|
Post by Twój Stary on Jan 25, 2024 23:02:11 GMT 1
Staruch co myślisz o Mgle Wojny? Chce być błyskotliwy i dowciapny ale tak średnio mu to wychodzi
|
|
|
Post by Student UKSW on Jan 25, 2024 23:02:48 GMT 1
Dobra młodzi bierzcie się za majsterkowania bo trzeba mieć jakiś fach w ręku. Ale jak coś to patrzę wam na rence i ma byc wszystko klawo zrobione Ja cenię bardziej wykształcenie teoretyczne.
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 25, 2024 23:03:39 GMT 1
Przeważnie gagatki i huncwoty chcą na początku zabłysnąć przed koleżkami a gdy nie dostają poważania to się chowają za spódnicą mamusi. Tera to młodzi mają łatwiej bo dostają co chcą ale łatwo zobaczyć kto ma szemrane zamiary A widzisz kogoś konkretnego, kto tak chciał zabłysnąć, a się schował? Młody nie będe wszystkiego za ciebie robił. W twoim wieku to zakasywałem rękawy i nawet w głowie mi nie było żeby prosić ojca o pomoc.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 23:04:34 GMT 1
via mobile
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 25, 2024 23:04:34 GMT 1
no, na jakiej według Ciebie? bo jest parę czynników faktor domniemania braci pierdolec faktor pomocności faktor momentum faktor flipa i flapa faktor końskich zalotów agata, to nic personalnego, bądź sobą Tak się tłumaczył. Mgła Wojny rozwiniesz te faktory?
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 25, 2024 23:05:40 GMT 1
Problem w tym, że twoje zachowanie jest zupełnie nieadekwatne do sytuacji jaka powstała w tamtym momencie. Ty natomiast zareagowałeś tak jakby na ciebie już się szykował lincz. Jak jesteś w mafii to słaba reakcja, jak w mieście to jeszcze gorzej. Czemu nieadekwatne? Napisałem, że chujowy pomysł, bo zlinczują snajpera i będzie musiał wejść backup, poświęciłem na to cały jeden post. Bronisz się jednym postem, gdy szykuje się na Ciebie lincz? A tego fragmentu o tym, że jak jestem w mafii to słabo a jak w mieście to jeszcze gorzej nie czaję. Czemu słabo jak jestem w mafii? Nie powinno Cię cieszyć, że mafiozo się łatwo wyjebał na ryj? Chodziło mi tam o to, że niezależnie od twojej przynależności reakcja była co najmniej nie na miejscu tyle i aż tyle. Opcje są dwie: a) jesteś w mafii więc powinienem się cieszyć normalnie żeś się wkopał ale z tyłu głowy mam że coś za łatwo poszło przy takim setupie
b) jesteś w mieście i wtedy mam większe zmartwienie jak to może potencjalnie świadczyć o pozostałych.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 23:05:45 GMT 1
via mobile
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 25, 2024 23:05:45 GMT 1
A widzisz kogoś konkretnego, kto tak chciał zabłysnąć, a się schował? Młody nie będe wszystkiego za ciebie robił. W twoim wieku to zakasywałem rękawy i nawet w głowie mi nie było żeby prosić ojca o pomoc. Stary człowieku, przeżyłem tysiąc żyć takich jak twoje, walcząc o wolność Kuby Teraz proszę o pomoc
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 23:10:07 GMT 1
via mobile
Post by Twój Stary on Jan 25, 2024 23:10:07 GMT 1
Młody nie będe wszystkiego za ciebie robił. W twoim wieku to zakasywałem rękawy i nawet w głowie mi nie było żeby prosić ojca o pomoc. Stary człowieku, przeżyłem tysiąc żyć takich jak twoje, walcząc o wolność Kuby Teraz proszę o pomoc Tej ale kultury trochi szcawiu jeden. Podpowiem ci jedynie ze mozesz tam zjesc pierogi
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 25, 2024 23:10:31 GMT 1
Czemu nieadekwatne? Napisałem, że chujowy pomysł, bo zlinczują snajpera i będzie musiał wejść backup, poświęciłem na to cały jeden post. Bronisz się jednym postem, gdy szykuje się na Ciebie lincz? A tego fragmentu o tym, że jak jestem w mafii to słabo a jak w mieście to jeszcze gorzej nie czaję. Czemu słabo jak jestem w mafii? Nie powinno Cię cieszyć, że mafiozo się łatwo wyjebał na ryj? Chodziło mi tam o to, że niezależnie od twojej przynależności reakcja była co najmniej nie na miejscu tyle i aż tyle. Opcje są dwie: a) jesteś w mafii więc powinienem się cieszyć normalnie żeś się wkopał ale z tyłu głowy mam że coś za łatwo poszło przy takim setupie
b) jesteś w mieście i wtedy mam większe zmartwienie jak to może potencjalnie świadczyć o pozostałych.
