chochoł
Edycja#40
Limit postów: 300
|
Post by chochoł on Jan 26, 2024 12:34:59 GMT 1
Wróbel - Uważam, że w strasznie mafijny sposób próbujesz udowodnić swoją przydatność. Uważam, że do tego punktu grałaś swoje. Ale ten punkt jest dziwny, bardzo dziwny. Po co próba upokorzenia mnie skoro (raczej) masz mnie za miasto. Po co podkreślenia swojej przydatności na dwóch rzeczach, które byłyby dla miasta bez ciebie i tak oczywiste. (Podejrzaność mgły i niewinność Moralesa). Chochoł - O czym chcesz rozmawiać. Pytaj śmiało, na wszystko odpowiadam. Jaki ma sens szantażować i gaslighotwać pewne zachowania Fagaty pod argumentem "bo Cię uznam za winnego"? Przecież im Fagata bardziej poleci w tamburyn, tym może wszystkim bardziej pomóc i dac jak najwiecej uniewinnien! Grasz dla miasta czy by sobie udowdnić że jesteś w stanie zlinczować Mgłę Wojny? Bo poki co to wygląda na to drugie, te durne meta-solo 1v1 ciagnace sie od wielu edycji chyba Ci na psyche siadło i oczywiscie daje ci na teraz ogromne survi, przynajmniej ja temu kibicuje, ale to czysty darwinistyczny egoizm
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 26, 2024 12:35:41 GMT 1
Którym starym jest nasz stary?
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 26, 2024 12:36:01 GMT 1
Wróbel - Uważam, że w strasznie mafijny sposób próbujesz udowodnić swoją przydatność. Uważam, że do tego punktu grałaś swoje. Ale ten punkt jest dziwny, bardzo dziwny. Po co próba upokorzenia mnie skoro (raczej) masz mnie za miasto. Po co podkreślenia swojej przydatności na dwóch rzeczach, które byłyby dla miasta bez ciebie i tak oczywiste. (Podejrzaność mgły i niewinność Moralesa). Chochoł - O czym chcesz rozmawiać. Pytaj śmiało, na wszystko odpowiadam. Jeszcze jedna kwestia do ciebie mimo, że pisałeś to do Zeusa. Mnie niepokoi właśnie Student u którego mam wrażenie że próbuje swoimi wpisami ukryć swój potencjał. Jego interakcja z Pysznym jest dla mnie neutralna czyli nic na czym mogłaby się zapalić tam lampka ostrzegawcza. Lampa mi się zapaliła przy jego stosunku do Mentzena czyli najpierw potraktował go jako lep na mafię ( tylko zamiast z tego coś wyciągnąć wolał zaznaczyć w temacie że ten i ten jest lepem) i potem ostrożnie go zaatakował jakby nie chciał mu krzywdy zrobił.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 12:36:52 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 26, 2024 12:36:52 GMT 1
Proszę się odpierdolić od Chińczyka, niewinny jest Razem z Moim Starym dostają moje błogosławieństwo do prowadzenia miasta za rączkę podczas mojej nieobecności związanej z tzw. wypostowaniem się A kto się do niego dopierdala?
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 26, 2024 12:37:15 GMT 1
No jakoś tego nie widać; nawet przez te twoje ciasnawe rureczki Ale dam ci szansę młody; będzie bojowe zadanie. 3 osoby które ci się nie podobają w dotychczasowej rozgrywce i czy zrobiłeś coś w tym kierunku żeby na nich usiąść; ale nie tak jak na twarzy swojego kolegi tylko tak na poważnie bez przyjemności
|
|
|
Post by Parzysty Miejski Snajper on Jan 26, 2024 12:37:23 GMT 1
Może jeszcze tej weny nabiorę, nie panikuj. Na razie jest za dużo pracy, za dużo postów (a jak myślę o zdjęciu limitu na godzinę przed linczem, to dostaję dreszczy) i jeszcze trwa Australian Open, co obecnie interesuje mnie bardziej od rozgrywki. No to trzymam za słowo! Coś ponury się wylosowałeś, jakbyś odzwierciedlał pogodę za oknem. Myślałem, że wjebaniec rozgrywkę ceni wyżej nad jakieś paletki australijskie : o Paletki wielkoszlemowe są dla mnie bardziej wjebańcowe od wjebaństwa mafijnego. Ponad 20 lat pasji > ponad 10 lat pasji. Jak już gadamy, to powiedz, co sądzisz o Chochole, Restauracji i przede wszystkim Snajperze radzieckim.
