|
Post by Twój Stary on Jan 26, 2024 15:00:10 GMT 1
słuchaj smarku , odpowiadaj na pytanie jak cię starsi pytają; kultury ci potrzeba. A co to znaczy pijany.? że jak jadę autem zygzakiem.? ja mam mocny łeb ty masz się tłumaczyc XD Snajperze, zajeb w Mgłę Wojny. Na moją odpowiedzialność. nie jestem w stanie grać z czymś takim Załęcki, do 16:00 masz czas na wyliczenie współczynnika xToadie jest sobie kurwa super gracz jeden z najlepszych myśli myśli wczoraj się żali,że no on się nie odnajduje olaboga jest konflikt mocny a sprawdzę se parabole, wejdę w temat tylko czym XTOADIE no kurwa nie strasz nie strasz bo się zesrasz
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 26, 2024 15:01:40 GMT 1
Panowie Kar-Wai Wong i Mgła jeśli jesteście niewinni to ogarnijcie się, dajcie sobie po mordzie i sprawa załatwiona by to nie poszło za daleko. Widzę że tu jest szansa na dwóch niewinnych wbrew temu co twierdziłem wcześniej a takich konfliktów jak dwóch osobników takich jak Mgła czy Wong jest w mieście nie lubię za bardzo rozstrzygać na czyjąkolwiek korzyść.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 15:02:01 GMT 1
via mobile
Post by Mgła Wojny on Jan 26, 2024 15:02:01 GMT 1
Mgła czemu nie chcesz się ze mną zbratać myślałem że się wybadamy przez kto się czubi ten się lubi wczoraj, ale drugi raz pierwszego wrażenia się nie zrobi czemu chcesz się ze mną bratać
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 26, 2024 15:02:25 GMT 1
Sobie porównajcie procent szukania prawdy i formułowania wniosków w stosunku do manipulacji emocjonalnych u mnie do stosunku jaki występuje u Mgły. Ja was do 20 pewnie zaraz zostawię samych, nie chce wam się go linczować no trudno. Ja nadal czekam na 3 miejskie posty. Nie wyobrażam sobie, żeby miejski on miał tak się chujowo kręcić zamiast po prostu pierdolnąć miejskie spojrzenie na rozgrywkę. Nie pierdolnie bo go nie ma.
|
|
Falomat
Edycja#40
Limit postów: 181
|
Post by Falomat on Jan 26, 2024 15:04:01 GMT 1
Wong co Tobą kieruje?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 15:04:01 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 26, 2024 15:04:01 GMT 1
Sobie porównajcie procent szukania prawdy i formułowania wniosków w stosunku do manipulacji emocjonalnych u mnie do stosunku jaki występuje u Mgły. Ja was do 20 pewnie zaraz zostawię samych, nie chce wam się go linczować no trudno. Ja nadal czekam na 3 miejskie posty. Odłóżmy temat na jutro. Porozmawiamy, przedstawisz swoje racje i zdecydujemy. Graba?
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 26, 2024 15:04:34 GMT 1
Widzę mafiozę. Znam go dobrze. Wiem jak działa, wiem co różni miejską jego wersję od mafijnej. Czekam aż albo dojdziecie do mojej percepcji albo on napisze 3 miejskie posty.
