|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 17:58:04 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 26, 2024 17:58:04 GMT 1
A Zeusa macie uniewinnionego?
|
|
|
Post by Student UKSW on Jan 26, 2024 17:58:21 GMT 1
A Zeusa macie uniewinnionego? Ja nie.
|
|
|
Post by Restauracja na Kościuszki on Jan 26, 2024 17:59:06 GMT 1
yyyyyy w takim razie Parzysty Miejski Snajper ma immunitet na jutrzejsze głosowanie, proszę mu dać spokój Zastanawia mnie dlaczego Restauracja w tamtym momencie od razu dała immunitet PMS w momencie kiedy PMS nie zasłużył w ogóle na ten immunitet? Bo jeśli PMS jest niewinny to wygląda na klepanie po plecach potencjalnego niewinnego, aby mógł prowadzić grę w kierunku korzystnym dla mafii. I co ci wyszło z tego zastanowienia się?
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 26, 2024 18:00:18 GMT 1
Opieram się na empirii. Zełeńskiego charakteryzuje również jednolinijność i upartość. To, co z rana pisał o Sławomirze Mentzenie było głupie. Mimo wyjaśnień, ciągnął temat. Innymi słowy, próbował - w momencie, gdy zbierały się szable na Mentzena - sugerować, że Mentzen ukrywał tożsamość i odkrył ją dopiero, gdy znalazł się na świeczniku. Szczerze mówiąc, ja już 10 minut po rozpoczęciu edycji wiedziałem, kim jest doktor, zatem żadnego ukrywania nie było. Co poradzić, że Puchar Króla wystartował nie o 20, lecz o 21:30? To są elementy przypadkowe. To zaś, że Zełeński przestał cokolwiek pisać o Mentzenie i zajął się zdystansowanym komentowaniem konfliktu Mgły z Koreańczykiem, gdy Mentzen zszedł ze świecznika, bo Pyszny nieco odpuścił, to kolejna śmierdząca okoliczność. Podsumowując Najpierw zaśmierdziało to, że zasugerowałem że wyjście z tożsamości mogło mieć związek z atakami na niego A potem zaśmierdziało, że go dalej nie atakowałem?
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 26, 2024 18:09:32 GMT 1
No co jest, nikt nie chce słowa, złego albo dobrego, o Zeusie powiedzieć?
|
|
|
Post by Restauracja na Kościuszki on Jan 26, 2024 18:11:41 GMT 1
Zastanawia mnie dlaczego Restauracja w tamtym momencie od razu dała immunitet PMS w momencie kiedy PMS nie zasłużył w ogóle na ten immunitet? Bo jeśli PMS jest niewinny to wygląda na klepanie po plecach potencjalnego niewinnego, aby mógł prowadzić grę w kierunku korzystnym dla mafii. Stalingradzki snajper nie rozumie oczywistego żartu i go rozgrzebuje miastowe czy mafijne? Jak jestem na tym momencie to takie bardziej mafijne niż miastowe. Mafioza stara się mieć uargumentowany głos, chce by wszystko się logicznie układało.
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 26, 2024 18:12:43 GMT 1
No co jest, nikt nie chce słowa, złego albo dobrego, o Zeusie powiedzieć? no właśnie kurka rurka tak to wygląda zdejmują kaganiec na godzine przed linczem czy limit 80 do końca?
