|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 25, 2024 23:54:24 GMT 1
Zeus ma lepszy generator fajnopolackich postów niż fajnopolak. Snajper stalingradzki, a Ty wiesz, kto stoi za PSMem? Bez nicków, tylko tak/nie. Nie.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 23:55:33 GMT 1
via mobile
Post by Twój Stary on Jan 25, 2024 23:55:33 GMT 1
Nie podoba mje sie ta chuzia na józia na stalingrada. Chyba trza zakasac rękawy flaneli wsadzic podkoszulke w majty i obronic sowiete. Do czego to doszlo zeby patriota ktorego dziadek byl w ak musial sie przejmowac losem wroga narodu
|
|
|
Post by Student UKSW on Jan 25, 2024 23:56:10 GMT 1
Nie mogę sobie znaleźć trochę miejsca w tej edycji, połowa graczy wyszła sobie z kreacji od tak i nawet nie udaje, tej wymiany nt. snajperów nawet nie chciało mi się czytać, koreaniec sobie robi speedrun gierki a jak mam go podsumować, to mi wychodzi "karton", no gdzie jest moja nisza ja się pytam. Rel. Najprawdopodobniej przeczytam wszystko na ostatnią chwilę i postaram się wystrzelać dobrą odpowiedź.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 23:57:29 GMT 1
via mobile
Post by Twój Stary on Jan 25, 2024 23:57:29 GMT 1
Zeus ma lepszy generator fajnopolackich postów niż fajnopolak. Snajper stalingradzki, a Ty wiesz, kto stoi za PSMem? Bez nicków, tylko tak/nie. Za pmsem stoi feministyczne lobby oplacane przez zydow i masonow ktore chce obnizyc produktywnosc europejczykow
|
|
|
Post by The Chicken Man on Jan 25, 2024 23:57:40 GMT 1
Nie mogę sobie znaleźć trochę miejsca w tej edycji, połowa graczy wyszła sobie z kreacji od tak i nawet nie udaje, tej wymiany nt. snajperów nawet nie chciało mi się czytać, koreaniec sobie robi speedrun gierki a jak mam go podsumować, to mi wychodzi "karton", no gdzie jest moja nisza ja się pytam. Według mnie miałeś szanse ze mną zaistnieć, ale coś się popsuło. Zresztą wciąż możesz wrócić do swojej kreacji, to byłoby nawet w jej konwencji.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 25, 2024 23:58:52 GMT 1
via mobile
Post by Twój Stary on Jan 25, 2024 23:58:52 GMT 1
Dobra stara na mnie czeka w lozku. Moze cos pociupciam hehe
|
|
|
Post by Student UKSW on Jan 25, 2024 23:59:06 GMT 1
Integralność doktora Sławomira Mentzena w tej edycji jest niewielka. Co prawda prawdziwy Sławomir Mentzen też integralny nie jest (choć trzeba go znać prywatnie), ale z kreacji kolega z osobowością wyszedł już jakiś czas temu.
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 25, 2024 23:59:10 GMT 1
Interakcja Zeusa i Mgły ewidentnie reżyserowana. Krótka, niezręczna, nienaturalna i zakończona połowicznym zawieszeniem broni. Chociaż chwila, wrócmy jeszcze do tego posta: co to znaczy, że interakcja jest krótka? Ja zwróciłem uwagę na coś związanego z Mgłą, typ mi odpisał jak wrócił, ja mu odpisałem, a ty piszesz o interakcji, że jest krótka, zanim typ mógłby mi odpisać po raz drugi. Jakich interakcji oczekujesz? Plus, udawaj chociaż, że czytasz posty pls, bo z tego Mgły wychodzi, że póki co nie ma mnie za mafię (chyba, że źle interpretuję braci pierdolec), z mojego posta też wynika, że póki co nie mam Mgły za mafię. Sławek kurwa, ja wiem, że jesteś politykiem, ale po byciu zaoranym przez Petru powinieneś się nieco przyłożyć do swoich manipulacji
|
|
|
Post by Student UKSW on Jan 26, 2024 0:00:46 GMT 1
Zeus mi nie pasuje estetycznie, ale chyba jest w mieście. Dam mu kredyt zaufania. Na konferencji nie wystąpi.