|
|
|
Post by The Chicken Man on Jan 26, 2024 15:04:52 GMT 1
Sobie porównajcie procent szukania prawdy i formułowania wniosków w stosunku do manipulacji emocjonalnych u mnie do stosunku jaki występuje u Mgły. Ja was do 20 pewnie zaraz zostawię samych, nie chce wam się go linczować no trudno. Ja nadal czekam na 3 miejskie posty. Odłóżmy temat na jutro. Porozmawiamy, przedstawisz swoje racje i zdecydujemy. Graba? Synek, to trzeba na spokojnie. ///Nasz Stary
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 26, 2024 15:06:38 GMT 1
A bo zawsze wyrywny z tym jesteś i na wyścigi tym toadiem rzucasz, a teraz nie rzucasz no i chciałem wiedzieć czy to dlatego, że jednak podejrzanym czy z innych względów. Adostałem taką odpowiedź taką w stylu huj wie co. Ale jak ten toadie będzie w mafii, to to huj wie co będzie trochę gorzej wyglądać, no ale to temat na bliżej nieokreśloną przyszłość. to policz ile razy rzucałem toadiem i w jakich edycjach i przedstaw statystyki kolejny kurwa od 'HUJ WIE CZEGO' wypierdalać mi z tymi oczekiwaniami kurwie syny, człowiek chce se normalnie pograć, WYJĄTKOWO nie ma czasu, to jeden mówi że nie wierzę w co pisze a drugi się zastanawia nad współczynnikiem xToadie i jeszcze dostaje info że mafii nie szukam Ale co ty mi tu kondonie inputujesz i o co się prujesz. W czterech różnych edycjach było rzucane toadiem, trzy razy przez miastowego i raz przez mafię. Każdorazowo miastowy pisał per Toadie, żeby go pobronić, a mafioza, żeby go przyatakować. Tak sobie zapytałem z dupy czy w tej edycji Mgła Wojny ma jakieś przemyślenia na ten temat, bo jak widać są gracze, którzy z takiego argumentu metowego lubią korzystać. Jasnej odpowiedzi nie dostałem, nie wiem w tym momencie czy to cokolwiek znaczy, na szybko - że przy ew. Toadiem w mafii mogłoby to świadczyć na twoją niekorzyść, no bo np. z perspektywy współmafiozy nie chciałbyś dokładać drewna pod tym płomieniem, been there done that do pewnego stopnia. Ale ja, mam wrażenie, nie robie nic kontrowersyjnego w tym momencie, ba nawet cię nie atakuję, ot stwierdzam fakty i sobie jakieś rozważania prowadzę. A ten cytowany post to taki dla mnie trochę tilt i rejtan KURWA LUDZIE ATAKUJĄ MNIE KURWA PRZEŚLADOWANIA MGŁY WOJNY.
|
|
|
Post by The Chicken Man on Jan 26, 2024 15:06:46 GMT 1
Sobie porównajcie procent szukania prawdy i formułowania wniosków w stosunku do manipulacji emocjonalnych u mnie do stosunku jaki występuje u Mgły. Ja was do 20 pewnie zaraz zostawię samych, nie chce wam się go linczować no trudno. Ja nadal czekam na 3 miejskie posty. Nie wyobrażam sobie, żeby miejski on miał tak się chujowo kręcić zamiast po prostu pierdolnąć miejskie spojrzenie na rozgrywkę. Nie pierdolnie bo go nie ma. Jakie manipulacje emocjonalne masz na myśli? To wkurwienie sytuacją w pociągu masz za w jakiś sposób spreparowane?
|
|
Falomat
Edycja#40
|
Post by Falomat on Jan 26, 2024 15:11:01 GMT 1
Ja np. uważam, że w mafii może być ktoś KTO ROBI OGÓLNIE DOBRE WRAŻENIE, np. Cigano Ronaldo.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 15:11:29 GMT 1
via mobile
Post by Mgła Wojny on Jan 26, 2024 15:11:29 GMT 1
to policz ile razy rzucałem toadiem i w jakich edycjach i przedstaw statystyki kolejny kurwa od 'HUJ WIE CZEGO' wypierdalać mi z tymi oczekiwaniami kurwie syny, człowiek chce se normalnie pograć, WYJĄTKOWO nie ma czasu, to jeden mówi że nie wierzę w co pisze a drugi się zastanawia nad współczynnikiem xToadie i jeszcze dostaje info że mafii nie szukam Ale co ty mi tu kondonie inputujesz i o co się prujesz. W czterech różnych edycjach było rzucane toadiem, trzy razy przez miastowego i raz przez mafię. Każdorazowo miastowy pisał per Toadie, żeby go pobronić, a mafioza, żeby