|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 26, 2024 1:53:55 GMT 1
Super piosenka
|
|
chochoł
Edycja#40
Limit postów: 300
|
Post by chochoł on Jan 26, 2024 1:54:53 GMT 1
Moim zdaniem, koncepcja strzelania pierwszego dnia w mocarzy jest absurdalna. Taki chochoł, można powiedzieć. Toż to Fajnopolak! A ja w obronie wszystkich słabych, którzy będą przez was brani na celownik jutrzejszego dnia. Chocholska obrona działa. Rozwalamy na starcie wszystkich wygranych Złotych Wjebańców i nikt nas łatwo nie ojebie, nas jest więcej niż was, Silnych
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 1:55:00 GMT 1
via mobile
Post by Talleyrand on Jan 26, 2024 1:55:00 GMT 1
Absurdalna to dużo powiedziane, ale póki co można w kogoś kto w d1 odhaczył mafijne bingo. Mocarzy zostawmy snajperom.
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 26, 2024 1:56:26 GMT 1
Jeżeli dostales tyle oskarzen co ich dostales co wspominał przed chwila fajny to watpie bys był silnym. To dobrze swiadczy jednak o twojej miastowosci, bo tak sie reaguje na miastowych na poczatku. Albo marnych mafiozów Nie, nie dostałem żadnych poważnych oskarżeń. Przyzwyczaiłem się już, że na początku niemal każdej edycji trochę narzeka się na moją kreację, styl i żarty, że to już niby nie to samo... Innych zarzutów nie odnotowałem. Jakie zarzuty można mieć zresztą pierwszego dnia? Bądźmy poważni.
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 26, 2024 1:59:12 GMT 1
Sławek kolejny niewinny. Ja mogę być obrońcą, widzę się w takiej roli.
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 26, 2024 2:01:11 GMT 1
Możemy zamieni się rolami, mnie logika podpowiada, by tych, których chce najbardizej uniewnnić - powinienemem linoczować
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 26, 2024 2:05:08 GMT 1
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 26, 2024 2:06:25 GMT 1
remember motto for this edition - niemiastowy ale niemafijny, nie zabijajcie proszę z antypatii, nauczmy się tego wszyscy wspólnie
nie wiem czy wam przekazał to Ludwig, ale jak nie, to macie odpowiedź na wiele pytań w tym prostym haśle
|
|
Falomat
Edycja#40
Limit postów: 181
|
Post by Falomat on Jan 26, 2024 4:00:27 GMT 1
Czy uważasz, że twoja dotychczasowa gra wskazuje na miejskość? A czy wskazuje na mafijność? Wskazuje na ostrożność i wyczekiwanie. Nie bądź zbyt agresywny, bo tak mafii też nie znajdziesz. napisać 38 postów, z których żaden mocno nie wskazuje na miastowość to jest sztuka
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 5:00:06 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 26, 2024 5:00:06 GMT 1
Ogólnie panowie mi się mega nie podoba to, jak długo, pewne osoby (Snajper Staliningrad) rozmawiały o potencjalnym wjebaniu się gracza PMS. Poważni ludzie tak długo nie powinni o tym rozmawiać, takie moje odczucie. @up Tak. Pytanie czy Ludwik celowo wprowadzał takie błędy. Napisał żę polowa graczy to nowi, bo posiadamy wjebańców w ilosci zaledwie połowy graczy tej edycji. Ale plus minus stałych graczy na Corner mamy przecież 26. Więc mozna zakładać że gra stały skład plusminus 2 osoby. Wspomniał też Ludwik żęby z postami czekać blisko końca linczu, ale po co, skoro mamy wajche? Gościu, co Ty dajesz. Nawet jak jednemu graczowi mój post pomoże, to już gites. A trzymanie postòw do fazy z której wyczytać można więcej jest korzystne bo lepiej się wypowiadać gdy wiesz więcej
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 5:21:53 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 26, 2024 5:21:53 GMT 1
Najlepszym kandydatem do linczu jest chyba Memcen. Jeśli go trafnie rozpoznałem. Spamować będzie raczej dużo, ze względu na styl, nieszablonowość oraz odwagę w robieniu plejsów ciężko będzie go rozczytać a w szukaniu mafii raczej się nie przyda chyba. Przejrzę jeszcze jego posty w pociągu, czy się nie mylę, że to on.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 6:11:20 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 26, 2024 6:11:20 GMT 1
