|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 26, 2024 10:11:15 GMT 1
chochoł jest bardzo grzeczny jak na siebie zapraszam do dyskusji Walcie wszystkim co macie! Uniewinnimy się nawzajem, albo wyjdzie szydło z worka jak pokazuje case Mentzena, wszyscy powinni chcieć być tak tykani paluchem jak on, nie ma lepszej metody
No to odpowiedz na pytanie - nie jesteś za grzeczny jak na siebie? Gadasz o waleniu w silnych graczy ale jedyne co na razie zrobiłeś, to uniewinnienie Memcena btw. co to za nowy styl robienia wallpostów z pogrubionymi wypowiedziami, zamiast cytować jak człowiek? xD to znowu coś obliczonego na wkurwienie miasta?
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 26, 2024 10:12:02 GMT 1
Żak z dalekich Młocin tłumaczy świat miejskim pelikanom. Może studia się jednak do czegoś przydają?
|
|
Grafi
Edycja#40
Limit postów: 132
|
Post by Grafi on Jan 26, 2024 10:12:05 GMT 1
Staram się być na bieżąco, ale z telefonu ciężko trochę. Pytam, bo biorąc pod uwagę ilość twoich postów i tym bardziej to, co teraz napisałeś, twoje poprzednie posty mają w sobie zaskakująco dużo treści. Czujesz przymus pisania treściwych postów? Nie czuję takiego przymusu, raczej ogólnie moja gra na pewno nie polega na klepaniu wielu postów, byle żeby coś napisać. Jak czuję, że mogę coś wnieść do rozgrywki to to robię.
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 26, 2024 10:12:22 GMT 1
W nocy jak pisałem i wychodziło dość średnio pewne rozkminy to była idealna okazja do mnie się dowalić. Byli to (Zeus,Fajnopolak,Kar-Wai Wong,PMS,Falomat) oraz bokiem kompletnie nie rozumiem czemu Mgła Wojny zadaje pytanie o metę. Ciekawe towarzystwo wręcz mogę powiedzieć.
Zacznę od Mgły Wojny u której wyczuwam złą wolę badającą grunt czy znam tożsamość pewnego gagatka. Chuj mnie obchodzi tożsamość PMS na tak wczesnym etapie. Zaliczył interakcję? Zaliczył. Podobnie szukał braci pierdolec wśród pewnych nicków i nie rozumiem po co na tak wczesnym etapie wyciągać cudze tożsamości. No sam fakt że z drugiej rzeczy którą kojarzę Mgłę to jego interakcja z Kar-Wai Wong to za dobrze o nim nie świadczy. Obstawiam że w tym duecie kryje się mafioza i dokładając co robili Mgła czy Kar-Wai Wong to w mafii prędzej będzie Mgła Wojny.
Falomat mam wrażenie że to ktoś ogarnięty i przy tym wyglądający niewinnie. Przy Fajnopolaku też mam wrażenie że to ktoś niewinny kto drążył w sposób miejski mój temat jak tylko coś dziwnego napisałem.
No i teraz panowie Zeus i PMS. Zacznę od PMS. Głównie kojarzę go z interakcji ze mną. Sobie nabił interakcję i w drugiej części mógł się wykazać korzystając z moich chwilowych problemów tematu i mógł sobie bezpiecznie ciągnąć temat.
Profile -> Edit profile -> Avatar -> Use only the Uploaded/Linked -> Po prawej pod uploaded/linked, klikasz napis upload/link, nad napisem delete. Ten jaki pomocny, taka rasowa mafia. Ależ obrodziło w chętnych do wygrania złotego wjebańca w kategorii kreacja roku. Zaryzykuję stwierdzenie, że jest większe prawdopodobieństwo na to, że Ci co używają dużo energii na kreowanie się mają większe szanse na bycie w Turynie. Turyn kojarzy się z przekupstwem, pewnie dałeś łapówkę MG, żeby dał Ci rolę, a ról mafijnych jest więcej niż miejskich. Mój głos już masz. Zastanawia mnie jakim cudem w jednym poście jednego w fazie kreowania nazwał mafią, a w drugiej się podłączył do kreacyjnej zabawy. PMS będzie w mafii jak dla mnie.
Został Zeus. Na ile czytałem go to jest gość co jest wytrawnym mafiozą a w początkowych przepychankach nie da się od niego odczuć momentów w którym coś jest z nim nie tak. Miałem wrażenie że wie o czym wczoraj pisałem i nawet wyglądał na tego co wczoraj chciał mi pomóc, ale sprawy metowe powodują ( jeśli go dobrze rozpoznałem) że powinienem być wobec niego ostrożny. Jego wcześniejsze posty wyglądały ok i nie zagłębiałem się w nie mocniej ( te sprzed mojej wymiany z nim).
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 26, 2024 10:13:06 GMT 1
Panie Morelas aleś pan aktywny. Powiedz mi pan jedno. Hołdys morowy gosciu czy się skończył na lokomotywie z ogłoszenia?
