|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 11:06:32 GMT 1
via mobile
Post by Krwawy Hegemon on Jan 26, 2024 11:06:32 GMT 1
Dobra kochani, mam wreszcie trochę czasu to i nadrobiłem braki od wczoraj (a było co nadrabiać ) i do paru wniosków doszedłem. Po pierwsze miała to być gra na kreacje, a już połowa osób jest odkrytych. Nie wiem, po co niektórzy to zrobili, gdyż moim zdaniem nie działa to na naszą korzyść. Próba odgadnięcia w swoich postach cudzych tożsamości jest dla mnie strasznie słaba, na tym etapie gry zdecydowanie przyniesie nam więcej szkody niż pożytku. Walić tych, którzy sami mniej lub bardziej przyznali się do bycia sobą, ale po co drążyć temat innych? Każdy swój rozum ma i tak jak ja domyśla się co do poniektórych kreacji, kto się za nimi kryje, ale po chuj się tym chwalić? Może jeszcze zaczniecie szukać deta i księdza? Obecnie to pomaga głównie mafii, a ja nie zamierzam im w najmniejszym ułatwiać rozgrywki! Druga kwestia to rzecz jasna dzisiejszy lincz. Pojawiają się już poszczególne kandydatury, akcje Stalingradzkiego faktycznie nie stoją najwyżej, ale nawet jeśli okaże się winny/a to w przypadku, gdy zrobi się na niego masówka to oczywiste będzie, że mafia się pod niego podpięła. I to będzie wyglądać na tak oczywiste jak w edycji, gdy padł Erich von Manstein, a głosowałi na niego sami niewinni Tak więc optuję, by każdy kierował się swoim przeczuciem i przemyśleniami, a nie szedł za nawoływaniem największych krzykaczy, bo wśród nich również najpewniej jest mafiozo. Ja swój głos już wysłałem i nie zamierzam się dzielić swoimi typami, bo to nie jest w moim stylu. Dla mnie prawdziwa gra zacznie się po drugim, trzecim linczu. Nie spodziewam się po dzisiejszym linczu cudów, ale liczę, że niezależnie od wyniku w ostatecznym rozrachunku będzie dla nas przydatny Ten post jest tak bardzo o niczym. Ten Stalingradzki o wiele bardziej mi się podobał. udajesz, że nie wiesz że gość przekopiowal słynny post którym wjebal się mafioso x edycji temu czy rzeczywiście nie poznałeś? Pytanie bardziej jaki jest cel wrzucania go. Edit literowka
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 26, 2024 11:06:48 GMT 1
Señor Starry ma rację Fajnopolak, że coś w tobie nie gra. Jakiś sztuczny się momentami wydajesz wajbowo.
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 26, 2024 11:09:06 GMT 1
Dobra kochani, mam wreszcie trochę czasu to i nadrobiłem braki od wczoraj (a było co nadrabiać ) i do paru wniosków doszedłem. Po pierwsze miała to być gra na kreacje, a już połowa osób jest odkrytych. Nie wiem, po co niektórzy to zrobili, gdyż moim zdaniem nie działa to na naszą korzyść. Próba odgadnięcia w swoich postach cudzych tożsamości jest dla mnie strasznie słaba, na tym etapie gry zdecydowanie przyniesie nam więcej szkody niż pożytku. Walić tych, którzy sami mniej lub bardziej przyznali się do bycia sobą, ale po co drążyć temat innych? Każdy swój rozum ma i tak jak ja domyśla się co do poniektórych kreacji, kto się za nimi kryje, ale po chuj się tym chwalić? Może jeszcze zaczniecie szukać deta i księdza? Obecnie to pomaga głównie mafii, a ja nie zamierzam im w najmniejszym ułatwiać rozgrywki! Druga kwestia to rzecz jasna dzisiejszy lincz. Pojawiają się już poszczególne kandydatury, akcje Stalingradzkiego faktycznie nie stoją najwyżej, ale nawet jeśli okaże się winny/a to w przypadku, gdy zrobi się na niego masówka to oczywiste będzie, że mafia się pod niego podpięła. I to będzie wyglądać na tak oczywiste jak w edycji, gdy padł Erich von Manstein, a głosowałi na niego sami niewinni Tak więc optuję, by każdy kierował się swoim przeczuciem i przemyśleniami, a nie szedł za nawoływaniem największych krzykaczy, bo wśród nich również najpewniej jest mafiozo. Ja swój głos już wysłałem i nie zamierzam się dzielić swoimi typami, bo to nie jest w moim stylu. Dla mnie prawdziwa gra zacznie się po drugim, trzecim linczu. Nie spodziewam się po dzisiejszym linczu cudów, ale liczę, że niezależnie od wyniku w ostatecznym rozrachunku będzie dla nas przydatny Ten post jest tak bardzo o niczym. Ten Stalingradzki o wiele bardziej mi się podobał. Problem w tym że ten post jest zbyt oczywisty do wyłapania jako żart jak ktoś go chociaż raz zobaczył. Jeśli jesteś jednym ze stałych bywalców to mnie dziwi czemu tego nie wyłapałeś.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 11:09:58 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 26, 2024 11:09:58 GMT 1
Krwawy Hegemon - nie poznałem tego posta. Jose Arcadio Morales - e, może minie to przeczucie z czasem. Ciężko mi się odnieść do zarzutów o sztuczność . Deklaruję aktywną grę!
