|
Post by Mgła Wojny on Jan 25, 2024 23:23:31 GMT 1
Natomiast to że Bufon postanowił tu siedzieć i odpowiadać na pytania to chyba plus, mimo chujowości tych odpowiedzi W końcu zapowiadał że zniknie więc mógł zamknąć mordę i czekać aż ktoś inny wpadnie na świecznik przecież on siedzi w kreacji, to są żurasoposty (TO NIE META, TYLKO DEFINICJA LEGALNA)
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 25, 2024 23:23:49 GMT 1
O co chodzi w tym Power Rankingu? Jestem najwyżej, czy najniżej, co oznacza bycie najwyżej?
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 25, 2024 23:23:53 GMT 1
Zeus Gromowładny jest prawdopodobnie w mafii.
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 25, 2024 23:25:37 GMT 1
Chodziło mi tam o to, że niezależnie od twojej przynależności reakcja była co najmniej nie na miejscu tyle i aż tyle. Opcje są dwie: a) jesteś w mafii więc powinienem się cieszyć normalnie żeś się wkopał ale z tyłu głowy mam że coś za łatwo poszło przy takim setupie
b) jesteś w mieście i wtedy mam większe zmartwienie jak to może potencjalnie świadczyć o pozostałych.
Ale przecież jeśli jest w mafii, to co miało pójść za łatwo? W sensie, jaki scenariusz przewidujesz, w którym PMS jest w mafii i wkopuje się pierwszego dnia, ale jednocześnie nie jest to nam na rękę? Drugi podpunkt też wyjątkowo kiepski IMO, ale żeby dwóch snajperów było w mafii? Mnie by zdziwiło jak łatwo się potencjalnie wkopał będąc w mafii i to była pierwsza reakcja że coś za łatwo poszło patrząc jak poprzednie edycje potrafiły się w większości przypadków układać. Bardziej obawiam się że jak PMS w mafii to reszta mafiozów może mieć dzień spokoju jeśli PMS miałby być linczowany. Inna sprawa zdziwiłoby mnie też to jakby był na przykład zagubionym.
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 25, 2024 23:26:16 GMT 1
Zamglony Umysł raczej miasto, Snajper Parzysty raczej miasto... Trudno będzie rozgryźć Wonga, ale na tę chwilę raczej miasto.
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 25, 2024 23:28:10 GMT 1
Zeus Gromowładny jest prawdopodobnie w mafii. Kłamco paskudny, miałeś podobno odpowiedzieć dopiero jutro. Ale doceniam, że używasz mojego tytułu, kto by się spodziewał takiego szacunku wobec, jak by się wydawało, paskudnego mafiozy
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 25, 2024 23:28:26 GMT 1
Generalnie straszne nudy, choć Fajny Polak - trzeba przyznać - sympatycznie się kreuje. Studenciak też całkiem spoko.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 23:28:46 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 25, 2024 23:28:46 GMT 1
Mgła WojnyFajne. Podtrzymaj taką transparentność przemyśleń, a będzie lżej. Ale przecież jeśli jest w mafii, to co miało pójść za łatwo? W sensie, jaki scenariusz przewidujesz, w którym PMS jest w mafii i wkopuje się pierwszego dnia, ale jednocześnie nie jest to nam na rękę? Drugi podpunkt też wyjątkowo kiepski IMO, ale żeby dwóch snajperów było w mafii? Mnie by zdziwiło jak łatwo się potencjalnie wkopał będąc w mafii i to była pierwsza reakcja że coś za łatwo poszło patrząc jak poprzednie edycje potrafiły się w większości przypadków układać. Bardziej obawiam się że jak PMS w mafii to reszta mafiozów może mieć dzień spokoju jeśli PMS miałby być linczowany. Inna sprawa zdziwiłoby mnie też to jakby był na przykład zagubionym.
"Bardziej obawiam się że jak PMS w mafii to reszta mafiozów może mieć dzień spokoju jeśli PMS miałby być linczowany." O co chodzi w tym zdaniu? Dlaczego jak PMS w mafii linczowany, to reszta ma lżej? Jak masz mafiozę na widelcu, to rozmyślasz, jakie samopoczucie ma mafia na Discordzie i jeszcze wychodzi Ci, że odsapną, bo ich kolegę bijemy, a reszta ma spokój?