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 26, 2024 0:02:45 GMT 1
Znamienne, że nie odniosłeś się do mojego głównego oskarżenia, postanawiając zbyć tylko moje pytanie w pierwszej linijce. Mgła Wojny Jakbym wiedział, na jakiej podstawie powstał ten trójkąt, to bym nie musiał pytać. Wyłapałeś jakieś powiązania między tą trójką? Założyłem, że nie pytasz o tych graczy indywidualnie. nie znam intencji które stoją za pytaniem, dałem Ci test na spostrzegawczość, przyzwyczaiłem się że nie wszyscy widzą to co ja co czasami prowadzi do niefortunnych zdarzeń, więc wolę metodę wędki niż kija ale widzę, że tu huj, kulą w płot, nowy rok nowy ja, STARAM SIĘ bardziej wyjaśniać swoje motywy ale proszę nie nadwyrężać cierpliwości faktor domniemania braci pierdoleclubię jak najszybciej wiedzieć gdzie są moi bracia pierdolec i jacy są, zakładam, że u podmiotów zapytania jest co najmniej dwóch a zapytany został trzeci, nawet jak se nie robią interakcji sami, to chcę je sprowokować. tutaj robią, więc zapytałem o opinię Moralesa, który w pewnym momencie trochę szczypał Zeusa z Karawanem. faktor pomocnościProfile -> Edit profile -> Avatar -> Use only the Uploaded/Linked -> Po prawej pod uploaded/linked, klikasz napis upload/link, nad napisem delete. Ten stary, brudny dziad z Pieśni Lodu i Ognia/Gry o Tron, co jest ich papieżem? jeden w pierwszym poście poszedł z pomocą do technicznego indolenta, drugi mu kreację wybiera faktor momentumKarawan Wągr co tam, jakieś założonko może było czy cosik? powiesz jak życie mam na Ciebie metarakietę, wiesz? miałem czekać, ale w sumie to nie gra o tożsamości, tylko o zachowanie - Karawan się wypisał na innym forum, z innej gry, 19 minut po tym jak było losowanie ról do tej gry. był do niej zapisany przez cztery dni. wiem, bo mi się rzuciło w oczy i zapamiętałem. no to ja sobie standardowo wyciągam rękę do Karawaniarza, dostaję odpowiedź która mi się nie podoba, a tu wchodzi bodyguard Przecież ja na ciebie też mam, wielkie rzeczy. A co do założeń, zobaczysz, co to by była za frajda jakbym powiedział. mgła wojny wyrywny w chuj, zacznie w pierwszej od 160kilo obsra sie i tyle z tego będzie potem mała przepychanka z agatką, która się kończy już po moim poście: no powiedzmy ja wierzę w miłość od pierwszego wejrzenia, ale tutaj się bardzo szybko rzeczy zadziały i wręcz działy od pierwszego momentu (re pomocność). ja mam Agatkę w szufladce 'fajna kreacja huj wie co dalej', jak tam siedzi gracz o którym myślę, to dopiero co powiózł jak sam skurwysyn a ten mu wrzuca uniewinnienie w trzy mgnienia oka. Kai się odpalił przy Agatce, Agatka się odpaliła przy Kaiu, nie wiem, mogę patrzyć subiektywnie, ale pierwszy dzień to ja spędzam myśląc kto i jak mnie robi w huja, a nie szukając partnerki faktor flipa i flapa
no właśnie, Agatka powiozła jak sam skurwysyn, 300 w rwaniu, rekord olimpijski, tymczasem Kai bym powiedział jest tak bezpłciowy, że się zastanawiałem, czy ma nie za dużo soi. flip i flap więc, no ciężko tu coś dopisać bez łamania regulaminu, ale jest taki film, DALEKO OD DOMU no i dość ciekawe jest to, że Kai pisze Mnie się nie podoba takie narzucanie narracji. Pozwólmy rzeczom się dziać. a potem Agata się zesrała że śmiałem zadać o nią pytanie, no i jest wjazd retaliacyjny obustronny, sojuszu prawie-chłopa z ledwo-chłopem to pozwólmy rzeczom się dziać, czy sto procent miastowy i huj faktor końskich zalotówMorales wjeżdżał w Zeusa lekko, Kai wjechał w Zeusa lekko, nie chce mi się cytować, sprawdźcie se posty, a Zeus se tak poskakał wokół Agatki, ale bez bezpośredniej