|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 26, 2024 9:07:44 GMT 1
buenos dias, zaraz wam rozbiorę na czynniki pierwsze te głupotki które tu w nocy powypisywaliście
I co do Mentzena od razu - zastanawiałem się nad tym, i imo JEST to silny gracz, sprawny mafiozo, który, jak to kiedyś ujął kolega chińcyk, nie boi się przegrać, stąd wynika jego siła
uważam że był w jego grze wczoraj zgrzyt, który trochę popsuł mi obraz jego gry i jest totalnie możliwym wyborem na dziś, ale wszystko po kolei
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 9:08:09 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 26, 2024 9:08:09 GMT 1
Nie no, Ludwik, co Ty dajesz z rana. Co to jest za argumentacja? Dlaczego zamiast poszukać niewinności w aktywnym graczu, to chcesz go zlinczować, bo "i tak go nie rozczytamy"? Może Ciebie wyjebiemy, bo z uwagi na passę wygranych, doświadczenie w Turynie i progres, nie wyłapiemy, czy jesteś w mafii, czy nie? Śmierdziuszek Ludwika. Z perspektywy miasta to nie jest taki zły pomysł szczerze mówiąc, żeby mnie dzisiaj wyjebać. Jednak ja zamierzam się przyłożyć do rozgrywki w weekend, Mentzen obiecuje, że może (jak mu się piwo nie przedłuży), także oceń sobie sam. Poza tym, co niewinnego widzisz w Mentzenie? Ja mam tylko jeden niewielki minus, reszta jego gry neutralna. Jak się nie przyłoży w weekend, tym lepiej o nim świadczy Zadałem Mentzenowi dwa bezpośrednie pytania: 1. Czy Wong i Mgła Wojny się wykluczają 2. Od kogo, kto do niego się czepiał w d0, poczuł złe intencje. Oba pytania olał totalnie. Zwłaszcza drugie byłoby cenne dla mafiozy: można sobie zacząć kreować niewinnego kandydata do linczu, dzięki wędce od innego gracza. Ogólnie Mentzen nie chce podać żadnego podejrzanego, mimo próśb innych. Jakby nie chciał pchać żadnej agendy, ot, znudzony gawędziarz dryfuje sobie, bez jakiegoś ciśnienia na wyjebanie kogoś, czy wyrobienie pozycji. Jest sobie nonszalancko w temacie. Ma wyjebane. Dla mnie to świadczy korzystnie.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 9:11:10 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 26, 2024 9:11:10 GMT 1
Z perspektywy miasta to nie jest taki zły pomysł szczerze mówiąc, żeby mnie dzisiaj wyjebać. Jednak ja zamierzam się przyłożyć do rozgrywki w weekend, Mentzen obiecuje, że może (jak mu się piwo nie przedłuży), także oceń sobie sam. Poza tym, co niewinnego widzisz w Mentzenie? Ja mam tylko jeden niewielki minus, reszta jego gry neutralna. Jak się nie przyłoży w weekend, tym lepiej o nim świadczy Zadałem Mentzenowi dwa bezpośrednie pytania: 1. Czy Wong i Mgła Wojny się wykluczają 2. Od kogo, kto do niego się czepiał w d0, poczuł złe intencje. Oba pytania olał totalnie. Zwłaszcza drugie byłoby cenne dla mafiozy: można sobie zacząć kreować niewinnego kandydata do linczu, dzięki wędce od innego gracza. Ogólnie Mentzen nie chce podać żadnego podejrzanego, mimo próśb innych. Jakby nie chciał pchać żadnej agendy, ot, znudzony gawędziarz dryfuje sobie, bez jakiegoś ciśnienia na wyjebanie kogoś, czy wyrobienie pozycji. Jest sobie nonszalancko w temacie. Ma wyjebane. Dla mnie to świadczy korzystnie. No a dla mnie jest taki zawsze i za tydzień też taki będzie i wtedy będziesz chciał go zlinczować. Moim zdaniem lincz na Mentzenie to nie jest kwestia czy tylko kiedy. I ja zadaję tutaj pytanie - dlaczego nie dzisiaj?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 9:15:37 GMT 1
via mobile
Post by Denis Załęcki on Jan 26, 2024 9:15:37 GMT 1
Ile osób podejrzewałoby Mentzena o bycie tym, za kogo jest teraz uważany, gdyby nie te nachalne wstawki o meczu i poprzedniej edycji rozegranej z Tomkiem?
