|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 22:31:06 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 25, 2024 22:31:06 GMT 1
W jakim sensie się niczego nie nauczą? Z Twojego komentowania? Zwróciłem uwagę, że jak coś zauważasz na temat przynależności graczy, to rzucasz "w powietrze", komentując, a w wymianach bezpośrednich jesteś raczej śmieszkowaty. Myślę, że możesz być w mafii. Co Ty na to? Myślę, że jak muszę tłumaczyć ci sens tak prostych wypowiedzi, to kompetencjami w szukaniu mafii zrobisz wrażenie w najlepszym wypadku na ochroniarzu z supermarketu. Znamienne, że nie odniosłeś się do mojego głównego oskarżenia, postanawiając zbyć tylko moje pytanie w pierwszej linijce. Mgła WojnyJakbym wiedział, na jakiej podstawie powstał ten trójkąt, to bym nie musiał pytać. Wyłapałeś jakieś powiązania między tą trójką? Założyłem, że nie pytasz o tych graczy indywidualnie.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 22:31:51 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 25, 2024 22:31:51 GMT 1
Lepiej jest nie podawać konkretnej roli, żeby mafia miał mniej info. Miastu jest potrzrbna tylko wiedza, żeby nie linczować Patrz a ja myślałem, że jak podam się konkretnie za nieparzystego snajpera i mnie mafia zamorduje kosztem rolnego, to z tego dla miasta same protipy. Ale zabroniłeś, to tego nie zrobię. Prawie się złapałem, dobry troll
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 25, 2024 22:32:19 GMT 1
No nie no, wolałbym jednak, żebyś odpowiedział. Co jest Denisku z eS, co tak szybko się wysprzęglasz z kreacji? Nie chcę komentować interakcji osób trzecich na tak wczesnym etapie zarówno tejże interakcji, jak i samej gry, tym zwłaszcza że MI ona nic szczególnego nie mówi o żadnej ze wspomnianych stron, ale wskazywanie akurat mnie do nakreślenia jakiegoś osądu zaznaczam sobie jako co najmniej dziwne zachowanie. Jak Fajnopolak chce, to może atakować nawet po całej bandzie, wolna amerykanka, a nie żadne Chile. Bo jednak myślałem, że pisanie postów z perspektywy osoby niepełnosprawnej intelektualnie będzie mi przynosić więcej zabawy, a nie chcę ciągnąć żartu, który nawet mnie niespecjalnie bawi. A wskazywanie "akurat ciebie" nie powinno cię specjalnie dziwić, skoro cała twoja dotychczasowa obecność w temacie sprowadzała się do regularnego postowania rzeczy niemerytorycznych z przerwą na wyskoczenie z metaarmatą nt. Zeusa i która to przerwa była jakaś taka dziwna dla mnie, bo ja nie umiem sobie wyobrazić jak siedzę przed kompem i piszę wtedy takiego posta. Ale to ja. Więc jako dobry kolega z Miasta postanowiłem wyciągnąć rękę i cię zapytać o ten atak Fajnopolaka na komentatora Lamba. No i w zasadzie to było takie pytanie, w którym nie ma dobrych albo złych odpowiedzi, wszak jeszcze nie wiemy na pewno czy ten Lamb faktycznie jest mafiozą, ale znowu jakoś nie umiem sobie wyobrazić jak siedzę przed kompem i piszę taką odpowiedź jak ta twoja. Ale to znowu ja i może po prostu mam problemy z wyobraźnią. Chociaż to ostatnie zdanie jest spięte max, ale to temat na kiedy indziej.
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 25, 2024 22:32:37 GMT 1
Jasiu Tomaszewski to jednak jest fachura nie to tamto proszę ja ciebie. Czytałeś temat, Mój Stary? Do porannej kawci tak samo jak ostatnią stronę Fakta.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 22:32:56 GMT 1
via mobile
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 25, 2024 22:32:56 GMT 1
Bo nie dyskutujesz tylko zbywasz Tak że przemyślałbym, co daje mafijne wajby Okej. Współpracujmy. Co chcesz wiedzieć? Teraz to nie wiem, zadałem ci pytania, ty wybrałeś takie a nie inne odpowiedzi Grajmy dalej, zobaczymy jak się będzie "współpraca" układała organicznie
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 25, 2024 22:34:19 GMT 1
Co jest Denisku z eS, co tak szybko się wysprzęglasz z kreacji? Nie chcę komentować interakcji osób trzecich na tak wczesnym etapie zarówno tejże interakcji, jak i samej gry, tym zwłaszcza że MI ona nic szczególnego nie mówi o żadnej ze wspomnianych stron, ale wskazywanie akurat mnie do nakreślenia jakiegoś osądu zaznaczam sobie jako co najmniej dziwne zachowanie. Jak Fajnopolak chce, to może atakować nawet po całej bandzie, wolna amerykanka, a nie żadne Chile. Bo jednak myślałem, że pisanie postów z perspektywy osoby niepełnosprawnej intelektualnie będzie mi przynosić więcej zabawy, a nie chcę ciągnąć żartu, który nawet mnie niespecjalnie bawi. A wskazywanie "akurat ciebie" nie powinno cię specjalnie dziwić, skoro cała twoja dotychczasowa obecność w temacie sprowadzała się do regularnego postowania rzeczy niemerytorycznych z przerwą na wyskoczenie z metaarmatą nt. Zeusa i która to przerwa była jakaś taka dziwna dla mnie, bo ja nie umiem sobie wyobrazić jak siedzę przed kompem i piszę wtedy takiego posta. Ale to ja. Więc jako dobry kolega z Miasta postanowiłem wyciągnąć rękę i cię zapytać o ten atak Fajnopolaka na komentatora Lamba. No i w zasadzie to było takie pytanie, w którym nie ma dobrych albo złych odpowiedzi, wszak jeszcze nie wiemy na pewno czy ten Lamb faktycznie jest mafiozą, ale znowu jakoś nie umiem sobie wyobrazić jak siedzę przed kompem i piszę taką odpowiedź jak ta twoja. Ale to znowu ja i może po prostu mam problemy z wyobraźnią. Chociaż to ostatnie zdanie jest spięte max, ale to temat na kiedy indziej. Młody myślenie to ty lepiej zostaw mje. To młode pokolenie nie ma za grosz pokory. Chuja się znają a myślą że są najmondrzejsi..
