|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 23:38:07 GMT 1
via mobile
Post by Twój Stary on Jan 25, 2024 23:38:07 GMT 1
Cytując klasyka: Nie brakuje wam czegoś? Kanałów z plejbojami
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 25, 2024 23:38:16 GMT 1
Cytując klasyka: Nie brakuje wam czegoś? Pragnę przypomnieć, że to pytanie zwyczajowo padało z ust mafiozy
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 25, 2024 23:38:43 GMT 1
Mnie by zdziwiło jak łatwo się potencjalnie wkopał będąc w mafii i to była pierwsza reakcja że coś za łatwo poszło patrząc jak poprzednie edycje potrafiły się w większości przypadków układać. Bardziej obawiam się że jak PMS w mafii to reszta mafiozów może mieć dzień spokoju jeśli PMS miałby być linczowany. Inna sprawa zdziwiłoby mnie też to jakby był na przykład zagubionym.
No ale co tam się miało za łatwo podziać? Serio, podaj mi jeden z możliwych scenariuszy, w których PMS jest w mafii i się wkopuje, tak jak się wkopał, ale jednocześnie jest to mafii na rękę? Argument o dniu spokoju przyjmę, chociaż uważam za kiepski, ale "za łatwo" sugeruje, że to jakiś masterplan mafii. A że ja nie jestem w stanie go dostrzec (zbyt głupiutki jestem ), to proszę o pomoc Edit: Każdego człowieka darzę szacunkiem. To nie jest jeszcze odpowiedź wiążąca. Nie no, mordeczko, ja nie liczyłem na wiążącą odpowiedź, kiedy pytałem o podejrzanych/niewinnych, tylko o zwykłe przemyślenia po paru pierwszych godzinach No jak w mafii jest chociaż jeden planista to już odpowiednio zagospodaruje winę PMS. Nie chcę już tutaj się odnosić do innych sytuacji z przeszłości.
|
|
|
Post by Mgła Wojny on Jan 25, 2024 23:39:06 GMT 1
Przeważnie gagatki i huncwoty chcą na początku zabłysnąć przed koleżkami a gdy nie dostają poważania to się chowają za spódnicą mamusi. Tera to młodzi mają łatwiej bo dostają co chcą ale łatwo zobaczyć kto ma szemrane zamiary A widzisz kogoś konkretnego, kto tak chciał zabłysnąć, a się schował? mafiacorner.boards.net/user/474/recentno, na jakiej według Ciebie? bo jest parę czynników faktor domniemania braci pierdolec faktor pomocności faktor momentum faktor flipa i flapa faktor końskich zalotów agata, to nic personalnego, bądź sobą Tak się tłumaczył. tłumaczą się winni, ja odpowiedziałem pytaniem na pytanie, przytoczenie tego jako tłumaczenie to imo dużo złej woli Staruch co myślisz o Mgle Wojny? Chce być błyskotliwy i dowciapny ale tak średnio mu to wychodzi z tym drugim to prawda rozwinąłem już W sumie to jest ciekawy wątek, bo pojawiają się te głosy na restaurację, a typ cały wieczór spędził na gadaniu o swoim menu i ofercie Skąd to wynika, serio ludzie uważają że to jakaś viable strategia dla mafiozy? Czy może czegoś nie widzę? Przemyślcie to a ja idę spać, oszczędzę se postów kilka na jutro W sumie właśnie o tym myślałem i wcale bym się nie zdziwił, gdyby chodziło o ten post: yyyyyy w takim razie Parzysty Miejski Snajper ma immunitet na jutrzejsze głosowanie, proszę mu dać spokój A pierwsza wytknęła go Mogiła Wojny, nazywając go po prostu nieśmiesznym, a nie chujowym, czy mafijnym, więc jeśli ten tak Filipińczyk ma rację co do winy Mogiły, to Restauracja też pewnie winna. Aczkolwiek nie mam przekonania co do Mogiły póki co nazwałem post nieśmiesznym i zagłosowałem na Restaurację po czym dostała dwa kolejne głosy i jestem se w mafii z Restauracją? i o mojej mafijności świadczy dobór słow? nie jesteś bratem pierdolec, żodyn by nie poszedł w taki faktor W sumie to jest ciekawy wątek, bo pojawiają się te głosy na restaurację, a typ cały wieczór spędził na gadaniu o swoim menu i ofercie Skąd to wynika, serio ludzie uważają że to jakaś viable strategia dla mafiozy? Czy może czegoś nie widzę? Przemyślcie to a ja idę spać, oszczędzę se postów kilka na jutro Niech pomyślę... hmm może po to by wyrwać ją ze swojej strefy komfortu? falomat fajny problem z restauracją jest taki, że dostała głos, dostała negatyw, rzuciła pytaniem-pierdem @jan Ludwik Dlaczego głos na Parzystego? i se poszła więc u mnie restauracja po sekwencji jeszcze bardziej spadła wracam pracować jak jakieś pytania to proszę oznaczać i pamiętać, że Karawaniarz śmierdzi cebulą
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 25, 2024 23:40:29 GMT 1
