|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 26, 2024 0:12:47 GMT 1
O tym, że jesteś w mafii. Z przykrością muszę poinformować, że pański referat nie spełnia wymogów merytorycznych jutrzejszej konferencji. Czy uważasz, że twoja dotychczasowa gra wskazuje na miejskość?
|
|
|
Post by Student UKSW on Jan 26, 2024 0:14:00 GMT 1
Z przykrością muszę poinformować, że pański referat nie spełnia wymogów merytorycznych jutrzejszej konferencji. Czy uważasz, że twoja dotychczasowa gra wskazuje na miejskość? A czy wskazuje na mafijność? Wskazuje na ostrożność i wyczekiwanie. Nie bądź zbyt agresywny, bo tak mafii też nie znajdziesz.
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 26, 2024 0:15:06 GMT 1
Tzn. no w mafii być nie musisz, ale twoja mafijna wersja mega mi się kojarzy na mocnym poleganiu na kreacji i takiej trochę głupkowatości. Mamy to tutaj pełną parą. W mafii być nie musisz, ale nie podoba mi się.
A tutaj swoją drogą niepotrzebnie ci dałem feedback, co musisz poprawić, jeśli jesteś w mafii. Podpaliłem się.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 0:16:38 GMT 1
via mobile
Post by Albus Dumbledore on Jan 26, 2024 0:16:38 GMT 1
Dobre wajby od tłumaczeń Wonga lecą, ale ja się paradoksalnie boję ludzi, którzy zaskarbiają sobie moją sympatię, bo czuję, że powinienem być ostrożny. Ale jednocześnie w nieszczerość Mgły nie wierzę, takie ostre wysprzęglanie się z tym argumentem z wypisywania się? Hmmm, no imho dwóch miastowych. To jest mocne stwierdzenie, aż za mocne jak na to co dotychczas padało z twoich ust. Jeżeli potrafisz aż tak czytać vajby, to czemu twoja gra ogranicza się w 90% do śmieszkowania. Nie podobasz mi się
|
|
|
Post by Student UKSW on Jan 26, 2024 0:17:09 GMT 1
Tzn. no w mafii być nie musisz, ale twoja mafijna wersja mega mi się kojarzy na mocnym poleganiu na kreacji i takiej trochę głupkowatości. Mamy to tutaj pełną parą. W mafii być nie musisz, ale nie podoba mi się. A tutaj swoją drogą niepotrzebnie ci dałem feedback, co musisz poprawić, jeśli jesteś w mafii. Podpaliłem się. Nieee, nie przepraszaj. Celne, dobre uwagi. Mogę Ci zaufać. Dobrze kombinujesz.
|
|
|
Post by The Chicken Man on Jan 26, 2024 0:18:41 GMT 1
Dobre wajby od tłumaczeń Wonga lecą, ale ja się paradoksalnie boję ludzi, którzy zaskarbiają sobie moją sympatię, bo czuję, że powinienem być ostrożny. Ale jednocześnie w nieszczerość Mgły nie wierzę, takie ostre wysprzęglanie się z tym argumentem z wypisywania się? Hmmm, no imho dwóch miastowych. To jest mocne stwierdzenie, aż za mocne jak na to co dotychczas padało z twoich ust. Jeżeli potrafisz aż tak czytać vajby, to czemu twoja gra ogranicza się w 90% do śmieszkowania. Nie podobasz mi się Kto powiedział, że potrafię? Może właśnie się mylę? Ty też mi się nie podobasz, ale to zwyczajnie jest spowodowane wspomnieniami z Wietnamu, jakie wywołuje twoja kreacja, więc no offence ;*
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 26, 2024 0:19:49 GMT 1
xD
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 0:20:19 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 26, 2024 0:20:19 GMT 1
Dobre wajby od tłumaczeń Wonga lecą, ale ja się paradoksalnie boję ludzi, którzy zaskarbiają sobie moją sympatię, bo czuję, że powinienem być ostrożny. Ale jednocześnie w nieszczerość Mgły nie wierzę, takie ostre wysprzęglanie się z tym argumentem z wypisywania się? Hmmm, no imho dwóch miastowych. To jest mocne stwierdzenie, aż za mocne jak na to co dotychczas padało z twoich ust. Jeżeli potrafisz aż tak czytać vajby, to czemu twoja gra ogranicza się w 90% do śmieszkowania. Nie podobasz mi się Tak, trochę zaleciało mindsetem 'wyrażę merytoryczną, ekspercką opinię na temat bieżących wydarzeń, żeby zgarnąć miastopunkty'. Ja czekam na replikę Mgły, zobaczymy, co z tego się wykluje.
