|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 10:39:51 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 26, 2024 10:39:51 GMT 1
Tyle, to wiem. Znam ranking najbardziej wpływowych Polaków Newsweeka na pamięć fajnopolak co myślisz o tym co napisałem o Memcenie bo się dopominałeś a potem wyjebane jajca ps. ten cytat w podpisie to prowokacja w stronę jednego ze wspaniałych graczy grających na tym forum? jeżeli tak, to jaki był jej cel? 1. Co do tekstu Mentzena: w pierwszej chwili pomyślałem, że "ej, a czemu mi bezpośrednio nie odpowiada", tylko wraca z czymś takim w powietrze. Nawet Zeusa podbiłem, że fajnie, że też to zauważył. No ale potem uznałem, że ten tekst faktycznie jest w stylu takiego Tweeta Mentzena i uznaję go za czysto kreacyjny, nie jakiś mocny atak. 2. Podpis to humorystyczna szpileczka. Dla tak zwanej beki. Dlaczego o niego pytasz?
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 26, 2024 10:42:20 GMT 1
Stosunek wiedzy o rozgrywce do ilosci napisanych postów jest duży o Telejranda i Gumisia; pewnie chłopaki skromne po espezetach albo ktoś im podpowiada
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 10:42:47 GMT 1
via mobile
Post by Krwawy Hegemon on Jan 26, 2024 10:42:47 GMT 1
Mentzen, jaka jest twoja piątka?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 10:43:04 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 26, 2024 10:43:04 GMT 1
A co sądzicie o wariancie Student+Buffon? Możliwe czy za dobrze im idzie? Buffon odhacza mafijne bingo w d1, tak jak chciałby zagościć na dzisiejszym rosterze, a nijakość postów Studenta bije w oczy nawet przy pobieżnym czytaniu tematu. W czym im dobrze idzie? Opowiedz mi o tym bingo
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 26, 2024 10:43:10 GMT 1
No ten LPGowiec mi się nie podoba i chuj
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 10:43:12 GMT 1
via mobile
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 26, 2024 10:43:12 GMT 1
fajnopolak co myślisz o tym co napisałem o Memcenie bo się dopominałeś a potem wyjebane jajca ps. ten cytat w podpisie to prowokacja w stronę jednego ze wspaniałych graczy grających na tym forum? jeżeli tak, to jaki był jej cel? 1. Co do tekstu Mentzena: w pierwszej chwili pomyślałem, że "ej, a czemu mi bezpośrednio nie odpowiada", tylko wraca z czymś takim w powietrze. Nawet Zeusa podbiłem, że fajnie, że też to zauważył. No ale potem uznałem, że ten tekst faktycznie jest w stylu takiego Tweeta Mentzena i uznaję go za czysto kreacyjny, nie jakiś mocny atak. 2. Podpis to humorystyczna szpileczka. Dla tak zwanej beki. Dlaczego o niego pytasz? 1. No niby tak, ale z drugiej strony vibowo zupełnie to nie pasuje do całokształtu gry señor Sławka. 2. No bo się zastanawiam, autor cytatu musiał rozpoznać własne dzieło i idąc po nitce do kłębka mógł również rozpoznać, kto jego dzieło wykorzystuje. Tak jakbyś celowo trochę wysprzęglał się z tożsamości?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 10:43:48 GMT 1
via mobile
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 26, 2024 10:43:48 GMT 1
Stosunek wiedzy o rozgrywce do ilosci napisanych postów jest duży o Telejranda i Gumisia; pewnie chłopaki skromne po espezetach albo ktoś im podpowiada Byś chociaż spisywał tak żeby facetka się nie skapnęła
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 10:45:47 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 26, 2024 10:45:47 GMT 1
