|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 11:43:07 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 26, 2024 11:43:07 GMT 1
Jak Agatka coś napiszę to słowa mają swój ciężar
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 26, 2024 11:45:55 GMT 1
Strzelec sowiecki jest niedoruszenia aż nie dowiemy sie czy Janek tomaszewski sprzedał mecz z mielecką Stalą. Kto tego nie widzi ten albo slepy albo z policji Co ma sowiecki strzelec do Janka Tomaszewskiego (zakładam, że do Buffona)? Jak ich przynależność się łączy? PMS, jak ci się do tej pory gra? Masz jakieś odczucia typu "feeling gierki", jest dla ciebie dostatecznie wielu naturalnych sterników, którzy chcą sterować miastem? Co sądzisz o tak szybkim wyjściu z konkretami w patrze Mgła-Koreańczyk?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 11:46:29 GMT 1
via mobile
Post by Krwawy Hegemon on Jan 26, 2024 11:46:29 GMT 1
Agata Wróbel usilnie stara się tak pisać żeby nic nie napisać. Mylisz się 3 razy w jednym zdaniu hagamoń bezczelnością nie zamaskujesz braku wkładu w rozgrywkę. Jedyne co warte uwagi z twoich postów to podlizywanie się moralesowi. Nawet te twoje zaczepki w kierunku mgły takie nijakie.
|
|
|
Post by Talleyrand on Jan 26, 2024 11:50:27 GMT 1
Dużo przyjemniejsza Agatka się wylosowała dzisiaj.
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 26, 2024 11:54:17 GMT 1
Dużo przyjemniejsza Agatka się wylosowała dzisiaj. Co tak w maksymalnie skondensowany i rzeczowy sposób w tej edycji, Karol-Maurycy?
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 26, 2024 11:57:12 GMT 1
Agata Wróbel usilnie stara się tak pisać żeby nic nie napisać. Mógłbyś w taki sposób zaczepić ze trzy osoby przed Agatką, w tym mnie Dlaczego akurat Agata? Wyoutuj proszę posty o których mówisz.
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 26, 2024 11:57:44 GMT 1
Strzelec sowiecki jest niedoruszenia aż nie dowiemy sie czy Janek tomaszewski sprzedał mecz z mielecką Stalą. Kto tego nie widzi ten albo slepy albo z policji Co ma sowiecki strzelec do Janka Tomaszewskiego (zakładam, że do Buffona)? Jak ich przynależność się łączy? Słuchaj młody bo drugi raz tłumaczyć nie będe; Sowiecki się dochrzanił do Janka gdy ten wyszedł z taki tekstami gdzie sobie pomyślałem ;oho, morowy i silny gość, pewnie był w jednostce płetwonurków;. Strzelec to taki trochę ciapciuś i dla mnie to niemożliwe żeby taki pizdryk dał prztyczek w nos tak wchodzącemu Jankowi. Dlatego roboczo mam Sowiete za klawego gościa, jedynie zacznę go podejrzewać gdy Janek okaże się sprzedajnym pseudobohaterem.
|
|
|
Post by Parzysty Miejski Snajper on Jan 26, 2024 11:59:53 GMT 1
Co ma sowiecki strzelec do Janka Tomaszewskiego (zakładam, że do Buffona)? Jak ich przynależność się łączy? PMS, jak ci się do tej pory gra? Masz jakieś odczucia typu "feeling gierki", jest dla ciebie dostatecznie wielu naturalnych sterników, którzy chcą sterować miastem? Co sądzisz o tak szybkim wyjściu z konkretami w patrze Mgła-Koreańczyk? Gra mi się raczej źle, nie mam weny, jest za dużo postów, nie mam czasu na aktywną grę i na razie raczej mam czucie pojedynczych osób niż całości. Co do sterników to nie mam zdania, ja na razie sterować nie chcę, może wieczorem mi się zachce, może w niedzielę, a może nigdy albo zostanę odjebany zanim mi się zachce. Interakcja Mgły z Koreańczykiem ciekawa o tyle, że tam wyjechały już ostre działa a mieliśmy dopiero D0. To wygląda dziwnie, ale de facto może świadczyć o niewinności, bo takie nieoptymalne rzeczy często robią właśnie niewinni, którzy się podjarają dobrym, mocnym typem. Zwłaszcza może świadczyć o niewinności tego, który sprawę inicjował (chyba Skośniak).
