|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 25, 2024 22:25:21 GMT 1
Dajcie spokój Buffonowi. On się tylko kreuje.
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 25, 2024 22:25:35 GMT 1
Ide ze śmiecmi bo mi stara gdera. A ty synek masz bojowe zadanie. Znajdz mi haki na kurczakoczłowieka.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 22:25:52 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 25, 2024 22:25:52 GMT 1
Teraz będziesz udawał, że to powazne pytanie? Zbyłem tę kwestie, bo pytanie nie wydawało mi się poważne. Odpiszę Ci, że uważam się, za dobrego gracza. Co Ci to da? Oczywiście nic. Czy Ty w mafii jesteś? Nie lubię wyciągać wniosków po jednej wymianie, ale to jak mnie atakujesz to trochę xd Stary no, po pierwsze nie pytam jakim graczem jesteś, tylko jakim jesteś w mieście, po drugie to chyba oczywiste że oczekiwałem jakiejś głębszej refleksji na podstawie historii twoich gier, którą ty znasz Bo zgrywać kogos, kto pozjadał wszystkie rozumy, to jest łatwo, ale ja szukam jakichś dowodów na to, że masz do tego podstawy A to jak przechodzisz od "zajmij się czymś poważnym" do omgusa też słabe No nic Ci to nie da. Z moją teorią się zgadzasz albo nie zgadzasz. Co to ma do rzeczy jakim graczem jesteś. A omgus (no na litość boską, chyba najgorsze co można było ściągnąć z zagramanicy to słowo). No cóż, to jak długo skupiasz się tutaj, żeby się do mnie cały czas o jakieś gówna przywalać daje mi mafijne wajby. Co mam Ci powiedzieć.
|
|
|
Post by Student UKSW on Jan 25, 2024 22:26:07 GMT 1
Odgrzewam krokiety z serem i grzybem na kolację. Dwa lata leżały w zamrażarce.
|
|
|
Post by Student UKSW on Jan 25, 2024 22:26:54 GMT 1
Wrzucę recenzję na InstaStory.
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 25, 2024 22:27:02 GMT 1
Cygany to nieroby i tylko kase ciągną od uczciwych polaków ale ten jeden wydaje się być swój chłop
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 22:27:03 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 25, 2024 22:27:03 GMT 1
Janie Ludwiku Naburmuszony Capie co złego widzisz w claimowaniu miejskich ról przy tym setupie? Lepiej jest nie podawać konkretnej roli, żeby mafia miał mniej info. Miastu jest potrzrbna tylko wiedza, żeby nie linczować
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 25, 2024 22:27:20 GMT 1
Gigi, czytałeś setup?
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 25, 2024 22:27:56 GMT 1
Jasiu Tomaszewski to jednak jest fachura nie to tamto proszę ja ciebie.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 22:28:42 GMT 1
via mobile
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 25, 2024 22:28:42 GMT 1
Stary no, po pierwsze nie pytam jakim graczem jesteś, tylko jakim jesteś w mieście, po drugie to chyba oczywiste że oczekiwałem jakiejś głębszej refleksji na podstawie historii twoich gier, którą ty znasz Bo zgrywać kogos, kto pozjadał wszystkie rozumy, to jest łatwo, ale ja szukam jakichś dowodów na to, że masz do tego podstawy A to jak przechodzisz od "zajmij się czymś poważnym" do omgusa też słabe No nic Ci to nie da. Z moją teorią się zgadzasz albo nie zgadzasz. Co to ma do rzeczy jakim graczem jesteś. A omgus (no na litość boską, chyba najgorsze co można było ściągnąć z zagramanicy to słowo). No cóż, to jak długo skupiasz się tutaj, żeby się do mnie cały czas o jakieś gówna przywalać daje mi mafijne wajby. Co mam Ci powiedzieć. Bo nie dyskutujesz tylko zbywasz Tak że przemyślałbym, co daje mafijne wajby
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 25, 2024 22:28:55 GMT 1
Pan Doktór Memcen pomimo żydowskich korzeni dobrze prawi.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 22:29:09 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 25, 2024 22:29:09 GMT 1
Nie dlaczego miałbym? Falomat pierwszy gracz merytorycznie odnoszący się do mojego posta, czyżby mafia? Miasto chyba jednak na emocjach szuka czegoś dookoła mnie a Falomat pyk +1 do interakcji niepostrzeżenie
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 25, 2024 22:29:10 GMT 1
Jasiu Tomaszewski to jednak jest fachura nie to tamto proszę ja ciebie. Czytałeś temat, Mój Stary?