go przyatakować. Tak sobie zapytałem z dupy czy w tej edycji Mgła Wojny ma jakieś przemyślenia na ten temat, bo jak widać są gracze, którzy z takiego argumentu metowego lubią korzystać. Jasnej odpowiedzi nie dostałem, nie wiem w tym momencie czy to cokolwiek znaczy, na szybko - że przy ew. Toadiem w mafii mogłoby to świadczyć na twoją niekorzyść, no bo np. z perspektywy współmafiozy nie chciałbyś dokładać drewna pod tym płomieniem, been there done that do pewnego stopnia. Ale ja, mam wrażenie, nie robie nic kontrowersyjnego w tym momencie, ba nawet cię nie atakuje w tym momencie, ot stwierdzam fakty i sobie jakieś rozważania prowadzę. A ten cytowany post to taki dla mnie trochę tilt i rejtan KURWA LUDZIE ATAKUJĄ MNIE KURWA PRZEŚLADOWANIA MGŁY WOJNY. no ale stop mówisz że w czterech edycjach ktoś rzucił toadiem, a stwierdziłeś 'zawsze jesteś wyrywny żeby tym rzucać' nie zgrywa się to druga rzecz - dlaczego nie zapytałeś po prostu co sądzę o Stalingradzkim Snajperze tylko robisz jakieś xToadie? po co takie ubarwienie, czemu nie wprost? nie oblężona twierdza, ale ktoś rzuca na mnie rzeczy z dupy -> marnuję energię żeby z tym rozmawiać, bo mam poczucie sprawiedliwości i widzę w tym manipulację-> ktoś nakręca korbkę jeszcze mocniej że czemu ja z tym rozmawiam, ja nie szukam mafii (D1, przypominam) a potem wchodzi inteligencja i liczy xToadie no to ja się czuję jak w cyrku biorąc pod uwagę wszystkie okoliczności
|
|
|
Post by The Chicken Man on Jan 26, 2024 15:12:03 GMT 1
Ja np. uważam, że w mafii może być ktoś KTO ROBI OGÓLNIE DOBRE WRAŻENIE, np. Cigano Ronaldo. A czemu on właściwie robi dobre wrażenie? Nie pytam złośliwie, pragnę zrozumieć jaka zależność się zadziała.
|
|
|
Post by Student UKSW on Jan 26, 2024 15:12:28 GMT 1
Student UKSW , Studencie, skoro tamci alfasamcy gadają sami do siebie, to my, cioty, powinniśmy się chociaż lepiej poznać. Jak już wrócisz z kolokwium, to powiedzże mi, jak rozumiesz Wonga. Od razu nadmienię, że pytam bez podtekstów, a raczej ciekawym Twojej interpretacji Wong ma wielki zapał, aby łapać mafiozów od samego początku. Trochę błądzi, w paru sprawach pewnie ma rację, ale ciężko mi to teraz zweryfikować, bo znam kolor jednego, maksymalnie dwóch graczy. Widzę w tym uczciwość, przypomina mi pewną postać z edycji doktorskiej, zobaczymy. Na ten moment jest dla mnie czysty, ale przyznam, że nie wiem, o co dokładnie chodzi w tym pchaniu Mgły do linczu.
|
|
Falomat
Edycja#40
|
Post by Falomat on Jan 26, 2024 15:13:28 GMT 1
Ja np. uważam, że w mafii może być ktoś KTO ROBI OGÓLNIE DOBRE WRAŻENIE, np. Cigano Ronaldo. A czemu on właściwie robi dobre wrażenie? Nie pytam złośliwie, pragnę zrozumieć jaka zależność się zadziała. odwrócę pytanie, bo w sumie, to, że o to pytasz jest znamienne. Kto na Tobie robi dobre wrażenie?
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 26, 2024 15:13:51 GMT 1
słuchaj smarku , odpowiadaj na pytanie jak cię starsi pytają; kultury ci potrzeba. A co to znaczy pijany.? że jak jadę autem zygzakiem.? ja mam mocny łeb ty masz się tłumaczyc XD Snajperze, zajeb w Mgłę Wojny. Na moją odpowiedzialność. nie jestem w stanie grać z czymś takimZałęcki, do 16:00 masz czas na wyliczenie współczynnika xToadie jest sobie kurwa super gracz jeden z najlepszychmyśli myśli wczoraj się żali,że no on się nie odnajduje olaboga jest konflikt mocny a sprawdzę se parabole, wejdę w temat tylko czym XTOADIE no kurwa dlaczego sprzewałeś uran czeczenom.? wróć; Dlaczego wyciągnąłeś coś takiego , żeby dowalić pingpongowi? ? Stary pijany?A ja skądinąd wiem, że mafia nie ma napisanego limitu postów pod nickiem więc wpadłeś. Ja nie pamiętam ani jednego postu restauracji, który byłby nie kreacyjny i