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 12:01:48 GMT 1
via mobile
Post by Krwawy Hegemon on Jan 26, 2024 12:01:48 GMT 1
Agata Wróbel usilnie stara się tak pisać żeby nic nie napisać. Mógłbyś w taki sposób zaczepić ze trzy osoby przed Agatką, w tym mnie Dlaczego akurat Agata? Wyoutuj proszę posty o których mówisz. Jak tam Morales plecki po noszeniu mnie całą noc? Fajne posty napisaliście, trochę za dużo tożsamościowania ale jest git Ma prawie 30 postów, ty kilkanaście. Bez progresji siedzi z nami w łódce ale nie wiosłuje.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 12:02:39 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 26, 2024 12:02:39 GMT 1
PMS, jak ci się do tej pory gra? Masz jakieś odczucia typu "feeling gierki", jest dla ciebie dostatecznie wielu naturalnych sterników, którzy chcą sterować miastem? Co sądzisz o tak szybkim wyjściu z konkretami w patrze Mgła-Koreańczyk? Gra mi się raczej źle, nie mam weny, jest za dużo postów, nie mam czasu na aktywną grę i na razie raczej mam czucie pojedynczych osób niż całości. Co do sterników to nie mam zdania, ja na razie sterować nie chcę, może wieczorem mi się zachce, może w niedzielę, a może nigdy albo zostanę odjebany zanim mi się zachce. Interakcja Mgły z Koreańczykiem ciekawa o tyle, że tam wyjechały już ostre działa a mieliśmy dopiero D0. To wygląda dziwnie, ale de facto może świadczyć o niewinności, bo takie nieoptymalne rzeczy często robią właśnie niewinni, którzy się podjarają dobrym, mocnym typem. Zwłaszcza może świadczyć o niewinności tego, który sprawę inicjował (chyba Skośniak). E, kurka, czemu nie masz weny. Jak jesteś niewinny, to jest okazja razem ponapierdalać. *** Przeczytałem sobie Cigano i podoba mi się ten luźny wajbik so far, przypomina mi mnie trochę
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 26, 2024 12:02:54 GMT 1
BACZNOŚĆ!! Nie pchać mi się do historii! Tylko Wielki Hegemon ma w niej miejsce! Zbójcerze! Wstrętna mafia żyje nadal! Czyż możemy zaprzestać naszych usilnych i sprawiedliwych knowań? Niech co Krwawy Hegemon? Niech żyje! Jeszcze pytanie co do tego posta. Pisałeś go dziś? Czy przed rozgrywką? Napisałeś go od ręki, czy trochę nad nim myślałeś?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 12:04:12 GMT 1
via mobile
Post by Krwawy Hegemon on Jan 26, 2024 12:04:12 GMT 1
BACZNOŚĆ!! Nie pchać mi się do historii! Tylko Wielki Hegemon ma w niej miejsce! Zbójcerze! Wstrętna mafia żyje nadal! Czyż możemy zaprzestać naszych usilnych i sprawiedliwych knowań? Niech co Krwawy Hegemon? Niech żyje! Jeszcze pytanie co do tego posta. Pisałeś go dziś? Czy przed rozgrywką? Napisałeś go od ręki, czy trochę nad nim myślałeś? nic nad nim nie myślałem a nawet go nie napisałem a skopiowałem z korekta. kajkoikokosz.fandom.com/wiki/HegemonPatrz - "cytaty".
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 12:05:47 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 26, 2024 12:05:47 GMT 1
BACZNOŚĆ!! Nie pchać mi się do historii! Tylko Wielki Hegemon ma w niej miejsce! Zbójcerze! Wstrętna mafia żyje nadal! Czyż możemy zaprzestać naszych usilnych i sprawiedliwych knowań? Niech co Krwawy Hegemon? Niech żyje! Jeszcze pytanie co do tego posta. Pisałeś go dziś? Czy przed rozgrywką? Napisałeś go od ręki, czy trochę nad nim myślałeś? Skoro już Ci Hegemon odpowiedział, to o co chodziło z tym pytaniem? Jeśli ten post kreacyjny byłby przygotowany, to by gorzej świadczyło o Hegemonie? Dla mnie to taki generyczny post do pominięcia.