Najlepszym kandydatem do linczu jest chyba Memcen. Jeśli go trafnie rozpoznałem. Spamować będzie raczej dużo, ze względu na styl, nieszablonowość oraz odwagę w robieniu plejsów ciężko będzie go rozczytać a w szukaniu mafii raczej się nie przyda chyba. Przejrzę jeszcze jego posty w pociągu, czy się nie mylę, że to on. Po przeczytaniu go mam rację co do tożsamości. Nawet chyba próbuje grać coś tam jak na swoje umiejętności, ale zapowiedział się już, że w d1 nic nie wniesie a to raczej dobrze nie wróży. Jeśli nikt wyraźnie nie wpadnie podczas mojej nieobecności można pójść w Mentzena. Ostatnio zwykle głosuję na Konfederację, to i w d1 mogę
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 6:19:43 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 26, 2024 6:19:43 GMT 1
Pytanie czy Ludwik celowo wprowadzał takie błędy. Napisał żę polowa graczy to nowi, bo posiadamy wjebańców w ilosci zaledwie połowy graczy tej edycji. Ale plus minus stałych graczy na Corner mamy przecież 26. Więc mozna zakładać że gra stały skład plusminus 2 osoby. Wspomniał też Ludwik żęby z postami czekać blisko końca linczu, ale po co, skoro mamy wajche? Gościu, co Ty dajesz. Nawet jak jednemu graczowi mój post pomoże, to już gites. A trzymanie postòw do fazy z której wyczytać można więcej jest korzystne bo lepiej się wypowiadać gdy wiesz więcej Jeszcze jedno, bo mi się przypomniało Stały gracz nie jest równy wjebańcowi. Wjebańców jest gdzieś 15-20, jeśli chcesz wymienić tych 26 i pokazać, że się mylę to proszę bardzo
|
|
Grafi
Edycja#40
Limit postów: 132
|
Post by Grafi on Jan 26, 2024 6:27:37 GMT 1
Nikt nie pytał, ale po mojemu PMS raczej niewinny. W restauracji trochę zajeżdża, te owoce co tam dają, na pewno nie są z gumijagód. Memcen to chce pewnie sprywatyzować lasy i sprzedać je ogrom.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 6:44:05 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 26, 2024 6:44:05 GMT 1
Miło Cię widzieć grafi. Co sądzisz o mgle? I co Ci się konkretnie nie podoba w Mentzenie?
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 26, 2024 7:04:29 GMT 1
Gościu, co Ty dajesz. Nawet jak jednemu graczowi mój post pomoże, to już gites. A trzymanie postòw do fazy z której wyczytać można więcej jest korzystne bo lepiej się wypowiadać gdy wiesz więcej Jeszcze jedno, bo mi się przypomniało Stały gracz nie jest równy wjebańcowi. Wjebańców jest gdzieś 15-20, jeśli chcesz wymienić tych 26 i pokazać, że się mylę to proszę bardzo Ok, spoko odpowiedź, nawet sie takiej spodziewalem, no ale bedzie trzeba Ciebie poruszać, to regularnie! Zasada wzmożonej ostrożności, hold it Jak póki co oceniasz to co sie zadziało? I chyba spałem z 4h
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 7:14:08 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 26, 2024 7:14:08 GMT 1
Jeszcze jedno, bo mi się przypomniało Stały gracz nie jest równy wjebańcowi. Wjebańców jest gdzieś 15-20, jeśli chcesz wymienić tych 26 i pokazać, że się mylę to proszę bardzo Ok, spoko odpowiedź, nawet sie takiej spodziewalem, no ale bedzie trzeba Ciebie poruszać, to regularnie! Zasada wzmożonej ostrożności, hold it Jak póki co oceniasz to co sie zadziało? I chyba spałem z 4h Większości nie czytałem, chyba standardowe przepychanki z których niewiele można wyciągnąć. Wiem tylko, że nie linczowałbym tych, którzy do tego momentu słabo wyglądali (ale to teoretyczne rozważanie), bo słabo wyglądają zwykle nie mafiozi, ale Ci którym nie zależy, źeby dobrze wyglądać (czyli częściej miastowi). Jeśli ktoś słabo wygląda teraz to potem wyjdzie tożsamość i będzie można więcej powiedzieć. A sugeruję wywalenie Mentzena. Jeśli chcesz, żebym się do czegoś konkretnego odniósł, to w sumie mam chwilę, mógłbym coś odpowiedzieć.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 7:19:33 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 26, 2024 7:19:33 GMT 1
Parzysty też wydaje mi się w porządku kandydatem do linczu, więc nie oponuję
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 26, 2024 7:26:03 GMT 1
Dumbledore, Talleyrand, Mentzen, Twój Stary, Kar-Wai Wong. Pięciu już mamy
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 7:26:33 GMT 1
via mobile
Post by Krwawy Hegemon on Jan 26, 2024 7:26:33 GMT 1
BACZNOŚĆ!! Nie pchać mi się do historii! Tylko Wielki Hegemon ma w niej miejsce!
Zbójcerze! Wstrętna mafia żyje nadal! Czyż możemy zaprzestać naszych usilnych i sprawiedliwych knowań?
Niech co Krwawy Hegemon? Niech żyje!
|
|