1. Co do tekstu Mentzena: w pierwszej chwili pomyślałem, że "ej, a czemu mi bezpośrednio nie odpowiada", tylko wraca z czymś takim w powietrze. Nawet Zeusa podbiłem, że fajnie, że też to zauważył. No ale potem uznałem, że ten tekst faktycznie jest w stylu takiego Tweeta Mentzena i uznaję go za czysto kreacyjny, nie jakiś mocny atak. 2. Podpis to humorystyczna szpileczka. Dla tak zwanej beki. Dlaczego o niego pytasz? 1. No niby tak, ale z drugiej strony vibowo zupełnie to nie pasuje do całokształtu gry señor Sławka. 2. No bo się zastanawiam, autor cytatu musiał rozpoznać własne dzieło i idąc po nitce do kłębka mógł również rozpoznać, kto jego dzieło wykorzystuje. Tak jakbyś celowo trochę wysprzęglał się z tożsamości? Uznałem, że pasuje do kreacji, nie baczyłem, czy ktoś mnie po tym pozna. Ja jestem szybko poznawalny, tak czy siak
|
|
|
Post by Parzysty Miejski Snajper on Jan 26, 2024 10:46:08 GMT 1
Dobra kochani, mam wreszcie trochę czasu to i nadrobiłem braki od wczoraj (a było co nadrabiać ) i do paru wniosków doszedłem. Po pierwsze miała to być gra na kreacje, a już połowa osób jest odkrytych. Nie wiem, po co niektórzy to zrobili, gdyż moim zdaniem nie działa to na naszą korzyść. Próba odgadnięcia w swoich postach cudzych tożsamości jest dla mnie strasznie słaba, na tym etapie gry zdecydowanie przyniesie nam więcej szkody niż pożytku. Walić tych, którzy sami mniej lub bardziej przyznali się do bycia sobą, ale po co drążyć temat innych? Każdy swój rozum ma i tak jak ja domyśla się co do poniektórych kreacji, kto się za nimi kryje, ale po chuj się tym chwalić? Może jeszcze zaczniecie szukać deta i księdza? Obecnie to pomaga głównie mafii, a ja nie zamierzam im w najmniejszym ułatwiać rozgrywki! Druga kwestia to rzecz jasna dzisiejszy lincz. Pojawiają się już poszczególne kandydatury, akcje Stalingradzkiego faktycznie nie stoją najwyżej, ale nawet jeśli okaże się winny/a to w przypadku, gdy zrobi się na niego masówka to oczywiste będzie, że mafia się pod niego podpięła. I to będzie wyglądać na tak oczywiste jak w edycji, gdy padł Erich von Manstein, a głosowałi na niego sami niewinni Tak więc optuję, by każdy kierował się swoim przeczuciem i przemyśleniami, a nie szedł za nawoływaniem największych krzykaczy, bo wśród nich również najpewniej jest mafiozo. Ja swój głos już wysłałem i nie zamierzam się dzielić swoimi typami, bo to nie jest w moim stylu. Dla mnie prawdziwa gra zacznie się po drugim, trzecim linczu. Nie spodziewam się po dzisiejszym linczu cudów, ale liczę, że niezależnie od wyniku w ostatecznym rozrachunku będzie dla nas przydatny
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 26, 2024 10:47:36 GMT 1
Hahaha nie sądziłem że ktoś skopiuje znany przez część społeczności mem z dawnych edycji.
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 26, 2024 10:48:06 GMT 1
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 26, 2024 10:49:24 GMT 1
Stosunek wiedzy o rozgrywce do ilosci napisanych postów jest duży o Telejranda i Gumisia; pewnie chłopaki skromne po espezetach albo ktoś im podpowiada Byś chociaż spisywał tak żeby facetka się nie skapnęła Co ci się szczawiu nie podoba? Widziałem że tam sapnąłeś o to do Gumisia ale do Teleranka już niekoniecznie
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 26, 2024 10:49:38 GMT 1
Załęcki daj trochę z wątroby co, bo mi się już posty kończą
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 26, 2024 10:50:33 GMT 1
Byś chociaż spisywał tak żeby facetka się nie skapnęła Co ci się szczawiu nie podoba? Widziałem że tam sapnąłeś o to do Gumisia ale do Teleranka już niekoniecznie To czytaj temat dokładniej
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 26, 2024 10:51:11 GMT 1
Załęcki daj trochę z wątroby co, bo mi się już posty kończą Witam chyba nigdy. Albo przynajmniej jest mała szansa, żeby odbyło się to przed teleexpressem, do tej pory raczej coś wpadnę i może napiszę, ale na jakieś popisy artystyczne w najbliższym czasie raczej bym nie liczył.
|
|
|
Post by Talleyrand on Jan 26, 2024 10:53:00 GMT 1
Co tak bez pary Denis?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 10:54:32 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 26, 2024 10:54:32 GMT 1
Jak tam Morales plecki po noszeniu mnie całą noc?
