|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 26, 2024 14:45:14 GMT 1
Jest w mafii mgła, zlinczujecie jak do tego dojrzejecie. Ty lepiej tłumacz Buffon czemu on w mafii nie jest zamiast coś tam pierdolić o doradzaniu innym jak ty nawet nie wiesz ile masz postów do limitu. Nie mogę, bo to nie zgodne z regulaminem No to sorry ale twoje zdanie nie istnieje dla mnie w tej sprawie. Bo ja mam prostą prośbę. 3 miejskie posty Mgły. Dostałem zero.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 14:45:27 GMT 1
via mobile
Post by Mgła Wojny on Jan 26, 2024 14:45:27 GMT 1
co to znaczy wyjustował winę mgły? wyjustował swoje subiektywne odczucie, winy nie mógł wyjustować, problem w tym że ja działałem na konkretach, a hińczyk na tym co ma w bani w jednym się na pewno pomyliłem, nie jest bezjajeczny albo - po przyciśnięciu - tę bezjajeczność porzucił, bo im dalej w las tym więcej jakiejś wkurwo- determinacji tam było paradoksalnie w moich oczach urósł, bo zakładam, że nie grałby tak w corowej mafii, jak już to mógłby być tym zagubionym i chce mnie wysprzęglić w D1 z rozrywki, ale to takie trele morele bold moves jak chcecie rozstrzygać dzisiaj to se rozstrzygajcie dzisiaj, mi się nie chce wchodzić w jałową dyskusję, uważam, że rację mam, swój sposób gry też, widzę obecnie przesłanki na jego niewinność, więc tym bardziej dziwi mnie z Twoich ust fajnopolak 'bezjajeczność' odpowiedzi, nie zawsze trzeba napierdalać kierownika pociągu no nie, po prostu nie będę kolejny raz tracił energii na starcie na napierdalanie z potencjalnym miastowym, bo mnie to męczy pozdro z pociągu do Wrocławia, jebane pkp podstawiło wagony bydlęce (cholerny kierownik pociągu) a jak dojadę idę na urodziny, więc mnie dzisiaj praktycznie nie będzie ino jeśli się zdarzy że mi się zdechnie to niech się tam ktoś mądry (powiedzmy Zalecki, PMS, ktoś kto tam jeszcze nie skakał wokół tego) zastanowi nad Wongiem w samej esencji a nie takie pierdolety teoretyczne pt 'NO CZY DWÓCH MIASTOWYCH BY TAK ROBIŁO: otóż jeden rabin powie tak drugi rabin powie nie a do oceny jest to co robi, jak robi, dlaczego to robi i co akceptuje robiąc to, najpierw w odniesieniu bezpośrednio do samego gracza, a nie z góry przyjętego założenia pozdro szejset dlaczego sprzewałeś uran czeczenom.? wróć; Dlaczego wyciągnąłeś coś takiego , żeby dowalić pingpongowi? ? Stary pijany?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 14:49:14 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 26, 2024 14:49:14 GMT 1
Nie mogę, bo to nie zgodne z regulaminem No to sorry ale twoje zdanie nie istnieje dla mnie w tej sprawie. Bo ja mam prostą prośbę. 3 miejskie posty Mgły. Dostałem zero. Dobra, to spróbujemy tak. Mgła to jeden z najlepszych tutaj graczy (o ile go dobrze rozpoznałem). Jaka jest korzyść z zamordowania go dzisiaj > zamordowania go jutro?
