chochoł
Edycja#40
Limit postów: 300
|
Post by chochoł on Jan 26, 2024 12:16:02 GMT 1
Wong, może wolisz porozmawiać, bo nie wiem czy ma sens wszystkie twoje posty brać pod lupę, jak połowe juz widziałem patrząc od strony Mentzena i Mgły
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 12:16:22 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 26, 2024 12:16:22 GMT 1
Jak zaczepiłam mgłę to spowodowałam lawinę zatrzęsłam kurwa tym drzewem żeby takie hagamonie jak Ty mogły sobie zebrać jabłuszka 🍎 Jak polubiłam Moralesa to chwilę później każdy z was go polubił A chińczyk je mi z ręki a ja się zastanawiam co z tym zrobić Więc jak się masz plan dopierdalac to zrób to porządnie tylko bądź świadom konsekwencji albo zaprzestań puszczania pierdów Ty mnie nie wkurwiaj. Bo jak ci się wydaje, że ja prawie już wiem, że Mgła jest z mafii dzięki tobie to z chuja spadłaś i to głową na beton. Jak dalej taka odklejka będzie to uznam to za mafię. Do widzenia tego, że Morales jest niewinny to też nie trzeba eksperta. Strasznie mi się poziom odklejenia twojego posta nie podoba. Przeszarżowałaś z udawaniem bezczelności czy o co chodzi? W żadnym swoim poście nie określiłam mgły jako mafiozy, nie wydaje mi się. Po prostu uważam że to co się wokół niego dzieje będzie miało pozytywne odbicie w grze tak czy inaczej Masz co do tego wątpliwości?
|
|
|
Post by Parzysty Miejski Snajper on Jan 26, 2024 12:16:38 GMT 1
Gra mi się raczej źle, nie mam weny, jest za dużo postów, nie mam czasu na aktywną grę i na razie raczej mam czucie pojedynczych osób niż całości. Co do sterników to nie mam zdania, ja na razie sterować nie chcę, może wieczorem mi się zachce, może w niedzielę, a może nigdy albo zostanę odjebany zanim mi się zachce. Interakcja Mgły z Koreańczykiem ciekawa o tyle, że tam wyjechały już ostre działa a mieliśmy dopiero D0. To wygląda dziwnie, ale de facto może świadczyć o niewinności, bo takie nieoptymalne rzeczy często robią właśnie niewinni, którzy się podjarają dobrym, mocnym typem. Zwłaszcza może świadczyć o niewinności tego, który sprawę inicjował (chyba Skośniak). E, kurka, czemu nie masz weny. Jak jesteś niewinny, to jest okazja razem ponapierdalać. Może jeszcze tej weny nabiorę, nie panikuj. Na razie jest za dużo pracy, za dużo postów (a jak myślę o zdjęciu limitu na godzinę przed linczem, to dostaję dreszczy) i jeszcze trwa Australian Open, co obecnie interesuje mnie bardziej od rozgrywki. Edit: W zasadzie to pytanie nie miało głównego założenia, taki delikatny haczyk . Byłem ciekawy genezy powstawania i tego jak zareaguje. Dla mnie ten post był bardzo przeciętny, więc jeśli pisała go spięta mafia późno wchodząca w rozgrywkę, to ciekawiło mnie jak się z tego wytłumaczy. Ostatecznie jestem zadowolony, bo odpowiedź Hegemona bardzo mnie satysfakcjonuje i tyle. Kurwa, dobry jesteś. Mam od Ciebie pozytywne wajby. Zapraszam do współpracy, skoro Parzysty Snajper bez weny. Bądźmy szermierzami w tej bitwie. Czemu tak bardzo poszukujesz kolegi? Przeszkadza Ci samodzielne granie?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 12:18:31 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 26, 2024 12:18:31 GMT 1
Ale fajna ta randomowa agresja Hongkong 🇭🇰
Lubię
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 26, 2024 12:19:02 GMT 1
O chuj, Klopp odchodzi z Liverpoolu po sezonie.
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 26, 2024 12:19:35 GMT 1
Ale fajna ta randomowa agresja Hongkong 🇭🇰 Lubię Agata, ciężary czy chillera?
