|
Post by Student UKSW on Jan 26, 2024 15:19:31 GMT 1
Liczę, że Wong się wylimituje zaraz, bo nie da się czytać, jak w pierwszym dniu jest konflikt między dwoma zawodnikami.
|
|
|
Post by Student UKSW on Jan 26, 2024 15:19:44 GMT 1
Wong, co dzisiaj jadłeś na śniadanie?
|
|
|
Post by Big Gay Al on Jan 26, 2024 15:23:11 GMT 1
Wong ma wielki zapał, aby łapać mafiozów od samego początku. Trochę błądzi, w paru sprawach pewnie ma rację, ale ciężko mi to teraz zweryfikować, bo znam kolor jednego, maksymalnie dwóch graczy. Widzę w tym uczciwość, przypomina mi pewną postać z edycji doktorskiej, zobaczymy. Na ten moment jest dla mnie czysty, ale przyznam, że nie wiem, o co dokładnie chodzi w tym pchaniu Mgły do linczu. Dziękuję, myślę w zasadzie podobnie i martwią mnie te jego klapki na oczach. Niemniej znakomicie wykorzystał moment nieobecności Mgły, by po pierwsze wyluzować gadkę (bo to pierwsze starcie przegrał z kretesem), a po drugie zyskać zaufanie miasta. Jose Arcadio Morales, tak dla jasności, to Ty wcale nie myślałeś nigdy o winie Talleyranda ani Fajnopolaka, prawda? Bo te głosy zmieniałeś dość impulsywnie, pod kątem tego, co tam ci się wypociło na forum, ale czekasz na fazę wajchy, a na razie badasz reakcje, ta? Czy jednak naprawdę rozkminiałeś, że jeden z drugim są dobrymi kandydatami do głosów na dziś?
|
|
Falomat
Edycja#40
Limit postów: 181
|
Post by Falomat on Jan 26, 2024 15:24:34 GMT 1
Obawiam się, że Morales za szybko Ci nie odpowie.
|
|
|
Post by Student UKSW on Jan 26, 2024 15:25:20 GMT 1
Cholera, falomat.
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 26, 2024 15:25:23 GMT 1
Ale co ty mi tu kondonie inputujesz i o co się prujesz. W czterech różnych edycjach było rzucane toadiem, trzy razy przez miastowego i raz przez mafię. Każdorazowo miastowy pisał per Toadie, żeby go pobronić, a mafioza, żeby go przyatakować. Tak sobie zapytałem z dupy czy w tej edycji Mgła Wojny ma jakieś przemyślenia na ten temat, bo jak widać są gracze, którzy z takiego argumentu metowego lubią korzystać. Jasnej odpowiedzi nie dostałem, nie wiem w tym momencie czy to cokolwiek znaczy, na szybko - że przy ew. Toadiem w mafii mogłoby to świadczyć na twoją niekorzyść, no bo np. z perspektywy współmafiozy nie chciałbyś dokładać drewna pod tym płomieniem, been there done that do pewnego stopnia. Ale ja, mam wrażenie, nie robie nic kontrowersyjnego w tym momencie, ba nawet cię nie atakuje w tym momencie, ot stwierdzam fakty i sobie jakieś rozważania prowadzę. A ten cytowany post to taki dla mnie trochę tilt i rejtan KURWA LUDZIE ATAKUJĄ MNIE KURWA PRZEŚLADOWANIA MGŁY WOJNY. no ale stop mówisz że w czterech edycjach ktoś rzucił toadiem, a stwierdziłeś 'zawsze jesteś wyrywny żeby tym rzucać' nie zgrywa się to druga rzecz - dlaczego nie zapytałeś po prostu co sądzę o Stalingradzkim Snajperze tylko robisz jakieś xToadie? po co takie ubarwienie, czemu nie wprost? Druga rzecz - pewnie powinienem (Volv nie bij), no ale mleko już się rozlało, a fakty są takie, że to ty kumplu masz wyróżniajcy się stosunek do określania tego gracza właśnie w ten sposób, ja to pamiętałem i tak to zostało ujęte, no z perspektywy regulaminowej mogło wyjść lepiej. Pierwsza rzecz - kurwa no, ja naprawdę do tej dyskusji podchodzę/dziłem z readem na Mgłę "raczej niewinny", no nie sądzę, żebym dzisiaj miał na ciebie głosować, ale takie przeciąganie liny "haaaa, w czterech edycjach, a nie zawsze" mi MOCNO przypomina wymiany w świątecznej Drugi vs. Trzeci Mędrzec i jakieś kwestie z punktowaniem logiki/skrótów myślowych przez mafiozę. W sensie, no ja rozumiem o co ci chodzi. Ale serio mamy się teraz przepychać na temat tego, że jak jakiś gracz coś zrobi cztery razy w ciągu roku, to czy już możemy pisać "zawsze" czy powinniśmy poprzestać na "zazwyczaj"?