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 26, 2024 14:49:25 GMT 1
Nie walę kolorkiem, bo wyjdzie tęcza. Ktoś napisał, że trzeba zrobić półtajne między snajperami, bo się będą mylić. Zakładam, że żart. Odpisałem, że lincz między dwoma snajperami to słąby pomysł, bo mamy tylko jeden backup i szkoda, żeby wchodził po pierwszym linczu jak ostatnio. Napisałem to trochę agresywniej, to fakt, ale dalej raczej dało się wyczuć, że to przynajmniej może być kreacyjne. Tymczasem Radziecki Snajper się dojebał, że czemu mi się lincz między dwoma snajperami nie podoba, czemu reaguję paniką (której tam nawet nie było). Na tamtym etapie miałem go jeszcze za raczej niewinnego, więc nawet jakby podejść do tego merytorycznie, to traktowałem propozycję linczu między nami jako lincz między 1 na pewno niewinnym i 1 raczej niewinnym, czyli bez sensu. A on się spruł i to ciągnął. Możesz mieć rację, z drugiej strony wcześniej jego problemem było właśnie za mało ataków jako mafia. Dla mnie to miastowy dużej klasy, ale mafiozo raczej właśnie retardzkiej klasy. Jeśli więc wygląda jak retard, to pierwsza myśl jest taka, że po prostu jest w mafii. Stalingradzki snajper Wytłumacz mi, co się zadziało, że najpierw rozważałeś moją niewinność i scenariusze, co to oznacza w kontekście mojej interakcji z Restauracją: Zastanawia mnie dlaczego Restauracja w tamtym momencie od razu dała immunitet PMS w momencie kiedy PMS nie zasłużył w ogóle na ten immunitet? Bo jeśli PMS jest niewinny to wygląda na klepanie po plecach potencjalnego niewinnego, aby mógł prowadzić grę w kierunku korzystnym dla mafii. a potem jednak Ci wyszło, że jestem mafią: W nocy jak pisałem i wychodziło dość średnio pewne rozkminy to była idealna okazja do mnie się dowalić. Byli to (Zeus,Fajnopolak,Kar-Wai Wong,PMS,Falomat) oraz bokiem kompletnie nie rozumiem czemu Mgła Wojny zadaje pytanie o metę. Ciekawe towarzystwo wręcz mogę powiedzieć.
Zacznę od Mgły Wojny u której wyczuwam złą wolę badającą grunt czy znam tożsamość pewnego gagatka. Chuj mnie obchodzi tożsamość PMS na tak wczesnym etapie. Zaliczył interakcję? Zaliczył. Podobnie szukał braci pierdolec wśród pewnych nicków i nie rozumiem po co na tak wczesnym etapie wyciągać cudze tożsamości. No sam fakt że z drugiej rzeczy którą kojarzę Mgłę to jego interakcja z Kar-Wai Wong to za dobrze o nim nie świadczy. Obstawiam że w tym duecie kryje się mafioza i dokładając co robili Mgła czy Kar-Wai Wong to w mafii prędzej będzie Mgła Wojny. Falomat mam wrażenie że to ktoś ogarnięty i przy tym wyglądający niewinnie. Przy Fajnopolaku też mam wrażenie że to ktoś niewinny kto drążył w sposób miejski mój temat jak tylko coś dziwnego napisałem. No i teraz panowie Zeus i PMS. Zacznę od PMS. Głównie kojarzę go z interakcji ze mną. Sobie nabił interakcję i w drugiej części mógł się wykazać korzystając z moich chwilowych problemów tematu i mógł sobie bezpiecznie ciągnąć temat.
Zastanawia mnie jakim cudem w jednym poście jednego w fazie kreowania nazwał mafią, a w drugiej się podłączył do kreacyjnej zabawy. PMS będzie w mafii jak dla mnie.
