|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 26, 2024 14:32:03 GMT 1
Jaki jest limit postów? Sory, że głupie pytanie, zwłaszcza że sam walczyłem o jego zmniejszanie, ale nie pamiętam na czym stanęło. 80? A ja skądinąd wiem, że mafia nie ma napisanego limitu postów pod nickiem więc wpadłeś. Ja nie pamiętam ani jednego postu restauracji, który byłby nie kreacyjny i też się zastanawiam o chuj tu chodzi. Do Mgły: Ale napisałeś dużo słów, żeby napisać w chuj mało a zarazem wykonać kilka manipulacji emocjonalnych. Mgła jest w mafii, jestem prawie pewien.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 14:32:47 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 26, 2024 14:32:47 GMT 1
A ja myślalem ze Ludwig to jakiś top topper i z tymi radami chce retariady uniknac, o boze, o kurwa No moja tożsamość jest chyba w miarę jasna już. A regulaminu nie czytam, żeby nie zabierać sobie szansy, że przypadkiem się uniewinnię na nieznajomości regulaminu (niezależnie od strony)
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 26, 2024 14:32:54 GMT 1
LPGowiec przeczytaj se pan jeszcze raz tego posta coś go tu wysmażył i mje powiedz o co ci tam chodziło.?? To jest teraz zadanie bojowe dla ciebie; We no to se przejrzyj i pomyśl co tak się tam zakałapućkałeś.. jeśli jesteś klawym gościem to musisz mieć fach w ręku; pamiętaj że tylko ciężką fizyczną pracą ludzię sie bogacą , a kto trzepie kasiure na biznesach i klikaniu w konkuter to pewnie kradnie Daję ci szanse. Oczywiście, z chęcią rozpiszę dla tych mniej lotnych. Naszła mnie myśl, że jeśli Wong i Mgła to (w teorii) dwóch niewinnych, którzy się zacietrzewią na siebie tak, że sobie nie odpuszczą (widzę duży potencjał na taki scenariusz po deklaracjach Wonga i mocnym ciosie o zapisaniu się Mgły), to w interesie mafii jest trzymać ten konflikt w tle, a w międzyczasie pozycjonować się po obu stronach i dzięki pięcioosobowemu składowi wysuwać kolejnych niewinnych do odjebania, a na końcu skończyć grę linczując Wonga i Mgłę, gdy już większe paranoje w mieście wejdą. I wtedy pomyślałem, czy ukrócenie tego konfliktu linczem dzisiaj nie będzie paradoksalnie korzystniejsze dla miasta, żeby ukrócić scenariusz z akapitu wyżej. Pomyślałem też, że jakbym miał zgadywać na podstawie przeczucia, to jeden winny tam siedzi. I wtedy dążenie do linczu między Mgła/Wong już dzisiaj, byłoby korzystne w każdym scenariuszu (mafioza vs miastowy, miastowy vs miastowy). Odważna to myśl, więc liczę na feedback. Sam nad tym dumam gorliwie. Synek za dużo tiktaków prztykasz na telefonie albo tych advantersów w internetach oglądasz , bo dla mnie poleciałeś z Mirkiem hermaszewskim w kosmos; bo tutaj piszesz że to działa na moją korzyść a kurczę pióro ja nie chciałem w żadnym wypadku rozwiązywać tego kofnliktu w dniu dzisiejszym; No i jak na mój chłopski rozum to jest dość absurdalna teoria , już pomijam te logiczne niścisłości. No nie wiem nawet co tu kurdebela powiedzieć; chyba jedynie że ci dam immunitet na dzisiaj
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 14:34:07 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 26, 2024 14:34:07 GMT 1
Jaki jest limit postów? Sory, że głupie pytanie, zwłaszcza że sam walczyłem o jego zmniejszanie, ale nie pamiętam na czym stanęło. 80? A ja skądinąd wiem, że mafia nie ma napisanego limitu postów pod nickiem więc wpadłeś. Ja nie pamiętam ani jednego postu restauracji, który byłby nie kreacyjny i też się zastanawiam o chuj tu chodzi. Do Mgły: Ale napisałeś dużo słów, żeby napisać w chuj mało a zarazem wykonać kilka manipulacji emocjonalnych. Kurde, to musiało mnie pw ominąć. No chyba, że jest jakieś inne wytłumaczenie - ktoś coś?