Ale przecież jeśli jest w mafii, to co miało pójść za łatwo? W sensie, jaki scenariusz przewidujesz, w którym PMS jest w mafii i wkopuje się pierwszego dnia, ale jednocześnie nie jest to nam na rękę? Drugi podpunkt też wyjątkowo kiepski IMO, ale żeby dwóch snajperów było w mafii?
|
|
|
Post by Albus Dumbledore on Jan 25, 2024 23:11:00 GMT 1
Jak będę spała to słuchajcie mojego kumpla Moralesa Tiara przydziału nigdy się nie myli i jak zwykle wykonała kawał dobrej roboty przydzielając Ciebie i Morales do Hufflepuff
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 23:14:37 GMT 1
via mobile
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 25, 2024 23:14:37 GMT 1
Stary człowieku, przeżyłem tysiąc żyć takich jak twoje, walcząc o wolność Kuby Teraz proszę o pomoc Tej ale kultury trochi szcawiu jeden. Podpowiem ci jedynie ze mozesz tam zjesc pierogi W sumie to jest ciekawy wątek, bo pojawiają się te głosy na restaurację, a typ cały wieczór spędził na gadaniu o swoim menu i ofercie Skąd to wynika, serio ludzie uważają że to jakaś viable strategia dla mafiozy? Czy może czegoś nie widzę? Przemyślcie to a ja idę spać, oszczędzę se postów kilka na jutro
|
|
|
Post by The Chicken Man on Jan 25, 2024 23:15:33 GMT 1
No imho bardzo leniwy głos, nawet nie zakładam, że większość przy nim jutro pozostanie.
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 25, 2024 23:17:27 GMT 1
Jose w ogóle ma bardzo małe szanse być w mafii, tak patrząc nawet po samej intensywności tych kilku godzin i jak mało postów na jutro sobie zostawił.
|
|
|
Post by The Chicken Man on Jan 25, 2024 23:17:41 GMT 1
Żeby interes gastronomiczny był jakąś fasadą do szemranych interesów? No nie kupuję tego.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 23:18:16 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 25, 2024 23:18:16 GMT 1
Tej ale kultury trochi szcawiu jeden. Podpowiem ci jedynie ze mozesz tam zjesc pierogi W sumie to jest ciekawy wątek, bo pojawiają się te głosy na restaurację, a typ cały wieczór spędził na gadaniu o swoim menu i ofercie Skąd to wynika, serio ludzie uważają że to jakaś viable strategia dla mafiozy? Czy może czegoś nie widzę? Przemyślcie to a ja idę spać, oszczędzę se postów kilka na jutro Mi jakoś wajbowo nie siedzi, warto dać pressure na ten slot. Trochę mi zaleciało pozorowaniem aktywności, jakieś sztywne to przechodzenie z restaurowania, do takich bardzo generycznych tekstów jak "X wyskakuj z testamentu" czy "X dlaczego zagłosowałeś na Y"?
