|
Post by Parzysty Miejski Snajper on Jan 26, 2024 16:33:32 GMT 1
No tera nie da rady. Wszystko co robiłem to na pożyczonym czasie dziś. W weeekend na spokojnie usiądę i się przydam. I tak byłem dzisiaj o wiele za dużo. Rozważcie tego Załęskiego Mnie się Załęcki bardziej podoba niż nie. Dziś fajnie aktywizował przemykaczy: fajnie, bo bez jakby złej woli, nie szukając celu do odjebania, tylko żeby coś z nich wyłuskać. Podbijam to spostrzeżenie. Z mojej strony veto na walenie Penisa. I Mgły też dziś nie chciałbym ruszać. Mgła, zanim pójdziesz, jedno pytanie: czemu wyciągnąłeś Skośniakowi ten argument z wypisaniem się z gry? Nie miałeś obiekcji, że się wypisał, bo dostał rolę miejską? Nie uznałeś, że to moralnie wątpliwe tak ogólnie?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 16:33:41 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 26, 2024 16:33:41 GMT 1
Mnie się Załęcki bardziej podoba niż nie. Dziś fajnie aktywizował przemykaczy: fajnie, bo bez jakby złej woli, nie szukając celu do odjebania, tylko żeby coś z nich wyłuskać. Ale wiesz, że to najłatwiejsze, co mafia może zrobić, żeby pokazać coś przydatnego, bo przemykacze raczej się nie odwiną I don't know, takiego PMSa i czy Mgłę też dopytywał. Kręci tym gównem w przeręblu, ja tam dziś głosu nie puszczę.
|
|
chochoł
Edycja#40
Limit postów: 300
|
Post by chochoł on Jan 26, 2024 16:34:02 GMT 1
z takim wejściem to totalnie sie zbamboozlowalem że pan i władca od gaslighta wszedł, a tutaj no jestem mocno zainteresowany obrotem spraw
|
|
|
Post by Parzysty Miejski Snajper on Jan 26, 2024 16:34:23 GMT 1
O chuj w tym memie niby chodzi? Że Ludwig śmierdzi, a miastowym jest marnym, 1+1 elo benc Ale Ty wiesz, kim jest Buffon?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 16:35:27 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 26, 2024 16:35:27 GMT 1
no i kolejna kwestia - jesteś se w mafii jebiesz tego PMSa w plecy, on się odwraca i już wiesz kto to no obsranko max na pewno więc nie tylko kto W PMSa wjechał ale też kto się z tego raczkiem wycofał Czemu zapytałeś mnie o falomat?
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 26, 2024 16:36:06 GMT 1
Że Ludwig śmierdzi, a miastowym jest marnym, 1+1 elo benc Ale Ty wiesz, kim jest Buffon? Nie wiem ale się domyślam - quote
|
|
|
Post by Parzysty Miejski Snajper on Jan 26, 2024 16:36:11 GMT 1
To teraz jeszcze mi powiedz, czemu głosami skaczesz ze mnie na Załęskiego. Czy to Twoim zdaniem nie jest wbrew sztuce? To pytanie było jak coś do Ciebie Jan Ludwik Pyszny, więc prośba o odpowiedź.
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 26, 2024 16:36:25 GMT 1
zalecki czemu mam wrażenie że odwracasz kota ogonem Nie wiem, to pytanie do ciebie, ja dawno nie byłem taki szczery jak w tej edycji xD Denis a tak ogólnie jak Twój wpływ na grę oceniasz urus zmalał? wpływ na grę to raczej mały, ale przynajmniej teraz już jestem trochę bardziej w środku niż z boczku Mnie się Załęcki bardziej podoba niż nie. Dziś fajnie aktywizował przemykaczy: fajnie, bo bez jakby złej woli, nie szukając celu do odjebania, tylko żeby coś z nich wyłuskać. Ale wiesz, że to najłatwiejsze, co mafia może zrobić, żeby pokazać coś przydatnego, bo przemykacze raczej się nie odwiną xDDDDDD Kurwa no szkoda strzępić ryja na ciebie. Przychodzi Fajnopolak i mówi, że Załęcki próbował aktywizować przemykaczy bez złej woli i nie szukał w nich celu do ojebania. Przychodzi Pyszny i mówi, że PRZEMYKACZE NIE ODWINĄ. Tylko dlaczego mieliby mi odwinąć, skoro nie próbuję ich wyjebać? A jak się wpierdalam z atakiem to w chyba w gościa, który jest top1 jeżeli chodzi o typów, którzy jak się odpalą na dowolną osobę, to mogą ją zatopić. CZY TY SIĘ KURWA CZASEM ZASTANAWIASZ CO PISZESZ, KUMPLU? XD
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 16:36:34 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 26, 2024 16:36:34 GMT 1
O chuj w tym memie niby chodzi? Że Ludwig śmierdzi, a miastowym jest marnym, 1+1 elo benc Czyli Gigi niewinny?