|
|
|
Post by The Chicken Man on Jan 26, 2024 14:34:46 GMT 1
Czekaj, sprawdzę skrzynkę. To jak taki hej ho do przodu jesteś i nie chcesz nam pomagać uniewinnienem (no spoko, ja akurat rozumiem), to co teraz? Wong i Mgła jak sam napisales miasto, Mentzen nawet nie ma co wspominać, dawaj wodzu. Bo jesteś w ciężkim gronie, zwłaszcza gdy Denis zaczyna błyszczeć (chociaz to moze nie korzyść w jego osobie, ale pewnie dostanie on jeszcze silne pressy). Ja zaproponowałem. Ty, Denis albo dwóch snajperów do ostrzału. Alternatywa? Moja alternatywa może być fundamentalnie zależna od jednego zajebiście ważnego pytania. uwaga ... jeszcze nie ... teras Jesteś w mafii? A tak trochę bardziej serio to nie wiem, ja nie gram w waszą grę w ogóle, że z jakimś absolutnym przekonaniem i bez żadnych wyrzutów sumienia mam już wystrugane parę teorii i strategii, włączyłem sobie forum do porannej kawy o 12 i się tego nie wstydzę, a teraz idę umyć głowę, elo
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 14:34:46 GMT 1
via mobile
Post by Początkujący mafiozo on Jan 26, 2024 14:34:46 GMT 1
dwa takie gówna pod rząd, obrodziło Szanowny Chochole, jeśli tak samo jak mi, jest ci bliskie dobro miasta, powinieneś szukać zgody i budować wspólne śledztwo zamiast witać się inwektywami.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 14:35:09 GMT 1
via mobile
Post by Mgła Wojny on Jan 26, 2024 14:35:09 GMT 1
@mgła wojny dlaczego w żadnej wypowiedzi nie użyłeś jeszcze słowa "toadie"? toadie ma w sobie esencję miastowości a tu jest takie huj wie co, nie czytałem jeszcze tego długiego posta PMSa bo mnie plecy napierdlają w tym wagonie i ciężko się skupić, ale na moje jest taki na rozdrożu (subiekt), zobaczymy gdzie to pójdzie a co, denis
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 26, 2024 14:35:18 GMT 1
Korzystnym dla miasta byłoby dążenie do takiego linczu nawet jeśli obaj są w mieście? Gdzieś ci tu logika wysiadła na któryms etapie. Poza tym czemu zakładasz, że ich konflikt będzie się przeciągał w grze? "Korzystnym dla miasta byłoby dążenie do takiego linczu nawet jeśli obaj są w mieście?" - tak, to odważna myśl, ale rozpisałem, jak to rozumiem. "Poza tym czemu zakładasz, że ich konflikt będzie się przeciągał w grze?" - z doświadczenia, z czutki, z poziomu graczy, z deklaracji Wonga, gdzie mocno wyjustowywał winę Mgły. Z argumentu Mgły, że Wong wypisał się z innej rozgrywki, po losowaniu do tej. Dla mnie ten konflikt ma na to potencjał. Chwila momęt; mglisty wyskoczył z argumentem przeciw Pingpongowi , że ten po losowaniu się skądś tam wypisał? przecież to totalnie antymiastowe i chujowe; Mglisty masz w domu lustro ?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 14:36:41 GMT 1
via mobile
Post by Mgła Wojny on Jan 26, 2024 14:36:41 GMT 1
Jaki jest limit postów? Sory, że głupie pytanie, zwłaszcza że sam walczyłem o jego zmniejszanie, ale nie pamiętam na czym stanęło. 80? A ja skądinąd wiem, że mafia nie ma napisanego limitu postów pod nickiem więc wpadłeś. Ja nie pamiętam ani jednego postu restauracji, który byłby nie kreacyjny i też się zastanawiam o chuj tu chodzi. Do Mgły: Ale napisałeś dużo słów, żeby napisać w chuj mało a zarazem wykonać kilka manipulacji emocjonalnych. Mgła jest w mafii, jestem prawie pewien. no i jak ja mam z tym rozmawiać, dawaj, strzelaj do polaka,zachowujesz się jakbyśmy pierwszy raz grali ze sobą, zaginiony mafiozo
|
|
chochoł
Edycja#40
Limit postów: 300
|
Post by chochoł on Jan 26, 2024 14:37:34 GMT 1
To jak taki hej ho do przodu jesteś i nie chcesz nam pomagać uniewinnienem (no spoko, ja akurat rozumiem), to co teraz? Wong i Mgła jak sam napisales miasto, Mentzen nawet nie ma co wspominać, dawaj wodzu. Bo jesteś w ciężkim gronie, zwłaszcza gdy Denis zaczyna błyszczeć (chociaz to moze nie korzyść w jego osobie, ale pewnie dostanie on jeszcze silne pressy). Ja zaproponowałem. Ty, Denis albo dwóch snajperów do ostrzału. Alternatywa? Moja alternatywa może być fundamentalnie zależna od jednego zajebiście ważnego pytania. uwaga ... jeszcze nie ... teras Jesteś w mafii? A tak trochę bardziej serio to nie wiem, ja nie gram w waszą grę w ogóle, że z jakimś absolutnym przekonaniem i bez żadnych wyrzutów sumienia mam już wystrugane parę teorii i strategii, włączyłem sobie forum do porannej kawy o 12 i się tego nie wstydzę, a teraz idę umyć głowę, elo
No i spoko, to o wiele fajniejsze, propsy, dzieki baby! Jeżeli nie jesteś przetrenowany, albo w ogole doświadczony - to trzeba Ci sporo punchów i pressów dać, i Ci trenować siłę, bo z takim approachem to mafia Cie do końcówki dociagnie, a tam musisz być fighter! a jeżeli po prostu się migasz, to to wyjdzie podczas treningu
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 26, 2024 14:37:42 GMT 1
Ja bym na twoim miejscu z tym kurwa nie rozmawiał, tylko poszukał mafii, żeby pokazać poprzez swoje szukanie mafii, jaki jestem niewinny. No ale jak wolisz zamiast tego wysnuwać jakieś pojebane hipotezy, że zagubiony cię sobie obrał na celownik to jak wolisz.