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 26, 2024 11:13:06 GMT 1
Dlaczego to miałoby o czymś świadczyć? My mamy kurwa Mindmeld konkretny z Moralesem. Ja otwarcie wam mówię, że Kaliningradzki, Mgła i Chochoł w mafii, a narazie Morales w 3 graczach znalazł coś co mu się nie podoba i dokładnie w tych 3. Tylko, że Chochołowi z nich daję największe szanse na bycie w mieście. Kolejny mafiozo Denis, więc mafia wygląda tak. Kaliningradzki, Mgła, Chochoł, Denis, Student. szybko poszło Posta zacytować zdołałeś, przyjebkę odbić zdołałeś. Na pytanie odpowiedzieć nie zdołałeś. Doczekam się? Cofam uniewinnienie Buffona, bezczelny jest nadal tak samo, ale nie podoba mi się, jak z tego Mentzena się zaczął pod presją społeczną wycofywać. Jest swoją drogą zabawne, jak niedający jebania Mentzen stał się epicentrum rozgrywki. Jest niewinny i chuj, wszystko się zgadza w jego grze aż za bardzo, ma bogatą wyobraźnię, ale nie aż tak. Zresztą jakby był w mafii, to by się tylu ludzi losowo do niego nie przyjebało. Mafiozę nawet słabszego linczuje się w bólach, a co dopiero mafiozę mocniejszego. Dodajcie sobie 2 + 2 kurwa. Snajperze Stalingradzki, dlaczego zakładasz, że moja interakcja z Mgłą to Mafia vs Miasto, a nie Miasto vs Miasto? Co różni jedną interakcję od drugiej. Swoją drogą cofam uwinnienie Stalingradzkiego. Talleyrand i Twój Stary są niewinni. Niewinność Starego można wyczytać z tego, że wrzuca wnioski z perspektywy bardzo powierzchownej (uniwersalnie poprawnej, ale bez przyjrzenia się detalom), chujowym czytaniu mety (nieczytaniu jej wcale), na odpierdol, ogólnej proporcji w rozlewności dzielenia się wnioskami do staranności przygotowania tych wniosków. No niewinny jest. Ja uważam, że mała ilość postów w stosunku do celności wniosków Talleyranda standardowa jak dla niego, ale to by trzeba było rozczytać tożsamość. Dla mnie jest oczywista. On jak jest w mafii to i tak się wjebie zara, dajcie mu grać. Jak komuś przeszkadza ilość mety w moich rozkminach no to sorry, uważam, że piszę w taki sposób, żeby było zrozumiałe dla każdego, czemu uważam, co uważam, a jak ktoś dostępu do mety nie ma to po prostu może moje wnioski zignorować i na przykład więcej interakcji mieć z rozkminami, które mety nie dotyczą. Proszę Zeusa, żeby nie zmieniał avatara, w poprzedniej edycji za to poleciał ban, nie chcemy tego. Poza tym to utrudnia grę przy tak dużej liczbie stron i postaci.