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 25, 2024 23:18:18 GMT 1
Tej ale kultury trochi szcawiu jeden. Podpowiem ci jedynie ze mozesz tam zjesc pierogi W sumie to jest ciekawy wątek, bo pojawiają się te głosy na restaurację, a typ cały wieczór spędził na gadaniu o swoim menu i ofercie Skąd to wynika, serio ludzie uważają że to jakaś viable strategia dla mafiozy? Czy może czegoś nie widzę? Przemyślcie to a ja idę spać, oszczędzę se postów kilka na jutro W sumie właśnie o tym myślałem i wcale bym się nie zdziwił, gdyby chodziło o ten post: Nie fikaj, bo Sanepid na Ciebie naślę. yyyyyy w takim razie Parzysty Miejski Snajper ma immunitet na jutrzejsze głosowanie, proszę mu dać spokój A pierwsza wytknęła go Mogiła Wojny, nazywając go po prostu nieśmiesznym, a nie chujowym, czy mafijnym, więc jeśli ten tak Filipińczyk ma rację co do winy Mogiły, to Restauracja też pewnie winna. Aczkolwiek nie mam przekonania co do Mogiły póki co
|
|
Falomat
Edycja#40
Limit postów: 181
|
Post by Falomat on Jan 25, 2024 23:18:39 GMT 1
Tej ale kultury trochi szcawiu jeden. Podpowiem ci jedynie ze mozesz tam zjesc pierogi W sumie to jest ciekawy wątek, bo pojawiają się te głosy na restaurację, a typ cały wieczór spędził na gadaniu o swoim menu i ofercie Skąd to wynika, serio ludzie uważają że to jakaś viable strategia dla mafiozy? Czy może czegoś nie widzę? Przemyślcie to a ja idę spać, oszczędzę se postów kilka na jutro Niech pomyślę... hmm może po to by wyrwać ją ze swojej strefy komfortu?
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 25, 2024 23:19:04 GMT 1
Żeby interes gastronomiczny był jakąś fasadą do szemranych interesów? No nie kupuję tego. Nikt mnie tak jeszcze w tej grze nie rozbawił jak ty
|
|
|
Post by The Chicken Man on Jan 25, 2024 23:21:04 GMT 1
|
|
|
Post by Parzysty Miejski Snajper on Jan 25, 2024 23:21:40 GMT 1
Czemu nieadekwatne? Napisałem, że chujowy pomysł, bo zlinczują snajpera i będzie musiał wejść backup, poświęciłem na to cały jeden post. Bronisz się jednym postem, gdy szykuje się na Ciebie lincz? A tego fragmentu o tym, że jak jestem w mafii to słabo a jak w mieście to jeszcze gorzej nie czaję. Czemu słabo jak jestem w mafii? Nie powinno Cię cieszyć, że mafiozo się łatwo wyjebał na ryj? Chodziło mi tam o to, że niezależnie od twojej przynależności reakcja była co najmniej nie na miejscu tyle i aż tyle. Opcje są dwie: a) jesteś w mafii więc powinienem się cieszyć normalnie żeś się wkopał ale z tyłu głowy mam że coś za łatwo poszło przy takim setupie
Weź mi to rozpisz, co ma setup do tego, że mogłem się łatwo wkopać. Jak setup mógłby wpłynąć na postrzeganie mojego wkopania się? Np. w edycji na 2 mafiozów moje potencjalne wkopanie się byłoby lepsze czy gorsze? Mniej obaw miałbyś z tyłu głowy, czy więcej? Jak moje bycie w mieście i rzekomo słaby start ma świadczyć o pozostałych? Dojebaliście się głównie Ty z Zeusem, martwi Cię to, że jak wyjdzie, żem niewinny, to ktoś się dojebie, że byłem lepem na mafię i któryś z Was pewnie winny?
