|
Post by Twój Stary on Jan 28, 2024 20:58:17 GMT 1
Pyszny, ale weź. Tego nie, tamtego nie, ale walmy kogoś, kto ani nie był na świeczniku, ani nie miał dużo interakcji, ani jego kolor nam dużo nie powie. Ale co weź. Ja chętnie wjebałbym się w falomat, daję okejkę też dla fajnopolaka. I oczywiście Załęckiego. Ale bądźmy poważni, nie chcę walić dzisiaj w mgłę Dlaczego Falomat, Fajnopolak i Załęcki tak, a dlaczego Mgła nie?
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 28, 2024 20:58:34 GMT 1
Cigano, Falomat, KaiWong, Mglisty, Agata, Morales i dorzuciłbym Dumbledore'a. Zakopujemy topory wojenne i robimy grube rozkminy? ja tam z nikim toporu wojennego nie mam
|
|
chochoł
Edycja#40
Limit postów: 300
|
Post by chochoł on Jan 28, 2024 20:58:37 GMT 1
Reda nie odjebujemy dzisiaj xD no prosze
dajmy mu szanse
|
|
Falomat
Edycja#40
Limit postów: 181
|
Post by Falomat on Jan 28, 2024 20:58:38 GMT 1
no ja też w tej edycji wyjątkowo nie jestem za linczowaniem grubych ryb
|
|
|
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 28, 2024 20:58:42 GMT 1
chyba nic, chujowo przez nią widać. Ale veto dziś Ty mnie najpierw bronisz jak ja nic nie gram, a jak gram to robisz bardzo powolną zmianę stanowiska w drugą stronę? Gościu. Cały czas Cię bronię.
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 28, 2024 20:58:56 GMT 1
on w chuj pomoze jak sie go posluchamy w odpowiednich momentach oczywiscie
|
|
|
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 28, 2024 20:59:03 GMT 1
Ale co weź. Ja chętnie wjebałbym się w falomat, daję okejkę też dla fajnopolaka. I oczywiście Załęckiego. Ale bądźmy poważni, nie chcę walić dzisiaj w mgłę Dlaczego Falomat, Fajnopolak i Załęcki tak, a dlaczego Mgła nie? bo mgła, moim zdaniem, niewinna
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 28, 2024 20:59:08 GMT 1
biorac w chuj wielka poprawke na pewne jego eee pewnosci siebie ze tak powiem
|
|
|
Post by Albus Dumbledore on Jan 28, 2024 20:59:18 GMT 1
a moim winna
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 28, 2024 20:59:25 GMT 1
ja nie mam żadnych toporów, może z cigano nie wyobrażam sobie współpracy No właśnie o to kurwa chodzi, żeby zmienić swoje założenia. Wymazujemy to z głowy. Tak jak w Reservoir Dogs, nic o sobie nie wiemy, nie znam się, nc wcześniej między nami nie było. Zbieramy się i lecimy z koksem.
|
|
|
Post by Mgła Wojny on Jan 28, 2024 20:59:51 GMT 1
Wong pisał że go nie będzie?
|
|
Grafi
Edycja#40
Limit postów: 132
|
Post by Grafi on Jan 28, 2024 21:00:01 GMT 1
Wong pisał że go nie będzie? Tak.