|
|
|
Post by Parzysty Miejski Snajper on Jan 26, 2024 11:16:19 GMT 1
Dobra kochani, mam wreszcie trochę czasu to i nadrobiłem braki od wczoraj (a było co nadrabiać ) i do paru wniosków doszedłem. Po pierwsze miała to być gra na kreacje, a już połowa osób jest odkrytych. Nie wiem, po co niektórzy to zrobili, gdyż moim zdaniem nie działa to na naszą korzyść. Próba odgadnięcia w swoich postach cudzych tożsamości jest dla mnie strasznie słaba, na tym etapie gry zdecydowanie przyniesie nam więcej szkody niż pożytku. Walić tych, którzy sami mniej lub bardziej przyznali się do bycia sobą, ale po co drążyć temat innych? Każdy swój rozum ma i tak jak ja domyśla się co do poniektórych kreacji, kto się za nimi kryje, ale po chuj się tym chwalić? Może jeszcze zaczniecie szukać deta i księdza? Obecnie to pomaga głównie mafii, a ja nie zamierzam im w najmniejszym ułatwiać rozgrywki! Druga kwestia to rzecz jasna dzisiejszy lincz. Pojawiają się już poszczególne kandydatury, akcje Stalingradzkiego faktycznie nie stoją najwyżej, ale nawet jeśli okaże się winny/a to w przypadku, gdy zrobi się na niego masówka to oczywiste będzie, że mafia się pod niego podpięła. I to będzie wyglądać na tak oczywiste jak w edycji, gdy padł Erich von Manstein, a głosowałi na niego sami niewinni Tak więc optuję, by każdy kierował się swoim przeczuciem i przemyśleniami, a nie szedł za nawoływaniem największych krzykaczy, bo wśród nich również najpewniej jest mafiozo. Ja swój głos już wysłałem i nie zamierzam się dzielić swoimi typami, bo to nie jest w moim stylu. Dla mnie prawdziwa gra zacznie się po drugim, trzecim linczu. Nie spodziewam się po dzisiejszym linczu cudów, ale liczę, że niezależnie od wyniku w ostatecznym rozrachunku będzie dla nas przydatny No i po co? Kolega poprosił jeszcze przed edycją, a co? Edit: Ten post jest tak bardzo o niczym. Ten Stalingradzki o wiele bardziej mi się podobał. Problem w tym że ten post jest zbyt oczywisty do wyłapania jako żart jak ktoś go chociaż raz zobaczył. Jeśli jesteś jednym ze stałych bywalców to mnie dziwi czemu tego nie wyłapałeś. Wiesz, Ty nie wyłapałeś ewidentnego żartu o Sanepidzie, więc wypadasz jeszcze gorzej.
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 26, 2024 11:17:03 GMT 1
Brawo. On już ledwo oddycha Zobaczymy jaką decyzje podejmie miasto, ja dzisiaj tylko obserwuje.
|
|
chochoł
Edycja#40
Limit postów: 300
|
Post by chochoł on Jan 26, 2024 11:19:01 GMT 1
osiadłam
Już widać, że nie będzie grać kreacyjnie.
co to jest uksw? mgliste określenie przerwa snajperze, czy określenie rubieże wskazuje na zamiar strzelania w ewentualne glony? proszę nie przywoływać demonów wojny, mieszkają piętro wyżej, straszne hultaje przerwa jeśli zeus jest fajnopolakiem to czy fajnopolak zna zeusa? memiarz pierwszej wody
Z doświadczenia wiem, że glonobicie to strasznie marne niesprawdzające się rozwiązanie, przynajmniej w takim setupie, wiec cool, no i powtarzanie tego samego i oczekiwanie różnych rezultatów, yadda yadda
już wiem! współczuję więc tam bym nie osiadła marzy mi się Goluń-Dobrzyń
nie ogarniam nawiązania
znasz kawał o bacy i wróblu?
filler
w enumeratywnych wyliczankach denis > snajper sorry zajcew idę w patologię
mnie sie tam bardziej podoba snajper
Snajperze, pierdolnij w Parzystego Miejskiego Snajpera. Na moją odpowiedzialność. powiedz im że pierdolnąłeś w parabole, za kierunek matematyczny dodatkowe punkty
halo
Mgła outuje bycie weteranem.
kto nie ryzykuje ten nie rucha
odnosiłbyś też to do siebie Mgła?
a ilu tych snajperów chcesz zatrzymać? perspektywa to wszystko
dalszy loop na snajperowaniu
Mentzen wypierdalaj z rozgrywki albo zmień awantar
Konfederata czy jakieś marne prowo? Bo jak post ukradziony Fajnopolakowi
dlaczego?