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 26, 2024 12:05:50 GMT 1
Drogi Snajperze Stalingradzki. Zapytam inaczej. Czy tam był z twojej strony nacisk na to, że w interakcji Mgła vs Wong będzie mafia, ponieważ ta interakcja wygląda, jak wygląda? Czy tam był nacisk na to, że tam jest mafiozo, bo oboje wydajemy ci się niezależnie od siebie mafijni, ale jednocześnie wykluczasz nas razem w mafii?
Drogi Zeusie, ja nawet nie wiem do końca, kto bronił Mentzena, prędzej bym szukał mafii w tych, co go atakowali, ale mam generalnie takie odczucie, że Student może być w mafii, a on szybko bronił Mentzena i się lansował, że lepa na mafię znalazł. (Szkoda, że mówienie mafii kto jest lepem na mafię, jest kontrproduktywne). Natomiast Student mi mega dobrze wypada w interakcjach z Buffonem i jestem ogólnie co do niego skonfundowany. Takie konkretnie przejrzenie detali to sobie zrobię później, może dopiero w przerwie międzydniowej, na razie często dzielę się wnioskami na podstawie jednego przeczytania.
Drogi Buffonie, ja wolę chuchać na zimne i tak jak intuicja mówi mi, że w mafii nie jesteś, tak masz jednego posta, gdzie właśnie rezygnujesz z oskarżania Mentzena, post ten wydał mi się nienaturalnie. Mam wątpliwość, więc cię z grona uniewinnionych wypisuję, mam prawo tak postąpić, wydaje mi się to roztropne. No a sprzeczać się o to, jak bardzo naturalne ma mi się wydawać twoje zejście z Mentzena chyba nie ma sensu. Po prostu graj.
Odnośnie tego, co to oznacza, żę Mgła i Wong tak szybko wyszli z konkretami...
Co nazywacie wyjściem z konkretami. Bo jak to, że on w kilku pierwszych postach wam napisał, kim jestem, no to on tak zawsze robi. Jak to, że się w niego wpierdoliłem, no to przecież wytłumaczyłem, dlaczego go podejrzewam, podałem argumenty. Do argumentów się odnoście, a nie pytajcie się nawzajem co sam fakt, że go podejrzewam, znaczy. No znaczy tyle, że go podejrzewam kurwa.
|
|
|
Post by Parzysty Miejski Snajper on Jan 26, 2024 12:07:23 GMT 1
Co ma sowiecki strzelec do Janka Tomaszewskiego (zakładam, że do Buffona)? Jak ich przynależność się łączy? Słuchaj młody bo drugi raz tłumaczyć nie będe; Sowiecki się dochrzanił do Janka gdy ten wyszedł z taki tekstami gdzie sobie pomyślałem ;oho, morowy i silny gość, pewnie był w jednostce płetwonurków;. Strzelec to taki trochę ciapciuś i dla mnie to niemożliwe żeby taki pizdryk dał prztyczek w nos tak wchodzącemu Jankowi. Dlatego roboczo mam Sowiete za klawego gościa, jedynie zacznę go podejrzewać gdy Janek okaże się sprzedajnym pseudobohaterem. To ja mam inny odbiór. Strzelec "ciapciusiem" jest głównie w mafii i wtedy dopierdala się w zasadzie tylko do niewinnych, więc powiedziałbym dokładnie na odwrót, że winny Snajper to niewinny Buffon. A w ogóle to ta wersja Snajpera z tej edycji to jakaś turbo-cipa, jakby się w rozwoju cofnął w stosunku do ostatnich miejskich edycji, w których razem graliśmy. Z sympatii do kolegi oraz szacunku do umiejętności uniewinniania się na zawołanie mogę nie przeprowadzać ofensywy dziś, ale uważam, że za to, co grał dotychczas powinien być w top 3 podejrzanych. A drugi dziwny gagatek to Chochoł. Przeczytałem analizę na Mgłę i zwłaszcza z komentarzy Chochoła post po poście wyszło mi, że wniosek będzie "WINNY", tymczasem na końcu Chochoł koloruje Mgłę na zielono. I nie wiem, czy to taka mafijna analiza pod tezę, żeby uniewinnić mocnego gracza i zdobyć punkty, czy to jakaś kolejna zjebana kreacja, której nikt nie rozumie i nie będzie się dało czytać czy to co pisze jest na serio, czy właśnie kreacyjne.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 12:09:32 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 26, 2024 12:09:32 GMT 1