Bo ja napisałem wyraźnie, napisz 3 miejskie posty a zmieniam zdanie. Nie napisałeś ani jednego.
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 26, 2024 14:40:24 GMT 1
@mgła wojny dlaczego w żadnej wypowiedzi nie użyłeś jeszcze słowa "toadie"? toadie ma w sobie esencję miastowości a tu jest takie huj wie co, nie czytałem jeszcze tego długiego posta PMSa bo mnie plecy napierdlają w tym wagonie i ciężko się skupić, ale na moje jest taki na rozdrożu (subiekt), zobaczymy gdzie to pójdzie a co, denis A bo zawsze wyrywny z tym jesteś i na wyścigi tym toadiem rzucasz, a teraz nie rzucasz no i chciałem wiedzieć czy to dlatego, że jednak podejrzanym czy z innych względów. Adostałem taką odpowiedź taką w stylu huj wie co. Ale jak ten toadie będzie w mafii, to to huj wie co będzie trochę gorzej wyglądać, no ale to temat na bliżej nieokreśloną przyszłość.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 14:41:52 GMT 1
via mobile
Post by Mgła Wojny on Jan 26, 2024 14:41:52 GMT 1
Ja bym na twoim miejscu z tym kurwa nie rozmawiał, tylko poszukał mafii, żeby pokazać poprzez swoje szukanie mafii, jaki jestem niewinny. No ale jak wolisz. ja mam swoje sposoby szukania mafii gagatku, a ty mi trochę odbierasz komfort tego, ale juz huj z tobą jak coś będziesz chciał co ma zawartość merytoryczną zamiast emocjonalnej to pisz, ale na prowokacje już nie reaguję jeszcze mi w snajperskiej wyrzuca że mafii nie szukam, zagubiony w translacji
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 14:42:00 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 26, 2024 14:42:00 GMT 1
Daję największą możliwą tarczę na mgłę wojny. Jestem mocno przekonany, że jest niewinny i chciałbym, żebyście go nie zlinczowali dzisiaj pod moją nieobecność. Pressing okay, ale wywalenie go to będzie katastrofalna decyzja.
Tak tylko na wszelki wypadek.
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 26, 2024 14:42:22 GMT 1
co to znaczy wyjustował winę mgły? wyjustował swoje subiektywne odczucie, winy nie mógł wyjustować, problem w tym że ja działałem na konkretach, a hińczyk na tym co ma w bani w jednym się na pewno pomyliłem, nie jest bezjajeczny albo - po przyciśnięciu - tę bezjajeczność porzucił, bo im dalej w las tym więcej jakiejś wkurwo- determinacji tam było paradoksalnie w moich oczach urósł, bo zakładam, że nie grałby tak w corowej mafii, jak już to mógłby być tym zagubionym i chce mnie wysprzęglić w D1 z rozrywki, ale to takie trele morele bold moves jak chcecie rozstrzygać dzisiaj to se rozstrzygajcie dzisiaj, mi się nie chce wchodzić w jałową dyskusję, uważam, że rację mam, swój sposób gry też, widzę obecnie przesłanki na jego niewinność, więc tym bardziej dziwi mnie z Twoich ust fajnopolak 'bezjajeczność' odpowiedzi, nie zawsze trzeba napierdalać kierownika pociągu no nie, po prostu nie będę kolejny raz tracił energii na starcie na napierdalanie z potencjalnym miastowym, bo mnie to męczy pozdro z pociągu do Wrocławia, jebane pkp podstawiło wagony bydlęce (cholerny kierownik pociągu) a jak dojadę idę na urodziny, więc mnie dzisiaj praktycznie nie będzie ino jeśli się zdarzy że mi się zdechnie to niech się tam ktoś mądry (powiedzmy Zalecki, PMS, ktoś kto tam jeszcze nie skakał wokół tego) zastanowi nad Wongiem w samej esencji a nie takie pierdolety teoretyczne pt 'NO CZY DWÓCH MIASTOWYCH BY TAK ROBIŁO: otóż jeden rabin powie tak drugi rabin powie nie a do oceny jest to co robi, jak robi, dlaczego to robi i co akceptuje robiąc to, najpierw w odniesieniu bezpośrednio do samego gracza, a nie z góry przyjętego założenia pozdro szejset dlaczego sprzewałeś uran czeczenom.? wróć; Dlaczego wyciągnąłeś coś takiego , żeby dowalić pingpongowi?