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 26, 2024 18:14:18 GMT 1
Oto moja wizja przed ponownym przeczytaniem rozgrywki, po opublikowaniu jej zamierzam przeczytać rozgrywkę jeszcze raz na tyle ile zdołam i listę poprawić jeśli uznam, że to potrzebne. Pisane w chuj szybko więc wybaczcie błędy. Spis graczy: 1. Stalingradzki snajper - Ciężko powiedzieć, przeplata mafijne posty z niewinnymi. Moim zdaniem może być w mafii, ale mój stary mówi żeby go nie ruszać. 2. Jose Arcadio Morales - Jest tak niewinny, że szkoda kurwa strzępić ryja. 3. Mgła Wojny - Mafiozo ewidentny. Rozpisywałem się już. Jak wam nie wystarcza moja opinia to sobie zwróćcie uwagę gdzie Mój Stary ma głos. 4. Student UKSW - Brzmi jakby coś kręcił jestem alergicznie uczulony na jego gadanie o bibliotekach ostatnio tłumaczył się tuż przed meczówką lub nawet w samej meczówce czytaniem dostojewskiego, był wtedy mafiozą i wygrał. Nie podoba mi się. Podoba mi się natomiast sposób w jaki broni swoich niewinnych. Jak padnie płakał nie będę, ale sam by go raczej nie ruszał. 5. Kar-Wai Wong - Miastowy. 6. Big Gay AI - Spokojnie w mafii może być, ale lincz na nim mało powie. Opcja typu nietragiczna. 7. Restauracja na Kościuszki - Moim zdaniem za łatwo dostał głosy żeby być glonem mafijnym. Podoba mi się, że atakuje teraz mgłę keep it going baby. 8. Jan Ludwik Pyszny - Raczej miastowy, zbyt bezczlny, mocno nastawiony na pchanie swoich wizji, w które zdarzy się wierzyć. No tak miasto 80%. Nie ruszać dziś. 9. Wkurwiona Osa Bez Nosa - Czekam na wejście. Mam nadzieję, że z pompą Coś mam przeczucie, że brak obecności to element kreacji. Nie ruszać. 10. Początkujący mafiozo - Wymagało pewnie odwagi udawanie mafiozy kreacyjnie będąc pod pressingiem, ale poza tym chuja tam mogę powiedzieć, nie najgorsza opcja. Jednak glon. 11. Krwawy Hegemon - Moim zdaniem glon miastowy, ciężko powiedzieć. Fajnie tam Wrubel zaczepiał, podobało mi się. 12. Zeus - Jak wczoraj grał to wydawało mi się, że miastowy mocno, zakałapućkany był w sposób ciężki do udania. 13. Denis Załęcki - Moim zdaniem to jego zagubiona miejska wersja. Patrz co piszę o Agacie Wróbel. 14. Twój Stary - Miastowy, sposób jak se układał rozgrywkę we łbie bez mety i na odpierdol i jakie mu tam wyniki wychodziły dały mi wynik że jest miastowy, pisałem już o nim. 15. Sławomir Mentzen - Ta na pewno taki sprawny mafiozo by miał tak chujową pozycję jak miał on, jakby mu zależało się kitrać. Fakt, że dostał tyle losowych głosów i jak na to zareagował z luzem dla mnie dowodzi że miastowy. Fatalny wybór. 16. Fajnopolak - Jest potencjał na mafię spokojnie. 17. The Chicken Man - Podobało mi się jak trolował, bo on nie tylko żartował, ale wręcz podpuszczał graczy żeby myśleli że on myśli coś czego nie myśli. Raczej nie mafia, wiadomo mogę się mylić ale na czutkę mieszcuch bez żadnej agendy. 18. Falomat - Nie pamiętam go, może być w mafii. 19. chochoł - Niewinny raczej. Intensywnie gra. 20. Talleyrand - Moim zdaniem niewinna wersja tego gracza on zawsze ma słabsze d1 jemu trzeba dać czas, jak jest winny to i tak go złapiecie. 21. Grafi - Niewinny, moim zdaniem ma po prostu mało czasu na granie i gra z telefonu a to co dał wydało mi się totalnie niewymuszonymi spostrzeżeniami bez żadnej agendy. 22. Cigano Ronaldo - Wozi się nieźle, nie zgadzam się z jego odczytami i spostrzeżeniami, ale wydaje mi się że zbyt bezczelny jak na tak mało aktywną mafię. 23. Jackson Lamb - W mafii być może ale jednak to glon. 24. Agata Wróbel - Potencjalna mafia, mega dziwnie dziś zagrała. Moim zdaniem Załęcki jest autentycznie zagubiony w rozgrywce i coś mu nie gra właśnie dlatego że i Agata i Mgła są w mafii a on nie potrafi znaleźć z nimi normalnego porozumienia. W jej grze mi się nie podoba, że wczoraj elegancko widziała mafijne posty Mgły, ale jak już nabiła dystansujące interakcję z Mgłą to ignoruje temat. 25. Albus Dumbledore - Spokojnie może być w mafii. 26. Parzysty Miejski Snajper - Niewinny raczej. 27. Rap MaTTer Fakker - Potencjał na merytorycznego glona, ale czutka mówi mi że niewinny.
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 26, 2024 18:17:14 GMT 1
Z takiego grona niezłych linczy na dziś to mi się wydaje, że.
Mgła Wojny, Agata Wróbel, Student UKSW, Fajnopolak. Albo jakiś mniej aktywny, ale takich bym nie chciał linczować.
Oczywiście wiadomo jaki lincz uważam za absolutnie najlepszy, ale tego linczu nie posłuchacie.
Lincze samobójcze dla miasta.