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 22:34:26 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 25, 2024 22:34:26 GMT 1
Okej. Współpracujmy. Co chcesz wiedzieć? Teraz to nie wiem, zadałem ci pytania, ty wybrałeś takie a nie inne odpowiedzi Grajmy dalej, zobaczymy jak się będzie "współpraca" układała organicznie To ja już zupełnie nie rozumiem, co Ty ode mnie chcesz
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 25, 2024 22:34:40 GMT 1
Biblię czytaliśta?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 22:34:56 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 25, 2024 22:34:56 GMT 1
Serio idę, o godzinę za późno, ciao!
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 25, 2024 22:35:10 GMT 1
Już chuj ze snajperem, zlinczujmy go po prostu w przyspieszonym, czy coś xD Po tylu powtórzeniach zakładam, że to na serio, więc zapytuję - po kiego diabła marnować nabój? Takim, jak Johnny Louis here daje się kredyt zaufania, bo przy tym poziomie produkowania się (już mniejsza z jakim sensem) i obietnicy dalszego aktywnego udziału po linczu, odwalanie potencjalnie mocnego miastowego to skrajny debilizm. Chyba że dalej chcesz na siłę wyciągać reakcję, która pewnie nie będzie inna niż otrzymał już Mr. Cojones. Yyy, to nie na serio, po prostu jego styl mnie wyjątkowo wkurwia. W sensie naprawdę uznałeś, że proponuję przyspieszony lincz pierwszego dnia na jakimś Ludwiczku, co to się pewnie wkopie za 36h max, jeśli jest w mafii? A to o snajperze na moją odpowiedzialność to oczywiste nawiązanie do posty PMSu (chyba). Czemu nie czytasz tematu? :/
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 25, 2024 22:35:29 GMT 1
Bo jednak myślałem, że pisanie postów z perspektywy osoby niepełnosprawnej intelektualnie będzie mi przynosić więcej zabawy, a nie chcę ciągnąć żartu, który nawet mnie niespecjalnie bawi. A wskazywanie "akurat ciebie" nie powinno cię specjalnie dziwić, skoro cała twoja dotychczasowa obecność w temacie sprowadzała się do regularnego postowania rzeczy niemerytorycznych z przerwą na wyskoczenie z metaarmatą nt. Zeusa i która to przerwa była jakaś taka dziwna dla mnie, bo ja nie umiem sobie wyobrazić jak siedzę przed kompem i piszę wtedy takiego posta. Ale to ja. Więc jako dobry kolega z Miasta postanowiłem wyciągnąć rękę i cię zapytać o ten atak Fajnopolaka na komentatora Lamba. No i w zasadzie to było takie pytanie, w którym nie ma dobrych albo złych odpowiedzi, wszak jeszcze nie wiemy na pewno czy ten Lamb faktycznie jest mafiozą, ale znowu jakoś nie umiem sobie wyobrazić jak siedzę przed kompem i piszę taką odpowiedź jak ta twoja. Ale to znowu ja i może po prostu mam problemy z wyobraźnią. Chociaż to ostatnie zdanie jest spięte max, ale to temat na kiedy indziej. Młody myślenie to ty lepiej zostaw mje. To młode pokolenie nie ma za grosz pokory. Chuja się znają a myślą że są najmondrzejsi.. Czekaj tato, jak zbiorę jakiś wpierdol to potem ty weźmiesz rewanż.