|
|
|
Post by Big Gay Al on Jan 26, 2024 15:26:23 GMT 1
Obawiam się, że Morales za szybko Ci nie odpowie. upsik
|
|
Falomat
Edycja#40
Limit postów: 181
|
Post by Falomat on Jan 26, 2024 15:26:28 GMT 1
Twój Stary zrobił wczoraj jedną bardzo sprytną rzecz. Kto mi powie jaką dostanie plusika.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 15:29:31 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 26, 2024 15:29:31 GMT 1
Mgła czemu nie chcesz się ze mną zbratać myślałem że się wybadamy przez kto się czubi ten się lubi wczoraj, ale drugi raz pierwszego wrażenia się nie zrobi czemu chcesz się ze mną bratać A kiedyś nie chciałam? Poza tym trzeba namieszać w tendencji bo ta odpałka hong konga sprawia, że cała sytuacja robi się taka mało twórcza
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 15:31:24 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 26, 2024 15:31:24 GMT 1
Z jednej strony nie podoba mi się chochoł, bo gra inaczej, ale z drugiej strony ciężko mi krytykować przemianę w bardziej stonowanego gracza
|
|
|
Post by Student UKSW on Jan 26, 2024 15:32:18 GMT 1
Jakaś interpretacja?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 15:33:58 GMT 1
via mobile
Post by Mgła Wojny on Jan 26, 2024 15:33:58 GMT 1
no ale stop mówisz że w czterech edycjach ktoś rzucił toadiem, a stwierdziłeś 'zawsze jesteś wyrywny żeby tym rzucać' nie zgrywa się to druga rzecz - dlaczego nie zapytałeś po prostu co sądzę o Stalingradzkim Snajperze tylko robisz jakieś xToadie? po co takie ubarwienie, czemu nie wprost? Druga rzecz - pewnie powinienem (Volv nie bij), no ale mleko już się rozlało, a fakty są takie, że to ty kumplu masz wyróżniajcy się stosunek do określania tego gracza właśnie w ten sposób, ja to pamiętałem i tak to zostało ujęte, no z perspektywy regulaminowej mogło wyjść lepiej. Pierwsza rzecz - kurwa no, ja naprawdę do tej dyskusji podchodzę/dziłem z readem na Mgłę "raczej niewinny", no nie sądzę, żebym dzisiaj miał na ciebie głosować, ale takie przeciąganie liny "haaaa, w czterech edycjach, a nie zawsze" mi MOCNO przypomina wymiany w świątecznej Drugi vs. Trzeci Mędrzec i jakieś kwestie z punktowaniem logiki/skrótów myślowych przez mafiozę. W sensie, no ja rozumiem o co ci chodzi. Ale serio mamy się teraz przepychać na temat tego, że jak jakiś gracz coś zrobi cztery razy w ciągu roku, to czy już możemy pisać "zawsze" czy powinniśmy poprzestać na "zazwyczaj"? ja to widzę tak że chciałeś wejść do dyskusji, wybrałeś coś co wydawało ci się optymalne, ale fakty za tym nie podążają i teraz jest lekka wycofka i obniżanie wartości prawdy widzisz problem w tym, że mi się w ogóle nie chce przepychać, zabiera mi to wenę, ale przecież całą akcja - reakcja wyszła od Ciebie, bo pytanie o opinie nt Stalingradzkiego Snajpera zadałeś pod jakimś płaszczem toadiego a potem na podstawie odpowiedzi rzuciłeś wyprzedzającym powiązaniem że jak Stalingrad nie taki niewinny to i ja gorzej wyglądam i akurat coś takiego mógłbyś wymyślić i przeprowadzić dobrze natomiast to że ja komentuje i oceniam negatywnie jakaś akcję nie znaczy jednocześnie że mam jednoznaczna opinie na temat czyjegoś koloru, bo oceniam póki co część składową i nie mam pojęcia co o tobie sądzić więc zakładam że możemy se tak poegzystować chwilowo faworek
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 15:34:15 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 26, 2024 15:34:15 GMT 1
Jakaś interpretacja? Fotomontaż
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 26, 2024 15:34:38 GMT 1
Bożenka mi smaży przysmak świętokrzyski to se po fajrancie podjem i dam wam się tu pobawić; bo jak wiadomo młodzież musi się wyszumić. ja to za młodego też trochę szumiałem hoho
|
|
|
Post by Talleyrand on Jan 26, 2024 15:36:57 GMT 1
Początkujący mafiozo będzie w mafii Stwierdzasz po całościowej tragiczności postów czy czymś konkretnym?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 15:38:59 GMT 1
via mobile
Post by Mgła Wojny on Jan 26, 2024 15:38:59 GMT 1
myślałem że się wybadamy przez kto się czubi ten się lubi wczoraj, ale drugi raz pierwszego wrażenia się nie zrobi czemu chcesz się ze mną bratać A kiedyś nie chciałam? Poza tym trzeba namieszać w tendencji bo ta odpałka hong konga sprawia, że cała sytuacja robi się taka mało twórcza to jest tak że jak hińczyk cię kochał beznamiętnie to byłaś dla mnie suką a teraz jak trochę cię odrzucił to idziesz do miłego, rozsądnego ze stabilną pracą gdzieś mi się pojawia kmina czy nie chciałbyś podjechać na mojej niewinności jakbym spadł no ale to se stawiam tam na trzeciej - czwartej półce możliwości jakie masz fale od falomatu?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 15:39:02 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 26, 2024 15:39:02 GMT 1
Może w tego Załęskiego warto wejść dzisiaj? Mi też się nie podoba jego udział w ataku na mgłę
|
|
|
Post by Talleyrand on Jan 26, 2024 15:43:51 GMT 1
Załęski by tak nie grał. Jest wiele lepszych celów na dzisiaj.