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 26, 2024 12:37:47 GMT 1
Ludwig czy Moralez top, czy ktoś jeszcze inny? Myślę że wartościowanie który jest bardziej top nie jest potrzebne nikomu z kim chciałabym współpracować. O Ludwigu się narazie nie wypowiadam choć opinie jakieś mam No i to rozumiem, to możemy współpracować. Będziesz na wajszy? Bo uwazam żę będą ciężary jak zawsze z non-konformistycznymi linczami, a do 20;00 to chillera przed burzą
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 12:38:18 GMT 1
via mobile
Post by Big Gay Al on Jan 26, 2024 12:38:18 GMT 1
Student UKSW, Studencie, skoro tamci alfasamcy gadają sami do siebie, to my, cioty, powinniśmy się chociaż lepiej poznać. Jak już wrócisz z kolokwium, to powiedzże mi, jak rozumiesz Wonga. Od razu nadmienię, że pytam bez podtekstów, a raczej ciekawym Twojej interpretacji
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 26, 2024 12:38:23 GMT 1
To do LPGowca było
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 26, 2024 12:39:13 GMT 1
Jose Arcadio, weź zareaguj w temacie z głosowaniem, bo ci nie będę na takie gówno przepalać dwóch postów czy ile ci tam zostało.
Widzę, że zagłosowałeś na Fajnopolaka. Dla mnie ta wędkarska nomenklatura, którą się posługuje Twój Stary, jest całkiem adekwatna i mi tutaj Fajnopolak wygląda no całkiem zbieżnie. Oczywiście kolega robi postępy w wymiarze geometrycznym, więc i mafijną grę mógł rozwinąć do tego stopnia, no ale nie mam porównania ostatnim mafijnym występem, a ty masz.
Brałeś to pod uwagę przy oddawaniu głosu? Jak tak, to nie zmieniaj, jak nie, to zmień a potem wróć na niego czy coś XD
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 12:40:35 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 26, 2024 12:40:35 GMT 1
Wróbel - Uważam, że w strasznie mafijny sposób próbujesz udowodnić swoją przydatność. Uważam, że do tego punktu grałaś swoje. Ale ten punkt jest dziwny, bardzo dziwny. Po co próba upokorzenia mnie skoro (raczej) masz mnie za miasto. Po co podkreślenia swojej przydatności na dwóch rzeczach, które byłyby dla miasta bez ciebie i tak oczywiste. (Podejrzaność mgły i niewinność Moralesa). Chochoł - O czym chcesz rozmawiać. Pytaj śmiało, na wszystko odpowiadam. Nic nie muszę udowadniać tylko odpowiadam na zarzuty że nic nie wnoszę, bo wnoszę jak zawsze tyle ile mogę i uważam za słuszne nie po to żeby mnie jakiś gamoń zaczepiał Uważam że grasz tak, że klepanie Cię po pleckach i pisanie jaki jesteś niewinny czy zajebisty jest oprócz tego że niepotrzebne to jeszcze niewskazane. Więc przestań się puszyć bo ktoś o Tobie dobrego słówka nie powiedział tylko graj jak grasz i będzie git
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 26, 2024 12:42:47 GMT 1
Rozpierdala mnie maks, że idą jakieś zarzuty na taką Agatę Wrubel, że udowadnia sztucznie swoją przydatność, a ja dość jawnie gram gówno i nikt nawet nie piśnie.
