|
Post by The Chicken Man on Jan 25, 2024 22:14:39 GMT 1
Chuj cię to obchodzi, ale pytać się możesz. No nie no, wolałbym jednak, żebyś odpowiedział. Co jest Denisku z eS, co tak szybko się wysprzęglasz z kreacji? Nie chcę komentować interakcji osób trzecich na tak wczesnym etapie zarówno tejże interakcji, jak i samej gry, tym zwłaszcza że MI ona nic szczególnego nie mówi o żadnej ze wspomnianych stron, ale wskazywanie akurat mnie do nakreślenia jakiegoś osądu zaznaczam sobie jako co najmniej dziwne zachowanie. Jak Fajnopolak chce, to może atakować nawet po całej bandzie, wolna amerykanka, a nie żadne Chile.
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 25, 2024 22:14:55 GMT 1
Traktor pierdolec, co on w ogóle gada
mgła wojny mąci, udaje że te jego ciągi liter coś znaczą ale nie znaczą
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 25, 2024 22:15:37 GMT 1
A skąd ja mam wiedzieć czy trafiłem w ciebie jako potencjalnego mafiozę czy nie?
Nie spodobała mi się końcówka twojego posta jako odpowiedź do Jose to postanowiłem podrążyć i czemu ty jesteś tym faktem zdziwiony?
Zawiedziony bardziej niż zdziwiony jeśli już, bo wydaje mi się, że najpierw napisałeś, potem pomyślałeś. No chyba, że to było to słynne badanie reakcji, nie wiem, ja się na stylu gry z europy wschodniej nie wyznaję. A teraz uwaga, odwracam uwagę. Serio, mógłbyś się zająć czymś poważnym w tym mieście. W tym momencie dajesz mi mieszane wajby. Mam wrażenie, że wyłuskanie sensowniejszej odpowiedzi od "zajęcia sie czymś poważnym" to strata czasu będzie i nie wiem dlaczego to już drugiej osobie tak piszesz w momencie jak zaczyna wokół ciebie chociaż trochę węszyć.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 22:15:58 GMT 1
via mobile
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 25, 2024 22:15:58 GMT 1
idę pracować Morales, co sądzisz o trójkącie Wróbel - Karawan - Zeus Wróbel standardowo luzik na początku, jeździć obserwować Chińcyk nie wiem, dziwne wejście ale skłaniam się bardziej ku miastu chwilowo. Natomiast w tym przypadku to absolutnie nie ostateczne zdanie. Zeus wajbowo mi średnio siedział od początku ale parę razy starał się ruszyć pionki w podobnym kierunku co ja, więc powoli buduje zaufanie. Powiedziałbym że na moment obecny nie niucham w tych kierunkach (może delikatnie w stronę chińcyka ale to na spokojnie)
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 25, 2024 22:15:58 GMT 1
Chodziło mi o tego z trójkątem, ale jak wszedłem w twoje posty, to się przerzucasz z mgłą już jakiś czas, więc w sumie cofam. ALE MAM CIĘ NA OKU E: Cytat E2: Wyjebanie jednego "w sumie" bo użyłem go dwa razy w jednym zdaniu :/ Gubisz się Zeus, zaczepiłam te mgle 15 minut temu i nasza relacja dopiero pączkuje True, "od paru postów" miałoby więcej sensu. In any case, jakoś olałem te poprzednie posty i myślałem, że to pierwsze co miałaś do napisania Mogile Wojny
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 22:16:53 GMT 1
via mobile
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 25, 2024 22:16:53 GMT 1
Niech jakiś snajper odjebie Baboona, na moją odpowiedzialność. Kto tam chciał propozycji na strzał? Kto to baboon
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 25, 2024 22:17:03 GMT 1
Traktor pierdolec, co on w ogóle gada mgła wojny mąci, udaje że te jego ciągi liter coś znaczą ale nie znaczą 100% miasto.
|
|
Falomat
Edycja#40
Limit postów: 181
|
Post by Falomat on Jan 25, 2024 22:18:09 GMT 1
Stalingradzki Snajperze dlaczego pakujesz się z armatami na nomen omen wróble, jednocześnie zarzucając innym nieadekwatność zachowania?