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 26, 2024 0:25:01 GMT 1
Nie chcę mi się w tej chwili pisać długiego posta z cytatami, bo oglądam swój film, ale zamierzam to zrobić później. Po 1. To jest gracz, którego w mieście wyróżnia intensywność. Tu jej nie ma. Okej rozumiem, ktoś powie, że początek gry. No może, ja na razie czuję brak weny. Po 2. Jak on to ma zawsze w zwyczaju, pierwsze co zrobił, to dał pozostałym znać, pod jaką kreacją gram, nie mam mu za złe. Potem jednak stwierdził, że dziwny Chińczyk się wylosował i na pytanie, dlaczego dziwny jego odpowiedź mnie nie przekonuje. Moim zdaniem znowu, trochę czuć brak weny i płytkość w jego interakcji ze mną, którą przecież sam wywołał. Po 3. Zrobił sobie jakiś lipny trójkąt ze mną Wróblową i Zeusem. Na podstawie czego ten trójkąt powstał, nie mam pojęcia, ale jak został zapytany o genezę tego trójkąta, to dał jakiś moim zdaniem względnie losowy spis powodów. Idealną karykaturę tego robi Agata Wróbel i ja sobie myślę tak. Jeżeli grę tego gościa da się tak łatwo skarykaturować, to sugeruje, że coś może być z nim nie tak. chyba się szaleju najadłeś najpierw grasz jakiegoś atypowego zimnego zioma (znowu, przecież ten post w odpowiedzi na moje pytanie o Twoje założenia był dramatyczny, myślałem, że se zrobisz jakieś jaja czy coś, a Ty w odpowiedzi, że mam metarakiety na Ciebie dałeś 'NO JA TEŻ NA CIEBIE, WIELKIE RZECZY'), a potem dajesz takie powody przecież to jest wyssane z palca i o każdym można tak powiedzieć - pierwsze o co się przypierdalasz to intensywność (gramy trzy godziny xd), a drugie i trzecie to to samo, bo zakładasz, że znasz moje intencje i ciąg myślowy - zamiast zapytać :peke: zastanawiałem się, czy to trochę nie świadczy na Twoją korzyść, ze się nie boisz tak wejść w dyskusję ze mną jak teraz, ale mam powody, żeby myśleć, że to może być odwrócona psychologia. o tym jeszcze pogadamy jak boh da. Argument 8: Mój post o założeniach był dramatyczny? Pytasz się mnie o założenia, zawsze starałem się odpowiedzieć zgodnie z prawdą. Raz uznałem, że chuj nie po to wymyślam sobie jakieś wizje, żeby potem się z nich wysprzęglać na wstępie i powiedziałem, że nie i po prostu musisz poczekać, a ten coś mi o dramatyczności pisze. Nie szukasz tak mafii. Nie wierzę w to. Argument 9: No to akurat nie jest argument przeciwko Mgle tylko wyjaśnienie nieporozumienia. Gdy on pisał, o metarakietach na mnie to myślałem, że te rakiety polegają po prostu na tym, że zna moją toższamość i ja też w tamtym momencie miałem na niego tylko tyle że znałem jego tożśamość. Argument 10: Argumentowanie przeciwko mnie na bazie stosowania odwróconej psychologi, gdy gram akurat swoje mocno miejskie edycje to już klasyk.