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 26, 2024 12:45:07 GMT 1
Idę dziś z Bożenką na MArcina danca bo daje recital w emdeku. zawsze mnie rozbawia jak udaje tego chłopczyka; smiesznejsze dla mnie jest jedynie wtedy gdy sie ktos za babe przebierze i tak gada takim piskliwym glosem; No bedzie dzisiaj wesolo.
|
|
|
Post by Fajnopolak on Jan 26, 2024 12:45:39 GMT 1
No jakoś tego nie widać; nawet przez te twoje ciasnawe rureczki Ale dam ci szansę młody; będzie bojowe zadanie. 3 osoby które ci się nie podobają w dotychczasowej rozgrywce i czy zrobiłeś coś w tym kierunku żeby na nich usiąść; ale nie tak jak na twarzy swojego kolegi tylko tak na poważnie bez przyjemności Niekoniecznie muszę dosiadać, gdy ktoś mi się nie podoba, ale myślę, że pisanie, że dosiadów nie było, jest imo nieuczciwe 1. Jackson Lamb - przyjebałem się do niego zarzucając komentatorstwo, temat pociągnąłem w kilku interakcjach, nadal mi się nie podoba. 2. Nie podoba mi się Restauracja, gdzie posłałem głos i podejrzenia wyjaśniłem, gdy chyba Morales pytał, skąd te głosy. Restauracji nie ma od tamtej pory, więc trudno wsiąść. 3. Momentami nie podobał mi się Stalingardzki snajper, wytykałem mu mocniej niezręczne wybieganie w przyszłość i rozminięcie się z mindsetem miastowego. Dzisiaj jednak mi plusuje. No to trzymam za słowo! Coś ponury się wylosowałeś, jakbyś odzwierciedlał pogodę za oknem. Myślałem, że wjebaniec rozgrywkę ceni wyżej nad jakieś paletki australijskie : o Paletki wielkoszlemowe są dla mnie bardziej wjebańcowe od wjebaństwa mafijnego. Ponad 20 lat pasji > ponad 10 lat pasji. Jak już gadamy, to powiedz, co sądzisz o Chochole, Restauracji i przede wszystkim Snajperze radzieckim. Chochoł - dla mnie te analizy to są miastowe bzdurki. Wyznaczył sobie pewien poziom animuszu: należy oczekiwać podtrzymywania go. Bliżej miasta dla mnie. Restauracja może być w mafii, nie podobało mi się to, jak przechodził z niezręcznego kreowania się do bardzo generycznych pytań i schował się do nory. Snajper radziecki - daję mu działać, dzisiejszy dzień o wiele lepszy niż wczorajszy. Dostrzegam potencjał na uniewinnienie i nie chciałbym go teraz odjebać. Podoba mi się, jak ciągnie swoją zaczepność, mam wrażenie, że na teraz kultywuje styl gry na robienie sobie wrogów. Nawet wobec mnie się przyczepił, gdy nie poznałem Twojego posta, jak rozumiem będącego parafrazą z innej rozgrywki.
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 26, 2024 12:46:26 GMT 1
Bo pan Panie hehe Penis jesteś dla mnie niewinny; i każdy kot który przeczytał to boi się teraz do pana dopierdolić. I nie przejmuj się pan , że grasz Pan gówno bo tu co drugi tak na razie gra.