|
|
|
Post by The Chicken Man on Jan 25, 2024 22:35:41 GMT 1
Co jest Denisku z eS, co tak szybko się wysprzęglasz z kreacji? Nie chcę komentować interakcji osób trzecich na tak wczesnym etapie zarówno tejże interakcji, jak i samej gry, tym zwłaszcza że MI ona nic szczególnego nie mówi o żadnej ze wspomnianych stron, ale wskazywanie akurat mnie do nakreślenia jakiegoś osądu zaznaczam sobie jako co najmniej dziwne zachowanie. Jak Fajnopolak chce, to może atakować nawet po całej bandzie, wolna amerykanka, a nie żadne Chile. Bo jednak myślałem, że pisanie postów z perspektywy osoby niepełnosprawnej intelektualnie będzie mi przynosić więcej zabawy, a nie chcę ciągnąć żartu, który nawet mnie niespecjalnie bawi. A wskazywanie "akurat ciebie" nie powinno cię specjalnie dziwić, skoro cała twoja dotychczasowa obecność w temacie sprowadzała się do regularnego postowania rzeczy niemerytorycznych z przerwą na wyskoczenie z metaarmatą nt. Zeusa i która to przerwa była jakaś taka dziwna dla mnie, bo ja nie umiem sobie wyobrazić jak siedzę przed kompem i piszę wtedy takiego posta. Ale to ja. Więc jako dobry kolega z Miasta postanowiłem wyciągnąć rękę i cię zapytać o ten atak Fajnopolaka na komentatora Lamba. No i w zasadzie to było takie pytanie, w którym nie ma dobrych albo złych odpowiedzi, wszak jeszcze nie wiemy na pewno czy ten Lamb faktycznie jest mafiozą, ale znowu jakoś nie umiem sobie wyobrazić jak siedzę przed kompem i piszę taką odpowiedź jak ta twoja. Ale to znowu ja i może po prostu mam problemy z wyobraźnią. Chociaż to ostatnie zdanie jest spięte max, ale to temat na kiedy indziej. Metaarmata? Nigga, skopiowałem szablon z odpowiedzi dozwolonych w d1 z 1. postu MG.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 22:36:14 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 25, 2024 22:36:14 GMT 1
Myślę, że jak muszę tłumaczyć ci sens tak prostych wypowiedzi, to kompetencjami w szukaniu mafii zrobisz wrażenie w najlepszym wypadku na ochroniarzu z supermarketu. Znamienne, że nie odniosłeś się do mojego głównego oskarżenia, postanawiając zbyć tylko moje pytanie w pierwszej linijce. Mgła WojnyJakbym wiedział, na jakiej podstawie powstał ten trójkąt, to bym nie musiał pytać. Wyłapałeś jakieś powiązania między tą trójką? Założyłem, że nie pytasz o tych graczy indywidualnie. Traktor pierdolec, nie zrozumiałeś?
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 25, 2024 22:36:52 GMT 1
No, tam było oczywiste, że Chicken Man se jaja robi, dlatego się podłączyłem. Przecież ja nie mam pojęcia, kim jest kurwa Zeus.
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 25, 2024 22:37:36 GMT 1
Co za kłamliwe chuje Przecież ja nie mam pojęcia, kim jest kurwa Zeus. Jestem siewcą
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 22:38:32 GMT 1
via mobile
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 25, 2024 22:38:32 GMT 1
Natomiast to że Bufon postanowił tu siedzieć i odpowiadać na pytania to chyba plus, mimo chujowości tych odpowiedzi
W końcu zapowiadał że zniknie więc mógł zamknąć mordę i czekać aż ktoś inny wpadnie na świecznik
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 25, 2024 22:39:23 GMT 1
Gooooooool. Tym razem spalonego już nie będzie. Atletico wychodzi na prowadzenie i jest już naprawdę bliziutko półfinału. Depay.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 22:39:29 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 25, 2024 22:39:29 GMT 1
Znamienne, że nie odniosłeś się do mojego głównego oskarżenia, postanawiając zbyć tylko moje pytanie w pierwszej linijce. Mgła WojnyJakbym wiedział, na jakiej podstawie powstał ten trójkąt, to bym nie musiał pytać. Wyłapałeś jakieś powiązania między tą trójką? Założyłem, że nie pytasz o tych graczy indywidualnie. Traktor pierdolec, nie zrozumiałeś? Ni chuja, teraz po Twoim hincie domniemuję, że to jakieś nawiązania tożsamościowe, którymi to się niezbyt interesuję na tym etapie.
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 25, 2024 22:39:32 GMT 1
Natomiast to że Bufon postanowił tu siedzieć i odpowiadać na pytania to chyba plus, mimo chujowości tych odpowiedzi W końcu zapowiadał że zniknie więc mógł zamknąć mordę i czekać aż ktoś inny wpadnie na świecznik <Mgła Wojny wpada na świecznik>
|
|
|
Post by Student UKSW on Jan 25, 2024 22:39:39 GMT 1
No, tam było oczywiste, że Chicken Man se jaja robi, dlatego się podłączyłem. Przecież ja nie mam pojęcia, kim jest kurwa Zeus. Fajnie, że postanowiłeś uczcić trwający właśnie Puchar Azji taką kreacją.
|
|