Kwestia ciekawosci Metzena na pojawienie sie wonga sie juz wyjasnila, w sumie tez bym pytał
dlaczego najpierw odpisałeś na coś co było później, a potem się wróciłeś do nierelewantnej informacji i czemu akurat interesuje Cię co powie Karawaniarz Wągr
nie wiem czy Mgła stworzyła karawanę na Mentzena czy sie do niej dołączyła, ale widać, że tutaj już robi miastowy trend, który istnieje obecnie
aha, nie oglądałem, nie interesuje mnie kino indyjskie Mentzen, jak się czujesz z tym, że dostajesz razy za mordę
a tutaj jest to już aktem dokonanym, wiec chyba sie dolączył, więc generalnie walenie w najłatwiejsze cel, chujowego Mentzena
ja jestem apolityczny ale mogę rozmawiać poza tym mgła nie może przypierdolić głuptasku
bawienie się ideą rolnego
sprzedałeś się za 322 910,36 PLN a na twoim uniwersytecie byli tacy co drożej skórę sprzedawali czego oni teraz uczo na tych uniwersytetach
ucieczka obroną w kreacyjne gadanie, chociaż atakowanie mafiozów w w Mentzena to odwazna teza, bo takie banały zazwyczaj nie istnieją, to miejski infighting na starcie robi zamieszanie i pryzwolenie na to mafii z drugiego szeregou, a jak sam mowil Mentzen, pytanie czy w ogole te ataki były atakami czy jakimis pierdami
pewnie się boi nkwd
Unikanie odpowiedzi. Why? Czemu nie chcesz dać opinii o Stalingradzkim? No chyba nie uwzasz serio żę boi sie cos pokazac przed mafia w takim momencie
czy student jedzie na mentzenie czy mentzen na studencie? czuję tutaj jakiś element relacji mentorskiej
Kurwa, może Mentzem i Studen to ziomkowie i w kompletnie złym kierunku szukalem patrząc na Wonga
strzelców jeszcze nie oceniam bo mecz trwa dziewięćdziesiąt minut i można strzelić ważny gol nie tylko w pierwszej ale bramkarza.. bufon, których ty snajperów chcesz zatrzymać kurwa ten
Mgła odpowiada sama sobie? swoja droga, z tego co widze dalej szkoda ze nie było PysznoMglistego dialogu
no i huj, Denis wkurwil Moralesa i nawet nominacji do kreacji roku nie bedzie za niego juz
narracjonizm
kurwa typ se pierdoli głupoty pod nosem i dyskusja na dwie fajerki CHCĘ SIĘ SKAWIATOWAĆ ŻE JAN LUDIWK PYSZNY TO NIE JA, NIE PISAŁBYM TAK DZBAŃSKO NIE POMYL MISTRZÓW ale pozwólmy bigoniom być bigoniami, niech się dzieje, mgła wojny się rozwiewa
Pokolorowane de fuk?
myslalem ze ja jestem niesmieszny
Ogółem wszyscy oprócz Ala Gaya są tutaj mocno niesmieszni. Mimo nieciekawosci dla edycji, dobrze to dla miasta, wiecej merytoryki i konkretów! Chociaz impreza fjana sprawa
dlatego snajper miasto
Który?
I tutaj zaczyna sie swoiste domknięcie albo rozpoczęcie trójkąta
Karawan Wągr co tam, jakieś założonko może było czy cosik? powiesz jak życie mam na Ciebie metarakietę, wiesz?
Moje ulubione!
jakiś dziwny hińczyk się wylosował tym razem
Jaki? Czym się różni?
chińczyk i sztangiara, zakochana para
omgusowo w chuj
zawsze wybierał opcje dialogowe a i b, a teraz wybrał c
możesz rozpisać te opcje dialogowe?
nie, kawał dobrego chłopa z ciebie mógłbyś całą mafię na plecach przewieźć
potwierdzenie ze Agata to mocny nick co potwierdzil Morales, ok
idę pracować Morales, co sądzisz o trójkącie Wróbel - Karawan - Zeus
Ja Wróbla praktycnzie w ogóle nie widzialem przy wczorajszym przegladaniu, Zeus mocno do przodu, nie wiem co to za trojka i co ja łaczy
no, na jakiej według Ciebie? bo jest parę czynników faktor domniemania braci pierdolec faktor pomocności faktor momentum faktor flipa i flapa faktor końskich zalotów agata, to nic personalnego, bądź sobą
faktor domniemania braci pierdolec - gubie sie na poziomie tylu z dupy nicków i połączeń. Mgła jest czescia Braci czy nie? faktor pomocności - no spoko, typowe granie od linijki na punkty i sympatie miasta, niemiastowe, niemafijne, kazdy chce te punkciki dla survi
aktor momentum - wypisanie z innej gry na innym forum xd kurwa, widze dużo elementów pasowało pod naszego MU gracza, a tutaj jest wiecej takich huncwotow. Dobra informacja. Warto zostawić zatem Wonga bo skoro sie wypisał z gry to bedzie w tej super nakurwiał według podstawowego zalozenia przyczyna skutek
faktor flipa i flapa - nie kojarze by jakikolwiek gracz grajacy na MU był w chuj jajeczny na starcie, więc? Mgła by chciała jego mocne wejscie?