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 26, 2024 12:53:57 GMT 1
LPGowiec smyranie się po pitongach to nie dosiadanie; lista taka średnia na jeza; albo siroty albo jakie ciućmoki; ale tu już ci się nie będe wtrancać. Dałem ci zadanie bojowe; masz na któregoś siąśc i zrobić rodeo ; Chociaż w połowie tak mocne jak ja na mrągowskim picnic country w dwutysięcznym drugim; Oj działo się na Gangu marcela oj działo
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 12:57:02 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 26, 2024 12:57:02 GMT 1
Wróbel - Uważam, że w strasznie mafijny sposób próbujesz udowodnić swoją przydatność. Uważam, że do tego punktu grałaś swoje. Ale ten punkt jest dziwny, bardzo dziwny. Po co próba upokorzenia mnie skoro (raczej) masz mnie za miasto. Po co podkreślenia swojej przydatności na dwóch rzeczach, które byłyby dla miasta bez ciebie i tak oczywiste. (Podejrzaność mgły i niewinność Moralesa). Chochoł - O czym chcesz rozmawiać. Pytaj śmiało, na wszystko odpowiadam. Jaki ma sens szantażować i gaslighotwać pewne zachowania Fagaty pod argumentem "bo Cię uznam za winnego"? Przecież im Fagata bardziej poleci w tamburyn, tym może wszystkim bardziej pomóc i dac jak najwiecej uniewinnien! Grasz dla miasta czy by sobie udowdnić że jesteś w stanie zlinczować Mgłę Wojny? Bo poki co to wygląda na to drugie, te durne meta-solo 1v1 ciagnace sie od wielu edycji chyba Ci na psyche siadło i oczywiscie daje ci na teraz ogromne survi, przynajmniej ja temu kibicuje, ale to czysty darwinistyczny egoizm Hahaha o kurwa co za post chochoła
|
|
|
Post by Parzysty Miejski Snajper on Jan 26, 2024 13:06:15 GMT 1
Rozpierdala mnie maks, że idą jakieś zarzuty na taką Agatę Wrubel, że udowadnia sztucznie swoją przydatność, a ja dość jawnie gram gówno i nikt nawet nie piśnie. Boimy się wpierdolu. Chochoł - dla mnie te analizy to są miastowe bzdurki. Wyznaczył sobie pewien poziom animuszu: należy oczekiwać podtrzymywania go. Bliżej miasta dla mnie. Restauracja może być w mafii, nie podobało mi się to, jak przechodził z niezręcznego kreowania się do bardzo generycznych pytań i schował się do nory. Snajper radziecki - daję mu działać, dzisiejszy dzień o wiele lepszy niż wczorajszy. Dostrzegam potencjał na uniewinnienie i nie chciałbym go teraz odjebać. Podoba mi się, jak ciągnie swoją zaczepność, mam wrażenie, że na teraz kultywuje styl gry na robienie sobie wrogów. Nawet wobec mnie się przyczepił, gdy nie poznałem Twojego posta, jak rozumiem będącego parafrazą z innej rozgrywki. Z tym Chochołem to czuję taki dziwny niepokój, ale można obserwować na razie, nie ucieknie, a może MG go za coś wyjebie i się problem rozwiąże. Restaurację opisałbym tak samo jak Ty, dobry kandydat do wyjebania jak na razie. Natomiast nie zgadzam się z opisem Snajpera. W zasadzie nie wiem, czemy jest teraz plusowany. Ok, ten dzień jest lepszy niż wczorajszy, ale wczoraj było fatalnie, a dziś jest po prostu średnio. Dojebał się do posta Restauracji z immunitetem dla mnie po moim żarcie z Sanepidem, napisał tego dłuższego posta, gdzie mu wyszło, że jestem w mafii, bo jednocześnie zacytowałem 2 posty (żeby oszczędzać licznik) i w jednym miejscu zażartowałem merytorycznie a w drugim niemerytorycznie. Generalnie ma problem z czytaniem żartów, co częściej widuję u mafiozów. I spalenie tej wspaniałej zarzutki z postem Papy Smerfa nie przystaje mi do jego wczorajszego ataku na mnie. Ja wczoraj cały dzień nawiązywałem do poprzedniej snajperskiej, zacząłem nawet jak Guimo, a on tego nie ogarnął i się dojebał. Jego poprawa dzisiaj to de facto jest bardziej obciążenie niż czynnik uniewinniający. W zasadzie większość mafiozów ze słabym startem w D0 miała w D1 elementy sporej poprawy, presja spada, nie mają nic do stracenia i na wyjebce starają się utrzymać. Miastowi ze słabym wejściem często dalej wyglądają jak retardzi, bo nie wiedzą nic, nie znają przynależności, nie znają tożsamości. Mnie się Snajper nie podoba dalej. Mogę nie linczować dziś, ale chętnie pogrilluję.