też się zastanawiam o chuj tu chodzi. Do Mgły: Ale napisałeś dużo słów, żeby napisać w chuj mało a zarazem wykonać kilka manipulacji emocjonalnych. Mgła jest w mafii, jestem prawie pewien. no i jak ja mam z tym rozmawiać, dawaj, strzelaj do polaka,zachowujesz się jakbyśmy pierwszy raz grali ze sobą, zaginiony mafiozoco to znaczy wyjustował winę mgły? wyjustował swoje subiektywne odczucie, winy nie mógł wyjustować, problem w tym że ja działałem na konkretach, a hińczyk na tym co ma w bani w jednym się na pewno pomyliłem, nie jest bezjajeczny albo - po przyciśnięciu - tę bezjajeczność porzucił, bo im dalej w las tym więcej jakiejś wkurwo- determinacji tam było paradoksalnie w moich oczach urósł, bo zakładam, że nie grałby tak w corowej mafii, jak już to mógłby być tym zagubionym i chce mnie wysprzęglić w D1 z rozrywki, ale to takie trele morele bold moves jak chcecie rozstrzygać dzisiaj to se rozstrzygajcie dzisiaj, mi się nie chce wchodzić w jałową dyskusję, uważam, że rację mam, swój sposób gry też, widzę obecnie przesłanki na jego niewinność, więc tym bardziej dziwi mnie z Twoich ust fajnopolak 'bezjajeczność' odpowiedzi, nie zawsze trzeba napierdalać kierownika pociągu no nie, po prostu nie będę kolejny raz tracił energii na starcie na napierdalanie z potencjalnym miastowym, bo mnie to męczypozdro z pociągu do Wrocławia, jebane pkp podstawiło wagony bydlęce (cholerny kierownik pociągu) a jak dojadę idę na urodziny, więc mnie dzisiaj praktycznie nie będzie ino jeśli się zdarzy że mi się zdechnie to niech się tam ktoś mądry (powiedzmy Zalecki, PMS, ktoś kto tam jeszcze nie skakał wokół tego) zastanowi nad Wongiem w samej esencji a nie takie pierdolety teoretyczne pt 'NO CZY DWÓCH MIASTOWYCH BY TAK ROBIŁO: otóż jeden rabin powie tak drugi rabin powie nie a do oceny jest to co robi, jak robi, dlaczego to robi i co akceptuje robiąc to, najpierw w odniesieniu bezpośrednio do samego gracza, a nie z góry przyjętego założenia pozdro szejset Pogrubiłem manipulacje emocjonalne. I to pogrubiłem tylko manipulacje emocjonalne a mógłbym pogrubić drugie tyle rzeczy, które po prostu nie wierzę, że on w nie wierzy.
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 26, 2024 15:13:55 GMT 1
Ja np. uważam, że w mafii może być ktoś KTO ROBI OGÓLNIE DOBRE WRAŻENIE, np. Cigano Ronaldo. A czemu on właściwie robi dobre wrażenie? Nie pytam złośliwie, pragnę zrozumieć jaka zależność się zadziała. Też mnie to zastanawia! Ja póki co gram na pierwszym biegu. Mafia to gra taktyczna
|
|
|
Post by The Chicken Man on Jan 26, 2024 15:13:56 GMT 1
A czemu on właściwie robi dobre wrażenie? Nie pytam złośliwie, pragnę zrozumieć jaka zależność się zadziała. odwrócę pytanie, bo w sumie, to, że o to pytasz jest znamienne. Kto na Tobie robi dobre wrażenie? No Mgła m.in. teraz.
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 26, 2024 15:16:11 GMT 1
Ja np. uważam, że w mafii może być ktoś KTO ROBI OGÓLNIE DOBRE WRAŻENIE, np. Cigano Ronaldo. A czemu on właściwie robi dobre wrażenie? Nie pytam złośliwie, pragnę zrozumieć jaka zależność się zadziała. bo pan cygan to bardzo czujny obserwator jest; tak apropo to wiecie jak wygląda cygański trijatlon.? Na basen pieszo z basenu rowerem hehehe
|
|
|
Post by The Chicken Man on Jan 26, 2024 15:18:54 GMT 1
Pogrubiłem manipulacje emocjonalne. I to pogrubiłem tylko manipulacje emocjonalne a mógłbym pogrubić drugie tyle rzeczy, które po prostu nie wierzę, że on w nie wierzy. No ma to podstawy do takiego odbioru, ale równie dobrze może chcieć emanować prawdziwą emocją, którą żywi, żeby miasto odebrało go jako niewinnego, bo może rzeczywiście takim jest. Piszę to wszystko jednocześnie nie mając pojęcia co to za gracz.
|
|