|
Post by Jackson Lamb on Jan 26, 2024 18:28:04 GMT 1
Z góry proszę o wybaczenie, ale chyba już zgodnie z tradycją trafił mi się najgorszy możliwy dzień na początek rozgrywki i wypadłem z obiegu na jakieś 30 stron i nie wiem, na ile będę mógł się temu dokładniej przyjrzeć do linczu.
Wstępnie najbardziej sztuczny jest dla mnie Fajnopolak. Tak, jak mnie nazwał "komentatorem", tak on gra prowadzącego talk-show. Tu delikatnie podrąży, tam się podliże, jeszcze gdzie indziej zarzuci żarcikiem dla beki, ogólnie jak to w nicku - fajny jest. Tak fajny, że aż przesłodzony, bo kompletnie gryzie mi się ten level aktywności z jego faktyczną konfrontacyjnością i graniem do przodu. No bo ta jego jedyna propozycja "do przodu", czyli "głosujmy Mgła/Wong" już dzisiaj to chyba jakiś żart.
Z innych obserwacji, Restauracja wydaje mi się dzisiaj solidnym marnowaniem głosu - piszę o tym, bo widzę, że było kilku proponentów takiego rozwiązania.
Na razie podoba mi się ślepy Chińczyk, to pójście na konfrontację z Mgłą może nie jest w stu procentach korzystne dla miasta (bo też uważam, że jest za duże ryzyko napierdalanki dwóch zaangażowanych miastowych), ale robi to na razie tak naturalnie i konsekwentnie, że ciężko się przyczepić.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 18:29:51 GMT 1
via mobile
Post by Student UKSW on Jan 26, 2024 18:29:51 GMT 1
Jak mi uniewinnisz fajnie Stalingradzkiego Snajpera to tymczasowo wpiszę cię do swojej listy niewinnych. A poza tym ułatwiłbyś mi rozgrywkę. Bo Wróbel znowu pisze posta, który ma sens tylko z perspektywy mafii. Wcześniej, że jem jej z ręki, teraz, że zniechęcam do linczowania Mgły. Ty linczujesz kogo chcesz, czy tego kogo masz za mafię? Pisanie takich mafijnych postów jest tu tak nagminne, że aż sugeruje mi jej niewinność, bo chyba byłaby większa zwacha na ruchy w mafii. Okej. Mogę Ci to wykazać jutro w dniu przerwy.
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 26, 2024 18:29:58 GMT 1
Czemu postanowiłaś pochwalić mój atak na Radzieckiego Snajpera? Co o tym Snajperze sądzisz teraz, a co przed moim atakiem? generalnie piszesz fajne mocne posty na bardzo wysokim poziomie dociekliwości i świadczące o dużym osadzeniu w gierce i wydaje mi się, że posty które pisałeś na temat Stalinowskiego Snajpera wymagały od Ciebie trochę pracy i czasu a jesteś zajętym człowiekiem bo oglądasz Australian Open i w tych postach dopierdalasz mu fest a potem nic się nie zmienia, mija jakaś godzina i piszesz że nie chcesz go linczować i że chcesz dać mu szanse sytuacja mafia/mafia totalnie wykluczona, bo nie zagrałbyś w ten sposób przeciw swojemu koledze z mafii, który posiada już jakiś negatywny elektorat, SZCZEGÓLNIE biorąc pod uwagę tożsamość dlatego mi się to podoba i dlatego jesteś wysoko w rankingu niewinności. Bo wykonałeś w chuj dużą pracę, która jeżeli byłaby pisana celowo pod teze, jako mafiozo to musiałaby być na koniec sprofitowana głosem/kręceniem linczu. Na pewno nie zostałoby to zwieńczone wycofaniem się z podejrzeń godzinę później PMSowi póki co możemy ufać, zachęcam do tego
|
|
|
Post by Fajnopolak on Jan 26, 2024 18:30:09 GMT 1
Wstępnie najbardziej sztuczny jest dla mnie Fajnopolak. Tak, jak mnie nazwał "komentatorem", tak on gra prowadzącego talk-show. Tu delikatnie podrąży, tam się podliże, jeszcze gdzie indziej zarzuci żarcikiem dla beki, ogólnie jak to w nicku - fajny jest. Tak fajny, że aż przesłodzony, bo kompletnie gryzie mi się ten level aktywności z jego faktyczną konfrontacyjnością i graniem do przodu. to cały ja! czy zdążyłeś zerknąć na Stalinigradzkiego Snajpera?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 18:30:24 GMT 1
via mobile
Post by Student UKSW on Jan 26, 2024 18:30:24 GMT 1
Ale zaproponuj coś od siebie w zamian.