Został Zeus. Na ile czytałem go to jest gość co jest wytrawnym mafiozą a w początkowych przepychankach nie da się od niego odczuć momentów w którym coś jest z nim nie tak. Miałem wrażenie że wie o czym wczoraj pisałem i nawet wyglądał na tego co wczoraj chciał mi pomóc, ale sprawy metowe powodują ( jeśli go dobrze rozpoznałem) że powinienem być wobec niego ostrożny. Jego wcześniejsze posty wyglądały ok i nie zagłębiałem się w nie mocniej ( te sprzed mojej wymiany z nim). Między tymi dwoma postami ja nic nie napisałem. I jeszcze ciekawostka: o Mgle i jego pytaniu o mnie piszesz, że chuj Cię obchodzi meta. A przy Zeusie stwierdzasz, że na ile go czytałeś, to jest wytrawnym mafiozą. Czyli tutaj jednak odnosiłeś się do mety. Czemu meta Zeusa Cię zainteresowała, a moja nie? Rozpisz mi też, gdzie widzisz moją mafijność. Skupiłeś się na moim jednym poście z początku, że wymieszałem style (no tak było), a zupełnie olałeś naszą interakcję, choć rzekomo głównie z niej mnie kojarzysz, kwitując ją jedynie stwierdzeniem, że "korzystałem z Twoich chwilowych problemów" i że "bezpiecznie ciągnąłem temat". Nasuwa się kilka pytań: 1. Skąd wzięły się Twoje problemy, z czego wynikały? 2. Czy uważasz, że Twój sposób formułowania myśli pozwalał na podejrzewanie Cię? 3. Co Ci nie odpowiada w mojej interakcji z Tobą? 4. Czy uważasz, że jako mafiozo nie uniewinniłbym sobie Ciebie najszybciej jak się da i odhaczył sprawę zamiast atakować akurat Ciebie? 1. Między tymi postami wolałem się przespać i zobaczyć rano co z tego wynika kto jak atakuje mnie. Zamiast samemu atakować to rozważałem za dużo opcji jednocześnie. Poza tym pierwszy post odnosił się do założenia że jeśli ty niewinny to Restauracja będzie mafią klepiąc po pleckach.
2. Twoje pytanie 1 i 2 się łączą to bo moje problemy wynikały ze sposobu wyrażania myśli i sam sposób wyrażania myśli po wyjściu z kreacji samemu sobie mi się przez to nie podobał i miałem dość pisania w taki sposób jaki to zaszło.
3. Nadal mam wrażenie trochę poczekałeś kto jak się do mnie będzie odnosił zamiast samemu drążyć dalej nawet jeśli wyjdzie nieudolnie 4. Jakbyś mnie wtedy uniewinnił to bym bardziej uznał że coś z tobą jest nie tak skoro mnie uniewinniasz w momencie kiedy takich przesłanek nie dałem.
Co do ciekawostki: W twoim przypadku nie odnosiłem się do mety i nie rozpoznałem ciebie i wątpię by to pomogłoby mi określić twoją przynależność w tamtym momencie . W przypadku Zeusa akurat rozpoznałem mniej więcej kto to jest i miałem wrażenie że to ktoś mocny niby dopytuje i próbuje pomóc ale tak nie do końca oraz uznałem że to będzie tam bardziej pomocne przy próbie określenia jego przynależności.
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 26, 2024 14:50:32 GMT 1
No to sorry ale twoje zdanie nie istnieje dla mnie w tej sprawie. Bo ja mam prostą prośbę. 3 miejskie posty Mgły. Dostałem zero. Dobra, to spróbujemy tak. Mgła to jeden z najlepszych tutaj graczy (o ile go dobrze rozpoznałem). Jaka jest korzyść z zamordowania go dzisiaj > zamordowania go jutro? Taka że jest kurwa w mafii. I nie potrafi nawet napisać 3 miejskich postów. Kto jest przeciw proszę o zacytowanie 3 jego miejskich postów od momentu jak dzisiaj wszedł.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 14:50:57 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 26, 2024 14:50:57 GMT 1
Dobra, to spróbujemy tak. Mgła to jeden z najlepszych tutaj graczy (o ile go dobrze rozpoznałem). Jaka jest korzyść z zamordowania go dzisiaj > zamordowania go jutro? Taka że jest kurwa w mafii. Skąd wiesz?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 14:52:21 GMT 1
via mobile
Post by Początkujący mafiozo on Jan 26, 2024 14:52:21 GMT 1
Stworzyłem tabelkę ze spisem graczy i liczbą postów, jaką napisali dotychczas. Może to pomoże w poszukiwaniach niecnych członków mafii. Jeśli potrzebujecie dodatkowych kolorków albo informacji to je zawrę.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 14:52:35 GMT 1
via mobile
Post by Mgła Wojny on Jan 26, 2024 14:52:35 GMT 1
No to sorry ale twoje zdanie nie istnieje dla mnie w tej sprawie. Bo ja mam prostą prośbę. 3 miejskie posty Mgły. Dostałem zero. Dobra, to spróbujemy tak. Mgła to jeden z najlepszych tutaj graczy (o ile go dobrze rozpoznałem). Jaka jest korzyść z zamordowania go dzisiaj > zamordowania go jutro? jak nie potrafisz wymienić trzech moich miejskich postów to na huj mnie bronisz? przecież to jest czysta manipulacja co robi hińczyk, bo on nawet układa zdania w taki sposób, żeby pokazać goebbelsowską propagandę, ale jeśli wierzysz w moją niewinność, to czemu tego nie wypunktujesz tylko jakby zmieniasz kurs obrony?
