ludzie nie chcą Snajpera, ja nie czuję potrzeby schodzić z Zeusa za wszelką cenę.
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 28, 2024 20:29:22 GMT 1
kurwa no, to jest bardziej ten Douglas xD
pamiętacie jak on padał w maratońskiej, ile tam było jakiejś takiej buty i zaparcia? jebany nie chciał swoich readów podać bo się obraził że go czytamy na czerwono
a tutaj jest xD i elo
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 28, 2024 20:29:34 GMT 1
Przecież to nie ma sensu z perspektywy mafii, żebym teraz spierdalał z tematu ziomek. Nie dość, że zapowiadałem bycie w temacie do linczu dziś (a mogłem się spokojnie wymigać zapowiadanym wczoraj chlaniem), to jeszcze spierdalanie w takim momencie, kiedy jestem na świeczniku to podpisanie wyroku de facto. To by było schowanie się w norze, a nie. mafiacorner.boards.net/post/48251/threadwidzicie podobieństwo? Aż za duże jak sobie szybko przeklikałem tamte strony.
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 28, 2024 20:29:54 GMT 1
Kolega pyszny drugi dzień z rzędu bierze się za robotę wajchowego, tak tylko pozwolę sobie zauważyć
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 28, 2024 20:29:59 GMT 1
ale niech snajper nie wychodzi poza grono SSnajper - Fajnopolak ze strzałem imo
|
|
|
Post by Volverin on Jan 28, 2024 20:30:04 GMT 1
Stan głosowania na godzinę 20:30:
Zeus [6] – Fajnopolak, Cigano Ronaldo, Jose Arcadio Morales, Stalingradzki snajper, Sławomir Mentzen, Początkujący mafiozo Mgła Wojny [2] – Kar-Wai Wong, Rap MATTer Fakker Stalingradzki snajper [2] – Krwawy Hegemon, Restauracja na Kościuszki Jan Ludwik Pyszny [2] – Twój Stary, chochoł Twój Stary [1] – Mgła Wojny Cigano Ronaldo [1] – Falomat Fajnopolak [1] – Jan Ludwik Pyszny
|
|
|
Post by Jackson Lamb on Jan 28, 2024 20:30:15 GMT 1
To wygląda tak, że albo Zeus się poddał i ma wyjebane jako mieszkaniec, albo obwieścił mafiozom, że nie bardzo mu się klei gierka i mogą na nim robić alibi na później. Zaczyna mi to wyglądać podobnie. Zupełnie nie był moim kandydatem, ale ten brak obrony jest znamienny, bo ewidentnie śledzi temat. Może być i ten Zeus, teraz to już w sumie masówka.
|
|
|
Post by Albus Dumbledore on Jan 28, 2024 20:30:17 GMT 1
To wygląda tak, że albo Zeus się poddał i ma wyjebane jako mieszkaniec, albo obwieścił mafiozom, że nie bardzo mu się klei gierka i mogą na nim robić alibi na później. Mi go nie szkoda, zarówno jakby miał być niewinny, bo jako miastowy powinien mieć większy input
|
|
|
Post by Mgła Wojny on Jan 28, 2024 20:30:18 GMT 1
Idę zapalić mglisty. Odpowiem jak wrócę. skąd założenie, ze ja Ci odpiszę? bo to pytanie to była taka wydmuszka jak u Mentzena. jedna rzecz jest warta odpowiedzi w sumie, podniósł ją też Morales, co się rozpierdala na cały dzień, a potem wchodzi jak szefito znamy się już trochę dobrze, wiecie, że mam dość niestandardowy proces myślowy, że mój mózg się łapie różnych rzeczy jak jest normalna edycja, to to jest łapanie się właściwie wszystkiego, bo mam co do założenia czas na to, żeby sobie zrobić dobrą mapę gry i wiedzieć co jest pięć to nie jest jeszcze dla mnie normalna edycja, mam odsłonięte cztery różne kawałki mapy, więc łapię się i piszę tego co wiem, a potem składam sobie z tego coraz większy obraz sytuacji, jak zawsze, tylko w trochę bardziej upośledzony sposób przypierdalanie się o to do mnie zaczyna mnie irytować, bo nie znaczy to, że nie szukam mafii, tylko, że muszę swoje metody dostosować do okoliczności więc prośba, jak to jest dla kogoś mafijne, to niech mi zapierdoli w czerep strzałem albo na mnie głosuje, a nie pisze o tym w co drugim poście, bo znowu zaczyna mnie to wkurwiać, szczególnie U CIEBIE MORALES KRÓLU TINDEROWEJ LOGIKI
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 28, 2024 20:30:21 GMT 1
ponadto jak Zeus padnie ten czerwony to snajper z fajnopolakiem powinien się moim zdaniem wstrzymać
a jak padnie zielony to może strzelać, będziemy mieli w d3 dużo pełniejszy obraz d1
|
|
Grafi
Edycja#40
Limit postów: 132
|
Post by Grafi on Jan 28, 2024 20:30:40 GMT 1
Jak chcecie już 3 drogę to proponuję Restaurację lub/i Początkującego W Restaurację mógłbym iść, dalej mnie nie przekonuje i raczej na pewno jej kolor powie więcej niż kolor geja. Ja chciałem iść w Zeusa dzisiaj, ale to nie tak, że jestem przekonany na 100%. Jak będzie jakaś viable opcja to pójdę.
|
|