I o czym to świadczy?
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 26, 2024 9:18:42 GMT 1
Znamienne, że nie odniosłeś się do mojego głównego oskarżenia, postanawiając zbyć tylko moje pytanie w pierwszej linijce. Mgła Wojny Jakbym wiedział, na jakiej podstawie powstał ten trójkąt, to bym nie musiał pytać. Wyłapałeś jakieś powiązania między tą trójką? Założyłem, że nie pytasz o tych graczy indywidualnie. nie znam intencji które stoją za pytaniem, dałem Ci test na spostrzegawczość, przyzwyczaiłem się że nie wszyscy widzą to co ja co czasami prowadzi do niefortunnych zdarzeń, więc wolę metodę wędki niż kija ale widzę, że tu huj, kulą w płot, nowy rok nowy ja, STARAM SIĘ bardziej wyjaśniać swoje motywy ale proszę nie nadwyrężać cierpliwości faktor domniemania braci pierdoleclubię jak najszybciej wiedzieć gdzie są moi bracia pierdolec i jacy są, zakładam, że u podmiotów zapytania jest co najmniej dwóch a zapytany został trzeci, nawet jak se nie robią interakcji sami, to chcę je sprowokować. tutaj robią, więc zapytałem o opinię Moralesa, który w pewnym momencie trochę szczypał Zeusa z Karawanem. faktor pomocnościProfile -> Edit profile -> Avatar -> Use only the Uploaded/Linked -> Po prawej pod uploaded/linked, klikasz napis upload/link, nad napisem delete. Ten stary, brudny dziad z Pieśni Lodu i Ognia/Gry o Tron, co jest ich papieżem? jeden w pierwszym poście poszedł z pomocą do technicznego indolenta, drugi mu kreację wybiera faktor momentumKarawan Wągr co tam, jakieś założonko może było czy cosik? powiesz jak życie mam na Ciebie metarakietę, wiesz? miałem czekać, ale w sumie to nie gra o tożsamości, tylko o zachowanie - Karawan się wypisał na innym forum, z innej gry, 19 minut po tym jak było losowanie ról do tej gry. był do niej zapisany przez cztery dni. wiem, bo mi się rzuciło w oczy i zapamiętałem. no to ja sobie standardowo wyciągam rękę do Karawaniarza, dostaję odpowiedź która mi się nie podoba, a tu wchodzi bodyguard Przecież ja na ciebie też mam, wielkie rzeczy. A co do założeń, zobaczysz, co to by była za frajda jakbym powiedział. mgła wojny wyrywny w chuj, zacznie w pierwszej od 160kilo obsra sie i tyle z tego będzie potem mała przepychanka z agatką, która się kończy już po moim poście: no powiedzmy ja wierzę w miłość od pierwszego wejrzenia, ale tutaj się bardzo szybko rzeczy zadziały i wręcz działy od pierwszego momentu (re pomocność). ja mam Agatkę w szufladce 'fajna kreacja huj wie co dalej', jak tam siedzi gracz o którym myślę, to dopiero co powiózł jak sam skurwysyn a ten mu wrzuca uniewinnienie w trzy mgnienia oka. Kai się odpalił przy Agatce, Agatka się odpaliła przy Kaiu, nie wiem, mogę patrzyć subiektywnie, ale pierwszy dzień to ja spędzam myśląc kto i jak mnie robi w huja, a nie szukając partnerki faktor flipa i flapa
no właśnie, Agatka powiozła jak sam skurwysyn, 300 w rwaniu, rekord olimpijski, tymczasem Kai bym powiedział jest tak bezpłciowy, że się zastanawiałem, czy ma nie za dużo soi. flip i flap więc, no ciężko tu coś dopisać bez łamania regulaminu, ale jest taki film, DALEKO OD DOMU no i dość ciekawe jest to, że Kai pisze Mnie się nie podoba takie narzucanie narracji. Pozwólmy rzeczom się dziać. a potem Agata się zesrała że śmiałem zadać o nią pytanie, no i jest wjazd retaliacyjny obustronny, sojuszu prawie-chłopa z ledwo-chłopem to pozwólmy rzeczom się dziać, czy sto procent miastowy i huj faktor końskich zalotówMorales wjeżdżał w Zeusa lekko, Kai wjechał w Zeusa lekko, nie chce mi się cytować, sprawdźcie se posty, a Zeus se tak poskakał wokół Agatki, ale bez bezpośredniej interakcji, końskie zaloty, propozycja avatara + poniższe PMS druga mafia. Zresztą nawet jeśli nie, to Agata będzie wdzięczna, jak się go pozbędziemy. A ona wygląda na taką, co potrafi