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 26, 2024 12:21:04 GMT 1
Wróbel - Uważam, że w strasznie mafijny sposób próbujesz udowodnić swoją przydatność. Uważam, że do tego punktu grałaś swoje. Ale ten punkt jest dziwny, bardzo dziwny. Po co próba upokorzenia mnie skoro (raczej) masz mnie za miasto. Po co podkreślenia swojej przydatności na dwóch rzeczach, które byłyby dla miasta bez ciebie i tak oczywiste. (Podejrzaność mgły i niewinność Moralesa).
Chochoł - O czym chcesz rozmawiać. Pytaj śmiało, na wszystko odpowiadam.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 12:21:23 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 26, 2024 12:21:23 GMT 1
E, kurka, czemu nie masz weny. Jak jesteś niewinny, to jest okazja razem ponapierdalać. Może jeszcze tej weny nabiorę, nie panikuj. Na razie jest za dużo pracy, za dużo postów (a jak myślę o zdjęciu limitu na godzinę przed linczem, to dostaję dreszczy) i jeszcze trwa Australian Open, co obecnie interesuje mnie bardziej od rozgrywki. No to trzymam za słowo! Coś ponury się wylosowałeś, jakbyś odzwierciedlał pogodę za oknem. Myślałem, że wjebaniec rozgrywkę ceni wyżej nad jakieś paletki australijskie : o
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 12:21:25 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 26, 2024 12:21:25 GMT 1
Ale fajna ta randomowa agresja Hongkong 🇭🇰 Lubię Agata, ciężary czy chillera? Zależy jak mi leży
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 26, 2024 12:22:32 GMT 1
Drogi Snajperze Stalingradzki. Zapytam inaczej. Czy tam był z twojej strony nacisk na to, że w interakcji Mgła vs Wong będzie mafia, ponieważ ta interakcja wygląda, jak wygląda? Czy tam był nacisk na to, że tam jest mafiozo, bo oboje wydajemy ci się niezależnie od siebie mafijni, ale jednocześnie wykluczasz nas razem w mafii? Drogi Zeusie, ja nawet nie wiem do końca, kto bronił Mentzena, prędzej bym szukał mafii w tych, co go atakowali, ale mam generalnie takie odczucie, że Student może być w mafii, a on szybko bronił Mentzena i się lansował, że lepa na mafię znalazł. (Szkoda, że mówienie mafii kto jest lepem na mafię, jest kontrproduktywne). Natomiast Student mi mega dobrze wypada w interakcjach z Buffonem i jestem ogólnie co do niego skonfundowany. Takie konkretnie przejrzenie detali to sobie zrobię później, może dopiero w przerwie międzydniowej, na razie często dzielę się wnioskami na podstawie jednego przeczytania. Drogi Buffonie, ja wolę chuchać na zimne i tak jak intuicja mówi mi, że w mafii nie jesteś, tak masz jednego posta, gdzie właśnie rezygnujesz z oskarżania Mentzena, post ten wydał mi się nienaturalnie. Mam wątpliwość, więc cię z grona uniewinnionych wypisuję, mam prawo tak postąpić, wydaje mi się to roztropne. No a sprzeczać się o to, jak bardzo naturalne ma mi się wydawać twoje zejście z Mentzena chyba nie ma sensu. Po prostu graj. Odnośnie tego, co to oznacza, żę Mgła i Wong tak szybko wyszli z konkretami... Co nazywacie wyjściem z konkretami. Bo jak to, że on w kilku pierwszych postach wam napisał, kim jestem, no to on tak zawsze robi. Jak to, że się w niego wpierdoliłem, no to przecież wytłumaczyłem, dlaczego go podejrzewam, podałem argumenty. Do argumentów się odnoście, a nie pytajcie się nawzajem co sam fakt, że go podejrzewam, znaczy. No znaczy tyle, że go podejrzewam kurwa. W twojej interakcji z Mgłą Wojny odniosłem wrażenie, że twój rozmówca jest w mafii a to że wyglądała tak interakcja jak wygląda to szczegół. Czekam na dalszą twórczość tradycyjnie Mgły Wojny. Tam też skorelowałem w między czasie jak obaj się do mnie w tym samym czasie odnosiliście ( w sensie że tobie sposób pisania o mnie zaliczyłem na plus, sposób pisania Mgły na minus jakby nie wiedział o co mnie tam może zaczepić).