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 26, 2024 18:30:40 GMT 1
Jak mi uniewinnisz fajnie Stalingradzkiego Snajpera to tymczasowo wpiszę cię do swojej listy niewinnych. A poza tym ułatwiłbyś mi rozgrywkę. Bo Wróbel znowu pisze posta, który ma sens tylko z perspektywy mafii. Wcześniej, że jem jej z ręki, teraz, że zniechęcam do linczowania Mgły. Ty linczujesz kogo chcesz, czy tego kogo masz za mafię? Pisanie takich mafijnych postów jest tu tak nagminne, że aż sugeruje mi jej niewinność, bo chyba byłaby większa zwacha na ruchy w mafii. jak ci zakurwie to sie porzygasz to też ma sens tylko z perspektywy mafii?
|
|
|
Post by Restauracja na Kościuszki on Jan 26, 2024 18:30:43 GMT 1
Posta zacytować zdołałeś, przyjebkę odbić zdołałeś. Na pytanie odpowiedzieć nie zdołałeś. Doczekam się? Cofam uniewinnienie Buffona, bezczelny jest nadal tak samo, ale nie podoba mi się, jak z tego Mentzena się zaczął pod presją społeczną wycofywać. Jest swoją drogą zabawne, jak niedający jebania Mentzen stał się epicentrum rozgrywki. Jest niewinny i chuj, wszystko się zgadza w jego grze aż za bardzo, ma bogatą wyobraźnię, ale nie aż tak. Zresztą jakby był w mafii, to by się tylu ludzi losowo do niego nie przyjebało. Mafiozę nawet słabszego linczuje się w bólach, a co dopiero mafiozę mocniejszego. Dodajcie sobie 2 + 2 kurwa. Proszę Zeusa, żeby nie zmieniał avatara, w poprzedniej edycji za to poleciał ban, nie chcemy tego. Poza tym to utrudnia grę przy tak dużej liczbie stron i postaci. Jestem prawie pewien, że nie za avatar, tylko za nick. Ale luz, nie planuję już. Ty mi lepiej powiedz, kto z broniących Memcena jest w mafii A dlaczego ktokolwiek broniący Memcena ma być w mafii? Przecież jeśli Menzen w mafii to bronienie go przy ewnentualnym zlinczowaniu go wrzuca od razu na świecznik. Takie zgniłe jajo jak Mentzen to mafiozi najczęściej już omijają, ewentualnie ci słabsi sobie przy nim zostaną i zagłosują z blaku laku.
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 26, 2024 18:31:50 GMT 1
Jak mi uniewinnisz fajnie Stalingradzkiego Snajpera to tymczasowo wpiszę cię do swojej listy niewinnych. A poza tym ułatwiłbyś mi rozgrywkę. Bo Wróbel znowu pisze posta, który ma sens tylko z perspektywy mafii. Wcześniej, że jem jej z ręki, teraz, że zniechęcam do linczowania Mgły. Ty linczujesz kogo chcesz, czy tego kogo masz za mafię? Pisanie takich mafijnych postów jest tu tak nagminne, że aż sugeruje mi jej niewinność, bo chyba byłaby większa zwacha na ruchy w mafii. jak ci zakurwie to sie porzygasz to też ma sens tylko z perspektywy mafii? A uważasz, że Mgła jest w mafii, czy nie? I skąd ta wrogość wobec mnie od samego początku dnia dzisiaj?
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 26, 2024 18:33:05 GMT 1
przechodząc dalej niewinny jest też raczej Zełenski, który bardzo nie buduje swojej pozycji, a jako mafiozo by budował
mniej niż PMS, ale dalej 65% na niewinność
|
|
Zeus
Edycja#40
Limit postów: 148
|
Post by Zeus on Jan 26, 2024 18:36:21 GMT 1
Jestem prawie pewien, że nie za avatar, tylko za nick. Ale luz, nie planuję już. Ty mi lepiej powiedz, kto z broniących Memcena jest w mafii A dlaczego ktokolwiek broniący Memcena ma być w mafii? Przecież jeśli Menzen w mafii to bronienie go przy ewnentualnym zlinczowaniu go wrzuca od razu na świecznik. Takie zgniłe jajo jak Mentzen to mafiozi najczęściej już omijają, ewentualnie ci słabsi sobie przy nim zostaną i zagłosują z blaku laku. JEŚLI memcen jest w mafii. Jeśli w niej nie jest, to z dużym prawdopodobieństwem jakiś mafiozo go broni, mniej lub bardziej otwarcie.
