|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 26, 2024 10:24:46 GMT 1
W zeszłym roku chyba tylko raz zostałem zlinczowany jako miastowy (i drugi raz za granicą, ale to za narodowość, więc się nie liczy). Nie wiem, skąd ta narracja, że mnie trzeba niby zawsze sprawdzać, bo cholera wie, po której gram stronie. Może problem leży jednak po stronie deficytów kol. Buffona, a nie po mojej? Być może. A być może nie. Szczerze mówiąc, najlepiej by było, żebyś tutaj rozpierdolił jak za starych dobrych czasów, i żeby nie trzeba było się o Ciebie martwić. Co to znaczy "być może nie"? Nawet nie chciało Ci się sprawdzić, a próbujesz mnie pouczać.
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 26, 2024 10:25:15 GMT 1
@sławek, czujesz się, jakbyś napędzał tę rozgrywkę? Nie.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 10:25:16 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 26, 2024 10:25:16 GMT 1
Haha, nie uwierzycie, miałem właśnie Klienta o nazwisku Pyszny xd
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 26, 2024 10:25:56 GMT 1
Panie Morelas aleś pan aktywny. Powiedz mi pan jedno. Hołdys morowy gosciu czy się skończył na lokomotywie z ogłoszenia? no na razie to cały chuj wniósł do rozgrywki, ale głos oddany w połączeniu z przypierdolką do dość łatwego celu i zniknął jeżeli mafioza to raczej z drugiego czy trzeciego szeregu, ale nie miałbym skrupułów, żeby go wywalić
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 10:26:07 GMT 1
via mobile
Post by Student UKSW on Jan 26, 2024 10:26:07 GMT 1
Bo w pierwszym linczu edycji złożonej z 27. zawodników nie linczuje się graczy aktywnych, barwnych i napędzających rozgrywkę bez wyraźnego powodu i bo tak? Ty, bufonie, tak mocno pouczasz wszystkich, jak żyć, a sam nie rozumiesz podstawowych prawideł rozgrywki. Okej, mistrzu, prowadź. Jakich graczy i dlaczego chcesz linczować w d1? Do linczu jeszcze chyba 11 godzin. Daj żyć. Zostawię to na ostatnią chwilę. Tu trzeba mądrze zerknąć najpierw na listę wszystkich graczy, przypomnieć sobie pierwsze wrażenia i co pisali, zrobić systematykę oraz mapę gry, może się nimi podzielić i dopiero działać. A Ty, widzę, załatwiasz wszystko kompulsywnie.
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 26, 2024 10:26:12 GMT 1
Pan hehe Penis to będzie swój chłop mimo że zachowuje się trochę jak panienka z okienka;
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 10:26:50 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 26, 2024 10:26:50 GMT 1
Panie Morelas aleś pan aktywny. Powiedz mi pan jedno. Hołdys morowy gosciu czy się skończył na lokomotywie z ogłoszenia? no na razie to cały chuj wniósł do rozgrywki, ale głos oddany w połączeniu z przypierdolką do dość łatwego celu i zniknął jeżeli mafioza to raczej z drugiego czy trzeciego szeregu, ale nie miałbym skrupułów, żeby go wywalić Kim jest Hołdys?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 10:27:27 GMT 1
via mobile
Post by Student UKSW on Jan 26, 2024 10:27:27 GMT 1
no na razie to cały chuj wniósł do rozgrywki, ale głos oddany w połączeniu z przypierdolką do dość łatwego celu i zniknął jeżeli mafioza to raczej z drugiego czy trzeciego szeregu, ale nie miałbym skrupułów, żeby go wywalić Kim jest Hołdys? Fajnopolakiem.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 10:27:39 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 26, 2024 10:27:39 GMT 1
Być może. A być może nie. Szczerze mówiąc, najlepiej by było, żebyś tutaj rozpierdolił jak za starych dobrych czasów, i żeby nie trzeba było się o Ciebie martwić. Co to znaczy "być może nie"? Nawet nie chciało Ci się sprawdzić, a próbujesz mnie pouczać. No moim zdaniem nie. Twoim zdaniem tak. Nie można na razie o mecie. Jak dożyjesz, to jutro możemy to przegadać i pokażę Ci, że to ja mam rację, ale lepiej byłoby, żebyś zagrał coś zajebistego to rozwiąże wiele problemów - zarówno Twoich jak i tych Turynu.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 10:28:27 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 26, 2024 10:28:27 GMT 1
Tyle, to wiem. Znam ranking najbardziej wpływowych Polaków Newsweeka na pamięć
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 10:28:40 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 26, 2024 10:28:40 GMT 1
Okej, mistrzu, prowadź. Jakich graczy i dlaczego chcesz linczować w d1? Do linczu jeszcze chyba 11 godzin. Daj żyć. Zostawię to na ostatnią chwilę. Tu trzeba mądrze zerknąć najpierw na listę wszystkich graczy, przypomnieć sobie pierwsze wrażenia i co pisali, zrobić systematykę oraz mapę gry, może się nimi podzielić i dopiero działać. A Ty, widzę, załatwiasz wszystko kompulsywnie. A konkretniej?