Mentzen, Ten Teley coś tam, Kar-Wai Wong, Morales, Twój Stary, mimo wszystko chyba Buffon i chyba Chochoł
|
|
|
Post by Fajnopolak on Jan 26, 2024 18:18:55 GMT 1
A Zeusa macie uniewinnionego? nie, w d0 top, w d1 stracił impet, czekam na d2
fajna lista Wong, taka kijowa, bez próby dopieszczenia, nie na pokaz imo
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 26, 2024 18:20:54 GMT 1
Ogólnie wydaje mi się, że czego nie zrobię to dziś padnie gracz mało aktywny więc po prostu każdemu mało postowcowi zrobię ISO, żeby postarać się zoptymalizować ten wybór, bo już nie zdąże całej rozgrywki do 20 czytać.
|
|
Zeus
Edycja#40
|
Post by Zeus on Jan 26, 2024 18:21:15 GMT 1
W sumie nienajgorsze to grono, dorzuciłbym SSnajpera jeszcze, jakoś mi nie siedzi kompletnie ten jego dualizm "nie łapię oczywistego żartu"/"wyłapuję kto gra poniżej potencjału". Na Sławka przyjdzie czas, kiedy już przejrzycie na oczy (ewentualnie ja przejrzę, kto wie), więc git. Edit: A Zeusa macie uniewinnionego? nie, w d0 top, w d1 stracił impet, czekam na d2 fajna lista Wong, taka kijowa, bez próby dopieszczenia, nie na pokaz imo A to niestety prawda. D1 Zeus To Pomyłka.
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 26, 2024 18:22:40 GMT 1
Początkujący mafiozo będzie w mafii Stwierdzasz po całościowej tragiczności postów czy czymś konkretnym? Jakby to napisał Sławomir Mentzen: typowa wypustka Stalingradzki snajper jesteś początkującym graczem, prawda?
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 26, 2024 18:22:54 GMT 1
ale mnie pingpong wkurwił, ja pierdole
aż mnie zniechęcił do linczowania tej mgły
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 26, 2024 18:24:08 GMT 1
A widzisz jego mafijność czy nie?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 18:25:04 GMT 1
via mobile
Post by Student UKSW on Jan 26, 2024 18:25:04 GMT 1
Mam dwóch pewnych niewinnych.
Wong i Stalingradzki snajper.
|
|
Zeus
Edycja#40
|
Post by Zeus on Jan 26, 2024 18:25:49 GMT 1
Ooo, na czym opierasz niewinność obu? Tzn. głównie o SSnajpera mi chodzi, bo mi akurat nie typ śmierdzi
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 26, 2024 18:26:54 GMT 1
Jak mi uniewinnisz fajnie Stalingradzkiego Snajpera to tymczasowo wpiszę cię do swojej listy niewinnych. A poza tym ułatwiłbyś mi rozgrywkę.
Bo Wróbel znowu pisze posta, który ma sens tylko z perspektywy mafii. Wcześniej, że jem jej z ręki, teraz, że zniechęcam do linczowania Mgły. Ty linczujesz kogo chcesz, czy tego kogo masz za mafię?
Pisanie takich mafijnych postów jest tu tak nagminne, że aż sugeruje mi jej niewinność, bo chyba byłaby większa zwacha na ruchy w mafii.
|
|
|
Post by Restauracja na Kościuszki on Jan 26, 2024 18:26:55 GMT 1
Snajperze Stalingradzki, dlaczego zakładasz, że moja interakcja z Mgłą to Mafia vs Miasto, a nie Miasto vs Miasto? Co różni jedną interakcję od drugiej. Swoją drogą cofam uwinnienie Stalingradzkiego. Prześledziłem momenty które najbardziej kojarzyłem u Mgły i miałem wrażenie że bardziej zainteresowany jest wyciąganiem cudzych tożsamości zamiast faktyczną grą. Wygląda mi to na potencjalnego silnego mafiozę badającego nastroje, aby mógł wiedzieć w jakim obszarze ma się poruszać i ten case on zaczął wyciągać skojarzył mi się z mafiozą z przeszłości co lubi takie rzeczy wypisywać i dać mało wniosków w nich. Czy to będzie ostatecznie miasto vs miasto to wyjdzie później. Mafioza, który jest na tyle mocnym graczem, że może sobie badać nastroje w temacie jest na tyle mocnym graczem, że nie musi tego robić. Wyłapie to i tak z innych interakcji. Imo błędny wniosek.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 18:27:08 GMT 1
via mobile
Post by Student UKSW on Jan 26, 2024 18:27:08 GMT 1
Ooo, na czym opierasz niewinność obu? Tzn. głównie o SSnajpera mi chodzi, bo mi akurat nie typ śmierdzi Na podstawie tego, co piszą na mój temat mogę z pewnością stwierdzić, że uczciwie poszukują prawdy, niczym ja na uniwersytecie.
|
|