faktor końskich zalotów - patrz punkt drugi, konskie zaloty to typowe zdobywanie punkcików na pozycjowowanie sobie w miescie
Swoja droga, dziwi mnie teraz xd ze Wang mysl ize jest osoba atakujaca, a z analizy Mgły wychodzi na to, ze Wong jest graczem dobrze sie pozycjonujacym by nie spac głupio z rowerka. hmmmmmmmmm
Ale kurwa zacietrzewienie wzajemne z dupy, bardzo dobrze! To pomaga was oceniać i tworzyć wnioski, nawet jeżeli powtarzacie znowu ten sam schemat, bo wyglada jakbysce z dupy na wejsciu zacznyali te sama rozmowe raz za razem ze mozna nie wiedziec o co chodzi
miala być wielka napierdalanina, a jeden oglada mecz, drugi sobie poszedł, chyba obu panom ten konflikt na reke, ale troche dziwne ze przeszedł tak pół-bez-echa i Mentzem był tematem, ktory lepiej przetrwal noc
Jak uwazasz ze bedzie grał zagbiony mafioza?
Zeus ma lepszy generator fajnopolackich postów niż fajnopolak. Snajper stalingradzki, a Ty wiesz, kto stoi za PSMem? Bez nicków, tylko tak/nie.
Czyli Ty wiesz kto PMS? Warto go trzymać?
MGŁA WIDAĆ NIEWINNA
Robi z dupy ten hero-linczowy analizowy atak niczym robiono w edycji Spontaniczne (i nie dziwota ze tutaj nikt tego specjalnie nie chwycił), szukanie kwadratowych jaj w 3h rozgrywki to trzeba być albo giga kolosem i miec złoty strzał albo try-hardwać z dupy albo mieć ego wyjebane w kosmos Uniewinniać łatwo, trafiać w mafie po przejrzeniu połowy roostera graczy to juz trudniej. Przypomina się kejsior naszego mistrza gry, który robił takie cudawianki na kiju poswiecajac na to 6x wiecej czasu i wiadomo co z tego wychodziło. W sumie dobrze ze to przeszło bokiem i Mentzem został on the top, bo mamy dzięki temu więcej uniewinnien till end of day1. Mgła do momentu pojscia w Wonga wyglądała krygujaca sie, ale to chyba było kilka godzin zarazem rozgrywki. Ale Wongowanie i omgusowanie potem Wonga xd fajne dymy fajne czekam na PART II, nie linczować mi tych dwóch imho
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 11:20:59 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 26, 2024 11:20:59 GMT 1
Posta zacytować zdołałeś, przyjebkę odbić zdołałeś. Na pytanie odpowiedzieć nie zdołałeś. Doczekam się? Cofam uniewinnienie Buffona, bezczelny jest nadal tak samo, ale nie podoba mi się, jak z tego Mentzena się zaczął pod presją społeczną wycofywać. Jest swoją drogą zabawne, jak niedający jebania Mentzen stał się epicentrum rozgrywki. Jest niewinny i chuj, wszystko się zgadza w jego grze aż za bardzo, ma bogatą wyobraźnię, ale nie aż tak. Zresztą jakby był w mafii, to by się tylu ludzi losowo do niego nie przyjebało. Mafiozę nawet słabszego linczuje się w bólach, a co dopiero mafiozę mocniejszego. Dodajcie sobie 2 + 2 kurwa. Snajperze Stalingradzki, dlaczego zakładasz, że moja interakcja z Mgłą to Mafia vs Miasto, a nie Miasto vs Miasto? Co różni jedną interakcję od drugiej. Swoją drogą cofam uwinnienie Stalingradzkiego. Talleyrand i Twój Stary są niewinni. Niewinność Starego można wyczytać z tego, że wrzuca wnioski z perspektywy bardzo powierzchownej (uniwersalnie poprawnej, ale bez przyjrzenia się detalom), chujowym czytaniu mety (nieczytaniu jej wcale), na odpierdol, ogólnej proporcji w rozlewności dzielenia się wnioskami do staranności przygotowania tych wniosków. No niewinny jest. Ja uważam, że mała ilość postów w stosunku do celności wniosków Talleyranda standardowa jak dla niego, ale to by trzeba było rozczytać tożsamość. Dla mnie jest oczywista. On jak jest