Fajne posty napisaliście, trochę za dużo tożsamościowania ale jest git
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 26, 2024 10:54:47 GMT 1
A nie wiem, może praktyki mi brakuje
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 11:04:38 GMT 1
via mobile
Post by Krwawy Hegemon on Jan 26, 2024 11:04:38 GMT 1
Dobra kochani, mam wreszcie trochę czasu to i nadrobiłem braki od wczoraj (a było co nadrabiać ) i do paru wniosków doszedłem. Po pierwsze miała to być gra na kreacje, a już połowa osób jest odkrytych. Nie wiem, po co niektórzy to zrobili, gdyż moim zdaniem nie działa to na naszą korzyść. Próba odgadnięcia w swoich postach cudzych tożsamości jest dla mnie strasznie słaba, na tym etapie gry zdecydowanie przyniesie nam więcej szkody niż pożytku. Walić tych, którzy sami mniej lub bardziej przyznali się do bycia sobą, ale po co drążyć temat innych? Każdy swój rozum ma i tak jak ja domyśla się co do poniektórych kreacji, kto się za nimi kryje, ale po chuj się tym chwalić? Może jeszcze zaczniecie szukać deta i księdza? Obecnie to pomaga głównie mafii, a ja nie zamierzam im w najmniejszym ułatwiać rozgrywki! Druga kwestia to rzecz jasna dzisiejszy lincz. Pojawiają się już poszczególne kandydatury, akcje Stalingradzkiego faktycznie nie stoją najwyżej, ale nawet jeśli okaże się winny/a to w przypadku, gdy zrobi się na niego masówka to oczywiste będzie, że mafia się pod niego podpięła. I to będzie wyglądać na tak oczywiste jak w edycji, gdy padł Erich von Manstein, a głosowałi na niego sami niewinni Tak więc optuję, by każdy kierował się swoim przeczuciem i przemyśleniami, a nie szedł za nawoływaniem największych krzykaczy, bo wśród nich również najpewniej jest mafiozo. Ja swój głos już wysłałem i nie zamierzam się dzielić swoimi typami, bo to nie jest w moim stylu. Dla mnie prawdziwa gra zacznie się po drugim, trzecim linczu. Nie spodziewam się po dzisiejszym linczu cudów, ale liczę, że niezależnie od wyniku w ostatecznym rozrachunku będzie dla nas przydatny No i po co?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 11:04:39 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 26, 2024 11:04:39 GMT 1
Dobra kochani, mam wreszcie trochę czasu to i nadrobiłem braki od wczoraj (a było co nadrabiać ) i do paru wniosków doszedłem. Po pierwsze miała to być gra na kreacje, a już połowa osób jest odkrytych. Nie wiem, po co niektórzy to zrobili, gdyż moim zdaniem nie działa to na naszą korzyść. Próba odgadnięcia w swoich postach cudzych tożsamości jest dla mnie strasznie słaba, na tym etapie gry zdecydowanie przyniesie nam więcej szkody niż pożytku. Walić tych, którzy sami mniej lub bardziej przyznali się do bycia sobą, ale po co drążyć temat innych? Każdy swój rozum ma i tak jak ja domyśla się co do poniektórych kreacji, kto się za nimi kryje, ale po chuj się tym chwalić? Może jeszcze zaczniecie szukać deta i księdza? Obecnie to pomaga głównie mafii, a ja nie zamierzam im w najmniejszym ułatwiać rozgrywki! Druga kwestia to rzecz jasna dzisiejszy lincz. Pojawiają się już poszczególne kandydatury, akcje Stalingradzkiego faktycznie nie stoją najwyżej, ale nawet jeśli okaże się winny/a to w przypadku, gdy zrobi się na niego masówka to oczywiste będzie, że mafia się pod niego podpięła. I to będzie wyglądać na tak oczywiste jak w edycji, gdy padł Erich von Manstein, a głosowałi na niego sami niewinni Tak więc optuję, by każdy kierował się swoim przeczuciem i przemyśleniami, a nie szedł za nawoływaniem największych krzykaczy, bo wśród nich również najpewniej jest mafiozo. Ja swój głos już wysłałem i nie zamierzam się dzielić swoimi typami, bo to nie jest w moim stylu. Dla mnie prawdziwa gra zacznie się po drugim, trzecim linczu. Nie spodziewam się po dzisiejszym linczu cudów, ale liczę, że niezależnie od wyniku w ostatecznym rozrachunku będzie dla nas przydatny Ten post jest tak bardzo o niczym. Ten Stalingradzki o wiele bardziej mi się podobał.
|
|