Posty Mgły są nieszczere i moim zdaniem sam nie wierzy, co mówi. Ja postaram się to udowodnić, wy ocenicie. Może jest po prostu spragniony atencji, chce być zabawny i charakterystyczny? Czy Twe baczne, reżyserskie oko nie bierze tego za nieszczerość?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 23:41:46 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 25, 2024 23:41:46 GMT 1
Mgła Wojny Fajne. Podtrzymaj taką transparentność przemyśleń, a będzie lżej. "Bardziej obawiam się że jak PMS w mafii to reszta mafiozów może mieć dzień spokoju jeśli PMS miałby być linczowany." O co chodzi w tym zdaniu? Dlaczego jak PMS w mafii linczowany, to reszta ma lżej? Jak masz mafiozę na widelcu, to rozmyślasz, jakie samopoczucie ma mafia na Discordzie i jeszcze wychodzi Ci, że odsapną, bo ich kolegę bijemy, a reszta ma spokój? Próbowałem od razu zastanawiać się na przód nad dalszymi krokami potencjalnie i na razie średnio to wyszło Nie no, ale to trochę mnie martwi Twoje wybieganie w przyszłość. Mamy trzy godziny rozgrywki, Ty OBAWIASZ się, że skoro mafiozę już masz przyciśniętego i go zlinczujemy, to reszta mafii ma spokój? Ja bym raczej czuł niepewność, czy ten PSM jest w mafii, czy nie, no albo gdybym miał mocne przekonanie do niego, to cieszył się, że oto szansa odjebać mafiozę w d1. A tu takie kminy.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 23:43:18 GMT 1
via mobile
Post by Twój Stary on Jan 25, 2024 23:43:18 GMT 1
Lpgowiec pcha sie na piąche. Ale popatrze vo on tam chce zrobic temu strzelcowi. Nie rozumiem fenomenu lpg, ja tam na swojego diesla nie narzekam
|
|
|
Post by Albus Dumbledore on Jan 25, 2024 23:44:27 GMT 1
Próbowałem od razu zastanawiać się na przód nad dalszymi krokami potencjalnie i na razie średnio to wyszło Nie no, ale to trochę mnie martwi Twoje wybieganie w przyszłość. Mamy trzy godziny rozgrywki, Ty OBAWIASZ się, że skoro mafiozę już masz przyciśniętego i go zlinczujemy, to reszta mafii ma spokój? Ja bym raczej czuł niepewność, czy ten PSM jest w mafii, czy nie, no albo gdybym miał mocne przekonanie do niego, to cieszył się, że oto szansa odjebać mafiozę w d1. A tu takie kminy. 10 punktów dla ...
|
|
|
Post by Mgła Wojny on Jan 25, 2024 23:44:38 GMT 1
Posty Mgły są nieszczere i moim zdaniem sam nie wierzy, co mówi. Ja postaram się to udowodnić, wy ocenicie. jesteś zagubionym mafiozą? O co chodzi w tym Power Rankingu? Jestem najwyżej, czy najniżej, co oznacza bycie najwyżej? przecież to nie jest trudne, nawet jeśli na potrzeby próby zastanowienia się nad tobą przyjmę założenie, że jesteś w mieście -> jak możesz jednocześnie pytać o takie rzeczy jak ten power ranking, bez zrozumienia, a z drugiej strony uznawać się za zdolnego do oceny nieszczerości? nie chce mi się na to tracić czasu, już raz mnie chciałeś wypostować i potem dostałem gonga od mafii, pisz se, dawaj do oceny, złego to nie przyniesie, ale jeśli jesteś urbano to proponuję rozszerzyć zakres zainteresowań
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 25, 2024 23:46:07 GMT 1
@mogiła Wojny A, to sorry, nie zwróciłem uwagi specjalnie kto głosował, bardziej czyje nicki się przewijały w głosach. Z drugiej strony, jawnie nadinterpretujesz, bo nie powiedziałem, że to świadczy o twojej winie, tylko że w razie twojej winy byłby to niezły argument za winą Restauracji - i jednocześnie dodałem, że sam nie mam cię za mafię. Więc nie, dobór słów nie świadczy o mafijności. Mogę ci to rozpisać, jak chcesz :3
Plus nie wiem, o co chodzi z tymi Pierdolcami, więc jakbyś mógł, to mnie oświeć
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 25, 2024 23:46:30 GMT 1
Próbowałem od razu zastanawiać się na przód nad dalszymi krokami potencjalnie i na razie średnio to wyszło Nie no, ale to trochę mnie martwi Twoje wybieganie w przyszłość. Mamy trzy godziny rozgrywki, Ty OBAWIASZ się, że skoro mafiozę już masz przyciśniętego i go zlinczujemy, to reszta mafii ma spokój? Ja bym raczej czuł niepewność, czy ten PSM jest w mafii, czy nie, no albo gdybym miał mocne przekonanie do niego, to cieszył się, że oto szansa odjebać mafiozę w d1. A tu takie kminy. Może zbyt na około to pisałem, ale tak mam niepewność czy PSM jest w mafii czy nie jest w mafii.