w mafii to i tak się wjebie zara, dajcie mu grać. Jak komuś przeszkadza ilość mety w moich rozkminach no to sorry, uważam, że piszę w taki sposób, żeby było zrozumiałe dla każdego, czemu uważam, co uważam, a jak ktoś dostępu do mety nie ma to po prostu może moje wnioski zignorować i na przykład więcej interakcji mieć z rozkminami, które mety nie dotyczą. Proszę Zeusa, żeby nie zmieniał avatara, w poprzedniej edycji za to poleciał ban, nie chcemy tego. Poza tym to utrudnia grę przy tak dużej liczbie stron i postaci. Pod jaką presją społeczną. Człowieku, wydaje mi się, że szala się przechyla w kierunku niewinności, zresztą Tobie też. Zauważyłem to samo co Ty i jeszcze jedną rzecz, która może sugerować niewinność, a Ty za to cofasz moje uniewinnienie, że niby wycofuję się pod presją społeczną. No niepoważne.
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 26, 2024 11:21:09 GMT 1
Snajperze Stalingradzki, dlaczego zakładasz, że moja interakcja z Mgłą to Mafia vs Miasto, a nie Miasto vs Miasto? Co różni jedną interakcję od drugiej. Swoją drogą cofam uwinnienie Stalingradzkiego. Prześledziłem momenty które najbardziej kojarzyłem u Mgły i miałem wrażenie że bardziej zainteresowany jest wyciąganiem cudzych tożsamości zamiast faktyczną grą. Wygląda mi to na potencjalnego silnego mafiozę badającego nastroje, aby mógł wiedzieć w jakim obszarze ma się poruszać i ten case on zaczął wyciągać skojarzył mi się z mafiozą z przeszłości co lubi takie rzeczy wypisywać i dać mało wniosków w nich. Czy to będzie ostatecznie miasto vs miasto to wyjdzie później.
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 26, 2024 11:21:47 GMT 1
Posta zacytować zdołałeś, przyjebkę odbić zdołałeś. Na pytanie odpowiedzieć nie zdołałeś. Doczekam się? Cofam uniewinnienie Buffona, bezczelny jest nadal tak samo, ale nie podoba mi się, jak z tego Mentzena się zaczął pod presją społeczną wycofywać. Jest swoją drogą zabawne, jak niedający jebania Mentzen stał się epicentrum rozgrywki. Jest niewinny i chuj, wszystko się zgadza w jego grze aż za bardzo, ma bogatą wyobraźnię, ale nie aż tak. Zresztą jakby był w mafii, to by się tylu ludzi losowo do niego nie przyjebało. Mafiozę nawet słabszego linczuje się w bólach, a co dopiero mafiozę mocniejszego. Dodajcie sobie 2 + 2 kurwa. Snajperze Stalingradzki, dlaczego zakładasz, że moja interakcja z Mgłą to Mafia vs Miasto, a nie Miasto vs Miasto? Co różni jedną interakcję od drugiej. Swoją drogą cofam uwinnienie Stalingradzkiego. Talleyrand i Twój Stary są niewinni. Niewinność Starego można wyczytać z tego, że wrzuca wnioski z perspektywy bardzo powierzchownej (uniwersalnie poprawnej, ale bez przyjrzenia się detalom), chujowym czytaniu mety (nieczytaniu jej wcale), na odpierdol, ogólnej proporcji w rozlewności dzielenia się wnioskami do staranności przygotowania tych wniosków. No niewinny jest. Ja uważam, że mała ilość postów w stosunku do celności wniosków Talleyranda standardowa jak dla niego, ale to by trzeba było rozczytać tożsamość. Dla mnie jest oczywista. On jak jest w mafii to i tak się wjebie zara, dajcie mu grać. Jak komuś przeszkadza ilość mety w moich rozkminach no to sorry, uważam, że piszę w taki sposób, żeby było zrozumiałe dla każdego, czemu uważam, co uważam, a jak ktoś dostępu do mety nie ma to po prostu może moje wnioski zignorować i na przykład więcej interakcji mieć z rozkminami, które mety nie dotyczą. Proszę Zeusa, żeby nie zmieniał avatara, w poprzedniej edycji za to poleciał ban, nie chcemy tego. Poza tym to utrudnia grę przy tak dużej liczbie stron i postaci. Jak ty myslisz że w takiej edycji bedę od razu walić na piątym biegu to chyba się musisz w cymbał puknąć. Młody jesteś to nie pamiętasz ale ja zawsze byłem jednym z lepszych w te klocki i jak ty chcesz zebym od razu się wysypał z tych :detali; to chyba chcesz dostać w czosnek'