przypierdolić więc no, ciekawi mnie co się tutaj dzieje, mój Dziwometr zanotował z miejsca nietypowe interakcje, będę się bacznie przyglądał, a jakbym miał zrobić power ranking domniemanych braci pierdolec to by było tak: Morales -> Agata -> Zeus -> Kai przede wszystkim, chciałbym odnieść się do TEGO posta no ale po kolei co mam do dodania po pierwsze, faktor domniemania braci pierdolec - zasadniczo założenia uważam, że dobre, natomiast to "co najmniej" dwóch chyba trzeba zamienić na "max dwóch", trzeci imo siedzi zupełnie gdzie indziej. Ale do tego też dojdę po drugie cała reszta faktorów zlewa mi się w jedno - tzn wziąłeś sobie trzech graczy, co najmniej dwóch potencjalnie bardzo mocnych mafiozów i z ich interakcji ułożyłeś bardzo zgrabną historyjkę, jak to się nawzajem bronią i nieszkodliwie podszczypują. Jesteś równie mocnym graczem - serio myślisz, że jeżeli oni byliby razem w mafii, to właśnie tak zaczęliby rozgrywkę? Kiedy ostatnio w jakiejś gierce trzon mafii - i to taki, który ma potencjał na dowiezienie tego do końca - zaczął od wzajemnej obrony siebie? No dla mnie to jest bardzo naiwne, a naiwność to ostatnia rzecz, której po tobie się spodziewam. No i ten power ranking na końcu, chińcyka pytanie o chuj w nim chodzi jest bardzo zasadne. Tzn rozpisałeś tu swój punkt widzenia trójcy wróbel - chińcyk - zeus, z którego można wyciągnąć wnioski, że widzisz tam mafię. Natomiast wprost brakuje tu takiego stwierdzenia, wrzucasz zamiast tego jakieś strzałeczki, do których dorzucasz mnie i co, każdy ma se to zinterpretować jak mu się podoba? Jak na tak zawiłą teorię z rozpiską powiązań, wnioskami itp, to konkluzja jest bardzo, nomen omen, mglista
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 26, 2024 9:19:36 GMT 1
Ile osób podejrzewałoby Mentzena o bycie tym, za kogo jest teraz uważany, gdyby nie te nachalne wstawki o meczu i poprzedniej edycji rozegranej z Tomkiem? I o czym to świadczy? Siema Denis, co tam? Coś mało cię na razie w tej edycji
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 26, 2024 9:20:08 GMT 1
Najlepszym kandydatem do linczu jest chyba Memcen. Jeśli go trafnie rozpoznałem. Spamować będzie raczej dużo, ze względu na styl, nieszablonowość oraz odwagę w robieniu plejsów ciężko będzie go rozczytać a w szukaniu mafii raczej się nie przyda chyba. Przejrzę jeszcze jego posty w pociągu, czy się nie mylę, że to on. Nie no, Ludwik, co Ty dajesz z rana. Co to jest za argumentacja? Dlaczego zamiast poszukać niewinności w aktywnym graczu, to chcesz go zlinczować, bo "i tak go nie rozczytamy"? Może Ciebie wyjebiemy, bo z uwagi na passę wygranych, doświadczenie w Turynie i progres, nie wyłapiemy, czy jesteś w mafii, czy nie? Śmierdziuszek Ludwika. Eeeeeee, to akurat bardzo proste. Obraził się za bon-mot o Wongu i prawym obrońcy reprezentacji Guusa Hiddinka. Uderz w stół... 😉 Dorabiacie do tego szukania mafii wielką ideologię, a ja już dawno zauważyłem, że jak wbijesz komuś delikatną, żartobliwą szpileczkę, nagle zaczyna widzieć w Tobie mafię. Tak to działa. I dosłownie kilku graczy potrafi wznieść się ponad tę emocjonalną, instynktowną reakcję.
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 26, 2024 9:21:23 GMT 1
Buffon generalnie może być w mafii, bo nie wygląda na razie zbyt dobrze, ale akurat ta reakcja nie musi o tym świadczyć.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 9:22:40 GMT 1
via mobile
Post by Denis Załęcki on Jan 26, 2024 9:22:40 GMT 1
Ile osób podejrzewałoby Mentzena o bycie tym, za kogo jest teraz uważany, gdyby nie te nachalne wstawki o meczu i poprzedniej edycji rozegranej z Tomkiem? I o czym to świadczy? Siema Denis, co tam? Coś mało cię na razie w tej edycji A to prawda, sam o tym pisałem wczoraj. Ale jeszcze się rozkręci chyba.