interakcji, końskie zaloty, propozycja avatara + poniższe PMS druga mafia. Zresztą nawet jeśli nie, to Agata będzie wdzięczna, jak się go pozbędziemy. A ona wygląda na taką, co potrafi przypierdolić więc no, ciekawi mnie co się tutaj dzieje, mój Dziwometr zanotował z miejsca nietypowe interakcje, będę się bacznie przyglądał, a jakbym miał zrobić power ranking domniemanych braci pierdolec to by było tak: Morales -> Agata -> Zeus -> Kai Co do zasady ja rozumiem, że niektóre argumenty mogą was nie przekonać, ale doceńcie, że to jest koniunkcja argumentów, a nie każdy z osobna. Argument nr. 1: W postach Mgły jest dużo rzeczy, których sam się musisz domyśleć. Moim zdaniem tak się nie komunikuje szczery miastowy. Że musimy się domyślać lub dopytywać to widać i już w interakcji graczy z nim, jak i w jego odpowiedziach. Argument nr. 2: Gra się dopiero zaczęła, a zauważcie jak mocno, on już operuje na mecie. Inaczej nie potrafi? Ja oczywiście też go oskarżam po mecie okej, ale ja, dopóki nie zauważyłem w nim czegoś, co mi nie pasuje, to prawie nie próbowałem nawet grać merytorycznie, on wszystko, co robi, buduje na mecie, jakichś braciach pierdoleniec, moim zdaniem pierdolenie o szopenie. Argument nr. 3: Zna moją metę, doskonale wie, kim jestem, nadal próbuje mnie złapać po tym, że próbowałem komuś pomóc z Avatarem. No fajny estymator. Bardzo przekonujący. A co do samej historii z Avatarem to mogę powiedzieć tyle, że intuicyjnie czułem, że tu sporo nowych graczy jest, co pewnie też poczuł Buffon i serio myślałem, że ktoś nie potrafi sobie ustawić. A ten mafię po tym ściga. Argument nr. 4: Zarzucił mi, że wypisałem się 19 minut po losowaniu z naszej gry na mafiauniverse. No może tak było, nie wiem tego nawet. Wypisałem się z tamtej gry, bo zapisałem się tam tylko dlatego, że byłem stiltowany, po mojej ostatniej grze na mafiauniverse a wiedziałem, że mam bardzo mało czasu i będę miał go jeszcze mniej podczas edycji. Moim zdaniem bardzo słaby chwyt z jego strony. I nie pasuje mi do niego stosowanie tego typu manewrów. Gdyby podejrzewał, że jestem w mafii na bazie tego argumentu POZAGROWEGO, potrafiłby mnie rozjebać, w ogóle się do niego nie odnosząc, tylko obserwując cierpliwie moją grę i wytykając, co się nie zgadza. Wytknął mi to bo właśnie wie, że w mafii nie jestem i że bez tego argumentu wcale nie będzie lekko. Argument nr. 5: Dziwi go, że sobie uniewinniam szybko gracza jak ten gracza praktycznie w tym samym momencie co ja, atakuje go za tego samego posta. No faktycznie niemożliwe sobie tak uniewinnić człowieka w D1. Mylić z uniewinnieniem sobie Agatki się mogę (mała szansa), ale zarzucać mi za to mafijność? Ile już on słabych argumentów dał? Ile wątpliwych momentów miał? Argument nr. 6: Zarzuca mi bezpłciowość. Nietrafiony zarzut. Oczywiście, że nie jestem bezpłciowy. Argument nr. 7: Opublikowanie jakiegoś Power rankingu chuj wie czego, w którym chuj wie, co czyja pozycja oznacza. Tak się komunikuje miastowy? I teraz sobie do tego dodajcie, kto się komunikuje jasno i czyje argumenty są jasne, a kto pisze w sposób trudniejszy do zrozumienia i kombinuje jak koń pod górkę. Moim zdaniem cała jego postawa jest nieszczera. Używa argumentów, w które nie wierzy, stosuje metodę komunikacji, która nie jest tak przejrzysta, jakby mogła.
|
|
|
Post by Student UKSW on Jan 26, 2024 0:03:21 GMT 1
Jan ludwik pyszny mafioso albo ego grande To po prostu bufon. Dziękuję za uwagę. A o tym, że Jan Ludwik Pyszny się kreuje informowałem już dawno temu. Popatrzę na to później z nowej perspektywy, ale najpierw prokrastynacja.