|
|
|
Post by The Chicken Man on Jan 26, 2024 0:26:38 GMT 1
To jest mocne stwierdzenie, aż za mocne jak na to co dotychczas padało z twoich ust. Jeżeli potrafisz aż tak czytać vajby, to czemu twoja gra ogranicza się w 90% do śmieszkowania. Nie podobasz mi się Tak, trochę zaleciało mindsetem 'wyrażę merytoryczną, ekspercką opinię na temat bieżących wydarzeń, żeby zgarnąć miastopunkty'. Ja czekam na replikę Mgły, zobaczymy, co z tego się wykluje. Błąd, chciałem zachować transparentność swoich myśli jako że wyjątkowo coś pomyślałem po przeczytaniu tamtych postów, a nauczyłem się już, że z aktywnością nie ma co czekać za bardzo. I na tak wczesnym etapie gry, to raczej na dwoje babka wróżyła z tym podejściem do gierki, równie dobrze mógłbym się skrywać, co też prędzej czy później zostałoby mi pewnie wyciągnięte – taka kolej rzeczy. Mnie zastanawia jednak troszeczkę, co ty mnie tak dziobiesz i podpinasz się pod każdą małą uwagę, która jest kierowana wobec mnie? Pretensji nie mam, ale zaobserwowałem po prostu pewien schemat.
|
|
Zeus
Edycja#40
|
Post by Zeus on Jan 26, 2024 0:28:26 GMT 1
Dobre wajby od tłumaczeń Kurczakmana lecą
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 0:33:04 GMT 1
via mobile
Post by Albus Dumbledore on Jan 26, 2024 0:33:04 GMT 1
Zeus mały plusik. Na ten moment raczej widzę więcej miastowych powodów niż mafijnych, aby pisać że kurczak dobrze gdaka. Zeusie chciałbyś się dowiedzieć do jakiego domu w Hogwarcie należysz i przywdziać tiarę przydziału?
|
|
Zeus
Edycja#40
|
Post by Zeus on Jan 26, 2024 0:35:36 GMT 1
Prawdziwy Potterhead od dawno wie, do jakiego domu należy, jakiego ma patronusa i jaką różdżkę
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 0:36:27 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 26, 2024 0:36:27 GMT 1
Tak, trochę zaleciało mindsetem 'wyrażę merytoryczną, ekspercką opinię na temat bieżących wydarzeń, żeby zgarnąć miastopunkty'. Ja czekam na replikę Mgły, zobaczymy, co z tego się wykluje. Błąd, chciałem zachować transparentność swoich myśli jako że wyjątkowo coś pomyślałem po przeczytaniu tamtych postów, a nauczyłem się już, że z aktywnością nie ma co czekać za bardzo. I na tak wczesnym etapie gry, to raczej na dwoje babka wróżyła z tym podejściem do gierki, równie dobrze mógłbym się skrywać, co też prędzej czy później zostałoby mi pewnie wyciągnięte – taka kolej rzeczy. Mnie zastanawia jednak troszeczkę, co ty mnie tak dziobiesz i podpinasz się pod każdą małą uwagę, która jest kierowana wobec mnie? Pretensji nie mam, ale zaobserwowałem po prostu pewien schemat. Taki mam sposób gry. I czy Cię uporczywie dziobię? 1. Zapytałem, jaki Ty masz potencjał gry mafijnej, skoro wytykasz czyjś. Byłoby uczciwie znać Twój Odpowiedziałeś dość wymijająco, nie zrozumiałem odpowiedzi. 2. Obroniłem Cię pisząc, że w/w akcja z wystrzałem ostrzegawczym wydaje mi się po przemyśleniu raczej miastowa. Denis podkreślił, że bardziej chodzi o mindset, co przyjąłem. 3. Teraz, wytykając ten Twój komentarz wongomglisty nawet nie pamiętałem, że ostrzeżenie przed potencjałem Zeusa puściłeś Ty. Zwróciłem uwagę na Twój komentarz i podbiłem Dumbledore'a, który wyciągnął podobną rzecz. Reaguję, jak zwrócę na coś uwagę, personalia nawet niekoniecznie rozróżniam na tym etapie.
