|
Post by Twój Stary on Jan 25, 2024 22:41:46 GMT 1
Gooooooool. Tym razem spalonego już nie będzie. Atletico wychodzi na prowadzenie i jest już naprawdę bliziutko półfinału. Depay. Panie Sławku a pamiętasz Pan Górnik walczył o puchar zdobywców pucharów z manchestrem sity? Gdyby nie wojenne petrodolary to puchar pojechałbym na Ruzwelta
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 22:41:54 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 25, 2024 22:41:54 GMT 1
Jak będę spała to słuchajcie mojego kumpla Moralesa
|
|
|
Post by Jackson Lamb on Jan 25, 2024 22:42:29 GMT 1
Myślę, że jak muszę tłumaczyć ci sens tak prostych wypowiedzi, to kompetencjami w szukaniu mafii zrobisz wrażenie w najlepszym wypadku na ochroniarzu z supermarketu. Znamienne, że nie odniosłeś się do mojego głównego oskarżenia, postanawiając zbyć tylko moje pytanie w pierwszej linijce. Jakie oskarżenie, taka odpowiedź, ale pozwól, że objaśnię. Nie widzę żadnej różnicy w pożytku między "komentowaniem" a bezpośrednimi konfrontacjami na tym etapie rozgrywki. I jedno i drugie potencjalnie wywołuje reakcje graczy, których złote myśli normalnie mogłyby przejść bokiem i tych, którzy ich czytają. Zresztą, odpowiednie komentarze i tak prowadzą do konfrontacji, którą zresztą właśnie uskuteczniamy. Zadowolony?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 22:43:02 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 25, 2024 22:43:02 GMT 1
Denis Załęcki Ta metaarmata też zwróciła moją uwagę, ale potem pomyślałem, że po chuj mafiozie się wychylać z czymś takim, nie dość, że jako pierwszy w grze, to jeszcze chyba na czwartej stronie? Nie wyobrażam sobie korzyści z czegoś takiego, zwraca uwagę i przechodzi do robienia sobie wroga z Zeusa.
Bardziej skłaniałbym się ku miastowiej bzdurze.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 22:45:03 GMT 1
via mobile
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 25, 2024 22:45:03 GMT 1
Natomiast to że Bufon postanowił tu siedzieć i odpowiadać na pytania to chyba plus, mimo chujowości tych odpowiedzi W końcu zapowiadał że zniknie więc mógł zamknąć mordę i czekać aż ktoś inny wpadnie na świecznik <Mgła Wojny wpada na świecznik> Dlaczego akurat ona?
|
|
|
Post by Jackson Lamb on Jan 25, 2024 22:46:00 GMT 1
Po tylu powtórzeniach zakładam, że to na serio, więc zapytuję - po kiego diabła marnować nabój? Takim, jak Johnny Louis here daje się kredyt zaufania, bo przy tym poziomie produkowania się (już mniejsza z jakim sensem) i obietnicy dalszego aktywnego udziału po linczu, odwalanie potencjalnie mocnego miastowego to skrajny debilizm. Chyba że dalej chcesz na siłę wyciągać reakcję, która pewnie nie będzie inna niż otrzymał już Mr. Cojones. Yyy, to nie na serio, po prostu jego styl mnie wyjątkowo wkurwia. W sensie naprawdę uznałeś, że proponuję przyspieszony lincz pierwszego dnia na jakimś Ludwiczku, co to się pewnie wkopie za 36h max, jeśli jest w mafii? A to o snajperze na moją odpowiedzialność to oczywiste nawiązanie do posty PMSu (chyba). Czemu nie czytasz tematu? :/ Nie, uznałem, że niepotrzebnie skupiasz na nim uwagę w momencie, kiedy po wyjaśnieniach przedstawionych Moralesowi powinna się od niego naturalnie odwracać na najbliższy czas. I zgadzamy się w stu procentach, że jak tak dalej pójdzie, to rzeczywiście wkopie się prędzej czy później, nie trzeba mu pomagać.
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 25, 2024 22:49:20 GMT 1
Denis Załęcki Ta metaarmata też zwróciła moją uwagę, ale potem pomyślałem, że po chuj mafiozie się wychylać z czymś takim, nie dość, że jako pierwszy w grze, to jeszcze chyba na czwartej stronie? Nie wyobrażam sobie korzyści z czegoś takiego, zwraca uwagę i przechodzi do robienia sobie wroga z Zeusa.
Możliwe, zobaczymy, ja opinię sobie wyrabiam dopiero. Ale nie traktowałbym tego jako "robienie wroga z zeusa", ani tym bardziej jakiegoś potencjalnie mafijnego plejsa na korzyści, dla mnie mafijny kurczakgość mógłby po prostu sobie wrzucić jakąś merytoryczną uwagę między wajbowaniem i tylko/aż tyle.