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 26, 2024 16:37:23 GMT 1
Gigi?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 16:37:59 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 26, 2024 16:37:59 GMT 1
zalecki czemu mam wrażenie że odwracasz kota ogonem Nie wiem, to pytanie do ciebie, ja dawno nie byłem taki szczery jak w tej edycji xD Denis a tak ogólnie jak Twój wpływ na grę oceniasz urus zmalał? wpływ na grę to raczej mały, ale przynajmniej teraz już jestem trochę bardziej w środku niż z boczku Ale wiesz, że to najłatwiejsze, co mafia może zrobić, żeby pokazać coś przydatnego, bo przemykacze raczej się nie odwiną xDDDDDD Kurwa no szkoda strzępić ryja na ciebie. Przychodzi Fajnopolak i mówi, że Załęcki próbował aktywizować przemykaczy bez złej woli i nie szukał w nich celu do ojebania. Przychodzi Pyszny i mówi, że PRZEMYKACZE NIE ODWINĄ. Tylko dlaczego mieliby mi odwinąć, skoro nie próbuję ich wyjebać? A jak się wpierdalam z atakiem to w chyba w gościa, który jest top1 jeżeli chodzi o typów, którzy jak się odpalą na dowolną osobę, to mogą ją zatopić. CZY TY SIĘ KURWA CZASEM ZASTANAWIASZ CO PISZESZ, KUMPLU? XD Oczywiście. Nadal mi nie wyjaśniłeś, o co chodziło z tym atakiem na mgłę i co Ty mu właściwie w tym zarzucałeś
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 16:38:59 GMT 1
via mobile
Post by Mgła Wojny on Jan 26, 2024 16:38:59 GMT 1
Mnie się Załęcki bardziej podoba niż nie. Dziś fajnie aktywizował przemykaczy: fajnie, bo bez jakby złej woli, nie szukając celu do odjebania, tylko żeby coś z nich wyłuskać. Podbijam to spostrzeżenie. Z mojej strony veto na walenie Penisa. I Mgły też dziś nie chciałbym ruszać. Mgła, zanim pójdziesz, jedno pytanie: czemu wyciągnąłeś Skośniakowi ten argument z wypisaniem się z gry? Nie miałeś obiekcji, że się wypisał, bo dostał rolę miejską? Nie uznałeś, że to moralnie wątpliwe tak ogólnie? moim zdaniem by się nie wypisał przy miejskiej nie mam na to nic poza intuicja i tym, że go znam oczywiście mógł się ostatecznie wypisać z miliona powodów niezależnych od mafii, ale jeśli to byłby powód mafijny, to nie wierzę że by była nim rola miejska moim zdaniem odpierdala szajs i przypomina mi trochę moją rozgrywkę wyjazdowa jako zagubiony gdzie też wprowadzałem chaos i konflikty, ale nie ukrywam że na początku myślałem że znowu dostaliśmy wersję a'la smutny włoski trener, więc to ożywienie i przemiana powodują moje zwątpienie w jego mafijność, przynajmniej mafijność corową więc wszystko inne byłoby dorabianiem tezy chętnie zobaczę jaka ma piątkę mafijna co tu jest moralnie wątpliwego? nie widzę żadnych przeciwwskazań
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 16:41:23 GMT 1
via mobile
Post by Mgła Wojny on Jan 26, 2024 16:41:23 GMT 1
no i kolejna kwestia - jesteś se w mafii jebiesz tego PMSa w plecy, on się odwraca i już wiesz kto to no obsranko max na pewno więc nie tylko kto W PMSa wjechał ale też kto się z tego raczkiem wycofał Czemu zapytałeś mnie o falomat? bo jesteś ekspertem od falomatów mi się podoba i chyba nie chce za dużo o nim gadać poki co, ale skoro już nawiązaliśmy pogawędkę to warto se zapytać fachmena przy okazji
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 16:41:56 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 26, 2024 16:41:56 GMT 1
No Gianluigi. Jan Ludwik. Zaraz się wypostowuję btw. Teoretyczne pytanie. Jeśli ktoś, w chwilę po losowaniu ról, zaczyna sobie aktywnie szukać innej rozgrywki - miasto czy mafia?
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 26, 2024 16:42:40 GMT 1
KUUUUUUUURWA, punkt 20;00 byki
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 16:43:24 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 26, 2024 16:43:24 GMT 1
Kurwa Alleluja w końcu ktoś mi na coś odpowiedział
|
|
Grafi
Edycja#40
Limit postów: 132
|
Post by Grafi on Jan 26, 2024 16:44:00 GMT 1
No Gianluigi. Jan Ludwik. Zaraz się wypostowuję btw. Teoretyczne pytanie. Jeśli ktoś, w chwilę po losowaniu ról, zaczyna sobie aktywnie szukać innej rozgrywki - miasto czy mafia? Miastowy bez roli, po mojemu.