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 11:22:37 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 26, 2024 11:22:37 GMT 1
Ten Twój stary robi na mnie bardzo dobre wrażenie
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 26, 2024 11:23:51 GMT 1
Strzelec sowiecki jest niedoruszenia aż nie dowiemy sie czy Janek tomaszewski sprzedał mecz z mielecką Stalą. Kto tego nie widzi ten albo slepy albo z policji
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 26, 2024 11:25:34 GMT 1
Posta zacytować zdołałeś, przyjebkę odbić zdołałeś. Na pytanie odpowiedzieć nie zdołałeś. Doczekam się? Cofam uniewinnienie Buffona, bezczelny jest nadal tak samo, ale nie podoba mi się, jak z tego Mentzena się zaczął pod presją społeczną wycofywać. Jest swoją drogą zabawne, jak niedający jebania Mentzen stał się epicentrum rozgrywki. Jest niewinny i chuj, wszystko się zgadza w jego grze aż za bardzo, ma bogatą wyobraźnię, ale nie aż tak. Zresztą jakby był w mafii, to by się tylu ludzi losowo do niego nie przyjebało. Mafiozę nawet słabszego linczuje się w bólach, a co dopiero mafiozę mocniejszego. Dodajcie sobie 2 + 2 kurwa. Snajperze Stalingradzki, dlaczego zakładasz, że moja interakcja z Mgłą to Mafia vs Miasto, a nie Miasto vs Miasto? Co różni jedną interakcję od drugiej. Swoją drogą cofam uwinnienie Stalingradzkiego. Talleyrand i Twój Stary są niewinni. Niewinność Starego można wyczytać z tego, że wrzuca wnioski z perspektywy bardzo powierzchownej (uniwersalnie poprawnej, ale bez przyjrzenia się detalom), chujowym czytaniu mety (nieczytaniu jej wcale), na odpierdol, ogólnej proporcji w rozlewności dzielenia się wnioskami do staranności przygotowania tych wniosków. No niewinny jest. Ja uważam, że mała ilość postów w stosunku do celności wniosków Talleyranda standardowa jak dla niego, ale to by trzeba było rozczytać tożsamość. Dla mnie jest oczywista. On jak jest w mafii to i tak się wjebie zara, dajcie mu grać. Jak komuś przeszkadza ilość mety w moich rozkminach no to sorry, uważam, że piszę w taki sposób, żeby było zrozumiałe dla każdego, czemu uważam, co uważam, a jak ktoś dostępu do mety nie ma to po prostu może moje wnioski zignorować i na przykład więcej interakcji mieć z rozkminami, które mety nie dotyczą. Proszę Zeusa, żeby nie zmieniał avatara, w poprzedniej edycji za to poleciał ban, nie chcemy tego. Poza tym to utrudnia grę przy tak dużej liczbie stron i postaci. Jak ty myslisz że w takiej edycji bedę od razu walić na piątym biegu to chyba się musisz w cymbał puknąć. Młody jesteś to nie pamiętasz ale ja zawsze byłem jednym z lepszych w te klocki i jak ty chcesz zebym od razu się wysypał z tych :detali; to chyba chcesz dostać w czosnek' Tej przecież ja cię pochwaliłem. Mnie to nie przeszkadza, że stary sobie na leżaczku z żuberkiem leży, niech sobie leży. Ja tylko napisałem, że grasz niestarannie w sposób niewinny i to jest przecież prawdą. Czy nie jest? A do Gigiego. No przecież ja ciebie nie uwinniam, tylko ci cofam uniewinnienie. Samo cofanie uniewinnienia ci przeszkadza?