|
|
|
Post by Mgła Wojny on Jan 25, 2024 23:29:08 GMT 1
Nie chcę mi się w tej chwili pisać długiego posta z cytatami, bo oglądam swój film, ale zamierzam to zrobić później. Po 1. To jest gracz, którego w mieście wyróżnia intensywność. Tu jej nie ma. Okej rozumiem, ktoś powie, że początek gry. No może, ja na razie czuję brak weny. Po 2. Jak on to ma zawsze w zwyczaju, pierwsze co zrobił, to dał pozostałym znać, pod jaką kreacją gram, nie mam mu za złe. Potem jednak stwierdził, że dziwny Chińczyk się wylosował i na pytanie, dlaczego dziwny jego odpowiedź mnie nie przekonuje. Moim zdaniem znowu, trochę czuć brak weny i płytkość w jego interakcji ze mną, którą przecież sam wywołał. Po 3. Zrobił sobie jakiś lipny trójkąt ze mną Wróblową i Zeusem. Na podstawie czego ten trójkąt powstał, nie mam pojęcia, ale jak został zapytany o genezę tego trójkąta, to dał jakiś moim zdaniem względnie losowy spis powodów. Idealną karykaturę tego robi Agata Wróbel i ja sobie myślę tak. Jeżeli grę tego gościa da się tak łatwo skarykaturować, to sugeruje, że coś może być z nim nie tak. chyba się szaleju najadłeś najpierw grasz jakiegoś atypowego zimnego zioma (znowu, przecież ten post w odpowiedzi na moje pytanie o Twoje założenia był dramatyczny, myślałem, że se zrobisz jakieś jaja czy coś, a Ty w odpowiedzi, że mam metarakiety na Ciebie dałeś 'NO JA TEŻ NA CIEBIE, WIELKIE RZECZY'), a potem dajesz takie powody przecież to jest wyssane z palca i o każdym można tak powiedzieć - pierwsze o co się przypierdalasz to intensywność (gramy trzy godziny xd), a drugie i trzecie to to samo, bo zakładasz, że znasz moje intencje i ciąg myślowy - zamiast zapytać :peke: zastanawiałem się, czy to trochę nie świadczy na Twoją korzyść, ze się nie boisz tak wejść w dyskusję ze mną jak teraz, ale mam powody, żeby myśleć, że to może być odwrócona psychologia. o tym jeszcze pogadamy jak boh da.
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 25, 2024 23:29:14 GMT 1
Zeus Gromowładny jest prawdopodobnie w mafii. Kłamco paskudny, miałeś podobno odpowiedzieć dopiero jutro. Ale doceniam, że używasz mojego tytułu, kto by się spodziewał takiego szacunku wobec, jak by się wydawało, paskudnego mafiozy Każdego człowieka darzę szacunkiem. To nie jest jeszcze odpowiedź wiążąca.
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 25, 2024 23:30:34 GMT 1
Jeśli Mgła i Polak są w mieście, wygramy to, bo i ja jestem w mieście.
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 25, 2024 23:30:47 GMT 1
Ale przecież jeśli jest w mafii, to co miało pójść za łatwo? W sensie, jaki scenariusz przewidujesz, w którym PMS jest w mafii i wkopuje się pierwszego dnia, ale jednocześnie nie jest to nam na rękę? Drugi podpunkt też wyjątkowo kiepski IMO, ale żeby dwóch snajperów było w mafii? Mnie by zdziwiło jak łatwo się potencjalnie wkopał będąc w mafii i to była pierwsza reakcja że coś za łatwo poszło patrząc jak poprzednie edycje potrafiły się w większości przypadków układać. Bardziej obawiam się że jak PMS w mafii to reszta mafiozów może mieć dzień spokoju jeśli PMS miałby być linczowany. Inna sprawa zdziwiłoby mnie też to jakby był na przykład zagubionym.
No ale co tam się miało za łatwo podziać? Serio, podaj mi jeden z możliwych scenariuszy, w których PMS jest w mafii i się wkopuje, tak jak się wkopał, ale jednocześnie jest to mafii na rękę? Argument o dniu spokoju przyjmę, chociaż uważam za kiepski, ale "za łatwo" sugeruje, że to jakiś masterplan mafii. A że ja nie jestem w stanie go dostrzec (zbyt głupiutki jestem ), to proszę o pomoc Edit: Kłamco paskudny, miałeś podobno odpowiedzieć dopiero jutro. Ale doceniam, że używasz mojego tytułu, kto by się spodziewał takiego szacunku wobec, jak by się wydawało, paskudnego mafiozy Każdego człowieka darzę szacunkiem. To nie jest jeszcze odpowiedź wiążąca. Nie no, mordeczko, ja nie liczyłem na wiążącą odpowiedź, kiedy pytałem o podejrzanych/niewinnych, tylko o zwykłe przemyślenia po paru pierwszych godzinach
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 25, 2024 23:32:36 GMT 1
Chodziło mi tam o to, że niezależnie od twojej przynależności reakcja była co najmniej nie na miejscu tyle i aż tyle. Opcje są dwie: a) jesteś w mafii więc powinienem się cieszyć normalnie żeś się wkopał ale z tyłu głowy mam że coś za łatwo poszło przy takim setupie
b) jesteś w mieście i wtedy mam większe zmartwienie jak to może potencjalnie świadczyć o pozostałych.