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 26, 2024 10:29:15 GMT 1
A co sądzicie o wariancie Student+Buffon? Możliwe czy za dobrze im idzie?
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 26, 2024 10:30:29 GMT 1
Tyle, to wiem. Znam ranking najbardziej wpływowych Polaków Newsweeka na pamięć fajnopolak co myślisz o tym co napisałem o Memcenie bo się dopominałeś a potem wyjebane jajca ps. ten cytat w podpisie to prowokacja w stronę jednego ze wspaniałych graczy grających na tym forum? jeżeli tak, to jaki był jej cel?
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 26, 2024 10:30:51 GMT 1
Okej, mistrzu, prowadź. Jakich graczy i dlaczego chcesz linczować w d1? Do linczu jeszcze chyba 11 godzin. Daj żyć. Zostawię to na ostatnią chwilę. Tu trzeba mądrze zerknąć najpierw na listę wszystkich graczy, przypomnieć sobie pierwsze wrażenia i co pisali, zrobić systematykę oraz mapę gry, może się nimi podzielić i dopiero działać. A Ty, widzę, załatwiasz wszystko kompulsywnie. Impulsywnie chyba.
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 26, 2024 10:31:26 GMT 1
Ze Studentem mam taki problem czy jego gra wynika ze stylu gry i zwykle woli stać w opozycji do miejskich prądów czy jest po prostu w mafii a kreacja mu pomaga w ukrywaniu się z przemyśleniami.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 10:32:34 GMT 1
via mobile
Post by Student UKSW on Jan 26, 2024 10:32:34 GMT 1
Do linczu jeszcze chyba 11 godzin. Daj żyć. Zostawię to na ostatnią chwilę. Tu trzeba mądrze zerknąć najpierw na listę wszystkich graczy, przypomnieć sobie pierwsze wrażenia i co pisali, zrobić systematykę oraz mapę gry, może się nimi podzielić i dopiero działać. A Ty, widzę, załatwiasz wszystko kompulsywnie. A konkretniej? Poczekaj, zajrzę w notatki z psychologii. Kompulsywny: «wykonywany pod wpływem niedającego się opanować wewnętrznego przymusu»
|
|
|
Post by Sławomir Mentzen on Jan 26, 2024 10:32:58 GMT 1
To Ekscentryk, cholera wie...
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 10:34:33 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 26, 2024 10:34:33 GMT 1
Poczekaj, zajrzę w notatki z psychologii. Kompulsywny: «wykonywany pod wpływem niedającego się opanować wewnętrznego przymusu» Cytując Pawła Kozioła z debaty prezydenckiej 'czyli pojęcia Pan nie masz!'
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 10:36:19 GMT 1
via mobile
Post by Student UKSW on Jan 26, 2024 10:36:19 GMT 1
Poczekaj, zajrzę w notatki z psychologii. Kompulsywny: «wykonywany pod wpływem niedającego się opanować wewnętrznego przymusu» Cytując Pawła Kozioła z debaty prezydenckiej 'czyli pojęcia Pan nie masz!' Mitomanin, jakim był Paweł Kozioł, zawsze mówi w swojej obronie, bez względu na prawdę i nomen omen uczciwość.
|
|
|
Post by Talleyrand on Jan 26, 2024 10:39:23 GMT 1
A co sądzicie o wariancie Student+Buffon? Możliwe czy za dobrze im idzie? Buffon odhacza mafijne bingo w d1, tak jak chciałby zagościć na dzisiejszym rosterze, a nijakość postów Studenta bije w oczy nawet przy pobieżnym czytaniu tematu. W czym im dobrze idzie?
|
|