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 26, 2024 0:37:35 GMT 1
Cip, cip, wyskakiwać z testamentów. Dlaczego wspomniałeś o testamentach już w pierwszym poście?
|
|
|
Post by The Chicken Man on Jan 26, 2024 0:39:43 GMT 1
I dlaczego w edycji snajperskiej stoję na swoim awatarze w lunecie snajperskiej i kiwam głową zachęcająco do strzału? Hm? Jak myślisz?
|
|
chochoł
Edycja#40
Limit postów: 300
|
Post by chochoł on Jan 26, 2024 0:39:45 GMT 1
Wybiła 12. Jestem! Wasza kukła do bicia. Wasza marionetka do marnych manipulacji. Wasz chochoł do gaslightowania. Bijcie mnie. Atakujcie mnie. Strzelajcie we mnie. Rzucajcie punchami. Śmiejcie się ze mnie. Judgujcie mnie. Odrzucajcie mnie. Wytykajcie mnie palcami. Wezmę razy za wszystkich z osobna. Za wszystkich, którzy mają walczyć! Ja poniose krzyż, ja poniosę ten ciężąr. Droga chrystusowa dopiero sie rozpoczeła. Znam teorie. Znam was. Nie dam sie łatwo oszukać! Nauczony. Wytrwały. Gotowy! Byłem linczowany. Byłem mordowany. Byłem banowany. Byłem rozstrzeliwany. Byłem zostawiany do meczowek, by zbijać łatwe wygrane. Byłem orany psychicznie, by dojeżdzać miasto do zera. Byłem manipulowany przez topperów mafijnych, żem zapan brat z nimi. Odmawiano mi wspołpracy, gdy miałem ważne pozycje. Odmawiano mi współpracy, gdy toperodowalem mafiozów od poczatku. Wątpiono we mnie, gdy przez kilka godzin nie pisalem. Opluwano moje podejście do gry. Odrzucano w kąt. Nigdy więcej! Jestem gotowy na wszystko. Tak długo, jak żyć będę, tak będzie żyła Wola do Wygranej. Tak długo, jak będę miał posty, tak długo będzie energia. Nie dla poddawania się. Nie dla braku komunikacji. Nie dla braku pressu na core-veteran graczach. Walcie we mnie wszystkim co macie. Wezme to z usmiechem, choćby miało się szybko skończyc! Ale to nie wszystko Bo chocholim usmiechem, i chocholą istotą bedę dbał byśmy mieli niezapomniane emocje! Wszystkie razy we mnie danę - oby obrociły sie na coś miłego i dobrego. Napierdalajcie dramami, omgusami, personaliami i wszystkim co tak lubicie, lets have fun, nie dam się złamać. Oby tylko mi starczyło czasu na figle! I oby było towarzystwo do figlowania : D Kto nie bedzie sie czuł na siłach, niech woła mnie! Ale ja tez nie bede próżnował
|
|
|
Post by The Chicken Man on Jan 26, 2024 0:40:07 GMT 1
Bekę se kurka rurka robię.
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 26, 2024 0:41:35 GMT 1
To znaczy no, że robisz bękę, to widzę i props. Ale czemu akurat testamenty? Co jest ciekawego w testamentach. Co zabawnego?
|
|
|
Post by Talleyrand on Jan 26, 2024 0:41:56 GMT 1
Dobre wajby od tłumaczeń Kurczakmana lecą ?
|
|