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 25, 2024 22:52:49 GMT 1
Yyy, to nie na serio, po prostu jego styl mnie wyjątkowo wkurwia. W sensie naprawdę uznałeś, że proponuję przyspieszony lincz pierwszego dnia na jakimś Ludwiczku, co to się pewnie wkopie za 36h max, jeśli jest w mafii? A to o snajperze na moją odpowiedzialność to oczywiste nawiązanie do posty PMSu (chyba). Czemu nie czytasz tematu? :/ Nie, uznałem, że niepotrzebnie skupiasz na nim uwagę w momencie, kiedy po wyjaśnieniach przedstawionych Moralesowi powinna się od niego naturalnie odwracać na najbliższy czas. I zgadzamy się w stu procentach, że jak tak dalej pójdzie, to rzeczywiście wkopie się prędzej czy później, nie trzeba mu pomagać. Nie nazwałbym tego skupianiem się, ale nie zaprzeczę, że odkąd odpaliłem browara, to postuję trochę od niechcenia
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 22:53:41 GMT 1
via mobile
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 25, 2024 22:53:41 GMT 1
Jak będę spała to słuchajcie mojego kumpla Moralesa Agatka wycziluj z tym siadaniem mi na plecy bo swoje ważysz
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 22:53:48 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 25, 2024 22:53:48 GMT 1
Możliwe, zobaczymy, ja opinię sobie wyrabiam dopiero. Ale nie traktowałbym tego jako "robienie wroga z zeusa", ani tym bardziej jakiegoś potencjalnie mafijnego plejsa na korzyści, dla mnie mafijny kurczakgość mógłby po prostu sobie wrzucić jakąś merytoryczną uwagę między wajbowaniem i tylko/aż tyle. Fakt, niespójność charakterologiczna z "bawimy się lambada!" do "przestrzegam, tam siedzi mafijne bydle!", bardziej dziwna. Ale pożyjem, zobaczym. Znamienne, że nie odniosłeś się do mojego głównego oskarżenia, postanawiając zbyć tylko moje pytanie w pierwszej linijce. Jakie oskarżenie, taka odpowiedź, ale pozwól, że objaśnię. Nie widzę żadnej różnicy w pożytku między "komentowaniem" a bezpośrednimi konfrontacjami na tym etapie rozgrywki. I jedno i drugie potencjalnie wywołuje reakcje graczy, których złote myśli normalnie mogłyby przejść bokiem i tych, którzy ich czytają. Zresztą, odpowiednie komentarze i tak prowadzą do konfrontacji, którą zresztą właśnie uskuteczniamy. Zadowolony? No ja sobie uważam, że takie gadanie "na boczku" jest dla mafiozy łatwiejsze niż wchodzenie w interakcje. W interakcjach można sobie prędzej zrobić kuku, gdy zaczepiany niewinny wyjdzie z repliką. Mniej bezpośrednich konfrontacji = większy komfort dla mafiuszki.
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 25, 2024 22:54:34 GMT 1
<Mgła Wojny wpada na świecznik> Dlaczego akurat ona? Nie chcę mi się w tej chwili pisać długiego posta z cytatami, bo oglądam swój film, ale zamierzam to zrobić później. Po 1. To jest gracz, którego w mieście wyróżnia intensywność. Tu jej nie ma. Okej rozumiem, ktoś powie, że początek gry. No może, ja na razie czuję brak weny. Po 2. Jak on to ma zawsze w zwyczaju, pierwsze co zrobił, to dał pozostałym znać, pod jaką kreacją gram, nie mam mu za złe. Potem jednak stwierdził, że dziwny Chińczyk się wylosował i na pytanie, dlaczego dziwny jego odpowiedź mnie nie przekonuje. Moim zdaniem znowu, trochę czuć brak weny i płytkość w jego interakcji ze mną, którą przecież sam wywołał. Po 3. Zrobił sobie jakiś lipny trójkąt ze mną Wróblową i Zeusem. Na podstawie czego ten trójkąt powstał, nie mam pojęcia, ale jak został zapytany o genezę tego trójkąta, to dał jakiś moim zdaniem względnie losowy spis powodów. Idealną karykaturę tego robi Agata Wróbel i ja sobie myślę tak. Jeżeli grę tego gościa da się tak łatwo skarykaturować, to sugeruje, że coś może być z nim nie tak.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 22:56:16 GMT 1
via mobile
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 25, 2024 22:56:16 GMT 1
Fajnopolak raczej niewinny, a nawet jeśli nie, to będzie to widać raczej w kolejnych dniach
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 25, 2024 22:56:44 GMT 1
Przeważnie gagatki i huncwoty chcą na początku zabłysnąć przed koleżkami a gdy nie dostają poważania to się chowają za spódnicą mamusi. Tera to młodzi mają łatwiej bo dostają co chcą ale łatwo zobaczyć kto ma szemrane zamiary
|
|
|
Post by Parzysty Miejski Snajper on Jan 25, 2024 22:58:35 GMT 1
Gdzie tu panika? A oburzenie jest chyba oczywiste - chuj wie co za typy się pozapisywały, jeszcze nie ogarną, że ja niewinny i mnie wyjebią zamiast Ciebie i nie zdążę jebnąć w parabole. Problem w tym, że twoje zachowanie jest zupełnie nieadekwatne do sytuacji jaka powstała w tamtym momencie. Ty natomiast zareagowałeś tak jakby na ciebie już się szykował lincz. Jak jesteś w mafii to słaba reakcja, jak w mieście to jeszcze gorzej. Czemu nieadekwatne? Napisałem, że chujowy pomysł, bo zlinczują snajpera i będzie musiał wejść backup, poświęciłem na to cały jeden post. Bronisz się jednym postem, gdy szykuje się na Ciebie lincz? A tego fragmentu o tym, że jak jestem w mafii to słabo a jak w mieście to jeszcze gorzej nie czaję. Czemu słabo jak jestem w mafii? Nie powinno Cię cieszyć, że mafiozo się łatwo wyjebał na ryj?