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 26, 2024 10:13:43 GMT 1
Walcie wszystkim co macie! Uniewinnimy się nawzajem, albo wyjdzie szydło z worka jak pokazuje case Mentzena, wszyscy powinni chcieć być tak tykani paluchem jak on, nie ma lepszej metody
No to odpowiedz na pytanie - nie jesteś za grzeczny jak na siebie? Gadasz o waleniu w silnych graczy ale jedyne co na razie zrobiłeś, to uniewinnienie Memcena btw. co to za nowy styl robienia wallpostów z pogrubionymi wypowiedziami, zamiast cytować jak człowiek? xD to znowu coś obliczonego na wkurwienie miasta? W pierwszej chwili myślałem, że przeprowadza wywiad z samym sobą.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 10:17:02 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 26, 2024 10:17:02 GMT 1
Jak się nie przyłoży w weekend, tym lepiej o nim świadczy Zadałem Mentzenowi dwa bezpośrednie pytania: 1. Czy Wong i Mgła Wojny się wykluczają 2. Od kogo, kto do niego się czepiał w d0, poczuł złe intencje. Oba pytania olał totalnie. Zwłaszcza drugie byłoby cenne dla mafiozy: można sobie zacząć kreować niewinnego kandydata do linczu, dzięki wędce od innego gracza. Ogólnie Mentzen nie chce podać żadnego podejrzanego, mimo próśb innych. Jakby nie chciał pchać żadnej agendy, ot, znudzony gawędziarz dryfuje sobie, bez jakiegoś ciśnienia na wyjebanie kogoś, czy wyrobienie pozycji. Jest sobie nonszalancko w temacie. Ma wyjebane. Dla mnie to świadczy korzystnie. To ty mi powiedz w takim razie Fajnopolaku, od kogo, kto się czepiał Memcena, czułeś wczoraj złe intencje. I jak możesz, to od razu daj znać ilu było tych innych, co prosili go o podejrzanych. Edit: Also, wyjątkowo (w sensie, że bardzo) kiepski post Chochoła na obronę Memcena. Szanuję za effort, ale jak mówisz o jakimś jego luźnym graniu i pisaniu, to fajnie by było, gdybyś actually dał cytaty, bo one opowiadałyby nieco inną historię - bo Sławek lubił się wypowiadać w powietrze, o kimś, a nie do kogoś Spytałem samego Mentzena, bo założyłem, że jemu będzie łatwiej, skoro oskarżenia są kierowane wobec niego samego. Teraz śledząc jego ISO widzę, że Ty pytałeś go dwa razy, może policzyłem w głowie podwójnie? Jeszcze miałem wrażenie, że chochoł chce coś z niego wyciągnąć. No i do tego ja go spytałem. *** Stalingradzki, zajebisty post! Props.
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 26, 2024 10:17:11 GMT 1
Synek jeszcze jedno w sumie mi przyszło do głowy. Bo jak ten zagubiony może se zabić mafię to mafia w sumie nie może grać zbyt niewinnie co nie?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 10:19:22 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 26, 2024 10:19:22 GMT 1
Synek jeszcze jedno w sumie mi przyszło do głowy. Bo jak ten zagubiony może se zabić mafię to mafia w sumie nie może grać zbyt niewinnie co nie? Mają codzienne sprawdzenie + mordy + spodziewamy się masowych zgonów snajperskich, które przetrzebią stawkę. Myślę, że jak Zaginiony będzie grał niewinnie, to nie dość, że przeżyje miejskich snajperów, to jeszcze zdążą go sprawdzić. Ja starałbym się grać niewinnie.
Edit: kurwa, Ty pytałeś o resztę mafii, nie Zagubionego. Nie no, bez sensu trochę też, bo jak będą nie grać niewinnie, to ich miejscy snajperzy przetrzebią. Zagubiony strzela co drugi dzień, pewniaczek miejski się raczej znajdzie w takich cyklach.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 10:19:31 GMT 1
via mobile
Post by Student UKSW on Jan 26, 2024 10:19:31 GMT 1
Ja nie wykluczam, że doktorek z Sejmu jest w mafii, ale na pierwszy lincz kandydat to nie jest. Dlaczego? Bo w pierwszym linczu edycji złożonej z 27. zawodników nie linczuje się graczy aktywnych, barwnych i napędzających rozgrywkę bez wyraźnego powodu i bo tak? Ty, bufonie, tak mocno pouczasz wszystkich, jak żyć, a sam nie rozumiesz podstawowych prawideł rozgrywki.
