|
Post by Rap MATTer Fakker on Jan 26, 2024 18:54:06 GMT 1
Znamienne, że nie odniosłeś się do mojego głównego oskarżenia, postanawiając zbyć tylko moje pytanie w pierwszej linijce. Mgła Wojny Jakbym wiedział, na jakiej podstawie powstał ten trójkąt, to bym nie musiał pytać. Wyłapałeś jakieś powiązania między tą trójką? Założyłem, że nie pytasz o tych graczy indywidualnie. nie znam intencji które stoją za pytaniem, dałem Ci test na spostrzegawczość, przyzwyczaiłem się że nie wszyscy widzą to co ja co czasami prowadzi do niefortunnych zdarzeń, więc wolę metodę wędki niż kija ale widzę, że tu huj, kulą w płot, nowy rok nowy ja, STARAM SIĘ bardziej wyjaśniać swoje motywy ale proszę nie nadwyrężać cierpliwości faktor domniemania braci pierdoleclubię jak najszybciej wiedzieć gdzie są moi bracia pierdolec i jacy są, zakładam, że u podmiotów zapytania jest co najmniej dwóch a zapytany został trzeci, nawet jak se nie robią interakcji sami, to chcę je sprowokować. tutaj robią, więc zapytałem o opinię Moralesa, który w pewnym momencie trochę szczypał Zeusa z Karawanem. faktor pomocnościProfile -> Edit profile -> Avatar -> Use only the Uploaded/Linked -> Po prawej pod uploaded/linked, klikasz napis upload/link, nad napisem delete. Ten stary, brudny dziad z Pieśni Lodu i Ognia/Gry o Tron, co jest ich papieżem? jeden w pierwszym poście poszedł z pomocą do technicznego indolenta, drugi mu kreację wybiera faktor momentumKarawan Wągr co tam, jakieś założonko może było czy cosik? powiesz jak życie mam na Ciebie metarakietę, wiesz? miałem czekać, ale w sumie to nie gra o tożsamości, tylko o zachowanie - Karawan się wypisał na innym forum, z innej gry, 19 minut po tym jak było losowanie ról do tej gry. był do niej zapisany przez cztery dni. wiem, bo mi się rzuciło w oczy i zapamiętałem. no to ja sobie standardowo wyciągam rękę do Karawaniarza, dostaję odpowiedź która mi się nie podoba, a tu wchodzi bodyguard Przecież ja na ciebie też mam, wielkie rzeczy. A co do założeń, zobaczysz, co to by była za frajda jakbym powiedział. mgła wojny wyrywny w chuj, zacznie w pierwszej od 160kilo obsra sie i tyle z tego będzie potem mała przepychanka z agatką, która się kończy już po moim poście: no powiedzmy ja wierzę w miłość od pierwszego wejrzenia, ale tutaj się bardzo szybko rzeczy zadziały i wręcz działy od pierwszego momentu (re pomocność). ja mam Agatkę w szufladce 'fajna kreacja huj wie co dalej', jak tam siedzi gracz o którym myślę, to dopiero co powiózł jak sam skurwysyn a ten mu wrzuca uniewinnienie w trzy mgnienia oka. Kai się odpalił przy Agatce, Agatka się odpaliła przy Kaiu, nie wiem, mogę patrzyć subiektywnie, ale pierwszy dzień to ja spędzam myśląc kto i jak mnie robi w huja, a nie szukając partnerki faktor flipa i flapa
no właśnie, Agatka powiozła jak sam skurwysyn, 300 w rwaniu, rekord olimpijski, tymczasem Kai bym powiedział jest tak bezpłciowy, że się zastanawiałem, czy ma nie za dużo soi. flip i flap więc, no ciężko tu coś dopisać bez łamania regulaminu, ale jest taki film, DALEKO OD DOMU no i dość ciekawe jest to, że Kai pisze Mnie się nie podoba takie narzucanie narracji. Pozwólmy rzeczom się dziać. a potem Agata się zesrała że śmiałem zadać o nią pytanie, no i jest wjazd retaliacyjny obustronny, sojuszu prawie-chłopa z ledwo-chłopem to pozwólmy rzeczom się dziać, czy sto procent miastowy i huj faktor końskich zalotówMorales wjeżdżał w Zeusa lekko, Kai wjechał w Zeusa lekko, nie chce mi się cytować, sprawdźcie se posty, a Zeus se tak poskakał wokół Agatki, ale bez bezpośredniej interakcji, końskie zaloty, propozycja avatara + poniższe PMS druga mafia. Zresztą nawet jeśli nie, to Agata będzie wdzięczna, jak się go pozbędziemy. A ona wygląda na taką, co potrafi przypierdolić więc no, ciekawi mnie co się tutaj dzieje, mój Dziwometr zanotował z miejsca nietypowe interakcje, będę się bacznie przyglądał, a jakbym miał zrobić power ranking domniemanych braci pierdolec to by było tak: Morales -> Agata -> Zeus -> Kai Spis lep 2.0?
