Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 26, 2024 9:59:23 GMT 1
Z perspektywy miasta to nie jest taki zły pomysł szczerze mówiąc, żeby mnie dzisiaj wyjebać. Jednak ja zamierzam się przyłożyć do rozgrywki w weekend, Mentzen obiecuje, że może (jak mu się piwo nie przedłuży), także oceń sobie sam. Poza tym, co niewinnego widzisz w Mentzenie? Ja mam tylko jeden niewielki minus, reszta jego gry neutralna. Jak się nie przyłoży w weekend, tym lepiej o nim świadczy Zadałem Mentzenowi dwa bezpośrednie pytania: 1. Czy Wong i Mgła Wojny się wykluczają 2. Od kogo, kto do niego się czepiał w d0, poczuł złe intencje. Oba pytania olał totalnie. Zwłaszcza drugie byłoby cenne dla mafiozy: można sobie zacząć kreować niewinnego kandydata do linczu, dzięki wędce od innego gracza. Ogólnie Mentzen nie chce podać żadnego podejrzanego, mimo próśb innych. Jakby nie chciał pchać żadnej agendy, ot, znudzony gawędziarz dryfuje sobie, bez jakiegoś ciśnienia na wyjebanie kogoś, czy wyrobienie pozycji. Jest sobie nonszalancko w temacie. Ma wyjebane. Dla mnie to świadczy korzystnie. To ty mi powiedz w takim razie Fajnopolaku, od kogo, kto się czepiał Memcena, czułeś wczoraj złe intencje. I jak możesz, to od razu daj znać ilu było tych innych, co prosili go o podejrzanych. Edit: Also, wyjątkowo (w sensie, że bardzo) kiepski post Chochoła na obronę Memcena. Szanuję za effort, ale jak mówisz o jakimś jego luźnym graniu i pisaniu, to fajnie by było, gdybyś actually dał cytaty, bo one opowiadałyby nieco inną historię - bo Sławek lubił się wypowiadać w powietrze, o kimś, a nie do kogoś
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 26, 2024 10:00:14 GMT 1
Ile osób podejrzewałoby Mentzena o bycie tym, za kogo jest teraz uważany, gdyby nie te nachalne wstawki o meczu i poprzedniej edycji rozegranej z Tomkiem? I o czym to świadczy? Dlaczego to miałoby o czymś świadczyć? My mamy kurwa Mindmeld konkretny z Moralesem. Ja otwarcie wam mówię, że Kaliningradzki, Mgła i Chochoł w mafii, a narazie Morales w 3 graczach znalazł coś co mu się nie podoba i dokładnie w tych 3. Tylko, że Chochołowi z nich daję największe szanse na bycie w mieście. Kolejny mafiozo Denis, więc mafia wygląda tak. Kaliningradzki, Mgła, Chochoł, Denis, Student. szybko poszło
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 26, 2024 10:00:48 GMT 1
Nie wiem kto to chochoł W sumke to trochę mnie kupuje ten Memcen. Tym, że i tak ma wyjebane i w sumie to mógłby zlecieć. Nie wiem teraz Memcen ma zawsze wyjebane przecież ja się nad nim zacząłem zastanawiać od tego posta: Czy ktoś tu traktuje poważnie Fajnopolaka? Gość się na niczym nie zna, o niczym nie ma pojęcia. Ma umysł przeżarty poprawnością polityczną i propagandą dla ćwierćinteligentów. Otagował się wszelkimi możliwymi symbolami swej świeckiej religii. Zapomniał tylko przeprosić na wstępie za Jedwabne. tzn no to niby jest jeden z początkowych postów, można odbić że kreacyjny, ale mimo wszystko mamy atak w Fajnopolaka, który wydaje mi się jakoś taki ostry jak na senor Sławka, zupełnie niepasujący do reszty jego gry a potem cyk, powrót do beczki i gadanie o piwkach dziwne co najmniej EDIT: Fajnopolak tutaj
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 26, 2024 10:01:20 GMT 1
Buffon ma ogólnie trochę racji. Nie wydaje mi się, bym jakoś znacząco pomógł w szukaniu mafii. a co z ciebie tak powietrze zeszło? Wczoraj dowcip, fifarafa, a dziś chlipu chlipu Eeeeeee, zdaje Ci się. Może na pięć postów starczyło mi chęci.
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 26, 2024 10:01:23 GMT 1
Stalingradzki snajper nie rozumie oczywistego żartu i go rozgrzebuje miastowe czy mafijne? myślisz ze snajper udaje niekumatego? myślę, że nie udaje
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 26, 2024 10:02:12 GMT 1
Morales, Ty chyba niewinny będziesz. Napisz mi o Mentzenie, co tam za zgrzyty widziałeś? Wiem, że nie boi się przegrać, ale to ma świadczyć o tym, żeby go profilaktycznie odwalać? Jeśli mielibyśmy odwalać kogoś profilaktycznie, to bym odwalił taką Agatę Wróbel, najtrudniejszy gracz do odczytania z samej gry . Talleyrand niech mi pokaże sowę, jak nawijała Sexmasterka. Liczę na buńczuczną, odważną aktywność po tym początku. Stalingradzki mógł się zajebać, ale jakoś nie siedzi mi ta nadgorliwość w przyjebkach i skrucha po przyciśnięciu. Jeśli chodzi Parzystego, to dlaczego siedzi na takim backseacie? Kreacyjne zaczepki, kontra w Stalingrada i sobie poszedł. Nie jest to do końca wejście na wyrobienie pozycji, ale w pełni miastowe też nie. *** Twój Stary "LPGowiec jak to lpgowiec poleci tak jak zawieje byleby nie stracić ciepłej posadki w korporacji. Życia nie zna w polu nie robił, polega tylko na innych i myśli że kurde wszystkie wigańskie rozumy pozjadał. W dupie był i gówno widział a się panoszy jak cieć po klatce. Ta pogawędka z kurczakowcem taka jakby się jakieś panienki chciały bić o kawalera., " Co kurwa? Jak to świadczy o mojej przynależności? Co sie szczylu wzburzasz? Nic nie napisałem o przynależności a ty się rzucasz jak żyd po pustym sklepie;. Zabolało że odczytałem twoja udawana nature fajnego polaka? Pod płaszczykiem lpg chowasz agresję i nienawiśc;
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 26, 2024 10:02:55 GMT 1
We mgle wojny nie podoba mi się ta silna przypierdolka do pana z Korei czy tam z innej Azji. Gumiś jak mocno twoim zdaniem jesteś obeznany w tym, co się dzieje w temacie?