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 26, 2024 14:43:03 GMT 1
"Korzystnym dla miasta byłoby dążenie do takiego linczu nawet jeśli obaj są w mieście?" - tak, to odważna myśl, ale rozpisałem, jak to rozumiem. "Poza tym czemu zakładasz, że ich konflikt będzie się przeciągał w grze?" - z doświadczenia, z czutki, z poziomu graczy, z deklaracji Wonga, gdzie mocno wyjustowywał winę Mgły. Z argumentu Mgły, że Wong wypisał się z innej rozgrywki, po losowaniu do tej. Dla mnie ten konflikt ma na to potencjał. Chwila momęt; mglisty wyskoczył z argumentem przeciw Pingpongowi , że ten po losowaniu się skądś tam wypisał? przecież to totalnie antymiastowe i chujowe; Mglisty masz w domu lustro ? Stary najebany? Meta-rakiety to super sposób na dobre reaction checki, zwłascza tak unikalne, bo ciezko na takie sie przygotować. Wong płacze na Mgłę, ale przeciez to Mgła pomógł Wongowi taką mocarną pozycje zrobici i mmunitent na dzisiaj. To jest wzorowa współpraca. W bólu i cierpieniu, co dobrze pokazała Przyrodnicza
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 26, 2024 14:43:15 GMT 1
Jest w mafii mgła, zlinczujecie jak do tego dojrzejecie. Ty lepiej tłumacz Buffon czemu on w mafii nie jest zamiast coś tam pierdolić o doradzaniu innym jak ty nawet nie wiesz ile masz postów do limitu.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 14:44:12 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 26, 2024 14:44:12 GMT 1
Jest w mafii mgła, zlinczujecie jak do tego dojrzejecie. Ty lepiej tłumacz Buffon czemu on w mafii nie jest zamiast coś tam pierdolić o doradzaniu innym jak ty nawet nie wiesz ile masz postów do limitu. Nie mogę, bo to nie zgodne z regulaminem
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 14:44:22 GMT 1
via mobile
Post by Mgła Wojny on Jan 26, 2024 14:44:22 GMT 1
toadie ma w sobie esencję miastowości a tu jest takie huj wie co, nie czytałem jeszcze tego długiego posta PMSa bo mnie plecy napierdlają w tym wagonie i ciężko się skupić, ale na moje jest taki na rozdrożu (subiekt), zobaczymy gdzie to pójdzie a co, denis A bo zawsze wyrywny z tym jesteś i na wyścigi tym toadiem rzucasz, a teraz nie rzucasz no i chciałem wiedzieć czy to dlatego, że jednak podejrzanym czy z innych względów. Adostałem taką odpowiedź taką w stylu huj wie co. Ale jak ten toadie będzie w mafii, to to huj wie co będzie trochę gorzej wyglądać, no ale to temat na bliżej nieokreśloną przyszłość. to policz ile razy rzucałem toadiem i w jakich edycjach i przedstaw statystyki kolejny kurwa od 'HUJ WIE CZEGO' wypierdalać mi z tymi oczekiwaniami kurwie syny, człowiek chce se normalnie pograć, WYJĄTKOWO nie ma czasu, to jeden mówi że nie wierzę w co pisze a drugi się zastanawia nad współczynnikiem xToadie i jeszcze dostaje info że mafii nie szukam
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 26, 2024 14:44:54 GMT 1
Jest w mafii mgła, zlinczujecie jak do tego dojrzejecie. Ty lepiej tłumacz Buffon czemu on w mafii nie jest zamiast coś tam pierdolić o doradzaniu innym jak ty nawet nie wiesz ile masz postów do limitu. Nie mogę, bo to nie zgodne z regulaminem jebać dawaj
|
|