|
|
|
Post by Talleyrand on Jan 26, 2024 18:40:40 GMT 1
Twój Stary zrobił wczoraj jedną bardzo sprytną rzecz. Kto mi powie jaką dostanie plusika. Nikt nie odpowiedział, ale jestem ciekawy.
|
|
|
Post by Jackson Lamb on Jan 26, 2024 18:41:27 GMT 1
czy zdążyłeś zerknąć na Stalinigradzkiego Snajpera? Jak na mój gust za dużo próbuje grać tożsamościami/poprzednimi edycjami, przez co podchodzi do graczy, którzy go atakują z niepotrzebnym bagażem, ale wygląda względnie solidnie. Większego chędożenia logiki nie stwierdzono.
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 26, 2024 18:43:03 GMT 1
Za co uniewinniasz Starego oraz Chochoła? Czemu na świecznik wrzucałbyś Ronaldo, Talleyranda i Big Gaya? Bo czemu Studenta oraz Restaurację to rozumiem. Stary w tonie kreacji wrzuca bardzo dużo przemyśleń i jego gra mi się na tyle podoba że jestem go wstanie uniewinnić. Przede wszystkim nie kryje się przemyśleniami.
Nie mów mi że nie potrafisz uniewinnić Chochoła ( chociaż w twoim przypadku to by było zrozumiałe). Pisze co mu ślinka cieknie i jak już bawimy się pośrednie określanie gracza to mam skojarzenia z jego spokojniejszymi edycjami i trzymania wysokiej aktywności, a w mafii to raczej jeszcze nie miał od dawna się pokazać.
Ronaldo, Talleyranda i Big Gaya cała trójka mam wrażenie, że stara się ukrywać potencjał. Z ich uwag w porównaniu do ilości postów jakie napisali przebija się wysoka merytoryka jakby za dużo wiedzieli i nie chcą się przy tym dzielić się dzielić chociaż częściowo tą wiedzą.
Takie coś może wyjść tylko spod klawiatury niedoświadczonego gracza. Albo mafiozy. Mam nadzieję, że nie muszę rozpisywać dlaczego. Nie chcę outować się z potencjałem
|
|
|
Post by Restauracja na Kościuszki on Jan 26, 2024 18:44:13 GMT 1
Ludziska, wyjawcie mi co niektórzy z was mają z tym pytaniem? To jakaś self-aware low effort wstawka? Bo nie wierzę, że wy zadajecie to pytanie i szczerze myślicie, że to cokolwiek rusza bez względu na przynależność pytanego. Jeszcze rozumiem jakby to była gra na żywo, no to wtedy dochodzi aspekt pokerowości. Jesteś w mafii?
|
|
Falomat
Edycja#40
Limit postów: 181
|
Post by Falomat on Jan 26, 2024 18:45:47 GMT 1
Oto moja wizja przed ponownym przeczytaniem rozgrywki, po opublikowaniu jej zamierzam przeczytać rozgrywkę jeszcze raz na tyle ile zdołam i listę poprawić jeśli uznam, że to potrzebne. Pisane w chuj szybko więc wybaczcie błędy. Spis graczy: 1. Stalingradzki snajper - Ciężko powiedzieć, przeplata mafijne posty z niewinnymi. Moim zdaniem może być w mafii, ale mój stary mówi żeby go nie ruszać. 2. Jose Arcadio Morales - Jest tak niewinny, że szkoda kurwa strzępić ryja. 3. Mgła Wojny - Mafiozo ewidentny. Rozpisywałem się już. Jak wam nie wystarcza moja opinia to sobie zwróćcie uwagę gdzie Mój Stary ma głos. 4. Student UKSW - Brzmi jakby coś kręcił jestem alergicznie uczulony na jego gadanie o bibliotekach ostatnio tłumaczył się tuż przed meczówką lub nawet w samej meczówce czytaniem dostojewskiego, był wtedy mafiozą i wygrał. Nie podoba mi się. Podoba mi się natomiast sposób w jaki broni swoich niewinnych. Jak padnie płakał nie będę, ale sam by go raczej nie ruszał. 5. Kar-Wai Wong - Miastowy. 6. Big Gay AI - Spokojnie w mafii może być, ale lincz na nim mało powie. Opcja typu nietragiczna. 