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 25, 2024 22:18:19 GMT 1
Mam juz gościa co chce się kumplować, gościa z którym ja chce się kumplować i wroga z którym nie chce się kumplować
Świetna robota, można iść do spania
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 22:18:26 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 25, 2024 22:18:26 GMT 1
Ok. Lets imagine że poczułem taką potrzebę. I co, piszę dokładnie to, czego nie powinienem pisać właśnie po to, zeby jeszcze bardziej zwrócić na siebie uwagę. Czy to się Twoim zdaniem klei? No chyba, że myślisz, że jesteś geniuszem i właśnie złapałeś mafiozę na czymś takim, to wypada mi tylko zapytać czy w domu wszyscy zdrowi. @hiszpan, nie można jeszcze pisać o mecie. To jeszcze tylko odmeldowanko, żeby moi fani mieli w czym gotować. Idę spać, bo jutro pracuję z biura i muszę wstać rano. Ciao Ja nie o metę się pytam tylko o twoją opinię o swojej grze. Mam złe odczucia odnośnie tego jak zbywasz pewne kwestie Idę se serialik obejrzeć a ty mi Gianluigi powiedz jeszcze, czy jesteś jakimś guru miastowej gry, żeby te twoje poradniki ktokolwiek traktował poważnie Teraz będziesz udawał, że to powazne pytanie? Zbyłem tę kwestie, bo pytanie nie wydawało mi się poważne. Odpiszę Ci, że uważam się, za dobrego gracza. Co Ci to da? Oczywiście nic. Czy Ty w mafii jesteś? Nie lubię wyciągać wniosków po jednej wymianie, ale to jak mnie atakujesz to trochę xd
|
|
Zeus
Edycja#40
|
Post by Zeus on Jan 25, 2024 22:19:01 GMT 1
Niech jakiś snajper odjebie Baboona, na moją odpowiedzialność. Kto tam chciał propozycji na strzał? Kto to baboon Ludwiczek Bufon
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 25, 2024 22:20:08 GMT 1
Szufla panowie. Całkiem fajnie wygląda to towarzycho, dużo równych gości, kilku morowych chłopów. Pamiętam we wojsku jako koty się musieliśmy trzymać razem, ja to kurde nie dałem se w kaszę dmuchać i się nie dałem fali. No wojsko to była prawdziwa szkoła życia ale przyjaźnie się tam znalazło do końca życia. Przydałoby się teraz tym małolatom w rurkach to może by nie było tyle melepetów w tym kraju. Cholira wie co to z takich później wyrośnie. Ale trudno. Teraz powoli odliczam do emerytury to se leżę na tapczanie popijam zmrożonego Harnasia z puchy, przegryzam kiełbaską z musztardą saperską, żona gotuje rosołek, potem w telewizji polecą skoki to się trochę odstresuję i podmucham naszym w ekran. Teraz to chuja skaczą ale kiedyś jak Adaś nasz orzeł biały bił rekordy na niemieckiej ziemi to ze wzruszenia śpiewałem „Mazurka” akapela. To tylko Orły Kazia Górskiego dostarczyły mi w życiu tylu sportowych emocji. Ehhh ci to wtedy grali, biegali walczyli za darmo dla honoru narodu polskiego bo teraz te piłkarzyki to tylko za grube piniondze się kopią po czole i tylko
fryzurki poprawiają. Kiedyś to jednak było, niby nic nie było ale wszystko było. Teraz takie to nijakie. Jak na święta były pomarańcze to człowiek tak skakał radości że o mało się do sąsiadów z góry nie przebił. Teraz młodzi mają wszystko na tacy podane i wybrzydzają. W dupach się poprzewracało. Plecaczki za ciężkie dla biednych pierwszoklasistów. Ja to w ich
wieku normalnie worki z cementem nosiłem jak ojciec dom budował. I szacunku do starszych było więcej. Do ojca per Pan się zwracałem. Teraz nie można nawet dziecku porządnie skóry złoić jak zasłuży. Mnie lano ile wlezie i jakoś wyszedłem na ludzi. O depresji też nikt nie myślał. Wstawało się o 3 rano żarcie świniom się dawało ruszało na roboty w pole i nikt nie miał myśli samobójczych. Ale w sumie to byli inne czasy, teraz ten świat zszedł na psy. Normalnie się z człowiekiem na ulicy gadało, wszystko szło załatwić. Jak Polonez mi się sypał to szłem z flaszką do diagnosty i zawsze przegląd przechodził. W robocie też było inaczej. Za komuny jechaliśmy z zakładu na turnusy nad jezioro i nic nie musiałem płacić ani za moją ani za młodych. Ahh nie ma co się rozczulać, mam trzy miechy do emeryturki to już się nie przejmuję, lęże na tapczanie Harnaśka z puchy se spijam a Azor mnie liże po stopie.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 22:21:03 GMT 1