|
|
|
Post by Rap MATTer Fakker on Jan 26, 2024 18:55:24 GMT 1
Ale przecież jeśli jest w mafii, to co miało pójść za łatwo? W sensie, jaki scenariusz przewidujesz, w którym PMS jest w mafii i wkopuje się pierwszego dnia, ale jednocześnie nie jest to nam na rękę? Drugi podpunkt też wyjątkowo kiepski IMO, ale żeby dwóch snajperów było w mafii? Mnie by zdziwiło jak łatwo się potencjalnie wkopał będąc w mafii i to była pierwsza reakcja że coś za łatwo poszło patrząc jak poprzednie edycje potrafiły się w większości przypadków układać. Bardziej obawiam się że jak PMS w mafii to reszta mafiozów może mieć dzień spokoju jeśli PMS miałby być linczowany. Inna sprawa zdziwiłoby mnie też to jakby był na przykład zagubionym.
Co za bzdury.
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 26, 2024 18:55:57 GMT 1
sprawdze jeszcze tego staliningradzkiego i ide na piwo
|
|
Grafi
Edycja#40
Limit postów: 132
|
Post by Grafi on Jan 26, 2024 18:56:18 GMT 1
Nikt nie odpowiedział, ale jestem ciekawy. podpowiem, że chodzi o kaliningradzkiego snajpera Chodzi Ci o ten dłuższy post Starego, gdzie mówi, że SSnajper jest w mafii wtedy, gdy Jan Ludwik Pyszny w niej jest?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 18:56:29 GMT 1
via mobile
Post by Student UKSW on Jan 26, 2024 18:56:29 GMT 1
po namyśle stwierdzam, że ten Stalingradzki snajper spokojnie może być w mafii wejście dziś rano propsowałem, bo było fajne, no ale reszta dnia strasznie miałka żadne jego przemyślenie od tamtej pory nie wydaje mi się błyskotliwe te posty wydają mi się spięte, jakby dłubał je skrupulatnie, bez luzu, mam wrażenie, że w mieście byłby bardziej pewny siebie i nie odkrywał tak kart dopytywany przez Parzystego (ogólnie w tej wymianie odpowiada trochę jak robot) więc dopuszczam ten kierunek na dzisiaj Podręcznikowy post mafiozy!
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 18:57:13 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 26, 2024 18:57:13 GMT 1
po namyśle stwierdzam, że ten Stalingradzki snajper spokojnie może być w mafii wejście dziś rano propsowałem, bo było fajne, no ale reszta dnia strasznie miałka żadne jego przemyślenie od tamtej pory nie wydaje mi się błyskotliwe te posty wydają mi się spięte, jakby dłubał je skrupulatnie, bez luzu, mam wrażenie, że w mieście byłby bardziej pewny siebie i nie odkrywał tak kart dopytywany przez Parzystego (ogólnie w tej wymianie odpowiada trochę jak robot) więc dopuszczam ten kierunek na dzisiaj Podręcznikowy post mafiozy! czyżby?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 18:57:46 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 26, 2024 18:57:46 GMT 1
sprawdze jeszcze tego staliningradzkiego i ide na piwo A piwo to moje paliwo
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 19:00:50 GMT 1
via mobile
Post by Student UKSW on Jan 26, 2024 19:00:50 GMT 1
Podręcznikowy post mafiozy! czyżby? Oczywiście mam tu też na myśli moment!
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 19:01:50 GMT 1
via mobile
Post by Krwawy Hegemon on Jan 26, 2024 19:01:50 GMT 1
Oczywiście ma tu też na myśli moment! dobrze zauważone, dzisiaj jeszcze go uniewinnial ale chyba głosy mu ciążą na tyle że zmienił zdanie
|
|
Grafi
Edycja#40
Limit postów: 132
|
Post by Grafi on Jan 26, 2024 19:02:57 GMT 1
po namyśle stwierdzam, że ten Stalingradzki snajper spokojnie może być w mafii wejście dziś rano propsowałem, bo było fajne, no ale reszta dnia strasznie miałka żadne jego przemyślenie od tamtej pory nie wydaje mi się błyskotliwe te posty wydają mi się spięte, jakby dłubał je skrupulatnie, bez luzu, mam wrażenie, że w mieście byłby bardziej pewny siebie i nie odkrywał tak kart dopytywany przez Parzystego (ogólnie w tej wymianie odpowiada trochę jak robot) więc dopuszczam ten kierunek na dzisiaj No chyba były głosy liczone i coś się nie zgadzało.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 19:03:29 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 26, 2024 19:03:29 GMT 1
ta, z rana uniewinniałem, ale poczytałem sobie, poporównywałem i zmieniłem zdanie
głosy mi niezbyt ciążą, ziomuś
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 19:04:07 GMT 1
via mobile
Post by Student UKSW on Jan 26, 2024 19:04:07 GMT 1
Dobra, ale jednak fajna kreacja, a to pierwszy dzień i duża edycja... Zastanowię się jeszcze nad tym głosem, tymczasem spadam.