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 26, 2024 13:06:21 GMT 1
Uważam, że nie ma żadnej egoistycznej chęci udowodnienia wyższości nad mgłą, ja z nim przecież chętnie współpracuję, jak uważam, że jest niewinny, tutaj uważam, że nie jest. Sugerowanie, że próbuję zlinczować mgłę, żeby sprawdzić, czy mogę to jakiś absurd.
A co do postawy Wróbel. Mnie w ogóle nie przeszkadza, jak ktoś zasugeruje, że nie jestem niewinny tylko, że Agata nie zasugerowała, że nie jestem niewinny, wręcz potwierdziła, że uznaje moją niewinność.
Mój problem polega na tym, do jak intensywnej (wypierającej rzeczywistość) defensywy przeszła jak ktoś zasugerował, że nic nie robi. Ja bym po prostu napisał coś w stylu, że robię więcej, niż się wydaje i nie szukał argumentów, co zrobiłem. A zwłaszcza tak słabych, jak oczywiste uniewinnienie Moralesa.
Agata przecież potwierdza, że ma mnie za niewinnego pisząc, że jem jej z ręki. No to chyba jako mafiozo bym jej nie jadł jako mieszkańcowi z ręki, co nie? Mnie przeszkadza, że ja nie rozumiem, jaki jest sens pisać w mieście, że ktoś ci je z ręki? No ja jej zaufałem, że jest miastem i sobie o tym napisałem, a ta pisze, że jej jem z ręki. Po co miastowy ma pisać, że ktoś mu je z ręki. To taki post, który ma sens tylko z perspektywy mafiozy.
Tam nie wiem, na przykład Morales mi zaufał i teraz ja bym wszedł i napisał. Haha patrzcie jak Morales mi je z ręki. No jaki to ma kurwa sens będąc w mieście?
Tak to sobie na mafijnym do kolegów można pisać.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 13:14:02 GMT 1
via mobile
Post by Krwawy Hegemon on Jan 26, 2024 13:14:02 GMT 1
Wróbel - Uważam, że w strasznie mafijny sposób próbujesz udowodnić swoją przydatność. Uważam, że do tego punktu grałaś swoje. Ale ten punkt jest dziwny, bardzo dziwny. Po co próba upokorzenia mnie skoro (raczej) masz mnie za miasto. Po co podkreślenia swojej przydatności na dwóch rzeczach, które byłyby dla miasta bez ciebie i tak oczywiste. (Podejrzaność mgły i niewinność Moralesa). Chochoł - O czym chcesz rozmawiać. Pytaj śmiało, na wszystko odpowiadam. Nic nie muszę udowadniać tylko odpowiadam na zarzuty że nic nie wnoszę, bo wnoszę jak zawsze tyle ile mogę i uważam za słuszne nie po to żeby mnie jakiś gamoń zaczepiał Uważam że grasz tak, że klepanie Cię po pleckach i pisanie jaki jesteś niewinny czy zajebisty jest oprócz tego że niepotrzebne to jeszcze niewskazane. Więc przestań się puszyć bo ktoś o Tobie dobrego słówka nie powiedział tylko graj jak grasz i będzie git wyzywanie mnie od gamoniow ma na celu deprecjonowanie mojej osoby? Strasznie slaba reakcja na zaczepkę.
|
|