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 25, 2024 22:59:14 GMT 1
Hołdysa to najbardziej szanuję za "ale w koło jest wesoło. Z moimi kompanami śpiewaliśmy se to jak staliśmy pod pekaesem z saturatorem
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 23:00:15 GMT 1
via mobile
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 25, 2024 23:00:15 GMT 1
Nie chcę mi się w tej chwili pisać długiego posta z cytatami, bo oglądam swój film, ale zamierzam to zrobić później. Po 1. To jest gracz, którego w mieście wyróżnia intensywność. Tu jej nie ma. Okej rozumiem, ktoś powie, że początek gry. No może, ja na razie czuję brak weny. Po 2. Jak on to ma zawsze w zwyczaju, pierwsze co zrobił, to dał pozostałym znać, pod jaką kreacją gram, nie mam mu za złe. Potem jednak stwierdził, że dziwny Chińczyk się wylosował i na pytanie, dlaczego dziwny jego odpowiedź mnie nie przekonuje. Moim zdaniem znowu, trochę czuć brak weny i płytkość w jego interakcji ze mną, którą przecież sam wywołał. Po 3. Zrobił sobie jakiś lipny trójkąt ze mną Wróblową i Zeusem. Na podstawie czego ten trójkąt powstał, nie mam pojęcia, ale jak został zapytany o genezę tego trójkąta, to dał jakiś moim zdaniem względnie losowy spis powodów. Idealną karykaturę tego robi Agata Wróbel i ja sobie myślę tak. Jeżeli grę tego gościa da się tak łatwo skarykaturować, to sugeruje, że coś może być z nim nie tak. Ad1 - zwykle tak, ale miewał mniej intensywne edycje. Myślisz że akurat w mafii postanowiłby zmniejszyć intensywność żeby się rzucić w oczy? Ad2 - no znaczy ja się z nim zgadzam pod yym względem, że wejście masz bardzo mgliste, ciężko mi znaleźć w tym jakiś koncept. Ale to na razie NAI dla mnie jest. Ad3 - Ja ogólnie zinterpretowałem to tak, że po prostu pytał o 3 graczy a określenie tego trójkątem wyszło przypadkiem. Tłumaczył się z tego jakoś dziwnie? Jezeli tak, to mogę wrócić i zerknąć
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 25, 2024 23:00:31 GMT 1
Staruch co myślisz o Mgle Wojny?
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 25, 2024 23:00:41 GMT 1
Dobra młodzi bierzcie się za majsterkowania bo trzeba mieć jakiś fach w ręku. Ale jak coś to patrzę wam na rence i ma byc wszystko klawo zrobione
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 23:01:06 GMT 1
via mobile
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 25, 2024 23:01:06 GMT 1
Przeważnie gagatki i huncwoty chcą na początku zabłysnąć przed koleżkami a gdy nie dostają poważania to się chowają za spódnicą mamusi. Tera to młodzi mają łatwiej bo dostają co chcą ale łatwo zobaczyć kto ma szemrane zamiary A widzisz kogoś konkretnego, kto tak chciał zabłysnąć, a się schował?
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 25, 2024 23:01:40 GMT 1
Piękny follow-up! Na jakiej podstawie powstał ten trójkąt? no, na jakiej według Ciebie? bo jest parę czynników faktor domniemania braci pierdolec faktor pomocności faktor momentum faktor flipa i flapa faktor końskich zalotów agata, to nic personalnego, bądź sobą Tak się tłumaczył.
|
|