|
Post by Denis Załęcki on Jan 25, 2024 22:01:23 GMT 1
@hiszpan, nie można jeszcze pisać o mecie. Mecie? Jakiej mecie? Hej, co sądzisz o ataku Fajnopolaka na Lamba?
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 25, 2024 22:01:53 GMT 1
Ale chwila chwila. Skąd te oburzenie u ciebie na wspominkę o linczu między snajperami i włączanie paniki tak wcześnie?
Gdzie tu panika? A oburzenie jest chyba oczywiste - chuj wie co za typy się pozapisywały, jeszcze nie ogarną, że ja niewinny i mnie wyjebią zamiast Ciebie i nie zdążę jebnąć w parabole. Problem w tym, że twoje zachowanie jest zupełnie nieadekwatne do sytuacji jaka powstała w tamtym momencie. Ty natomiast zareagowałeś tak jakby na ciebie już się szykował lincz. Jak jesteś w mafii to słaba reakcja, jak w mieście to jeszcze gorzej.
|
|
|
Post by The Chicken Man on Jan 25, 2024 22:04:13 GMT 1
Hej, co sądzisz o ataku Fajnopolaka na Lamba? Chuj cię to obchodzi, ale pytać się możesz.
|
|
|
Post by Mgła Wojny on Jan 25, 2024 22:04:44 GMT 1
idę pracować
Morales, co sądzisz o trójkącie Wróbel - Karawan - Zeus
|
|
|
Post by Mgła Wojny on Jan 25, 2024 22:05:00 GMT 1
poza tym że sama myśl jest obrzydliwa
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 25, 2024 22:05:33 GMT 1
Hej, co sądzisz o ataku Fajnopolaka na Lamba? Chuj cię to obchodzi, ale pytać się możesz. No nie no, wolałbym jednak, żebyś odpowiedział.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 22:06:40 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 25, 2024 22:06:40 GMT 1
Hej, co sądzisz o ataku Fajnopolaka na Lamba? Chuj cię to obchodzi, ale pytać się możesz. Piękny follow-up! idę pracować Morales, co sądzisz o trójkącie Wróbel - Karawan - Zeus Na jakiej podstawie powstał ten trójkąt?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 22:07:20 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 25, 2024 22:07:20 GMT 1
idę pracować Morales, co sądzisz o trójkącie Wróbel - Karawan - Zeus Hahaha leszczu wystarczy Cię zaczepić żebyś trójkąty ze mną układał?
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 25, 2024 22:08:06 GMT 1
Oj Agatko, ja od początku do Ciebie z sercem, a ty takiego posta wysmażasz
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 22:08:29 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 25, 2024 22:08:29 GMT 1
Ok. Lets imagine że poczułem taką potrzebę. I co, piszę dokładnie to, czego nie powinienem pisać właśnie po to, zeby jeszcze bardziej zwrócić na siebie uwagę. Czy to się Twoim zdaniem klei? No chyba, że myślisz, że jesteś geniuszem i właśnie złapałeś mafiozę na czymś takim, to wypada mi tylko zapytać czy w domu wszyscy zdrowi. @hiszpan, nie można jeszcze pisać o mecie. To jeszcze tylko odmeldowanko, żeby moi fani mieli w czym gotować. Idę spać, bo jutro pracuję z biura i muszę wstać rano. Ciao A skąd ja mam wiedzieć czy trafiłem w ciebie jako potencjalnego mafiozę czy nie?
Nie spodobała mi się końcówka twojego posta jako odpowiedź do Jose to postanowiłem podrążyć i czemu ty jesteś tym faktem zdziwiony?