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 26, 2024 10:03:42 GMT 1
Ile osób podejrzewałoby Mentzena o bycie tym, za kogo jest teraz uważany, gdyby nie te nachalne wstawki o meczu i poprzedniej edycji rozegranej z Tomkiem? I o czym to świadczy? Dlaczego to miałoby o czymś świadczyć? My mamy kurwa Mindmeld konkretny z Moralesem. Ja otwarcie wam mówię, że Kaliningradzki, Mgła i Chochoł w mafii, a narazie Morales w 3 graczach znalazł coś co mu się nie podoba i dokładnie w tych 3. Tylko, że Chochołowi z nich daję największe szanse na bycie w mieście. Kolejny mafiozo Denis, więc mafia wygląda tak. Kaliningradzki, Mgła, Chochoł, Denis, Student. Akurat Snajpera chyba bym miał za niewinnego xD
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 26, 2024 10:04:06 GMT 1
Panie Morelas czy masz pan dobre zamiary czy wysłali cię z południa żeby zniszczyć nasz zakłąd i wykupić go za bezcen jak za balcerowicza?
|
|
chochoł
Edycja#40
Limit postów: 300
|
Post by chochoł on Jan 26, 2024 10:04:27 GMT 1
chochoł jest bardzo grzeczny jak na siebie zapraszam do dyskusji Walcie wszystkim co macie! Uniewinnimy się nawzajem, albo wyjdzie szydło z worka jak pokazuje case Mentzena, wszyscy powinni chcieć być tak tykani paluchem jak on, nie ma lepszej metody
|
|
Grafi
Edycja#40
Limit postów: 132
|
Post by Grafi on Jan 26, 2024 10:05:03 GMT 1
We mgle wojny nie podoba mi się ta silna przypierdolka do pana z Korei czy tam z innej Azji. Gumiś jak mocno twoim zdaniem jesteś obeznany w tym, co się dzieje w temacie? Staram się być na bieżąco, ale z telefonu ciężko trochę.
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 26, 2024 10:05:18 GMT 1
W zeszłym roku chyba tylko raz zostałem zlinczowany jako miastowy (i drugi raz za granicą, ale to za narodowość, więc się nie liczy). Nie wiem, skąd ta narracja, że mnie trzeba niby zawsze sprawdzać, bo cholera wie, po której gram stronie. Może problem leży jednak po stronie deficytów kol. Buffona, a nie po mojej?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 10:05:44 GMT 1
via mobile
Post by Student UKSW on Jan 26, 2024 10:05:44 GMT 1
Tacy wszyscy mądrzy, a student ich podpuścił Tomaszem Mentzenem. Ci, którzy to analizowali niech się wstydzą.
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 26, 2024 10:07:00 GMT 1
Panie Morelas czy masz pan dobre zamiary czy wysłali cię z południa żeby zniszczyć nasz zakłąd i wykupić go za bezcen jak za balcerowicza? Ja zawsze mam dobre zamiary, señor Starry
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 10:07:45 GMT 1
via mobile
Post by Student UKSW on Jan 26, 2024 10:07:45 GMT 1
A pytanie o doktorat Mentzena miało go skompromitować, dlatego taka odpowiedź. Niektórzy nie wyłapują koniecznych smaczków, a potem rozumują jak dzieci we mgle.
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 26, 2024 10:08:27 GMT 1
Gumiś jak mocno twoim zdaniem jesteś obeznany w tym, co się dzieje w temacie? Staram się być na bieżąco, ale z telefonu ciężko trochę. Pytam, bo biorąc pod uwagę ilość twoich postów i tym bardziej to, co teraz napisałeś, twoje poprzednie posty mają w sobie zaskakująco dużo treści. Czujesz przymus pisania treściwych postów?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 10:08:42 GMT 1
via mobile
Post by Student UKSW on Jan 26, 2024 10:08:42 GMT 1
Ja nie wykluczam, że doktorek z Sejmu jest w mafii, ale na pierwszy lincz kandydat to nie jest.
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 26, 2024 10:10:52 GMT 1
Ja nie wykluczam, że doktorek z Sejmu jest w mafii, ale na pierwszy lincz kandydat to nie jest. No to jeszcze zobaczymy xD
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 26, 2024 10:11:02 GMT 1
Agata wróbel to kawał baby ale kawalera se chyba nie znalazła i to pomimo tego że we rwaniu kiedyś biła rekordy hehehe
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 10:11:03 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 26, 2024 10:11:03 GMT 1
Ja nie wykluczam, że doktorek z Sejmu jest w mafii, ale na pierwszy lincz kandydat to nie jest. Dlaczego?
|
|