|
|
|
Post by Mgła Wojny on Jan 25, 2024 23:22:10 GMT 1
Myślę, że jak muszę tłumaczyć ci sens tak prostych wypowiedzi, to kompetencjami w szukaniu mafii zrobisz wrażenie w najlepszym wypadku na ochroniarzu z supermarketu. Znamienne, że nie odniosłeś się do mojego głównego oskarżenia, postanawiając zbyć tylko moje pytanie w pierwszej linijce. Mgła Wojny Jakbym wiedział, na jakiej podstawie powstał ten trójkąt, to bym nie musiał pytać. Wyłapałeś jakieś powiązania między tą trójką? Założyłem, że nie pytasz o tych graczy indywidualnie. nie znam intencji które stoją za pytaniem, dałem Ci test na spostrzegawczość, przyzwyczaiłem się że nie wszyscy widzą to co ja co czasami prowadzi do niefortunnych zdarzeń, więc wolę metodę wędki niż kija ale widzę, że tu huj, kulą w płot, nowy rok nowy ja, STARAM SIĘ bardziej wyjaśniać swoje motywy ale proszę nie nadwyrężać cierpliwości faktor domniemania braci pierdoleclubię jak najszybciej wiedzieć gdzie są moi bracia pierdolec i jacy są, zakładam, że u podmiotów zapytania jest co najmniej dwóch a zapytany został trzeci, nawet jak se nie robią interakcji sami, to chcę je sprowokować. tutaj robią, więc zapytałem o opinię Moralesa, który w pewnym momencie trochę szczypał Zeusa z Karawanem. faktor pomocnościNie mogę ustawić avatara Kto zgadnie jakim jestem Wróblem wygrywa immunitet Profile -> Edit profile -> Avatar -> Use only the Uploaded/Linked -> Po prawej pod uploaded/linked, klikasz napis upload/link, nad napisem delete. Kto zgadnie jakim jestem Wróblem wygrywa immunitet Ten stary, brudny dziad z Pieśni Lodu i Ognia/Gry o Tron, co jest ich papieżem? jeden w pierwszym poście poszedł z pomocą do technicznego indolenta, drugi mu kreację wybiera faktor momentumKarawan Wągr co tam, jakieś założonko może było czy cosik? powiesz jak życie mam na Ciebie metarakietę, wiesz? miałem czekać, ale w sumie to nie gra o tożsamości, tylko o zachowanie - Karawan się wypisał na innym forum, z innej gry, 19 minut po tym jak było losowanie ról do tej gry. był do niej zapisany przez cztery dni. wiem, bo mi się rzuciło w oczy i zapamiętałem. no to ja sobie standardowo wyciągam rękę do Karawaniarza, dostaję odpowiedź która mi się nie podoba, a tu wchodzi bodyguard Przecież ja na ciebie też mam, wielkie rzeczy. A co do założeń, zobaczysz, co to by była za frajda jakbym powiedział. mgła wojny wyrywny w chuj, zacznie w pierwszej od 160kilo obsra sie i tyle z tego będzie potem mała przepychanka z agatką, która się kończy już po moim poście: Traktor pierdolec, co on w ogóle gada mgła wojny mąci, udaje że te jego ciągi liter coś znaczą ale nie znaczą 100% miasto. no powiedzmy ja wierzę w miłość od pierwszego wejrzenia, ale tutaj się bardzo szybko rzeczy zadziały i wręcz działy od pierwszego momentu (re pomocność). ja mam Agatkę w szufladce 'fajna kreacja huj wie co dalej', jak tam siedzi gracz o którym myślę, to dopiero co powiózł jak sam skurwysyn a ten mu wrzuca uniewinnienie w trzy mgnienia oka. Kai się odpalił przy Agatce, Agatka się odpaliła przy Kaiu, nie wiem, mogę patrzyć subiektywnie, ale pierwszy dzień to ja spędzam myśląc kto i jak mnie robi w huja, a nie szukając partnerki faktor flipa i flapa
no właśnie, Agatka powiozła jak sam skurwysyn, 300 w rwaniu, rekord olimpijski, tymczasem Kai bym powiedział jest tak bezpłciowy, że się zastanawiałem, czy ma nie za dużo soi. flip i flap więc, no ciężko tu coś dopisać bez łamania regulaminu, ale jest taki film, DALEKO OD DOMU no i dość ciekawe jest to, że Kai pisze Mnie się nie podoba takie narzucanie narracji. Pozwólmy rzeczom się dziać. a potem Agata się zesrała że śmiałem zadać o nią pytanie, no i jest wjazd retaliacyjny obustronny, sojuszu prawie-chłopa z ledwo-chłopem to pozwólmy rzeczom się dziać, czy sto procent miastowy i huj faktor końskich zalotówMorales wjeżdżał w Zeusa lekko, Kai wjechał w Zeusa lekko, nie chce mi się cytować, sprawdźcie se posty, a Zeus se tak poskakał wokół Agatki, ale bez bezpośredniej interakcji, końskie zaloty, propozycja avatara + poniższe PMS druga mafia. Zresztą nawet jeśli nie, to Agata będzie wdzięczna, jak się go pozbędziemy. A ona wygląda na taką, co potrafi przypierdolić więc no, ciekawi mnie co się tutaj dzieje, mój Dziwometr zanotował z miejsca nietypowe interakcje, będę się bacznie przyglądał, a jakbym miał zrobić power ranking domniemanych braci pierdolec to by było tak: Morales -> Agata -> Zeus -> Kai
|
|