Zawiedziony bardziej niż zdziwiony jeśli już, bo wydaje mi się, że najpierw napisałeś, potem pomyślałeś. No chyba, że to było to słynne badanie reakcji, nie wiem, ja się na stylu gry z europy wschodniej nie wyznaję. A teraz uwaga, odwracam uwagę. Serio, mógłbyś się zająć czymś poważnym w tym mieście.
|
|
Zeus
Edycja#40
|
Post by Zeus on Jan 25, 2024 22:09:14 GMT 1
Niech jakiś snajper odjebie Baboona, na moją odpowiedzialność. Kto tam chciał propozycji na strzał?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 22:09:32 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 25, 2024 22:09:32 GMT 1
Idealne piczo-zagranie, a ja jestem pamiętliwa i nie lubię lamusów mgła wojny
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 22:10:07 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 25, 2024 22:10:07 GMT 1
Oj Agatko, ja od początku do Ciebie z sercem, a ty takiego posta wysmażasz Jakiego
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 25, 2024 22:10:39 GMT 1
|
|
|
Post by Jackson Lamb on Jan 25, 2024 22:10:47 GMT 1
I tak się nic nie nauczą, ale może chociaż przeczytają. W jakim sensie się niczego nie nauczą? Z Twojego komentowania? Zwróciłem uwagę, że jak coś zauważasz na temat przynależności graczy, to rzucasz "w powietrze", komentując, a w wymianach bezpośrednich jesteś raczej śmieszkowaty. Myślę, że możesz być w mafii. Co Ty na to? Myślę, że jak muszę tłumaczyć ci sens tak prostych wypowiedzi, to kompetencjami w szukaniu mafii zrobisz wrażenie w najlepszym wypadku na ochroniarzu z supermarketu.
|
|
Zeus
Edycja#40
|
Post by Zeus on Jan 25, 2024 22:11:28 GMT 1
Oj Agatko, ja od początku do Ciebie z sercem, a ty takiego posta wysmażasz Jakiego Chodziło mi o tego z trójkątem, ale jak wszedłem w twoje posty, to się przerzucasz z mgłą już jakiś czas, więc w sumie cofam. ALE MAM CIĘ NA OKU E: Cytat E2: Wyjebanie jednego "w sumie" bo użyłem go dwa razy w jednym zdaniu :/
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 22:11:30 GMT 1
via mobile
Post by Mgła Wojny on Jan 25, 2024 22:11:30 GMT 1
Chuj cię to obchodzi, ale pytać się możesz. Piękny follow-up! idę pracować Morales, co sądzisz o trójkącie Wróbel - Karawan - Zeus Na jakiej podstawie powstał ten trójkąt? no, na jakiej według Ciebie? bo jest parę czynników faktor domniemania braci pierdolec faktor pomocności faktor momentum faktor flipa i flapa faktor końskich zalotów agata, to nic personalnego, bądź sobą
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 22:13:07 GMT 1
via mobile
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 25, 2024 22:13:07 GMT 1
Skuteczne czy nieskuteczne to ty poczułeś potrzebę, aby ktoś się od ciebie odpierdolił zamiast samemu drążyć. Ok. Lets imagine że poczułem taką potrzebę. I co, piszę dokładnie to, czego nie powinienem pisać właśnie po to, zeby jeszcze bardziej zwrócić na siebie uwagę. Czy to się Twoim zdaniem klei? No chyba, że myślisz, że jesteś geniuszem i właśnie złapałeś mafiozę na czymś takim, to wypada mi tylko zapytać czy w domu wszyscy zdrowi. @hiszpan, nie można jeszcze pisać o mecie. To jeszcze tylko odmeldowanko, żeby moi fani mieli w czym gotować. Idę spać, bo jutro pracuję z biura i muszę wstać rano. Ciao Ja nie o metę się pytam tylko o twoją opinię o swojej grze. Mam złe odczucia odnośnie tego jak zbywasz pewne kwestie
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 25, 2024 22:13:50 GMT 1
Mgła Wojny ja cię kocham, ale na wojnie nie ma litości.
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 25, 2024 22:13:59 GMT 1
Chodziło mi o tego z trójkątem, ale jak wszedłem w twoje posty, to się przerzucasz z mgłą już jakiś czas, więc w sumie cofam. ALE MAM CIĘ NA OKU E: Cytat E2: Wyjebanie jednego "w sumie" bo użyłem go dwa razy w jednym zdaniu :/ Gubisz się Zeus, zaczepiłam te mgle 15 minut temu i nasza relacja dopiero pączkuje
|
|