Mylisz się 3 razy w jednym zdaniu hagamoń bezczelnością nie zamaskujesz braku wkładu w rozgrywkę. Jedyne co warte uwagi z twoich postów to podlizywanie się moralesowi. Nawet te twoje zaczepki w kierunku mgły takie nijakie. Jak zaczepiłam mgłę to spowodowałam lawinę zatrzęsłam kurwa tym drzewem żeby takie hagamonie jak Ty mogły sobie zebrać jabłuszka 🍎 Jak polubiłam Moralesa to chwilę później każdy z was go polubił A chińczyk je mi z ręki a ja się zastanawiam co z tym zrobić Więc jak się masz plan dopierdalac to zrób to porządnie tylko bądź świadom konsekwencji albo zaprzestań puszczania pierdów
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 12:09:57 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 26, 2024 12:09:57 GMT 1
Dużo przyjemniejsza Agatka się wylosowała dzisiaj. Pozorantów rozpierdalam po robocie
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 26, 2024 12:10:26 GMT 1
bezczelnością nie zamaskujesz braku wkładu w rozgrywkę. Jedyne co warte uwagi z twoich postów to podlizywanie się moralesowi. Nawet te twoje zaczepki w kierunku mgły takie nijakie. Jak zaczepiłam mgłę to spowodowałam lawinę zatrzęsłam kurwa tym drzewem żeby takie hagamonie jak Ty mogły sobie zebrać jabłuszka 🍎 Jak polubiłam Moralesa to chwilę później każdy z was go polubił A chińczyk je mi z ręki a ja się zastanawiam co z tym zrobić Więc jak się masz plan dopierdalac to zrób to porządnie tylko bądź świadom konsekwencji albo zaprzestań puszczania pierdów Ty mnie nie wkurwiaj. Bo jak ci się wydaje, że ja prawie już wiem, że Mgła jest z mafii dzięki tobie to z chuja spadłaś i to głową na beton. Jak dalej taka odklejka będzie to uznam to za mafię. Do widzenia tego, że Morales jest niewinny to też nie trzeba eksperta. Strasznie mi się poziom odklejenia twojego posta nie podoba. Przeszarżowałaś z udawaniem bezczelności czy o co chodzi?
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 26, 2024 12:12:31 GMT 1
Jeszcze pytanie co do tego posta. Pisałeś go dziś? Czy przed rozgrywką? Napisałeś go od ręki, czy trochę nad nim myślałeś? Skoro już Ci Hegemon odpowiedział, to o co chodziło z tym pytaniem? Jeśli ten post kreacyjny byłby przygotowany, to by gorzej świadczyło o Hegemonie? Dla mnie to taki generyczny post do pominięcia. W zasadzie to pytanie nie miało głównego założenia, taki delikatny haczyk . Byłem ciekawy genezy powstawania i tego jak zareaguje. Dla mnie ten post był bardzo przeciętny, więc jeśli pisała go spięta mafia późno wchodząca w rozgrywkę, to ciekawiło mnie jak się z tego wytłumaczy. Ostatecznie jestem zadowolony, bo odpowiedź Hegemona bardzo mnie satysfakcjonuje i tyle.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 12:14:39 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 26, 2024 12:14:39 GMT 1
Skoro już Ci Hegemon odpowiedział, to o co chodziło z tym pytaniem? Jeśli ten post kreacyjny byłby przygotowany, to by gorzej świadczyło o Hegemonie? Dla mnie to taki generyczny post do pominięcia. W zasadzie to pytanie nie miało głównego założenia, taki delikatny haczyk . Byłem ciekawy genezy powstawania i tego jak zareaguje. Dla mnie ten post był bardzo przeciętny, więc jeśli pisała go spięta mafia późno wchodząca w rozgrywkę, to ciekawiło mnie jak się z tego wytłumaczy. Ostatecznie jestem zadowolony, bo odpowiedź Hegemona bardzo mnie satysfakcjonuje i tyle. Kurwa, dobry jesteś. Mam od Ciebie pozytywne wajby. Zapraszam do współpracy, skoro Parzysty Snajper bez weny. Bądźmy szermierzami w tej bitwie.
|
|