via mobile
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 25, 2024 22:21:03 GMT 1
Ja nie o metę się pytam tylko o twoją opinię o swojej grze. Mam złe odczucia odnośnie tego jak zbywasz pewne kwestie Idę se serialik obejrzeć a ty mi Gianluigi powiedz jeszcze, czy jesteś jakimś guru miastowej gry, żeby te twoje poradniki ktokolwiek traktował poważnie Teraz będziesz udawał, że to powazne pytanie? Zbyłem tę kwestie, bo pytanie nie wydawało mi się poważne. Odpiszę Ci, że uważam się, za dobrego gracza. Co Ci to da? Oczywiście nic. Czy Ty w mafii jesteś? Nie lubię wyciągać wniosków po jednej wymianie, ale to jak mnie atakujesz to trochę xd Stary no, po pierwsze nie pytam jakim graczem jesteś, tylko jakim jesteś w mieście, po drugie to chyba oczywiste że oczekiwałem jakiejś głębszej refleksji na podstawie historii twoich gier, którą ty znasz Bo zgrywać kogos, kto pozjadał wszystkie rozumy, to jest łatwo, ale ja szukam jakichś dowodów na to, że masz do tego podstawy A to jak przechodzisz od "zajmij się czymś poważnym" do omgusa też słabe
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 25, 2024 22:21:11 GMT 1
Młody tego łarda co mi blutaczem przesłałeś to coś krzywo zapisałeś.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 22:21:29 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 25, 2024 22:21:29 GMT 1
Zawiedziony bardziej niż zdziwiony jeśli już, bo wydaje mi się, że najpierw napisałeś, potem pomyślałeś. No chyba, że to było to słynne badanie reakcji, nie wiem, ja się na stylu gry z europy wschodniej nie wyznaję. A teraz uwaga, odwracam uwagę. Serio, mógłbyś się zająć czymś poważnym w tym mieście. W tym momencie dajesz mi mieszane wajby. Mam wrażenie, że wyłuskanie sensowniejszej odpowiedzi od "zajęcia sie czymś poważnym" to strata czasu będzie i nie wiem dlaczego to już drugiej osobie tak piszesz w momencie jak zaczyna wokół ciebie chociaż trochę węszyć. Bo na tym etapie nic ode mnie nie wywęszysz. Wszystko co zrobiłem mógłbym zrobić po obu stronach, każdy pressing przejdę a jak nie to się z czasem uniewinnię. A wy mi jakieś losowe pytania bez celu zadajecie. Bo może coś się przyczepi. No na litość boską.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 22:22:21 GMT 1
via mobile
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 25, 2024 22:22:21 GMT 1
W ogóle "udawanie że to poważne pytanie", no fantastycznie gościu że se zakładasz jakąś intencję z którą ja piszę posta i na tej podstawie budujesz narracje
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 25, 2024 22:22:24 GMT 1
Agatka a ty kiedy se jakiego kawalera znajdziesz?
|
|
Zeus
Edycja#40
|
Post by Zeus on Jan 25, 2024 22:22:46 GMT 1
W tym momencie dajesz mi mieszane wajby. Mam wrażenie, że wyłuskanie sensowniejszej odpowiedzi od "zajęcia sie czymś poważnym" to strata czasu będzie i nie wiem dlaczego to już drugiej osobie tak piszesz w momencie jak zaczyna wokół ciebie chociaż trochę węszyć. Bo na tym etapie nic ode mnie nie wywęszysz. Wszystko co zrobiłem mógłbym zrobić po obu stronach, każdy pressing przejdę a jak nie to się z czasem uniewinnię. A wy mi jakieś losowe pytania bez celu zadajecie. Bo może coś się przyczepi. No na litość boską. Już chuj ze snajperem, zlinczujmy go po prostu w przyspieszonym, czy coś xD
|
|
Falomat
Edycja#40
Limit postów: 181
|
Post by Falomat on Jan 25, 2024 22:22:54 GMT 1
Janie Ludwiku Naburmuszony Capie co złego widzisz w claimowaniu miejskich ról przy tym setupie?
|
|
|
Post by The Chicken Man on Jan 25, 2024 22:24:46 GMT 1
Macie wszyscy śmietnik zamiast serca.
|
|