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 26, 2024 19:05:15 GMT 1
Czytanie graczy mniej aktywnych. Rap Matter Ten jaki pomocny, taka rasowa mafia. Turyn kojarzy się z przekupstwem, pewnie dałeś łapówkę MG, żeby dał Ci rolę, a ról mafijnych jest więcej niż miejskich. Mój głos już masz. Za tego posta propsa nie dostaniesz. Bardzo naturalne, też wtedy podobnie czytałem ten post PMSa. Stalingradzki Snajperze dlaczego pakujesz się z armatami na nomen omen wróble, jednocześnie zarzucając innym nieadekwatność zachowania? Janie Ludwiku Naburmuszony Capie co złego widzisz w claimowaniu miejskich ról przy tym setupie? Ale mafijne wejście! Kolejne stanowcze i celne wejście. No niestety werdykt taki, że potencjał na merytorycznego glona spory. Więcej tam nie ma dosłownie nic poza kreowaniem się. Albus Dumbledore, potencjał na merytorycznego glona spory. 3 ostatnie posty merytoryczne, stanowcze, takie jakby coś wiedział. Imo większy potencjał na merytorycznego glona niż Matter Faker, ale no kurwa ciężko takich graczy oceniac Jackson Lamb - moim zdaniem nalepszy z dotychczasowych glonów i zdradza największy potencjał na zwiększenie aktywności. Widział to samo co ja, że posty Stalingradzkiego są śmierdzące. Cigano Ronaldo - Mega popisuwę robił jednocześnie mało się angażując moim zdaniem na tyle bezczelne że warto dac mu szanse. Raczej taki gracz nie będzie w mafii, a szanse, że zwiększy effort spore. Gafi - tu jestem najpewniejszy, że to po prostu szczery miastowy bez żadnej agendy, zero popisuwy. Czuję miejską przenikliwośc. Falomat - Dziwny jest ma kilka takich postów, że muszę o nie zapytac po co powstały, ale już nie mam postów. Na tyle dziwny, że wolę z nim rozmawiac niż go oceniac. Hegemon - Miejska bezczelnośc, atakuje silnych. Raczej miasto, ale jakiś tam potencjał na merytorycznego glona jest. Restauracja - Poziom spontaniczności sugeruje miasto. Fajne reakcje. Początkujacy mafiozo - Glon skrajny, nie ruszac. Guy AI - Nie wyszedł jeszcze z kreacji, nie ruszac. Czyli jak koniecznie nie chcecie Mgły to ktoś z grona Staliningradzki, Fajnopolak, Agata Wróbel, Student UKSW, Dumbledore, Matter
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 26, 2024 19:08:38 GMT 1
kurwa mać zgadzam się z 80% tego co hong kong napisał o glonach
przepraszam hong kong, znowu cie lubie
|
|
Falomat
Edycja#40
Limit postów: 181
|
Post by Falomat on Jan 26, 2024 19:10:21 GMT 1
No niestety mądre spostrzeżenia przeplata tak głupimi jak to, że wejście RMF-a we mnie było celne.
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 26, 2024 19:11:27 GMT 1
Staliningradzki jest u mnie :null:, nie wjebał się niczym i nie napisał nic co potrafiłabym ocenić jako unikalnie miastowe
jak nie napisze nic unikalnie miastowego przez 2-3 dni to dla mnie murowany kandydat do linczu. Dzisiaj nie wiem w kogo strzelać więc mogłabym w niego ale z niesmakiem
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 26, 2024 19:11:40 GMT 1
Kar-Wai Wong merytoryczny glon to bardziej miasto czy mafia?
|
|
Falomat
Edycja#40
|
Post by Falomat on Jan 26, 2024 19:13:13 GMT 1
To ja z innej mańki zadam pytanie.
Kaliningradzki Snajperze dlaczego od początku gry ignorujesz moje zaczepki, a zdążyłeś napisać, że jestem najpewniej niewinny? Z innymi perorujesz bez oporu, a mnie ewidentnie unikasz...
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 26, 2024 19:16:33 GMT 1
w tej mafii serio może być Zeus
|
|
Falomat
Edycja#40
|
Post by Falomat on Jan 26, 2024 19:17:47 GMT 1
no z tych mocnowybijających się aktywnością Zeus jest najbardziej bezjajeczny i mglisty. Gdyby go nie było w tej rozgrywce nie widziałbym różnicy.
|
|