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 26, 2024 16:48:23 GMT 1
Nie wiem, to pytanie do ciebie, ja dawno nie byłem taki szczery jak w tej edycji xD wpływ na grę to raczej mały, ale przynajmniej teraz już jestem trochę bardziej w środku niż z boczku xDDDDDD Kurwa no szkoda strzępić ryja na ciebie. Przychodzi Fajnopolak i mówi, że Załęcki próbował aktywizować przemykaczy bez złej woli i nie szukał w nich celu do ojebania. Przychodzi Pyszny i mówi, że PRZEMYKACZE NIE ODWINĄ. Tylko dlaczego mieliby mi odwinąć, skoro nie próbuję ich wyjebać? A jak się wpierdalam z atakiem to w chyba w gościa, który jest top1 jeżeli chodzi o typów, którzy jak się odpalą na dowolną osobę, to mogą ją zatopić. CZY TY SIĘ KURWA CZASEM ZASTANAWIASZ CO PISZESZ, KUMPLU? XD Oczywiście. Nadal mi nie wyjaśniłeś, o co chodziło z tym atakiem na mgłę i co Ty mu właściwie w tym zarzucałeś >jest sobie mgła, w sumie chyba niewinny, ale z takim to nigdy nic nie wiadom >ej w sumie to mgła wygląda na typ gracza, który lubi bronić za pomocą metaargumentów typ gracza jak snajper >ej mgła co sądzisz o toadiem >aaaaa wiesz denis, w sumie to huj wie >myśli denisa: kurde no, zazwyczaj typ gracza mgła wyskakiwał "kurwa nie atakujcie tego typa, on tak często ma w mieście" a teraz tego nie zrobił, tylko rzucił takie huj wie, może faktycznie nie wie, a może jest w mafii, zobaczymy później >przychodzi mgła i zaczynam se z nim gadać na ten temat >dyskusja jest dziwna i się zaczynamy kręcić wokół "to że ktoś coś zrobił cztery razy to jeszcze nie można pisać że to robi zawsze" i inne takie, tutaj wchodzi kazus drugi vs trzeci, boromir vs glorfindel, no tam były takie dyskusje i JEŻELI COKOLWIEK Z TEJ DYSKUSJI MA SWIADCZYC IN MINUS o mgle, to właśnie to >denis mówi, że można się rozejść i zobaczymy co bd później >mgła robi chyba jakiś lekki kontratak i ludwik też podgryzać zaczyna proszę, streściłem w formie maksymalnie skrótowej wydarzenia całego dnia ja ich jeszcze nie interpretowałem wykurwiam z roboty, będę chwilę w tramwaju patrzył, a potem z siłowni może, ale tak w grze to po 19 będę, elo
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 26, 2024 16:49:21 GMT 1
Ej, PMS, chcesz dołączyć do RMM? RSVP ASAP pls (zaproszenie jest legit jbc)
|
|
|
Post by Parzysty Miejski Snajper on Jan 26, 2024 16:51:34 GMT 1
Podbijam to spostrzeżenie. Z mojej strony veto na walenie Penisa. I Mgły też dziś nie chciałbym ruszać. Mgła, zanim pójdziesz, jedno pytanie: czemu wyciągnąłeś Skośniakowi ten argument z wypisaniem się z gry? Nie miałeś obiekcji, że się wypisał, bo dostał rolę miejską? Nie uznałeś, że to moralnie wątpliwe tak ogólnie? moim zdaniem by się nie wypisał przy miejskiej nie mam na to nic poza intuicja i tym, że go znam oczywiście mógł się ostatecznie wypisać z miliona powodów niezależnych od mafii, ale jeśli to byłby powód mafijny, to nie wierzę że by była nim rola miejska moim zdaniem odpierdala szajs i przypomina mi trochę moją rozgrywkę wyjazdowa jako zagubiony gdzie też wprowadzałem chaos i konflikty, ale nie ukrywam że na początku myślałem że znowu dostaliśmy wersję a'la smutny włoski trener, więc to ożywienie i przemiana powodują moje zwątpienie w jego mafijność, przynajmniej mafijność corową więc wszystko inne byłoby dorabianiem tezy chętnie zobaczę jaka ma piątkę mafijna co tu jest moralnie wątpliwego? nie widzę żadnych przeciwwskazańWyciąganie rzeczy spoza gry w temacie z grą już może być odbierane średnio, a jak jeszcze jest to robione w dniu bezmetowym, to już w ogóle. Ja na tę chwilę mam Koreańca za niewinnego. Wczoraj też raczej za takiego go miałem, ale wczoraj średnio się skupiałem poza czubek własnego nosa oraz kreowanie się. Edit: Ej, PMS, chcesz dołączyć do RMM? RSVP ASAP pls (zaproszenie jest legit jbc) Prośba o wjebanie większej liczby skrótów następnym razem, bo przypadkiem udało mi się zrozumieć. Odpowiedź: zależy, kto w tej Radzie Miastowych Mędrców miałby być poza mną.
|
|