|
|
|
Post by Student UKSW on Jan 26, 2024 0:03:50 GMT 1
Mam pytanie do doktora ekonomii, pana Sławomir Mentzen. Czy z prokrastynacji można czerpać użyteczność?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 0:04:56 GMT 1
via mobile
Post by Mgła Wojny on Jan 26, 2024 0:04:56 GMT 1
Karawan się zachowuje jakby pierwszy raz przez mgle jechał
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 26, 2024 0:05:34 GMT 1
A ja dopiero się rozpędzam.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 0:05:39 GMT 1
via mobile
Post by Albus Dumbledore on Jan 26, 2024 0:05:39 GMT 1
nie znam intencji które stoją za pytaniem, dałem Ci test na spostrzegawczość, przyzwyczaiłem się że nie wszyscy widzą to co ja co czasami prowadzi do niefortunnych zdarzeń, więc wolę metodę wędki niż kija ale widzę, że tu huj, kulą w płot, nowy rok nowy ja, STARAM SIĘ bardziej wyjaśniać swoje motywy ale proszę nie nadwyrężać cierpliwości faktor domniemania braci pierdoleclubię jak najszybciej wiedzieć gdzie są moi bracia pierdolec i jacy są, zakładam, że u podmiotów zapytania jest co najmniej dwóch a zapytany został trzeci, nawet jak se nie robią interakcji sami, to chcę je sprowokować. tutaj robią, więc zapytałem o opinię Moralesa, który w pewnym momencie trochę szczypał Zeusa z Karawanem. faktor pomocnościjeden w pierwszym poście poszedł z pomocą do technicznego indolenta, drugi mu kreację wybiera faktor momentummiałem czekać, ale w sumie to nie gra o tożsamości, tylko o zachowanie - Karawan się wypisał na innym forum, z innej gry, 19 minut po tym jak było losowanie ról do tej gry. był do niej zapisany przez cztery dni. wiem, bo mi się rzuciło w oczy i zapamiętałem. no to ja sobie standardowo wyciągam rękę do Karawaniarza, dostaję odpowiedź która mi się nie podoba, a tu wchodzi bodyguard potem mała przepychanka z agatką, która się kończy już po moim poście: no powiedzmy ja wierzę w miłość od pierwszego wejrzenia, ale tutaj się bardzo szybko rzeczy zadziały i wręcz działy od pierwszego momentu (re pomocność). ja mam Agatkę w szufladce 'fajna kreacja huj wie co dalej', jak tam siedzi gracz o którym myślę, to dopiero co powiózł jak sam skurwysyn a ten mu wrzuca uniewinnienie w trzy mgnienia oka. Kai się odpalił przy Agatce, Agatka się odpaliła przy Kaiu, nie wiem, mogę patrzyć subiektywnie, ale pierwszy dzień to ja spędzam myśląc kto i jak mnie robi w huja, a nie szukając partnerki faktor flipa i flapa
no właśnie, Agatka powiozła jak sam skurwysyn, 300 w rwaniu, rekord olimpijski, tymczasem Kai bym powiedział jest tak bezpłciowy, że się zastanawiałem, czy ma nie za dużo soi. flip i flap więc, no ciężko tu coś dopisać bez łamania regulaminu, ale jest taki film, DALEKO OD DOMU no i dość ciekawe jest to, że Kai pisze a potem Agata się zesrała że śmiałem zadać o nią pytanie, no i jest wjazd retaliacyjny obustronny, sojuszu prawie-chłopa z ledwo-chłopem to pozwólmy rzeczom się dziać, czy sto procent miastowy i huj faktor końskich zalotówMorales wjeżdżał w Zeusa lekko, Kai wjechał w Zeusa lekko, nie chce mi się cytować, sprawdźcie se posty, a Zeus se tak poskakał wokół Agatki, ale bez bezpośredniej interakcji, końskie zaloty, propozycja avatara + poniższe więc no, ciekawi mnie co się tutaj dzieje, mój Dziwometr zanotował z miejsca nietypowe interakcje, będę się bacznie przyglądał, a jakbym miał zrobić power ranking domniemanych braci pierdolec to by było tak: Morales -> Agata -> Zeus -> Kai Co do zasady ja rozumiem, że niektóre argumenty mogą was nie przekonać, ale doceńcie, że to jest koniunkcja argumentów, a nie każdy z osobna. Argument nr. 1: W postach Mgły jest dużo rzeczy, których sam się musisz domyśleć. Moim zdaniem tak się nie komunikuje szczery miastowy. Że musimy się domyślać lub dopytywać to widać i już w interakcji graczy z nim, jak i w jego