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 26, 2024 14:53:20 GMT 1
Chwila momęt; mglisty wyskoczył z argumentem przeciw Pingpongowi , że ten po losowaniu się skądś tam wypisał? przecież to totalnie antymiastowe i chujowe; Mglisty masz w domu lustro ? Stary najebany? Meta-rakiety to super sposób na dobre reaction checki, zwłascza tak unikalne, bo ciezko na takie sie przygotować. Wong płacze na Mgłę, ale przeciez to Mgła pomógł Wongowi taką mocarną pozycje zrobici i mmunitent na dzisiaj. To jest wzorowa współpraca. W bólu i cierpieniu, co dobrze pokazała Przyrodnicza meta srakiety; za dzieciaka za takie akcje się dostawało klapsy w ucho od kompanów. Brzydzi mnie to , tym bardziej że pingpong niekoniecznie musiał mieć rolę mafijną; i jesli mglisty jest w miescie to jawnie i nieskrępowanie daje czytanko mafiakom
|
|
Falomat
Edycja#40
Limit postów: 181
|
Post by Falomat on Jan 26, 2024 14:53:28 GMT 1
A ja się zgadzam z Fajnopolakiem, konflikty typu Wong vs Mgła, jeśli będą ciągnięte długo to o ile są miasto vs miasto, dają potem negatywne skutki i nawet jeśli pozornie są rozwiązane, mafia może w dość łatwy sposób do nich wrócić bo jest mocna kotwica zarzucona już. Mi osobiście nie widzi się jednak linczowanie dzisiaj Mgły czy Wonga, to jednak dalej jest pierwszy dzień rozgrywki. U mnie na prowadzenie wysuwa się Restauracja, najbardziej mi śmierdzi, ale może też się pojawi później. Czym Ci ta Restauracja tak śmierdzi bardziej od innych graczy? *** Co do konfliktu na linii Wong vs Mgła to jeśli jest starciem dwóch mocnych niewinnych, to niech sobie trwa. Po pierwsze to w pewien sposób chroni ich przed mordem/strzałem snajpera mafijnego, po drugie jeśli rzeczywiście obaj są czyści, to z każdym kolejnym "odpaleniem się" powinno to być coraz bardziej widoczne. Jedyny minus jest taki, że trafiło na dwóch spamerów, którzy mogą zasrać temat wzajemnymi oskarżeniami, z których później nic się nie ostanie. Ale chyba wolę to od "effortu" Chochoła póki co. *** Ten post Grafiego powyżej jest skonstruowany w dość dziwaczny, powiedziałbym mafijny sposób.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 14:53:34 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 26, 2024 14:53:34 GMT 1
W tym konflikcie hong kong 🇭🇰 mgła trzeba dać się rzeczom dziać i zobaczyć bliżej linczu, bo jakby wybitny Polak powiedział sprawa jest ARCYCIEKAWA
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 14:54:29 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 26, 2024 14:54:29 GMT 1
Powtórzyliśmy po sobie z falochronem i fajnie.
