|
Post by The Chicken Man on Jan 26, 2024 0:43:03 GMT 1
To znaczy no, że robisz bękę, to widzę i props. Ale czemu akurat testamenty? Co jest ciekawego w testamentach. Co zabawnego? Że napisałem to w 1. poście rozgrywki. Mam infantylne poczucie humoru.
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 26, 2024 0:44:59 GMT 1
Jest to spójne z resztą twojego poczucia humoru, jesteś niewinny.
|
|
|
Post by The Chicken Man on Jan 26, 2024 0:46:29 GMT 1
Błąd, chciałem zachować transparentność swoich myśli jako że wyjątkowo coś pomyślałem po przeczytaniu tamtych postów, a nauczyłem się już, że z aktywnością nie ma co czekać za bardzo. I na tak wczesnym etapie gry, to raczej na dwoje babka wróżyła z tym podejściem do gierki, równie dobrze mógłbym się skrywać, co też prędzej czy później zostałoby mi pewnie wyciągnięte – taka kolej rzeczy. Mnie zastanawia jednak troszeczkę, co ty mnie tak dziobiesz i podpinasz się pod każdą małą uwagę, która jest kierowana wobec mnie? Pretensji nie mam, ale zaobserwowałem po prostu pewien schemat. Taki mam sposób gry. I czy Cię uporczywie dziobię? 1. Zapytałem, jaki Ty masz potencjał gry mafijnej, skoro wytykasz czyjś. Byłoby uczciwie znać Twój Odpowiedziałeś dość wymijająco, nie zrozumiałem odpowiedzi. 2. Obroniłem Cię pisząc, że w/w akcja z wystrzałem ostrzegawczym wydaje mi się po przemyśleniu raczej miastowa. Denis podkreślił, że bardziej chodzi o mindset, co przyjąłem. 3. Teraz, wytykając ten Twój komentarz wongomglisty nawet nie pamiętałem, że ostrzeżenie przed potencjałem Zeusa puściłeś Ty. Zwróciłem uwagę na Twój komentarz i podbiłem Dumbledore'a, który wyciągnął podobną rzecz. Reaguję, jak zwrócę na coś uwagę, personalia nawet niekoniecznie rozróżniam na tym etapie. Uporczywie nie, broń Boże, ale zacząłem mieć takie, a nie inne, wrażenie, to się nim podzieliłem. 1. To była odpowiedź kreacyjna i miała być wymijająca – tak wcześnie się takimi rzeczami chyba nie muszę dzielić? 2. Dunno, być może, nawet lekko nie zrozumiałem tam ciągu przyczynowo-skutkowego tamtego zdania. 3. Nie wiem nic o żadnym Zeusie, znam tylko jego 1. kawałek, już mówiłem, że puściłem szablon od Volva. META GRA:[...] - można odnosić się do ogólnej siły gracza: „Bardzo mocny gracz/nie raz wygrał w mafii, gra znacznie poniżej swojego potencjału” o tego Czemu to zrobiłem? To byłoby bardzo dobre pytanie, mam nadzieję, że nikt mi go nie zada.
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 26, 2024 0:52:35 GMT 1
Chicken Man, Wróbel i Buffon moi top niewinni.
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 26, 2024 0:53:36 GMT 1
Chicken Man, Wróbel i Buffon moi top niewinni. xD
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 26, 2024 0:53:56 GMT 1
Co ci się nie podoba kolego?
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 26, 2024 0:54:47 GMT 1
Buffon pewniakiem?
|
|
|
Post by Talleyrand on Jan 26, 2024 0:55:47 GMT 1
A gdzie on tam napisal, ze to pewniak
|
|
chochoł
Edycja#40
Limit postów: 300
|
Post by chochoł on Jan 26, 2024 0:56:31 GMT 1
Lets goooo
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 26, 2024 0:57:02 GMT 1
Dobre wajby od tłumaczeń Kurczakmana lecą ? Kurczakman to the Chicken Man. Mam nadzieję, że pomogłem
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 26, 2024 0:58:47 GMT 1
Raz faktycznie, że 100% pewności mu nie daję, ale moim zdaniem z tym poradnikiem dla nowszych graczy to nie była sztuczka. Moim zdaniem czuć specyficzną wyjebkę miastowego. Przekonywał na siłę nie będę, podaję moje odczucia.
|
|
|
Post by Talleyrand on Jan 26, 2024 0:59:47 GMT 1
Kurczakman to the Chicken Man. Mam nadzieję, że pomogłem Kurczak wcześniej użył tego samego zdania słowo w słowo o innym graczu, więc odebrałem to jako zakamuflową drwinę albo przedrzeźnianie.
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 26, 2024 1:00:01 GMT 1
Buffon to Ludwik? Te pseudo wallposty to poradniki dla nowych?
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 26, 2024 1:01:42 GMT 1
Ogólnie panowie mi się mega nie podoba to, jak długo, pewne osoby (Snajper Staliningrad) rozmawiały o potencjalnym wjebaniu się gracza PMS. Poważni ludzie tak długo nie powinni o tym rozmawiać, takie moje odczucie.
@up Tak.
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 26, 2024 1:03:02 GMT 1
Przescrollowałem posty, wielka maniera na dobre pokazanie się, mało agresywnej gry, wszystko zlewa się w jedno, kilka kreacji wywołało uśmiech, juz czekam na fazę wajchy
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 26, 2024 1:05:05 GMT 1
Kurczakman to the Chicken Man. Mam nadzieję, że pomogłem Kurczak wcześniej użył tego samego zdania słowo w słowo o innym graczu, więc odebrałem to jako zakamuflową drwinę albo przedrzeźnianie. A nieee, ja generalnie byłem zdania, że Kurczakman nie ma specjalnie powodów, by się tłumaczyć (tzn. te zarzuty w jego stronę uznałem za średnie), ale wolałem poczekać, aż sam odpisze, a nuż by pierdolnął coś mafijnego. A że sam wcześniej użył tekstu Volverina do opisania mnie, to mu się odwdzięczyłem xD
|
|
|
Post by Talleyrand on Jan 26, 2024 1:05:38 GMT 1
Chochole, źdźbło w oku bliźnich widzisz, a belki w swoim nie dostrzegasz.
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 26, 2024 1:06:28 GMT 1
Ogólnie panowie mi się mega nie podoba to, jak długo, pewne osoby (Snajper Staliningrad) rozmawiały o potencjalnym wjebaniu się gracza PMS. Poważni ludzie tak długo nie powinni o tym rozmawiać, takie moje odczucie. @up Tak. Pytanie czy Ludwik celowo wprowadzał takie błędy. Napisał żę polowa graczy to nowi, bo posiadamy wjebańców w ilosci zaledwie połowy graczy tej edycji. Ale plus minus stałych graczy na Corner mamy przecież 26. Więc mozna zakładać że gra stały skład plusminus 2 osoby. Wspomniał też Ludwik żęby z postami czekać blisko końca linczu, ale po co, skoro mamy wajche?
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 26, 2024 1:07:18 GMT 1
Chochole, źdźbło w oku bliźnich widzisz, a belki w swoim nie dostrzegasz. Dawaj Tall spostrzeżenia
|
|
|
Post by Talleyrand on Jan 26, 2024 1:09:23 GMT 1
Mało agresywnej gry.
|
|