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 26, 2024 11:26:02 GMT 1
Posta zacytować zdołałeś, przyjebkę odbić zdołałeś. Na pytanie odpowiedzieć nie zdołałeś. Doczekam się? Cofam uniewinnienie Buffona, bezczelny jest nadal tak samo, ale nie podoba mi się, jak z tego Mentzena się zaczął pod presją społeczną wycofywać. Jest swoją drogą zabawne, jak niedający jebania Mentzen stał się epicentrum rozgrywki. Jest niewinny i chuj, wszystko się zgadza w jego grze aż za bardzo, ma bogatą wyobraźnię, ale nie aż tak. Zresztą jakby był w mafii, to by się tylu ludzi losowo do niego nie przyjebało. Mafiozę nawet słabszego linczuje się w bólach, a co dopiero mafiozę mocniejszego. Dodajcie sobie 2 + 2 kurwa. Proszę Zeusa, żeby nie zmieniał avatara, w poprzedniej edycji za to poleciał ban, nie chcemy tego. Poza tym to utrudnia grę przy tak dużej liczbie stron i postaci. Jestem prawie pewien, że nie za avatar, tylko za nick. Ale luz, nie planuję już. Ty mi lepiej powiedz, kto z broniących Memcena jest w mafii
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 26, 2024 11:27:25 GMT 1
Posta zacytować zdołałeś, przyjebkę odbić zdołałeś. Na pytanie odpowiedzieć nie zdołałeś. Doczekam się? Nie no, ja bym chyba tego nie traktował w kategorii odbijania przyjebki, przecież tam nie ma nic do odbijania, nawet bym powiedział, że pewnie nawet były jakieś podstawy, żeby mieć mnie za bardziej niż mniej podejrzanego, no tak sb posta napisalem, że szybko idzie bo już 4 czy tam 5 mafiozów miałeś, więc teraz to już z górki. A odpowiedź jest bardzo prosta, pojawiła mi się w głowie taka grupa myśli, że: - Memcen do czasu pisania o piłce lub Tomku (minus późniejsze wytłumaczenie, że to też była kreacja, o czym pisał on i Student - ja nie wiem, wiem jak ja to odebrałem, ale zdarzyło mi się już być określanym mianem pelikana) raczej nie dawał podstaw, żeby wiązać kreację z osobą, którą jest/którą bycie zasugerował - zbiegło się to w czasie ze sformułowaniem w jego stronę kilku ataków / pressingu - powoduje to, że jest możliwa taka wersja wydarzeń, w której to zasugerowanie tożsamości hipotetycznie mogłoby wynikać właśnie z tego, że te ataki nastąpiły tl;dr: Memcen wyszedł z kreacji akurat po tym, jak został zaatakowany, ja nie mam w tym momencie sprecyzowanego zdania na ten temat, ale uznałem, że warto to odnotować i zapytać o to innych.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 11:28:00 GMT 1
via mobile
Post by Krwawy Hegemon on Jan 26, 2024 11:28:00 GMT 1
Agata Wróbel usilnie stara się tak pisać żeby nic nie napisać.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 11:32:12 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 26, 2024 11:32:12 GMT 1
Jak ty myslisz że w takiej edycji bedę od razu walić na piątym biegu to chyba się musisz w cymbał puknąć. Młody jesteś to nie pamiętasz ale ja zawsze byłem jednym z lepszych w te klocki i jak ty chcesz zebym od razu się wysypał z tych :detali; to chyba chcesz dostać w czosnek' Tej przecież ja cię pochwaliłem. Mnie to nie przeszkadza, że stary sobie na leżaczku z żuberkiem leży, niech sobie leży. Ja tylko napisałem, że grasz niestarannie w sposób niewinny i to jest przecież prawdą. Czy nie jest? A do Gigiego. No przecież ja ciebie nie uwinniam, tylko ci cofam uniewinnienie. Samo cofanie uniewinnienia ci przeszkadza? Samo cofanie nie, ale proces myślowy mi się nie spina
|
|
|
Post by Parzysty Miejski Snajper on Jan 26, 2024 11:38:28 GMT 1
Strzelec sowiecki jest niedoruszenia aż nie dowiemy sie czy Janek tomaszewski sprzedał mecz z mielecką Stalą. Kto tego nie widzi ten albo slepy albo z policji Co ma sowiecki strzelec do Janka Tomaszewskiego (zakładam, że do Buffona)? Jak ich przynależność się łączy?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 11:42:50 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 26, 2024 11:42:50 GMT 1
Agata Wróbel usilnie stara się tak pisać żeby nic nie napisać. Mylisz się 3 razy w jednym zdaniu hagamoń
|
|