odpowiedziach. Argument nr. 2: Gra się dopiero zaczęła, a zauważcie jak mocno, on już operuje na mecie. Inaczej nie potrafi? Ja oczywiście też go oskarżam po mecie okej, ale ja, dopóki nie zauważyłem w nim czegoś, co mi nie pasuje, to prawie nie próbowałem nawet grać merytorycznie, on wszystko, co robi, buduje na mecie, jakichś braciach pierdoleniec, moim zdaniem pierdolenie o szopenie. Argument nr. 3: Zna moją metę, doskonale wie, kim jestem, nadal próbuje mnie złapać po tym, że próbowałem komuś pomóc z Avatarem. No fajny estymator. Bardzo przekonujący. A co do samej historii z Avatarem to mogę powiedzieć tyle, że intuicyjnie czułem, że tu sporo nowych graczy jest, co pewnie też poczuł Buffon i serio myślałem, że ktoś nie potrafi sobie ustawić. A ten mafię po tym ściga. Argument nr. 4: Zarzucił mi, że wypisałem się 19 minut po losowaniu z naszej gry na mafiauniverse. No może tak było, nie wiem tego nawet. Wypisałem się z tamtej gry, bo zapisałem się tam tylko dlatego, że byłem stiltowany, po mojej ostatniej grze na mafiauniverse a wiedziałem, że mam bardzo mało czasu i będę miał go jeszcze mniej podczas edycji. Moim zdaniem bardzo słaby chwyt z jego strony. I nie pasuje mi do niego stosowanie tego typu manewrów. Gdyby podejrzewał, że jestem w mafii na bazie tego argumentu POZAGROWEGO, potrafiłby mnie rozjebać, w ogóle się do niego nie odnosząc, tylko obserwując cierpliwie moją grę i wytykając, co się nie zgadza. Wytknął mi to bo właśnie wie, że w mafii nie jestem i że bez tego argumentu wcale nie będzie lekko. Argument nr. 5: Dziwi go, że sobie uniewinniam szybko gracza jak ten gracza praktycznie w tym samym momencie co ja, atakuje go za tego samego posta. No faktycznie niemożliwe sobie tak uniewinnić człowieka w D1. Mylić z uniewinnieniem sobie Agatki się mogę (mała szansa), ale zarzucać mi za to mafijność? Ile już on słabych argumentów dał? Ile wątpliwych momentów miał? Argument nr. 6: Zarzuca mi bezpłciowość. Nietrafiony zarzut. Oczywiście, że nie jestem bezpłciowy. Argument nr. 7: Opublikowanie jakiegoś Power rankingu chuj wie czego, w którym chuj wie, co czyja pozycja oznacza. Tak się komunikuje miastowy? I teraz sobie do tego dodajcie, kto się komunikuje jasno i czyje argumenty są jasne, a kto pisze w sposób trudniejszy do zrozumienia i kombinuje jak koń pod górkę. Moim zdaniem cała jego postawa jest nieszczera. Używa argumentów, w które nie wierzy, stosuje metodę komunikacji, która nie jest tak przejrzysta, jakby mogła. +10 punktów dla Gryffindoru
|
|
|
Post by Student UKSW on Jan 26, 2024 0:06:09 GMT 1
Wong, o czym chcesz wygłosić referat na konferencji miastowych?
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 26, 2024 0:07:51 GMT 1
Nie fikaj, bo Sanepid na Ciebie naślę. yyyyyy w takim razie Parzysty Miejski Snajper ma immunitet na jutrzejsze głosowanie, proszę mu dać spokój Zastanawia mnie dlaczego Restauracja w tamtym momencie od razu dała immunitet PMS w momencie kiedy PMS nie zasłużył w ogóle na ten immunitet? Bo jeśli PMS jest niewinny to wygląda na klepanie po plecach potencjalnego niewinnego, aby mógł prowadzić grę w kierunku korzystnym dla mafii.
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 26, 2024 0:07:53 GMT 1
O tym, że jesteś w mafii.
|
|
|
Post by Student UKSW on Jan 26, 2024 0:10:05 GMT 1
O tym, że jesteś w mafii. Z przykrością muszę poinformować, że pański referat nie spełnia wymogów merytorycznych jutrzejszej konferencji.
|
|
|
Post by The Chicken Man on Jan 26, 2024 0:10:43 GMT 1
Dobre wajby od tłumaczeń Wonga lecą, ale ja się paradoksalnie boję ludzi, którzy zaskarbiają sobie moją sympatię, bo czuję, że powinienem być ostrożny. Ale jednocześnie w nieszczerość Mgły nie wierzę, takie ostre wysprzęglanie się z tym argumentem z wypisywania się? Hmmm, no imho dwóch miastowych.
|
|