7. Restauracja na Kościuszki - Moim zdaniem za łatwo dostał głosy żeby być glonem mafijnym. Podoba mi się, że atakuje teraz mgłę keep it going baby. 8. Jan Ludwik Pyszny - Raczej miastowy, zbyt bezczlny, mocno nastawiony na pchanie swoich wizji, w które zdarzy się wierzyć. No tak miasto 80%. Nie ruszać dziś. 9. Wkurwiona Osa Bez Nosa - Czekam na wejście. Mam nadzieję, że z pompą Coś mam przeczucie, że brak obecności to element kreacji. Nie ruszać. 10. Początkujący mafiozo - Wymagało pewnie odwagi udawanie mafiozy kreacyjnie będąc pod pressingiem, ale poza tym chuja tam mogę powiedzieć, nie najgorsza opcja. Jednak glon. 11. Krwawy Hegemon - Moim zdaniem glon miastowy, ciężko powiedzieć. Fajnie tam Wrubel zaczepiał, podobało mi się. 12. Zeus - Jak wczoraj grał to wydawało mi się, że miastowy mocno, zakałapućkany był w sposób ciężki do udania. 13. Denis Załęcki - Moim zdaniem to jego zagubiona miejska wersja. Patrz co piszę o Agacie Wróbel. 14. Twój Stary - Miastowy, sposób jak se układał rozgrywkę we łbie bez mety i na odpierdol i jakie mu tam wyniki wychodziły dały mi wynik że jest miastowy, pisałem już o nim. 15. Sławomir Mentzen - Ta na pewno taki sprawny mafiozo by miał tak chujową pozycję jak miał on, jakby mu zależało się kitrać. Fakt, że dostał tyle losowych głosów i jak na to zareagował z luzem dla mnie dowodzi że miastowy. Fatalny wybór. 16. Fajnopolak - Jest potencjał na mafię spokojnie. 17. The Chicken Man - Podobało mi się jak trolował, bo on nie tylko żartował, ale wręcz podpuszczał graczy żeby myśleli że on myśli coś czego nie myśli. Raczej nie mafia, wiadomo mogę się mylić ale na czutkę mieszcuch bez żadnej agendy. 18. Falomat - Nie pamiętam go, może być w mafii. 19. chochoł - Niewinny raczej. Intensywnie gra. 20. Talleyrand - Moim zdaniem niewinna wersja tego gracza on zawsze ma słabsze d1 jemu trzeba dać czas, jak jest winny to i tak go złapiecie. 21. Grafi - Niewinny, moim zdaniem ma po prostu mało czasu na granie i gra z telefonu a to co dał wydało mi się totalnie niewymuszonymi spostrzeżeniami bez żadnej agendy. 22. Cigano Ronaldo - Wozi się nieźle, nie zgadzam się z jego odczytami i spostrzeżeniami, ale wydaje mi się że zbyt bezczelny jak na tak mało aktywną mafię. 23. Jackson Lamb - W mafii być może ale jednak to glon. 24. Agata Wróbel - Potencjalna mafia, mega dziwnie dziś zagrała. Moim zdaniem Załęcki jest autentycznie zagubiony w rozgrywce i coś mu nie gra właśnie dlatego że i Agata i Mgła są w mafii a on nie potrafi znaleźć z nimi normalnego porozumienia. W jej grze mi się nie podoba, że wczoraj elegancko widziała mafijne posty Mgły, ale jak już nabiła dystansujące interakcję z Mgłą to ignoruje temat. 25. Albus Dumbledore - Spokojnie może być w mafii. 26. Parzysty Miejski Snajper - Niewinny raczej. 27. Rap MaTTer Fakker - Potencjał na merytorycznego glona, ale czutka mówi mi że niewinny. dlaczego dajesz tak wiele odpowiedzi zadając tak mało pytań?
|
|
Falomat
Edycja#40
Limit postów: 181
|
Post by Falomat on Jan 26, 2024 18:46:52 GMT 1
Twój Stary zrobił wczoraj jedną bardzo sprytną rzecz. Kto mi powie jaką dostanie plusika. Nikt nie odpowiedział, ale jestem ciekawy. podpowiem, że chodzi o kaliningradzkiego snajpera
|
|
|
Post by The Chicken Man on Jan 26, 2024 18:48:21 GMT 1
Ludziska, wyjawcie mi co niektórzy z was mają z tym pytaniem? To jakaś self-aware low effort wstawka? Bo nie wierzę, że wy zadajecie to pytanie i szczerze myślicie, że to cokolwiek rusza bez względu na przynależność pytanego. Jeszcze rozumiem jakby to była gra na żywo, no to wtedy dochodzi aspekt pokerowości. Jesteś w mafii?