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 26, 2024 10:20:20 GMT 1
Tego Mentzena i jego interakcje mam wrażenie że za bardzo rozmydlają temat i mimo wszystko nawet jeśli jest w mafii to lincz na nim w d1 byłby dość dziwny.
|
|
chochoł
Edycja#40
Limit postów: 300
|
Post by chochoł on Jan 26, 2024 10:20:58 GMT 1
Walcie wszystkim co macie! Uniewinnimy się nawzajem, albo wyjdzie szydło z worka jak pokazuje case Mentzena, wszyscy powinni chcieć być tak tykani paluchem jak on, nie ma lepszej metody
No to odpowiedz na pytanie - nie jesteś za grzeczny jak na siebie? Gadasz o waleniu w silnych graczy ale jedyne co na razie zrobiłeś, to uniewinnienie Memcena btw. co to za nowy styl robienia wallpostów z pogrubionymi wypowiedziami, zamiast cytować jak człowiek? xD to znowu coś obliczonego na wkurwienie miasta? Poproszę listę graczy, to nad nimi pokminię, bo ja staram się w ogóle rozpoznać kto jest w tej pozycji. Na razie wypiłem matchkę, powoli sobie pracuję, i zaraz się biorę za dwóch nastepnych huncwotów z trójkącika miłosnego! Dawaj zatem 3 najmocniejszych graczy tutaj Grzeczność zaś <spogląda na Volverina i system ostrzeżeń i eee rzeczy o których nie mogę mówic bo mnie znowu wypierdoli, jeszcze szybciej niż ostatnio> Gdybym ostatnio żył, to by miasto wygrało, zajebałem jednego mafiozę, waliłem już drugiego, w meczówce bym obronił najswietszego gracz i byłoby porobione!
Czas na redemption arc 2024
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 10:21:36 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 26, 2024 10:21:36 GMT 1
W zeszłym roku chyba tylko raz zostałem zlinczowany jako miastowy (i drugi raz za granicą, ale to za narodowość, więc się nie liczy). Nie wiem, skąd ta narracja, że mnie trzeba niby zawsze sprawdzać, bo cholera wie, po której gram stronie. Może problem leży jednak po stronie deficytów kol. Buffona, a nie po mojej? Być może. A być może nie. Szczerze mówiąc, najlepiej by było, żebyś tutaj rozpierdolił jak za starych dobrych czasów, i żeby nie trzeba było się o Ciebie martwić.
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 26, 2024 10:22:42 GMT 1
Na tę chwilę najbardziej naturalnym celem jest Agata Wróbel. To będzie taki gracz środka, zawsze trudny do rozczytania. Nie uderzajmy pochopnie w mocarzy i najaktywniejszych. Nie próbujmy zaczynać z wysokiego C. Trenerzy często powtarzają, że warto wejść w mecz spokojnie, wykonać kilka prostych zagrań, a dopiero potem szukać tych trudnych, ryzykownych, efektownych... Można powiedzieć: lepszy wróbel w garści niż chochoł na dachu.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 10:22:47 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 26, 2024 10:22:47 GMT 1
Bo w pierwszym linczu edycji złożonej z 27. zawodników nie linczuje się graczy aktywnych, barwnych i napędzających rozgrywkę bez wyraźnego powodu i bo tak? Ty, bufonie, tak mocno pouczasz wszystkich, jak żyć, a sam nie rozumiesz podstawowych prawideł rozgrywki. Okej, mistrzu, prowadź. Jakich graczy i dlaczego chcesz linczować w d1?
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 26, 2024 10:23:02 GMT 1
Fajnopolak raczej mafia
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 10:23:39 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 26, 2024 10:23:39 GMT 1
Fajnopolak top miastowy, latarnia miejska.
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 26, 2024 10:23:51 GMT 1
@sławek, czujesz się, jakbyś napędzał tę rozgrywkę?
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 26, 2024 10:23:58 GMT 1
No to odpowiedz na pytanie - nie jesteś za grzeczny jak na siebie? Gadasz o waleniu w silnych graczy ale jedyne co na razie zrobiłeś, to uniewinnienie Memcena btw. co to za nowy styl robienia wallpostów z pogrubionymi wypowiedziami, zamiast cytować jak człowiek? xD to znowu coś obliczonego na wkurwienie miasta? Poproszę listę graczy, to nad nimi pokminię, bo ja staram się w ogóle rozpoznać kto jest w tej pozycji. Na razie wypiłem matchkę, powoli sobie pracuję, i zaraz się biorę za dwóch nastepnych huncwotów z trójkącika miłosnego! Dawaj zatem 3 najmocniejszych graczy tutaj Grzeczność zaś <spogląda na Volverina i system ostrzeżeń i eee rzeczy o których nie mogę mówic bo mnie znowu wypierdoli, jeszcze szybciej niż ostatnio> Gdybym ostatnio żył, to by miasto wygrało, zajebałem jednego mafiozę, waliłem już drugiego, w meczówce bym obronił najswietszego gracz i byłoby porobione!
Czas na redemption arc 2024 Agata Wróbel, Mgła Wojny, Denis Załęcki, Kar-Wai Wong - lecisz z tematem
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 26, 2024 10:24:08 GMT 1
I teraz se kurczę popatrze jak on tam się rozwijał ten lpgowiec zajsrany.
|
|