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 26, 2024 9:22:42 GMT 1
Gra Studenta mi się podoba - i kreacyjnie, i merytorycznie. Za wcześnie, żeby wyciągać jakieś daleko idące wnioski, będę bacznie obserwować, ale na razie na plus.
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 26, 2024 9:23:02 GMT 1
stalingradzki strzelec pisze głupotki, ale może być niewinny
ja tam widzę raczej przekombinowanie, ale nie jestem przekonany, czy wynikające ze złej woli
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 26, 2024 9:26:54 GMT 1
A widzisz kogoś konkretnego, kto tak chciał zabłysnąć, a się schował? mafiacorner.boards.net/user/474/recentfalomat fajny problem z restauracją jest taki, że dostała głos, dostała negatyw, rzuciła pytaniem-pierdem @jan Ludwik Dlaczego głos na Parzystego? i se poszła więc u mnie restauracja po sekwencji jeszcze bardziej spadła wracam pracować jak jakieś pytania to proszę oznaczać i pamiętać, że Karawaniarz śmierdzi cebulą no właśnie nie wiem, czy to mnie przekonuje do jej winy tzn. no jakby była w mafii, to chyba jednak widząc co się dzieje, starałaby się jakoś pobronić w temacie, albo na mafijnym by jej chociaż pingnęli, że się źle dzieje i rób rzeczy a tutaj jest totalne wyjebańsko ja tu widzę prędzej jednego ze świeższych graczy, który niespecjalnie się przejmuje i ma wyjebane w nasze estymatory
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 9:27:35 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 26, 2024 9:27:35 GMT 1
Nie no, Ludwik, co Ty dajesz z rana. Co to jest za argumentacja? Dlaczego zamiast poszukać niewinności w aktywnym graczu, to chcesz go zlinczować, bo "i tak go nie rozczytamy"? Może Ciebie wyjebiemy, bo z uwagi na passę wygranych, doświadczenie w Turynie i progres, nie wyłapiemy, czy jesteś w mafii, czy nie? Śmierdziuszek Ludwika. Eeeeeee, to akurat bardzo proste. Obraził się za bon-mot o Wongu i prawym obrońcy reprezentacji Guusa Hiddinka. Uderz w stół... 😉 Dorabiacie do tego szukania mafii wielką ideologię, a ja już dawno zauważyłem, że jak wbijesz komuś delikatną, żartobliwą szpileczkę, nagle zaczyna widzieć w Tobie mafię. Tak to działa. I dosłownie kilku graczy potrafi wznieść się ponad tę emocjonalną, instynktowną reakcję. Sławku, to nic osobistego. Ja po prostu uważam, że gracz który jest trudny do odczytania a jednocześnie nie zamierza zbyt dużo wspomagać rozwiązywanie gierki jest idealnym kandydatem na d1. O to jak wyglądam nie dbam, nie ma to znaczenia, ja też pewnie będę musiał być zlinczowany, wątpię żebym dał radę dorwać się do koryta na tyle, żebym padl w mordzie - ale spróbuję.
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 26, 2024 9:29:46 GMT 1
Talleyrand jak na wejście po 4 godzinach rozgrywki zajebiście poinformowany o tym, co się działo w temacie
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 26, 2024 9:31:35 GMT 1
Ile osób podejrzewałoby Mentzena o bycie tym, za kogo jest teraz uważany, gdyby nie te nachalne wstawki o meczu i poprzedniej edycji rozegranej z Tomkiem? I o czym to świadczy? Nie wiem, ale wyjaśnię może tego Tomka, bo mam wrażenie, że nikt tego nie zrozumiał i MG wyjebie mnie jeszcze za jakąś grę metą. Chodziło o Tomasza Mentzena, brata Sławomira, któremu podobno wiejska baba skutecznie nastawiła rękę, gdy spędzał wakacje na wsi. Ta historia stała się memem w ostatniej kampanii wyborczej. Od razu skieruję zapewnienie do Doktora Redzika, jeśli gra bądź śledzi edycję, że ta parafraza w żadnym wypadku nie była złośliwością względem niego bądź jego słuchowiska. Myślę, że to oczywiste, ale tak dla jasności. 🙂
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 26, 2024 9:32:00 GMT 1
mafiacorner.boards.net/user/474/recentfalomat fajny problem z restauracją jest taki, że dostała głos, dostała negatyw, rzuciła pytaniem-pierdem i se poszła więc u mnie restauracja po sekwencji jeszcze bardziej spadła wracam pracować jak jakieś pytania to proszę oznaczać i pamiętać, że Karawaniarz śmierdzi cebulą no właśnie nie wiem, czy to mnie przekonuje do jej winy tzn. no jakby była w mafii, to chyba jednak widząc co się dzieje, starałaby się jakoś pobronić w temacie, albo na mafijnym by jej chociaż pingnęli, że się źle dzieje i rób rzeczy a tutaj jest totalne wyjebańsko ja tu widzę prędzej jednego ze świeższych graczy, który niespecjalnie się przejmuje i ma wyjebane w nasze estymatoryUważasz, że przyciśnięty, początkujący gracz miałby wyjebane i niespecjalnie by się przejmował?