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 26, 2024 15:46:58 GMT 1
Druga rzecz - pewnie powinienem (Volv nie bij), no ale mleko już się rozlało, a fakty są takie, że to ty kumplu masz wyróżniajcy się stosunek do określania tego gracza właśnie w ten sposób, ja to pamiętałem i tak to zostało ujęte, no z perspektywy regulaminowej mogło wyjść lepiej. Pierwsza rzecz - kurwa no, ja naprawdę do tej dyskusji podchodzę/dziłem z readem na Mgłę "raczej niewinny", no nie sądzę, żebym dzisiaj miał na ciebie głosować, ale takie przeciąganie liny "haaaa, w czterech edycjach, a nie zawsze" mi MOCNO przypomina wymiany w świątecznej Drugi vs. Trzeci Mędrzec i jakieś kwestie z punktowaniem logiki/skrótów myślowych przez mafiozę. W sensie, no ja rozumiem o co ci chodzi. Ale serio mamy się teraz przepychać na temat tego, że jak jakiś gracz coś zrobi cztery razy w ciągu roku, to czy już możemy pisać "zawsze" czy powinniśmy poprzestać na "zazwyczaj"? ja to widzę tak że chciałeś wejść do dyskusji, wybrałeś coś co wydawało ci się optymalne, ale fakty za tym nie podążają i teraz jest lekka wycofka i obniżanie wartości prawdy widzisz problem w tym, że mi się w ogóle nie chce przepychać, zabiera mi to wenę, ale przecież całą akcja - reakcja wyszła od Ciebie, bo pytanie o opinie nt Stalingradzkiego Snajpera zadałeś pod jakimś płaszczem toadiego a potem na podstawie odpowiedzi rzuciłeś wyprzedzającym powiązaniem że jak Stalingrad nie taki niewinny to i ja gorzej wyglądam i akurat coś takiego mógłbyś wymyślić i przeprowadzić dobrze
natomiast to że ja komentuje i oceniam negatywnie jakaś akcję nie znaczy jednocześnie że mam jednoznaczna opinie na temat czyjegoś koloru, bo oceniam póki co część składową i nie mam pojęcia co o tobie sądzić więc zakładam że możemy se tak poegzystować chwilowo faworek czekaj ale to jak ja to mam rozumieć, skoro już weszliśmy w jakieś rozważania teoretyczne jak miałoby to wyglądać? jestem w mafii ze snajperem, widzę że niedługo może polecieć, więc ze wszystkich dostępnych opcji decyduję się na zrobienie jakiegoś fikołka, w którym jego wina pozwala cię zakolejkować (bo akurat się gdzieś przewijasz u chińczyka), ale potem mi odpisujesz dwoma postami, więc się wycofuję z tego rakiem i huj, plan jednak nie wyszedł? no ja wiem, że obaj lubimy fantastykę, ale to już jest trochę gruba czopka dla mnie
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 26, 2024 15:47:34 GMT 1
Liczę, że Wong się wylimituje zaraz, bo nie da się czytać, jak w pierwszym dniu jest konflikt między dwoma zawodnikami. Co ty piszesz? Przecież w pierwszym dniu konfliktów jest więcej tylko ty ich nie zauważasz lub nie chcesz zauważyć by mieć lepszy obraz. Mam wrażenie że tobie jest po prostu na rękę nieudzielanie się w takich konfliktach a takie eksperckie pisanie "nie da się czytać" ma na celu ustawienie Ciebie w gronie tych bardziej rozsądnych byś nie musiał się tłumaczyć ze swojej postawy.
|
|