|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 28, 2024 20:30:49 GMT 1
Kamizelka na Falomat dzisiaj obowiazkowo.
|
|
|
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 28, 2024 20:30:55 GMT 1
Kolega pyszny drugi dzień z rzędu bierze się za robotę wajchowego, tak tylko pozwolę sobie zauważyć Z czegoś trzeba czerpać przyjemność w grze w mafię
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 28, 2024 20:31:23 GMT 1
a ksiądz niech sie modli za te Agatke bo jeszcze jeden dzień chce pograć
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 28, 2024 20:31:38 GMT 1
ksiądz za gęgula
|
|
|
Post by Albus Dumbledore on Jan 28, 2024 20:32:01 GMT 1
Jak chcecie już 3 drogę to proponuję Restaurację lub/i Początkującego W Restaurację mógłbym iść, dalej mnie nie przekonuje i raczej na pewno jej kolor powie więcej niż kolor geja. Ja chciałem iść w Zeusa dzisiaj, ale to nie tak, że jestem przekonany na 100%. Jak będzie jakaś viable opcja to pójdę. Ja mam wrażenie Grafi, że my ten sam kompot pijemy
|
|
|
Post by Jackson Lamb on Jan 28, 2024 20:32:36 GMT 1
ponadto jak Zeus padnie ten czerwony to snajper z fajnopolakiem powinien się moim zdaniem wstrzymać a jak padnie zielony to może strzelać, będziemy mieli w d3 dużo pełniejszy obraz d1 A masz jakieś powiązania wykluczające winę Zeusa i Fajnopolaka jednocześnie?
|
|
|
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 28, 2024 20:32:48 GMT 1
Ja bym z tym Zeusem mimo wszystko jeden dzień poczekał. Za łatwo to idzie.
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 28, 2024 20:32:49 GMT 1
Idę zapalić mglisty. Odpowiem jak wrócę. skąd założenie, ze ja Ci odpiszę? Bo wychodziłem z założenia, że masz dobrą wolę.
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 28, 2024 20:32:52 GMT 1
Chociaż dzisiaj niech będzie bez wajch w końcówce. Lepiej dzisiaj dobić tego Zeusa, z którym może być problem w następnych dniach jeśli by dzisiaj padł niż zrobić tyle wajch i padnie ktoś przypadkowy.
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 28, 2024 20:33:16 GMT 1
skąd założenie, ze ja Ci odpiszę? bo to pytanie to była taka wydmuszka jak u Mentzena. jedna rzecz jest warta odpowiedzi w sumie, podniósł ją też Morales, co się rozpierdala na cały dzień, a potem wchodzi jak szefito znamy się już trochę dobrze, wiecie, że mam dość niestandardowy proces myślowy, że mój mózg się łapie różnych rzeczy jak jest normalna edycja, to to jest łapanie się właściwie wszystkiego, bo mam co do założenia czas na to, żeby sobie zrobić dobrą mapę gry i wiedzieć co jest pięć to nie jest jeszcze dla mnie normalna edycja, mam odsłonięte cztery różne kawałki mapy, więc łapię się i piszę tego co wiem, a potem składam sobie z tego coraz większy obraz sytuacji, jak zawsze, tylko w trochę bardziej upośledzony sposób przypierdalanie się o to do mnie zaczyna mnie irytować, bo nie znaczy to, że nie szukam mafii, tylko, że muszę swoje metody dostosować do okoliczności więc prośba, jak to jest dla kogoś mafijne, to niech mi zapierdoli w czerep strzałem albo na mnie głosuje, a nie pisze o tym w co drugim poście, bo znowu zaczyna mnie to wkurwiać, szczególnie U CIEBIE MORALES KRÓLU TINDEROWEJ LOGIKI xD przypominam że tam nikt nie miał 100% racji, Denis potwierdź problem w tym że nie uważam że powinieneś paść teraz, uważam że jesteś w stanie dać dużo więcej z siebie jako miastowy i tyle, no pałętasz mi się gdzieś w dolnej połowie stawki ale nie na samym dole tak że proszę tu wjazdów na psychę nie produkować bo ja też się pogniewam
|
|
|
Post by Albus Dumbledore on Jan 28, 2024 20:33:38 GMT 1
Ja bym z tym Zeusem mimo wszystko jeden dzień poczekał. Za łatwo to idzie. a wczoraj jak ciężko szło to nikt uwagi nie zwracał
|
|
Grafi
Edycja#40
Limit postów: 132
|
Post by Grafi on Jan 28, 2024 20:33:55 GMT 1
W sumie nie ma takiej intensywności jak przed ostatnim linczem, ale może być to zrozumiałe. Miastu trochę jakby brakowało energii, jest spokojnie i być może mafia stara się teraz grać ostrożnie bo coś się podziało na tyle, że łatwo może wpaść.
