Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 26, 2024 17:29:43 GMT 1
Póki co bylibyśmy tam Ty i Ja ( ), ale miałbyś możliwość zgłaszać własnych kandydatów! Czemu chcesz mieć w Radzie typa, o którym pisałeś, że jest w mafii? Bo teraz tego typa mam za niewinnego
|
|
|
Post by Student UKSW on Jan 26, 2024 17:31:12 GMT 1
Jako student mam aktualnie sesję. Problem mam z tobą taki że większość twojej twórczości mogę zaszufladkować do robienia dobrego wrażenia i wyglądaniu na tego rozsądnego. Jak mam rozumieć twoją odpowiedź ( że aktualnie masz ważniejsze rzeczy do roboty?). Zawsze moją aktywność w dniu pierwszym należy wziąć w nawias.
|
|
|
Post by Parzysty Miejski Snajper on Jan 26, 2024 17:31:58 GMT 1
Czemu chcesz mieć w Radzie typa, o którym pisałeś, że jest w mafii? Bo teraz tego typa mam za niewinnego No ok, to możemy być w tej Radzie. Co sądzisz o Pysznym, Denisie, Fajnopolaku, Twoim Starym i Moralesie? Któregoś widziałbyś w Radzie? Masz jakieś kandydatury, które Ci się nasuwają spoza tej listy?
|
|
|
Post by Student UKSW on Jan 26, 2024 17:32:19 GMT 1
Grafi ma dużo merytoryki jak na liczbę postów, jeśli dobrze pamiętam. Tak, czytałem rano każdego z osobna trochę. Nie jakoś dokładnie, bo jednak wolę zostawić decyzję o linczu na ostatnią chwilę, a za moment wybieram się do biblioteki.
|
|
|
Post by Parzysty Miejski Snajper on Jan 26, 2024 17:32:22 GMT 1
Grafi ma dużo merytoryki jak na liczbę postów, jeśli dobrze pamiętam. Jak to o nim świadczy?
|
|
|
Post by Student UKSW on Jan 26, 2024 17:33:14 GMT 1
Grafi ma dużo merytoryki jak na liczbę postów, jeśli dobrze pamiętam. Jak to o nim świadczy? Mieści sie w granicach zachowania mafijnego, ale na razie jest to niepoznawalne.
|
|
|
Post by Parzysty Miejski Snajper on Jan 26, 2024 17:35:59 GMT 1
Ale powinien być rozważany do linczu? Odpowiedź uzasadnij. Kto takim kandydatem powinien Twoim zdaniem być na pewno, tu też najlepiej z uzasadnieniem.
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 26, 2024 17:36:46 GMT 1
Tyle osób poszło za ta merytoryka na liczbę postów że zaraz wahadło wjedzie
|
|
|
Post by Student UKSW on Jan 26, 2024 17:37:17 GMT 1
Ale powinien być rozważany do linczu? Odpowiedź uzasadnij. Kto takim kandydatem powinien Twoim zdaniem być na pewno, tu też najlepiej z uzasadnieniem. Zlinczowanie glona pierwszego dnia w tak dużej edycji to nie jest najgłupszy pomysł, ale Grafi pokazuje, że może się rozkręcić, więc raczej bym go odpuścił.
|
|
|
Post by Student UKSW on Jan 26, 2024 17:39:15 GMT 1
Zaraz wychodzę, włosy już prawie suche. Będę z telefonu. Doczytam może dwóch-trzech graczy. Spodobał mi się pomysł, aby zlinczować Zełeńskiego. Pomysł ten wymyślił kol. Jan Ludwik Pyszny.
|
|
|
Post by Student UKSW on Jan 26, 2024 17:39:54 GMT 1
Nie mogę sobie znaleźć trochę miejsca w tej edycji, połowa graczy wyszła sobie z kreacji od tak i nawet nie udaje, tej wymiany nt. snajperów nawet nie chciało mi się czytać, koreaniec sobie robi speedrun gierki a jak mam go podsumować, to mi wychodzi "karton", no gdzie jest moja nisza ja się pytam. Bardzo mafijny post.
|
|
|
Post by Parzysty Miejski Snajper on Jan 26, 2024 17:41:38 GMT 1
Nie mogę sobie znaleźć trochę miejsca w tej edycji, połowa graczy wyszła sobie z kreacji od tak i nawet nie udaje, tej wymiany nt. snajperów nawet nie chciało mi się czytać, koreaniec sobie robi speedrun gierki a jak mam go podsumować, to mi wychodzi "karton", no gdzie jest moja nisza ja się pytam. Bardzo mafijny post. Co jest w nim mafijnego?