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 28, 2024 21:00:06 GMT 1
snajper pamiętaj o tym moim pomyśle na strzał, bo z dzisiejszej masówki nie wyciągniemy nic
trzeba naświetlić obraz pierwszego linczu żeby miasto miało taki komforcik jak w poprzedniej edycji świątecznej
chyba że zeus padnie czerwony to ponieś wodze fantazji tylko we mnie nie strzelaj
|
|
|
Post by Albus Dumbledore on Jan 28, 2024 21:00:06 GMT 1
Przyznaj stary, że nie masz pomysłu kto jest pewnym czerwonym i szukasz nowych pomysłów ;D
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 28, 2024 21:00:11 GMT 1
Wong pisał że go nie będzie? tak
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 28, 2024 21:00:14 GMT 1
Wong pisał że go nie będzie? tak, zajebał kolezance lufe w pysk bo tak go rozjebales mentalnie kurwa mac
|
|
|
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 28, 2024 21:00:34 GMT 1
Morales, czytałeś te zagraniczne gierki Ludwika? nie, zapomniałem o tym Szczerze mówiąc, to mam tam wiele różnych eod, ale może się trafić kilka podobnych linczów w mafii do tych ostatnich dwóch tutaj
|
|
|
Post by Volverin on Jan 28, 2024 21:00:49 GMT 1
Drugi Lincz:Zeus - Niewinny, bezrolnyZeus [15] – Fajnopolak, Cigano Ronaldo, Jose Arcadio Morales, Stalingradzki snajper, Sławomir Mentzen, Początkujący mafiozo, Jackson Lamb, Big Gay Al, Jan Ludwik Pyszny, Grafi, Denis Załęcki, Albus Dumbledore, Falomat, Agata Wróbel, The Chicken Man Stalingradzki snajper [3] – Krwawy Hegemon, Restauracja na Kościuszki, Zeus Mgła Wojny [2] – Kar-Wai Wong, Rap MATTer Fakker Jan Ludwik Pyszny [1] – chochoł Twój Stary [1] – Mgła Wojny Początkujący mafiozo [1] – Twój Stary TESTAMENT:Zeus. Nie żyje. Szarlej. Jeśli mafia mnie zajebała, to przeżyję. Jeśli snajper, to nie - w następnej edycji po ciebie idę. Dwie rzeczy, których nie miałem okazji przedyskutować wczoraj, bo mnie nie było: - frajerzy, którzy próbowali przepchnąć na mnie lincz mają chuj w dupie - fakt, że zauważyli mój zjazd, ale żadnemu nie przyszło do głowy, że skoro miałem dobre D0 to może wypada poczekać i ewentualnie zlinczować mnie gdybym nie podniósl poziomu uważam za a) głupi b) podejrzany. Wybierzcie sobie sami, ja nie żyję. - dla Studenciaka chciałem nagrać kawałek "Piosenka dla ofiar miasta", ale w sumie sam miałem go za dość podejrzanego, więc przerobiłem na Piosenkę dla ofiar mody, polecam wszystkim facetom, którzy przeglądają się w samochodach stojących na parkingu, nie jesteście sami. Wracając do tematu, jedno tylko mnie ciekawi, że nikt (chyba) nie zwrócił uwagi, że Studencik na tę godzinę czy dwie przed linczem otwarcie bronił jednego z głównych podejrzanych (może dwóch, ale tematu Memcena już wtedy nie było w sumie). Nie jest to koniecznie uniewinniające, ale trochę mnie dziwi, że przeszło bez echa (albo coś pominąłem, to też możliwe) Buffon pisał, że miałby ochotę zrobić coś zaskakującego, czego mafia się nie spodziewa, a ostatecznie oddał głos w głównego kandydata na lincz, no kurwa xD No nie wiem, to jego zachowanie przed linczem uważam za średnie, przyjrzałbym się, czy coś. Swojego składu mafii nie podaję (chociaż zacząłem xD), jest ponad 20 typów w grze, tu nie ma co szukać od razu wszystkich sześciu, bo to kontrproduktywne. Ale wciąż odjebałbym SSnajpera. Po prostu czytając niektóre posty mam wajb, że dostał porady na mafijnym, co powinienem napisać. Pisane na szybko, bo przejrzeniu tematu raz. Zakładam, że nikt mnie nie zajebie, prawda? ...prawda? Testament z d1 wstawiony omyłkowo przeze mnie, ale już zostawiam widoczny dla wszystkich. Testament z d2:
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 28, 2024 21:00:54 GMT 1
Przyznaj stary, że nie masz pomysłu kto jest pewnym czerwonym i szukasz nowych pomysłów ;D Czemu nie dałeś w Początkującego? Może coś by sie podziało.
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 28, 2024 21:01:09 GMT 1
on w chuj pomoze jak sie go posluchamy w odpowiednich momentach oczywiscie Jeżeli Red (Cigano) nie zmieni swojej gry, to bym go odwalił. Bo jako mafioza jest z legend nieziemski, a jako miastowy to zawsze wpierdalał miasto pod autobus (Parabole, Testament Erica, antypatyczna końcówka w świątecznej) - czyli do sprawdzenia.
dude
|
|