|
|
|
Post by Jackson Lamb on Jan 28, 2024 20:33:59 GMT 1
Ja jednak będę zmuszony zniknąć wcześniej i będę do linczu tylko pod telefonem, więc będę śledził tylko jednym okiem.
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 28, 2024 20:34:03 GMT 1
Jak chcecie już 3 drogę to proponuję Restaurację lub/i Początkującego Początkującego mogę, Restauracja raczej miastowy wajb.
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 28, 2024 20:34:46 GMT 1
Zeus w kogo byś pierdolnął jakbyśmy mieli dzisiaj z ciebie zejść? 3 kandydatów
|
|
|
Rozgrywka
Jan 28, 2024 20:35:01 GMT 1
via mobile
Post by Mgła Wojny on Jan 28, 2024 20:35:01 GMT 1
nie widzę mafiozy który wjeżdża z czymś takim w osiem minut po otwarciu tematu mafioza reprodukuje negatywne emocje, musiałby to napisać na dużym poziomie wymuszenia, a big gejuch leci jednostajnie od początku i jest bardzo naturalny moim zdaniem miastowe wkurwienie i ja mam tu dobre wajby od początku jak taki glon wjeżdża na otwarcie tematu z czymś takim jak "Nie mam słów na to, co odjebaliście wczoraj z tym Studentem", to ja nie widzę możliwości żeby to uznać za szczere wkurwienie no właśnie więc jaki mafioza w pięcioosobowej mafii by uznał ze tak zrobi?
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 28, 2024 20:36:05 GMT 1
Nie mam już siły. Brakuje mi paliwa .
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 28, 2024 20:36:13 GMT 1
ale niech snajper nie wychodzi poza grono SSnajper - Fajnopolak ze strzałem imo Mam pewną kminę o parzystym, ale to na testament sobie zostawię w razie czego.
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 28, 2024 20:36:17 GMT 1
jak taki glon wjeżdża na otwarcie tematu z czymś takim jak "Nie mam słów na to, co odjebaliście wczoraj z tym Studentem", to ja nie widzę możliwości żeby to uznać za szczere wkurwienie no właśnie więc jaki mafioza w pięcioosobowej mafii by uznał ze tak zrobi? a co to za różnica ile jest osób w mafii? jakby było mniej albo więcej to autentyczniej udawałby emocje czy ocb gość może grać swoją gierkę, nie mam dostępu do mafijnego żeby sprawdzić, czy jest tam jakiś grande strateg, a nawet jak jest, to przecież nie pisze każdemu postów z osobna
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 28, 2024 20:36:38 GMT 1
ponadto jak Zeus padnie ten czerwony to snajper z fajnopolakiem powinien się moim zdaniem wstrzymać a jak padnie zielony to może strzelać, będziemy mieli w d3 dużo pełniejszy obraz d1 A masz jakieś powiązania wykluczające winę Zeusa i Fajnopolaka jednocześnie? te zarzuty z porównywaniem postów kiedy gość był w mafii i w mieście są generalnie mocne a jeżeli jakiś mafiozo miał budować pozycje na Zeusie [zakładając że winny] to nie zrobiłby tego Fajnopolak który po pierwszym linczu ma pozycje raczej średnią, wiadomo że nie może być długofalowym planem mafii fajnopolak to kombinator, on mógłby to wysłać na mafijnym i kazać napisać komuś innemu i nie jest że to jakoś definitywnie wykluczam, ale ta okoliczność sprawia że przy takim układzie kolorów odradzam snajperowi ten strzał
|
|