|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 26, 2024 1:34:33 GMT 1
No cóz, skoro Twoja ulubiona taktyka jest granie szcerego prostego miastowego i cudów sie nauczyłeś na konkurencyjnym forum i masz nieskonczony win-streak mafijnych wygranych, to mysle ze dopierdolka do porady jak ustawic avatar - jest sensowna. Zwłaszcza ze takie porady to fillerowanie i zbieranie pustych punkcików. No ale patrz jaki respecc teraz na dzielni wywołujesz! Bo ostatnie twoje wejscia w temat to tak bez szału. Olanie kreacji, marne porady, meh, nic specjalnego Pomyliłeś osoby.
|
|
chochoł
Edycja#40
Limit postów: 300
|
Post by chochoł on Jan 26, 2024 1:37:48 GMT 1
hmmmmm, to playstyle sie rozszerza, nie wiem czy dobrze, bo nie wiem czy on jest dobry, boje sie troche tego drugiego szeregu pozycjonowania
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 1:38:02 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 26, 2024 1:38:02 GMT 1
No cóz, skoro Twoja ulubiona taktyka jest granie szcerego prostego miastowego i cudów sie nauczyłeś na konkurencyjnym forum i masz nieskonczony win-streak mafijnych wygranych, to mysle ze dopierdolka do porady jak ustawic avatar - jest sensowna. Zwłaszcza ze takie porady to fillerowanie i zbieranie pustych punkcików. No ale patrz jaki respecc teraz na dzielni wywołujesz! Bo ostatnie twoje wejscia w temat to tak bez szału. Olanie kreacji, marne porady, meh, nic specjalnego Na grającego szczerego prostego, to raczej Ludwig wygląda TalleyrandJak tam nastrój na edycję? Piosenkę mam dla Ciebie na rozruszanie! youtu.be/l5mJvUbP-Pc
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 26, 2024 1:38:43 GMT 1
no ale ale mamy snajperów, skoro juz nie ma co czyścić glonów, to będziemy czyscic dobrze zlokowanych mafiozów
|
|
|
Post by Talleyrand on Jan 26, 2024 1:40:29 GMT 1
No cóz, skoro Twoja ulubiona taktyka jest granie szcerego prostego miastowego i cudów sie nauczyłeś na konkurencyjnym forum i masz nieskonczony win-streak mafijnych wygranych, to mysle ze dopierdolka do porady jak ustawic avatar - jest sensowna. Zwłaszcza ze takie porady to fillerowanie i zbieranie pustych punkcików. No ale patrz jaki respecc teraz na dzielni wywołujesz! Bo ostatnie twoje wejscia w temat to tak bez szału. Olanie kreacji, marne porady, meh, nic specjalnego Na grającego szczerego prostego, to raczej Ludwig wygląda Talleyrand Jak tam nastrój na edycję? Piosenkę mam dla Ciebie na rozruszanie! youtu.be/l5mJvUbP-PcWyborna piosenka. Myślę, że będziemy kolegami.
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 26, 2024 1:41:25 GMT 1
No cóz, skoro Twoja ulubiona taktyka jest granie szcerego prostego miastowego i cudów sie nauczyłeś na konkurencyjnym forum i masz nieskonczony win-streak mafijnych wygranych, to mysle ze dopierdolka do porady jak ustawic avatar - jest sensowna. Zwłaszcza ze takie porady to fillerowanie i zbieranie pustych punkcików. No ale patrz jaki respecc teraz na dzielni wywołujesz! Bo ostatnie twoje wejscia w temat to tak bez szału. Olanie kreacji, marne porady, meh, nic specjalnego Na grającego szczerego prostego, to raczej Ludwig wygląda Talleyrand Jak tam nastrój na edycję? Piosenkę mam dla Ciebie na rozruszanie! youtu.be/l5mJvUbP-PcLudwig wygląda jakby chciał uchodzić za Mędrca, samozwańczy mędrcowie...
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 26, 2024 1:43:40 GMT 1
ale jestem cholernie spiacy, prąd mi dosłownie odcina z mózgu
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 26, 2024 1:44:28 GMT 1
Może zorganizujemy małe prawybory celem wyłonienia kandydatów na świecznik D1?
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 26, 2024 1:45:30 GMT 1
Głosuję na Mgłę Wojny i Snajpera z Kaliningradu.
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 26, 2024 1:45:51 GMT 1
niech Mędrcy medrcuja, niech Glony glonuja, niech Artysci tworza dzieło, poradzimy sobie, będzie piękna edycja, róznorodnosc jest dobra, byleby nie dac wajchy odebrać ani na zadne gambity sie wedrzeć, siła
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 26, 2024 1:46:40 GMT 1
Może zorganizujemy małe prawybory celem wyłonienia kandydatów na świecznik D1? Wal w silnych w day1, potem nie będzie szansy
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 26, 2024 1:47:01 GMT 1
Wyznacz mi 3 silne nicki, to je mocniej przejrze, ale mocne z mocnych wlascicieli, a nie z tej gry
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 26, 2024 1:47:33 GMT 1
Mgła Wojny I snajper to dwa turbosilne nicki.
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 26, 2024 1:47:52 GMT 1
dzieki, przejrze z telefonu zasypiajac na pewno
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 26, 2024 1:49:02 GMT 1
w ogóle imagine, jebnąć takiego herolincza w mafioze w day1 albo miastowego, co zawsze byłby podejrzewany, to by było kozak
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 26, 2024 1:49:10 GMT 1
No cóz, skoro Twoja ulubiona taktyka jest granie szcerego prostego miastowego i cudów sie nauczyłeś na konkurencyjnym forum i masz nieskonczony win-streak mafijnych wygranych, to mysle ze dopierdolka do porady jak ustawic avatar - jest sensowna. Zwłaszcza ze takie porady to fillerowanie i zbieranie pustych punkcików. No ale patrz jaki respecc teraz na dzielni wywołujesz! Bo ostatnie twoje wejscia w temat to tak bez szału. Olanie kreacji, marne porady, meh, nic specjalnego Nie no, bez jaj, kreacja kompletnie nie pasuje. Tamten gracz do teraz prawdopodobnie sądzi, że Kar-wai Wong to prawy obrońca reprezentacji Guusa Hiddinka z 2002 roku. 😉
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 26, 2024 1:50:38 GMT 1
Może zorganizujemy małe prawybory celem wyłonienia kandydatów na świecznik D1? Wal w silnych w day1, potem nie będzie szansy W siebie mam strzelać? Aż tak szalony nie jestem.
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 26, 2024 1:52:10 GMT 1
Jeżeli dostales tyle oskarzen co ich dostales co wspominał przed chwila fajny to watpie bys był silnym. To dobrze swiadczy jednak o twojej miastowosci, bo tak sie reaguje na miastowych na poczatku. Albo marnych mafiozów
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 26, 2024 1:52:34 GMT 1
W ogóle Fajny, piosenka dla Cb
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 26, 2024 1:53:08 GMT 1
Moim zdaniem, koncepcja strzelania pierwszego dnia w mocarzy jest absurdalna. Taki chochoł, można powiedzieć.
|
|