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 26, 2024 17:42:04 GMT 1
Problem mam z tobą taki że większość twojej twórczości mogę zaszufladkować do robienia dobrego wrażenia i wyglądaniu na tego rozsądnego. Jak mam rozumieć twoją odpowiedź ( że aktualnie masz ważniejsze rzeczy do roboty?). Zawsze moją aktywność w dniu pierwszym należy wziąć w nawias. Mam wrażenie że potrafiłeś więcej trochę o graczach pisać w pierwszym dniu i trochę lepiej porządkować rozgrywkę.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 17:45:05 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 26, 2024 17:45:05 GMT 1
Wróciłam z pracy
Co i o kim chcecie wiedzieć to wam powiem
pytanie PMSa o SSa pierwsze w kolejce
|
|
|
Post by Student UKSW on Jan 26, 2024 17:45:15 GMT 1
Opieram się na empirii. Zełeńskiego charakteryzuje również jednolinijność i upartość. To, co z rana pisał o Sławomirze Mentzenie było głupie. Mimo wyjaśnień, ciągnął temat.
|
|
|
Post by Student UKSW on Jan 26, 2024 17:49:21 GMT 1
Zawsze moją aktywność w dniu pierwszym należy wziąć w nawias. Mam wrażenie że potrafiłeś więcej trochę o graczach pisać w pierwszym dniu i trochę lepiej porządkować rozgrywkę. Nie chcę opowiadać o swoich przeszłych edycjach, bo może są osoby, które nie wyłapały, kim jestem, ale no nie, w pierwszym dniu to może tylko w pierwszej edycji po reanimacji porządkowałem.
|
|
|
Post by Parzysty Miejski Snajper on Jan 26, 2024 17:50:57 GMT 1
Opieram się na empirii. Zełeńskiego charakteryzuje również jednolinijność i upartość. To, co z rana pisał o Sławomirze Mentzenie było głupie. Mimo wyjaśnień, ciągnął temat. Na jakiej, kurwa, empirii? Że z Twojego dośwaidczenia mafiozi piszą takie posty? A z mojego, że i tacy, i tacy, i co teraz? Jeśli uważasz, że są tam wstawki typowo mafijne, to poproszę o wskazanie. Proszę również o wskazanie, które posty Denisa o Mencenie uważasz za głupie.
|
|
|
Post by Student UKSW on Jan 26, 2024 17:52:23 GMT 1
Opieram się na empirii. Zełeńskiego charakteryzuje również jednolinijność i upartość. To, co z rana pisał o Sławomirze Mentzenie było głupie. Mimo wyjaśnień, ciągnął temat. Innymi słowy, próbował - w momencie, gdy zbierały się szable na Mentzena - sugerować, że Mentzen ukrywał tożsamość i odkrył ją dopiero, gdy znalazł się na świeczniku. Szczerze mówiąc, ja już 10 minut po rozpoczęciu edycji wiedziałem, kim jest doktor, zatem żadnego ukrywania nie było. Co poradzić, że Puchar Króla wystartował nie o 20, lecz o 21:30? To są elementy przypadkowe. To zaś, że Zełeński przestał cokolwiek pisać o Mentzenie i zajął się zdystansowanym komentowaniem konfliktu Mgły z Koreańczykiem, gdy Mentzen zszedł ze świecznika, bo Pyszny nieco odpuścił, to kolejna śmierdząca okoliczność.
|
|
|
Post by Restauracja na Kościuszki on Jan 26, 2024 17:52:48 GMT 1
A widzisz kogoś konkretnego, kto tak chciał zabłysnąć, a się schował? mafiacorner.boards.net/user/474/recenttłumaczą się winni, ja odpowiedziałem pytaniem na pytanie, przytoczenie tego jako tłumaczenie to imo dużo złej woli Chce być błyskotliwy i dowciapny ale tak średnio mu to wychodzi z tym drugim to prawda rozwinąłem już W sumie właśnie o tym myślałem i wcale bym się nie zdziwił, gdyby chodziło o ten post: A pierwsza wytknęła go Mogiła Wojny, nazywając go po prostu nieśmiesznym, a nie chujowym, czy mafijnym, więc jeśli ten tak Filipińczyk ma rację co do winy Mogiły, to Restauracja też pewnie winna. Aczkolwiek nie mam przekonania co do Mogiły póki co nazwałem post nieśmiesznym i zagłosowałem na Restaurację po czym dostała dwa kolejne głosy i jestem se w mafii z Restauracją? i o mojej mafijności świadczy dobór słow? nie jesteś bratem pierdolec, żodyn by nie poszedł w taki faktor Niech pomyślę... hmm może po to by wyrwać ją ze swojej strefy komfortu? falomat fajny problem z restauracją jest taki, że dostała głos, dostała negatyw, rzuciła pytaniem-pierdem @jan Ludwik Dlaczego głos na Parzystego? i se poszła więc u mnie restauracja po sekwencji jeszcze bardziej spadła wracam pracować jak jakieś pytania to proszę oznaczać i pamiętać, że Karawaniarz śmierdzi cebulą Jaki jest problem w tym, że dostałam głos? Jak to wpływa na twój tok myślenia? Czy gdybym napisał pierda to byłoby lepiej, gorzej? Mam wrażenie, że ten post wyciągnięty jest tak trochę spoza menu.
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 26, 2024 17:53:20 GMT 1
Bo teraz tego typa mam za niewinnego No ok, to możemy być w tej Radzie. Co sądzisz o Pysznym, Denisie, Fajnopolaku, Twoim Starym i Moralesie? Któregoś widziałbyś w Radzie? Masz jakieś kandydatury, które Ci się nasuwają spoza tej listy? W sumie to żadnego z nich xD Tzn. Pysznego mam za raczej niewinnego z gry, Twojego Starego z wajbu, generalnie żaden z nich nie byłby moim kandydatem do linczu w G1 (ani w G2 pewnie), ale też żaden z nich mnie nie kupił. Mógłbym w niej widzieć Cygana i Wielkiego Geja w sumie, wszystkie ich posty jakie pamiętam były git edit: składnia :3
|
|