Weź mi to rozpisz, co ma setup do tego, że mogłem się łatwo wkopać. Jak setup mógłby wpłynąć na postrzeganie mojego wkopania się? Np. w edycji na 2 mafiozów moje potencjalne wkopanie się byłoby lepsze czy gorsze? Mniej obaw miałbyś z tyłu głowy, czy więcej? Jak moje bycie w mieście i rzekomo słaby start ma świadczyć o pozostałych? Dojebaliście się głównie Ty z Zeusem, martwi Cię to, że jak wyjdzie, żem niewinny, to ktoś się dojebie, że byłem lepem na mafię i któryś z Was pewnie winny? Na dwóch mafiozów mniej obaw bym miał i przy braku rozleniwienia się na dalszym etapie można by było poszukać ostatniego szybciej.
To drugie pytanie powinieneś sobie zadać i samemu zobaczyć kto jak do ciebie przyczepił i co z tego wynika.
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 25, 2024 23:33:19 GMT 1
Mgła Wojny Fajne. Podtrzymaj taką transparentność przemyśleń, a będzie lżej. Mnie by zdziwiło jak łatwo się potencjalnie wkopał będąc w mafii i to była pierwsza reakcja że coś za łatwo poszło patrząc jak poprzednie edycje potrafiły się w większości przypadków układać. Bardziej obawiam się że jak PMS w mafii to reszta mafiozów może mieć dzień spokoju jeśli PMS miałby być linczowany. Inna sprawa zdziwiłoby mnie też to jakby był na przykład zagubionym.
"Bardziej obawiam się że jak PMS w mafii to reszta mafiozów może mieć dzień spokoju jeśli PMS miałby być linczowany." O co chodzi w tym zdaniu? Dlaczego jak PMS w mafii linczowany, to reszta ma lżej? Jak masz mafiozę na widelcu, to rozmyślasz, jakie samopoczucie ma mafia na Discordzie i jeszcze wychodzi Ci, że odsapną, bo ich kolegę bijemy, a reszta ma spokój? Próbowałem od razu zastanawiać się na przód nad dalszymi krokami potencjalnie i na razie średnio to wyszło
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 23:33:28 GMT 1
via mobile
Post by Twój Stary on Jan 25, 2024 23:33:28 GMT 1
Ja niejedno w życiu żem widział i nigdy nie widziałem żeby jakiś pospolity sowiecki strzlec dosrałby się do tak grającego Janka tomaszewskiego. Dlatego podoba mi się on pomimo zbrodniczej frankcji ktora reprezentuje
|
|
|
Post by Albus Dumbledore on Jan 25, 2024 23:34:40 GMT 1
Jeśli Mgła i Polak są w mieście, wygramy to, bo i ja jestem w mieście. Ciekawe. Jak procentowo określasz, że jesteście razem w jednym z domów Hogwartu i w jakim?
|
|
Falomat
Edycja#40
Limit postów: 181
|
Post by Falomat on Jan 25, 2024 23:34:41 GMT 1
Cytując klasyka:
Nie brakuje wam czegoś?
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 25, 2024 23:34:43 GMT 1
Mnie by zdziwiło jak łatwo się potencjalnie wkopał będąc w mafii i to była pierwsza reakcja że coś za łatwo poszło patrząc jak poprzednie edycje potrafiły się w większości przypadków układać. Bardziej obawiam się że jak PMS w mafii to reszta mafiozów może mieć dzień spokoju jeśli PMS miałby być linczowany. Inna sprawa zdziwiłoby mnie też to jakby był na przykład zagubionym.
No ale co tam się miało za łatwo podziać? Serio, podaj mi jeden z możliwych scenariuszy, w których PMS jest w mafii i się wkopuje, tak jak się wkopał, ale jednocześnie jest to mafii na rękę? Argument o dniu spokoju przyjmę, chociaż uważam za kiepski, ale "za łatwo" sugeruje, że to jakiś masterplan mafii. A że ja nie jestem w stanie go dostrzec (zbyt głupiutki jestem ), to proszę o pomoc Edit: Każdego człowieka darzę szacunkiem. To nie jest jeszcze odpowiedź wiążąca. Nie no, mordeczko, ja nie liczyłem na wiążącą odpowiedź, kiedy pytałem o podejrzanych/niewinnych, tylko o zwykłe przemyślenia po paru pierwszych godzinach To takie przemyślenia mam i publikuję. Polak spoko, Mgła spoko, Studenciak spoko, Snajper Nieparzysty spoko, ta gra jest bez sensu... Zeus mafia.
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 25, 2024 23:35:00 GMT 1
Posty Mgły są nieszczere i moim zdaniem sam nie wierzy, co mówi. Ja postaram się to udowodnić, wy ocenicie.
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 25, 2024 23:36:45 GMT 1
Eeeeeee, szkoda czasu na to. Jak na siedzenie w Sejmie. Przechodzę na razie w tryb wyjebki.
|
|