Z tym wybieganiem na przód faktycznie przesadziłem i straciłem tylko na to czas niepotrzebnie.
|
|
Zeus
Edycja#40
|
Post by Zeus on Jan 25, 2024 23:48:26 GMT 1
Próbowałem od razu zastanawiać się na przód nad dalszymi krokami potencjalnie i na razie średnio to wyszło Nie no, ale to trochę mnie martwi Twoje wybieganie w przyszłość. Mamy trzy godziny rozgrywki, Ty OBAWIASZ się, że skoro mafiozę już masz przyciśniętego i go zlinczujemy, to reszta mafii ma spokój? Ja bym raczej czuł niepewność, czy ten PSM jest w mafii, czy nie, no albo gdybym miał mocne przekonanie do niego, to cieszył się, że oto szansa odjebać mafiozę w d1. A tu takie kminy. A to mnie w ogóle zastanawia, bo ja mam wrażenie, że nawet rozumiem, o co mu chodziło z tym spokojem dla reszty mafii, więc bardzo mnie dziwi, że zamiast to wyjaśnić (co IMO da się zrobić dość prosto) to on się poddał i stwierdził, że się zamotał.
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 25, 2024 23:49:45 GMT 1
Interakcja Zeusa i Mgły ewidentnie reżyserowana. Krótka, niezręczna, nienaturalna i zakończona połowicznym zawieszeniem broni.
|
|
Zeus
Edycja#40
|
Post by Zeus on Jan 25, 2024 23:51:19 GMT 1
To chyba słynny azjatycki reżyser nie używający scenariusza ją kręcił
|
|
|
Post by Talleyrand on Jan 25, 2024 23:51:41 GMT 1
Talleyrand, mistrz manipulacji i dyplomacji, do uslug, mes amis
|
|
|
Post by Mgła Wojny on Jan 25, 2024 23:51:48 GMT 1
Zeus ma lepszy generator fajnopolackich postów niż fajnopolak.
Snajper stalingradzki, a Ty wiesz, kto stoi za PSMem? Bez nicków, tylko tak/nie.
|
|
Falomat
Edycja#40
Limit postów: 181
|
Post by Falomat on Jan 25, 2024 23:52:02 GMT 1
Mnie to wygląda na mafijną wersję Stalingradzkiego Snajpera jednak. Ale tradycyjnie dam czas. Aczkolwiek wolałbym żeby był krystalicznie czystym naturalnym lepem na strzał mafijnego snajpera. A na to się nie zanosi.
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 25, 2024 23:53:04 GMT 1
Nie mogę sobie znaleźć trochę miejsca w tej edycji, połowa graczy wyszła sobie z kreacji od tak i nawet nie udaje, tej wymiany nt. snajperów nawet nie chciało mi się czytać, koreaniec sobie robi speedrun gierki a jak mam go podsumować, to mi wychodzi "karton", no gdzie jest moja nisza ja się pytam.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 23:53:35 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 25, 2024 23:53:35 GMT 1
Interakcja Zeusa i Mgły ewidentnie reżyserowana. Krótka, niezręczna, nienaturalna i zakończona połowicznym zawieszeniem broni. A myślisz, że możemy wykluczyć pairing Mgła - Kar-Wai Wong? Bo to wytknięcie cofnięcia zapisów do innych rozgrywek, chociaż chujowe moralnie, no to już padło, i nie wyobrażam sobie wytknąć czegoś takiego koledze z zespołu, za dużą krzywdę możesz mu zrobić.
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 25, 2024 23:54:05 GMT 1
Nie no, ale to trochę mnie martwi Twoje wybieganie w przyszłość. Mamy trzy godziny rozgrywki, Ty OBAWIASZ się, że skoro mafiozę już masz przyciśniętego i go zlinczujemy, to reszta mafii ma spokój? Ja bym raczej czuł niepewność, czy ten PSM jest w mafii, czy nie, no albo gdybym miał mocne przekonanie do niego, to cieszył się, że oto szansa odjebać mafiozę w d1. A tu takie kminy. A to mnie w ogóle zastanawia, bo ja mam wrażenie, że nawet rozumiem, o co mu chodziło z tym spokojem dla reszty mafii, więc bardzo mnie dziwi, że zamiast to wyjaśnić (co IMO da się zrobić dość prosto) to on się poddał i stwierdził, że się zamotał. Poczułem stratę czasu, ale spróbuję to dokończyć. W myślach miałem, że jeśli potencjalnie będzie w mafii co najmniej ktoś kto potrafi planować strategię ( wydawało mi się że to oczywiste dla reszty rozmówców powinno być) to może zrobić tak, że miasto poza pozbyciem się potencjalnego mafiozy nie zyska zbyt wiele i nadal będzie brakowało punktu zaczepienia a jak jest zagubionym potencjalnie to bym bardziej zabraknie punktu zaczepienia ( poza pozbyciem się zagubionego strzelca z mafii).
|
|