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 26, 2024 18:48:26 GMT 1
jak ci zakurwie to sie porzygasz to też ma sens tylko z perspektywy mafii? A uważasz, że Mgła jest w mafii, czy nie? I skąd ta wrogość wobec mnie od samego początku dnia dzisiaj? Mgła podpadła mi wczoraj totalnie losowym powiązaniem trójki, która absolutnie nie była ze sobą powiązana (czyli między innymi mnie i Ciebie, do czasu tamtego posta mieliśmy 0 interakcji) i potem słabym tłumaczeniem się z logiki tego wyboru. Akurat w tej kwestii nie trzymałam wniosków dla siebie i reagowałam natychmiastowo. Cieszyłam się z tego jak podłapałeś temat i podobała mi się atmosfera wokół mgły, bo byłem przekonana, że narobi się wokół tego w chuj dobrego materiału. Bo Mgła to dla nieobeznanych top3 mafiozo, który nie odpuszcza i który jak zacznie robić gnój to w temacie się dzieje wtedy fest ale jego gra dzisiaj bardzo utrudnia mi wyrobienie opinii, bo gra słabo, reaktywnie i z niskim wkładem własnym. Nie zachował się wcale tak jak estymowałam, obojętnie czy byłby w mieście czy w mafii. Utrudnia mi wyrobienie sobie jakiegokolwiek poglądu. I uważam, że z tego powodu nawet Ty powinieneś mieć większy margines na swoją ewentualną omylność. Nie podoba mi się to, że jego niespodziewana gra nie zasiała w Tobie ziarka wątpliwości, tylko tempem jednostajnym dociskasz go cały czas tak samo. I samą grę masz kurwa super fajną. Pewnie bym Cię uniewinniła jak większość ALE w gierce istnieje rola Zagubionego, w której moim zdaniem czułbyś się jak ryba w wodzie i w której mógłbyś grać jak grasz. Więc jeszcze nie dołączam do peanów nad Twoją niewinnością. Może dojdziemy do tego współpracą jak mnie totalnie nie wkurwisz
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 26, 2024 18:51:37 GMT 1
A uważasz, że Mgła jest w mafii, czy nie? I skąd ta wrogość wobec mnie od samego początku dnia dzisiaj? Mgła podpadła mi wczoraj totalnie losowym powiązaniem trójki, która absolutnie nie była ze sobą powiązana (czyli między innymi mnie i Ciebie, do czasu tamtego posta mieliśmy 0 interakcji) i potem słabym tłumaczeniem się z logiki tego wyboru. Akurat w tej kwestii nie trzymałam wniosków dla siebie i reagowałam natychmiastowo. Cieszyłam się z tego jak podłapałeś temat i podobała mi się atmosfera wokół mgły, bo byłem przekonana, że narobi się wokół tego w chuj dobrego materiału. Bo Mgła to dla nieobeznanych top3 mafiozo, który nie odpuszcza i który jak zacznie robić gnój to w temacie się dzieje wtedy fest ale jego gra dzisiaj bardzo utrudnia mi wyrobienie opinii, bo gra słabo, reaktywnie i z niskim wkładem własnym. Nie zachował się wcale tak jak estymowałam, obojętnie czy byłby w mieście czy w mafii. Utrudnia mi wyrobienie sobie jakiegokolwiek poglądu. I uważam, że z tego powodu nawet Ty powinieneś mieć większy margines na swoją ewentualną omylność. Nie podoba mi się to, że jego niespodziewana gra nie zasiała w Tobie ziarka wątpliwości, tylko tempem jednostajnym dociskasz go cały czas tak samo. I samą grę masz kurwa super fajną. Pewnie bym Cię uniewinniła jak większość ALE w gierce istnieje rola Zagubionego, w której moim zdaniem czułbyś się jak ryba w wodzie i w której mógłbyś grać jak grasz. Więc jeszcze nie dołączam do peanów nad Twoją niewinnością. Może dojdziemy do tego współpracą jak mnie totalnie nie wkurwisz Mgła łyknęła, że jestem zeusem jbc intajemnica piątki została rozwiązana
|
|
|
Post by Fajnopolak on Jan 26, 2024 18:52:27 GMT 1
po namyśle stwierdzam, że ten Stalingradzki snajper spokojnie może być w mafii
wejście dziś rano propsowałem, bo było fajne, no ale reszta dnia strasznie miałka
żadne jego przemyślenie od tamtej pory nie wydaje mi się błyskotliwe
te posty wydają mi się spięte, jakby dłubał je skrupulatnie, bez luzu, mam wrażenie, że w mieście byłby bardziej pewny siebie i nie odkrywał tak kart dopytywany przez Parzystego (ogólnie w tej wymianie odpowiada trochę jak robot)
więc dopuszczam ten kierunek na dzisiaj
|
|