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 26, 2024 14:54:54 GMT 1
Początkujący mafiozo będzie w mafii
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 26, 2024 14:55:22 GMT 1
dlaczego sprzewałeś uran czeczenom.? wróć; Dlaczego wyciągnąłeś coś takiego , żeby dowalić pingpongowi? ? Stary pijany? słuchaj smarku , odpowiadaj na pytanie jak cię starsi pytają; kultury ci potrzeba. A co to znaczy pijany.? że jak jadę autem zygzakiem.? ja mam mocny łeb ty masz się tłumaczyc
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 14:55:47 GMT 1
via mobile
Post by Mgła Wojny on Jan 26, 2024 14:55:47 GMT 1
Dobra, to spróbujemy tak. Mgła to jeden z najlepszych tutaj graczy (o ile go dobrze rozpoznałem). Jaka jest korzyść z zamordowania go dzisiaj > zamordowania go jutro? Taka że jest kurwa w mafii. I nie potrafi nawet napisać 3 miejskich postów. Kto jest przeciw proszę o zacytowanie 3 jego miejskich postów od momentu jak dzisiaj wszedł. jadę pociągiem skurwysynie który miał być bezprzedziałowy a jest przedziałowy i siedzę ściśnięty cztery godziny po pracy do piątej rano, a Ty nagle zmieniasz kryterium z miejskich postów ogólnie na miejskich postów od dzisiejszego wejścia? odpisuje cymbale z komórki na to na co mi się łatwo odpisuje bo nie mam żadnych warunków do konsolidacji przemyśleń, z jednej strony to ciągniesz i piszesz manipulatywne rzeczy, a z drugiej strony potem przywołujesz moje odpowiedzi żeby dalej nakręcić spiralę jak podobało mi się twoje wieczorne wejście, tak dzisiaj grasz jak jebany zagubiony który wprowadza chaos
|
|
chochoł
Edycja#40
Limit postów: 300
|
Post by chochoł on Jan 26, 2024 14:56:03 GMT 1
W tym konflikcie hong kong 🇭🇰 mgła trzeba dać się rzeczom dziać i zobaczyć bliżej linczu, bo jakby wybitny Polak powiedział sprawa jest ARCYCIEKAWA
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 14:58:32 GMT 1
via mobile
Post by Początkujący mafiozo on Jan 26, 2024 14:58:32 GMT 1
Początkujący mafiozo będzie w mafii Nie, to nieprawda. Ja mogę wszystko wytłumaczyć tylko daj mi szansę, proszę. Nie zabijaj mnie dziś plis.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 14:59:01 GMT 1
via mobile
Post by Mgła Wojny on Jan 26, 2024 14:59:01 GMT 1
słuchaj smarku , odpowiadaj na pytanie jak cię starsi pytają; kultury ci potrzeba. A co to znaczy pijany.? że jak jadę autem zygzakiem.? ja mam mocny łeb ty masz się tłumaczyc XD Snajperze, zajeb w Mgłę Wojny. Na moją odpowiedzialność. nie jestem w stanie grać z czymś takim Załęcki, do 16:00 masz czas na wyliczenie współczynnika xToadie jest sobie kurwa super gracz jeden z najlepszych myśli myśli wczoraj się żali,że no on się nie odnajduje olaboga jest konflikt mocny a sprawdzę se parabole, wejdę w temat tylko czym XTOADIE no kurwa
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 14:59:18 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 26, 2024 14:59:18 GMT 1
Mgła czemu nie chcesz się ze mną zbratać
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 14:59:35 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 26, 2024 14:59:35 GMT 1
Dobra, to spróbujemy tak. Mgła to jeden z najlepszych tutaj graczy (o ile go dobrze rozpoznałem). Jaka jest korzyść z zamordowania go dzisiaj > zamordowania go jutro? jak nie potrafisz wymienić trzech moich miejskich postów to na huj mnie bronisz? przecież to jest czysta manipulacja co robi hińczyk, bo on nawet układa zdania w taki sposób, żeby pokazać goebbelsowską propagandę, ale jeśli wierzysz w moją niewinność, to czemu tego nie wypunktujesz tylko jakby zmieniasz kurs obrony? >wymienianie trzech miejskich postów, żeby udowodnić czyjąś niewinność Mam nadzieję, że tego nie robicie. Poddaję się. Nie będę szukał obejścia regulaminu. Jeśli chcecie rąbać mieczami mgłę - wasza sprawa. Ja jestem przeciwny.
|
|