|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 25, 2024 21:44:34 GMT 1
W jakim celu powstało to ostatnie zdanie poza odwróceniem od siebie uwagi? A patrz jakie skuteczne xd Skuteczne czy nieskuteczne to ty poczułeś potrzebę, aby ktoś się od ciebie odpierdolił zamiast samemu drążyć.
|
|
|
Post by Mgła Wojny on Jan 25, 2024 21:47:28 GMT 1
Karawan Wągr
co tam, jakieś założonko może było czy cosik? powiesz jak życie
mam na Ciebie metarakietę, wiesz?
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 25, 2024 21:48:08 GMT 1
PMS druga mafia. Zresztą nawet jeśli nie, to Agata będzie wdzięczna, jak się go pozbędziemy. A ona wygląda na taką, co potrafi przypierdolić To już drugi raz, więc czuję niewyjaśniony pociąg do naszej uroczej sztangistki. miło mi
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 25, 2024 21:48:49 GMT 1
Przecież ja na ciebie też mam, wielkie rzeczy. A co do założeń, zobaczysz, co to by była za frajda jakbym powiedział.
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 25, 2024 21:49:39 GMT 1
mgła wojny wyrywny w chuj, zacznie w pierwszej od 160kilo obsra sie i tyle z tego będzie
|
|
|
Post by Mgła Wojny on Jan 25, 2024 21:49:44 GMT 1
jakiś dziwny hińczyk się wylosował tym razem
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 25, 2024 21:51:25 GMT 1
Uważaj mordeczko, bo zbierzesz po mordzie bardziej niż kamerzysta, jak kręciłem teledysk do "Znasz mnie". Ale skoro ty nie w mafii, to kto? Tzn. kto zwrócił twoją uwagę, kto ci się nie spodobał? Za wcześnie. Możemy się umówić, że powiem Ci jutro o tej porze, a jeśli jutro wybiorę się na miasto, na piwo, to pojutrze. Skoro tak mówisz, panie indyk
|
|
|
Post by Jackson Lamb on Jan 25, 2024 21:51:40 GMT 1
Snajper po raz kolejny wjeżdża do relatywnie naturalnej dyskusji z takim bąkiem, że trzeba okna pootwierać. A Ty taki trochę komentator rozgrywki, co nie? I tak się nic nie nauczą, ale może chociaż przeczytają.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 21:52:15 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 25, 2024 21:52:15 GMT 1
A patrz jakie skuteczne xd Skuteczne czy nieskuteczne to ty poczułeś potrzebę, aby ktoś się od ciebie odpierdolił zamiast samemu drążyć. Ok. Lets imagine że poczułem taką potrzebę. I co, piszę dokładnie to, czego nie powinienem pisać właśnie po to, zeby jeszcze bardziej zwrócić na siebie uwagę. Czy to się Twoim zdaniem klei? No chyba, że myślisz, że jesteś geniuszem i właśnie złapałeś mafiozę na czymś takim, to wypada mi tylko zapytać czy w domu wszyscy zdrowi. @hiszpan, nie można jeszcze pisać o mecie. To jeszcze tylko odmeldowanko, żeby moi fani mieli w czym gotować. Idę spać, bo jutro pracuję z biura i muszę wstać rano. Ciao
|
|
|
Post by Mgła Wojny on Jan 25, 2024 21:52:27 GMT 1
mgła wojny wyrywny w chuj, zacznie w pierwszej od 160kilo obsra sie i tyle z tego będzie chińczyk i sztangiara, zakochana para
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 25, 2024 21:53:01 GMT 1
jakiś dziwny hińczyk się wylosował tym razem Czemu dziwny?
|
|
|
Post by Parzysty Miejski Snajper on Jan 25, 2024 21:53:11 GMT 1
Jakie, kurwa, półtajne jak mamy jawne głosowanie. Już nie mówiąc o tym, że jebanie między dwoma snajperami to słaby pomysł, w końcu backup jest tylko jeden i szkoda, żeby wszedł do gry już po pierwszym linczu jak rok temu. Ale chwila chwila. Skąd te oburzenie u ciebie na wspominkę o linczu między snajperami i włączanie paniki tak wcześnie?
Gdzie tu panika? A oburzenie jest chyba oczywiste - chuj wie co za typy się pozapisywały, jeszcze nie ogarną, że ja niewinny i mnie wyjebią zamiast Ciebie i nie zdążę jebnąć w parabole.
|
|
|
Post by Mgła Wojny on Jan 25, 2024 21:54:23 GMT 1
jakiś dziwny hińczyk się wylosował tym razem Czemu dziwny? zawsze wybierał opcje dialogowe a i b, a teraz wybrał c
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 25, 2024 21:54:30 GMT 1
mgła wojny wyrywny w chuj, zacznie w pierwszej od 160kilo obsra sie i tyle z tego będzie chińczyk i sztangiara, zakochana para uważasz że jestem dziwna?!!!??!
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 21:56:02 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 25, 2024 21:56:02 GMT 1
A Ty taki trochę komentator rozgrywki, co nie? I tak się nic nie nauczą, ale może chociaż przeczytają. W jakim sensie się niczego nie nauczą? Z Twojego komentowania? Zwróciłem uwagę, że jak coś zauważasz na temat przynależności graczy, to rzucasz "w powietrze", komentując, a w wymianach bezpośrednich jesteś raczej śmieszkowaty. Myślę, że możesz być w mafii. Co Ty na to?
|
|
|
Post by The Chicken Man on Jan 25, 2024 21:56:10 GMT 1
@hiszpan, nie można jeszcze pisać o mecie. Mecie? Jakiej mecie?
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 25, 2024 21:57:34 GMT 1
pucuj sie mgła wojny bo cie wyniose
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 25, 2024 21:57:37 GMT 1
Skuteczne czy nieskuteczne to ty poczułeś potrzebę, aby ktoś się od ciebie odpierdolił zamiast samemu drążyć. Ok. Lets imagine że poczułem taką potrzebę. I co, piszę dokładnie to, czego nie powinienem pisać właśnie po to, zeby jeszcze bardziej zwrócić na siebie uwagę. Czy to się Twoim zdaniem klei? No chyba, że myślisz, że jesteś geniuszem i właśnie złapałeś mafiozę na czymś takim, to wypada mi tylko zapytać czy w domu wszyscy zdrowi. @hiszpan, nie można jeszcze pisać o mecie. To jeszcze tylko odmeldowanko, żeby moi fani mieli w czym gotować. Idę spać, bo jutro pracuję z biura i muszę wstać rano. Ciao A skąd ja mam wiedzieć czy trafiłem w ciebie jako potencjalnego mafiozę czy nie?
Nie spodobała mi się końcówka twojego posta jako odpowiedź do Jose to postanowiłem podrążyć i czemu ty jesteś tym faktem zdziwiony?
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 25, 2024 21:57:43 GMT 1
@hiszpan, nie można jeszcze pisać o mecie. Mecie? Jakiej mecie? No, takim luksusowym apartamencie na mieście
|
|
|
Post by Mgła Wojny on Jan 25, 2024 21:58:54 GMT 1
chińczyk i sztangiara, zakochana para uważasz że jestem dziwna?!!!??! nie, kawał dobrego chłopa z ciebie mógłbyś całą mafię na plecach przewieźć
|
|