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 25, 2024 22:29:16 GMT 1
W tym momencie dajesz mi mieszane wajby. Mam wrażenie, że wyłuskanie sensowniejszej odpowiedzi od "zajęcia sie czymś poważnym" to strata czasu będzie i nie wiem dlaczego to już drugiej osobie tak piszesz w momencie jak zaczyna wokół ciebie chociaż trochę węszyć. Bo na tym etapie nic ode mnie nie wywęszysz. Wszystko co zrobiłem mógłbym zrobić po obu stronach, każdy pressing przejdę a jak nie to się z czasem uniewinnię. A wy mi jakieś losowe pytania bez celu zadajecie. Bo może coś się przyczepi. No na litość boską. No wreszcie sensownie odpowiedziałeś mi. Dziękuję za to i ile można na to było czekać.
|
|
|
Post by Student UKSW on Jan 25, 2024 22:29:27 GMT 1
Jutro pierwsza konferencja naukowa z udziałem miastowych mędrców. Jako organizator wkrótce ogłoszę tytuł i postaram się wybrać uczestników z najlepszymi konspektami.
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 25, 2024 22:29:47 GMT 1
Agatka a ty kiedy se jakiego kawalera znajdziesz? Po to tu przyszedłam ale chce strong mana
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 22:29:50 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 25, 2024 22:29:50 GMT 1
No nic Ci to nie da. Z moją teorią się zgadzasz albo nie zgadzasz. Co to ma do rzeczy jakim graczem jesteś. A omgus (no na litość boską, chyba najgorsze co można było ściągnąć z zagramanicy to słowo). No cóż, to jak długo skupiasz się tutaj, żeby się do mnie cały czas o jakieś gówna przywalać daje mi mafijne wajby. Co mam Ci powiedzieć. Bo nie dyskutujesz tylko zbywasz Tak że przemyślałbym, co daje mafijne wajby Okej. Współpracujmy. Co chcesz wiedzieć?
|
|
|
Post by Jackson Lamb on Jan 25, 2024 22:30:03 GMT 1
Bo na tym etapie nic ode mnie nie wywęszysz. Wszystko co zrobiłem mógłbym zrobić po obu stronach, każdy pressing przejdę a jak nie to się z czasem uniewinnię. A wy mi jakieś losowe pytania bez celu zadajecie. Bo może coś się przyczepi. No na litość boską. Już chuj ze snajperem, zlinczujmy go po prostu w przyspieszonym, czy coś xD Po tylu powtórzeniach zakładam, że to na serio, więc zapytuję - po kiego diabła marnować nabój? Takim, jak Johnny Louis here daje się kredyt zaufania, bo przy tym poziomie produkowania się (już mniejsza z jakim sensem) i obietnicy dalszego aktywnego udziału po linczu, odwalanie potencjalnie mocnego miastowego to skrajny debilizm. Chyba że dalej chcesz na siłę wyciągać reakcję, która pewnie nie będzie inna niż otrzymał już Mr. Cojones.
|
|
Falomat
Edycja#40
Limit postów: 181
|
Post by Falomat on Jan 25, 2024 22:30:03 GMT 1
Janie Ludwiku Naburmuszony Capie co złego widzisz w claimowaniu miejskich ról przy tym setupie? Lepiej jest nie podawać konkretnej roli, żeby mafia miał mniej info. Miastu jest potrzrbna tylko wiedza, żeby nie linczować Patrz a ja myślałem, że jak podam się konkretnie za nieparzystego snajpera i mnie mafia zamorduje kosztem rolnego, to z tego dla miasta same protipy. Ale zabroniłeś, to tego nie zrobię.
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 25, 2024 22:30:55 GMT 1
Studenciaki to największa swołocz siedza na państwowym garnuszku. Ciągnom stypenda za moje piniondze a o 2 w nocy najebani mi śpiewają jakieś Stachy na łachy pod oknem kamienicy. Gardzę wykształciuchami. Tylko fizyczna praca to praca. Jakieś klikanie w konkuter to kpina.
|
|