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 26, 2024 12:23:38 GMT 1
Agata, ciężary czy chillera? Zależy jak mi leży Ludwig czy Moralez top, czy ktoś jeszcze inny?
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 26, 2024 12:25:07 GMT 1
LPGowiec dzisiaj nie środa; nie musisz każdemu robić dobrze. Tutaj taki przyjemny hehe hihi tolerancyjny klawy gość równiacha. A jak coś w twoją stronę rzuciłem to sapnąłeś. Dlaczego?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 12:26:23 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 26, 2024 12:26:23 GMT 1
LPGowiec dzisiaj nie środa; nie musisz każdemu robić dobrze. Tutaj taki przyjemny hehe hihi tolerancyjny klawy gość równiacha. A jak coś w twoją stronę rzuciłem to sapnąłeś. Dlaczego? Ty rzuciłeś tekst o mnie, z którego nic nie wynikało na temat mojego koloru. Takie pisanie dla pisania, paragraf, który mógłby nie powstać, bo nie wpływa na rozgrywkę. Dlatego sapnąłem
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 26, 2024 12:26:55 GMT 1
A Pingpong pomimo lekceważenia mnie i mojej gry wskakuje do mojej listy kompanów; na jakiej jednostce służyłeś? Co z tym mglistym koleżką? czekamy na człowieka czy dajemy mu w czambo?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 12:27:08 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 26, 2024 12:27:08 GMT 1
Ludwig czy Moralez top, czy ktoś jeszcze inny? Myślę że wartościowanie który jest bardziej top nie jest potrzebne nikomu z kim chciałabym współpracować. O Ludwigu się narazie nie wypowiadam choć opinie jakieś mam
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 12:27:17 GMT 1
via mobile
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 26, 2024 12:27:17 GMT 1
Proszę się odpierdolić od Chińczyka, niewinny jest
Razem z Moim Starym dostają moje błogosławieństwo do prowadzenia miasta za rączkę podczas mojej nieobecności związanej z tzw. wypostowaniem się
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 26, 2024 12:28:37 GMT 1
LPGowiec dzisiaj nie środa; nie musisz każdemu robić dobrze. Tutaj taki przyjemny hehe hihi tolerancyjny klawy gość równiacha. A jak coś w twoją stronę rzuciłem to sapnąłeś. Dlaczego? Ty rzuciłeś tekst o mnie, z którego nic nie wynikało na temat mojego koloru. Takie pisanie dla pisania, paragraf, który mógłby nie powstać, bo nie wpływa na rozgrywkę. Dlatego sapnąłem No i popatrz pan. ale to na spokojnie musisz spojrzeć. Ja jako wytrawny wędkarz co to niejednego suma na polskich akwenach złowił rzuciłem przynęte i taki elpeg się na to złapal; dla ciebie to nic i może dlatego tak sapnąłeś bo nie potrafiłeś odczytać tego że równiacha jak ja chce złowić mafiozę?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 12:30:28 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 26, 2024 12:30:28 GMT 1
Ty rzuciłeś tekst o mnie, z którego nic nie wynikało na temat mojego koloru. Takie pisanie dla pisania, paragraf, który mógłby nie powstać, bo nie wpływa na rozgrywkę. Dlatego sapnąłem No i popatrz pan. ale to na spokojnie musisz spojrzeć. Ja jako wytrawny wędkarz co to niejednego suma na polskich akwenach złowił rzuciłem przynęte i taki elpeg się na to złapal; dla ciebie to nic i może dlatego tak sapnąłeś bo nie potrafiłeś odczytać tego że równiacha jak ja chce złowić mafiozę? No nie wiem, dla mnie, jeśli to była prowokacja, to nienastawiona na poznanie czyjegoś koloru. Jeszcze teksty, że się wymądrzam, jakbym wszystkie rozumy pozjadał, jakbyś mnie chciał bardziej podirytować niż poznać mój kolor. Stąd reakcja!
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 26, 2024 12:31:53 GMT 1
Ogłuszyć cię najpierw czy kroić na żywca.?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 12:32:26 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 26, 2024 12:32:26 GMT 1
Ogłuszyć cię najpierw czy kroić na żywca.? Dawaj na żywca, byczku, lubię męską grę.
|
|