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 26, 2024 9:32:12 GMT 1
Interakcja Zeusa i Mgły ewidentnie reżyserowana. Krótka, niezręczna, nienaturalna i zakończona połowicznym zawieszeniem broni. A myślisz, że możemy wykluczyć pairing Mgła - Kar-Wai Wong ? Bo to wytknięcie cofnięcia zapisów do innych rozgrywek, chociaż chujowe moralnie, no to już padło, i nie wyobrażam sobie wytknąć czegoś takiego koledze z zespołu, za dużą krzywdę możesz mu zrobić. raczej tak imo, ale z ostrożnością
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 26, 2024 9:32:57 GMT 1
no właśnie nie wiem, czy to mnie przekonuje do jej winy tzn. no jakby była w mafii, to chyba jednak widząc co się dzieje, starałaby się jakoś pobronić w temacie, albo na mafijnym by jej chociaż pingnęli, że się źle dzieje i rób rzeczy a tutaj jest totalne wyjebańsko ja tu widzę prędzej jednego ze świeższych graczy, który niespecjalnie się przejmuje i ma wyjebane w nasze estymatoryUważasz, że przyciśnięty, początkujący gracz miałby wyjebane i niespecjalnie by się przejmował? mógł nawet nie zauważyć, że ma kłopoty xD ile razy ktoś był na tej zasadzie wypierdalany, serio
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 26, 2024 9:34:15 GMT 1
Eeeeeee, to akurat bardzo proste. Obraził się za bon-mot o Wongu i prawym obrońcy reprezentacji Guusa Hiddinka. Uderz w stół... 😉 Dorabiacie do tego szukania mafii wielką ideologię, a ja już dawno zauważyłem, że jak wbijesz komuś delikatną, żartobliwą szpileczkę, nagle zaczyna widzieć w Tobie mafię. Tak to działa. I dosłownie kilku graczy potrafi wznieść się ponad tę emocjonalną, instynktowną reakcję. Sławku, to nic osobistego. Ja po prostu uważam, że gracz który jest trudny do odczytania a jednocześnie nie zamierza zbyt dużo wspomagać rozwiązywanie gierki jest idealnym kandydatem na d1. O to jak wyglądam nie dbam, nie ma to znaczenia, ja też pewnie będę musiał być zlinczowany, wątpię żebym dał radę dorwać się do koryta na tyle, żebym padl w mordzie - ale spróbuję. Zawsze zdawało mi się, że takich graczy lepiej sprawdzać detektywistycznie bądź wystawiać mafii poprzez takie - trochę na wyrost - uniewinnianie.
|
|
|
Post by Big Gay Al on Jan 26, 2024 9:34:38 GMT 1
Dzień dobry, moi kochani, mam nadzieję, że udało się pociupciać Twój Stary, bo u mnie na chacie nocka wybitna. Mgła ssie mi teraz palca u nogi, Zeus przygotowuje jajuwę i zaraz będziemy oglądać wideo zapis nocki, bo chyba nie tylko my pociupcialiśmy - Student usilnie poluje na kindybała Mentzena, a ten zgrywa niedostępnego, ale zanosi się na happy end. Kar-Wai Wong wszystko git? bo chyba potrzeba ci masażu plecków po ciężkiej nocy, wyluzuj trochę, zapraszam do mojego domku na kolejną orgietkę. Desperacko szukasz przyjaźni, może u nas byłoby Ci dobrze?
|
|