Grafi
Edycja#40
Limit postów: 132
|
Post by Grafi on Jan 26, 2024 20:10:22 GMT 1
Gejuszek sobie głos zmienił, ale nie odezwał się nic.
|
|
|
Post by Restauracja na Kościuszki on Jan 26, 2024 20:11:33 GMT 1
Gejuszek sobie głos zmienił, ale nie odezwał się nic. i jaki z tego wniosek?
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 26, 2024 20:11:53 GMT 1
A no to sorry, faktycznie źle zrozumiałem. No ogólnie ciężki temat. Mojego Starego nie ma, w mgłe wojny nikt mi nie wierzy, ja uważam, że jest ta miejska energia w tym dłuższym poście Fajnopolaka ostatnim, a zarazem Snajper się broni tak, aby tylko pożyć dzień dłużej i wjebać niewinnego przed siebie. No ale alfą i omegą nie jestem. Naciskał nie będę chyba. Naciskałem, żeby padła Mgła i to się nie stało, idziemy w wasz wariant, wy decydujcie. Ja jedynie przyznam, że jakbym był snajperem, to bym jebnął w Mgłę, ale jakbym nie mógł w mgłę, to bym jebnął w dowolnego z dwójki Fajnopolak/Snajper jakby się okazało, że dziś pada niewinny. Ale to ja.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 20:12:22 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 26, 2024 20:12:22 GMT 1
no a ten Fajnopolak imo spokojnie może być w mafii, mam jakieś takie odczucia jak go czytam, jakby recytował formułki, a nie rzeczywiście pisał co mu na serduchu leży nie czuję tego miejskiego drążenia, które zwykle tam jest ale sugerujesz, że nie mam potężnej szansy się uniewinnić wraz z trwaniem rozgrywki? : o
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 26, 2024 20:12:22 GMT 1
no a ten Fajnopolak imo spokojnie może być w mafii, mam jakieś takie odczucia jak go czytam, jakby recytował formułki, a nie rzeczywiście pisał co mu na serduchu leży nie czuję tego miejskiego drążenia, które zwykle tam jest Zgadzam się o tyle, że Fajnopolak jest jak gąbka, jak w edycji X padnie jakieś sformułowanie, to w następnej on go użyje jako estymatora, vide to propsowanie chińczyka za "fajną analizę, taką nie na pokaz", co padło w szachowej itd. Jak znowu go bronię jako mafiozy to to będzie kurwa recydywa btw co ty tam mi wcześniej pisałeś, że nie masz porównania z jego ostatnią mafijną grą jak graliśmy w niej obaj?
|
|
|
Post by Albus Dumbledore on Jan 26, 2024 20:12:28 GMT 1
A no to sorry, faktycznie źle zrozumiałem. No ogólnie ciężki temat. Mojego Starego nie ma, w mgłe wojny nikt mi nie wierzy, ja uważam, że jest ta miejska energia w tym dłuższym poście Fajnopolaka ostatnim, a zarazem Snajper się broni tak, aby tylko pożyć dzień dłużej i wjebać niewinnego przed siebie. No ale alfą i omegą nie jestem. Naciskał nie będę chyba. Naciskałem, żeby padła Mgła i to się nie stało, idziemy w wasz wariant, wy decydujcie. Ja jedynie przyznam, że jakbym był snajperem, to bym jebnął w Mgłę, ale jakbym nie mógł w mgłę, to bym jebnął w dowolnego z dwójki Fajnopolak/Snajper jakby się okazało, że dziś pada niewinny. Ale to ja. Ja mogę w Mgłę Wojny
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 26, 2024 20:13:02 GMT 1
no a ten Fajnopolak imo spokojnie może być w mafii, mam jakieś takie odczucia jak go czytam, jakby recytował formułki, a nie rzeczywiście pisał co mu na serduchu leży nie czuję tego miejskiego drążenia, które zwykle tam jest ale sugerujesz, że nie mam potężnej szansy się uniewinnić wraz z trwaniem rozgrywki? : o no właśnie to jest największa zagadka tego dnia czy to twoja jedyna linia obrony?
|
|
|
Post by Albus Dumbledore on Jan 26, 2024 20:13:24 GMT 1
Gejuszek sobie głos zmienił, ale nie odezwał się nic. i jaki z tego wniosek? Dla Ciebie żaden, dla wolniej łapiących taki, że Gumiś niewinny.
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 26, 2024 20:13:46 GMT 1
ogarnij mi Zeusa Studenta Memcena Fajnopolaka Staliningradzkiego i tych mniej aktywnych i daj znać co robimy @denis Załęcki Kurwa no ja tylko tak napisałem, żeby zagaić, a ty mi takie pytania trudne zadajesz. Zeus z wypadkowej ilość postów-merytoryka postów-fajność mógłby być mafiozą teoretycznie, ale jak sobie tak szukałem po mecie, której nie można używać, to nie mam żadnego solidnego typu kto to może być, skoro nie jestem to ja, a wszystkie pomysły, jakie mi przychodzą do głowy mówią, że najprawdopodobniej jest to niewinna wersja jakiegoś gracza. Dla mnie jeździć, obserwować, dzisiaj bym go nie wyrzucił. Student jest dziwny/nadaktywny, treści wiele nie ma, no taki koleś, któremu na zielono nic nie dam, mózg mówi, żeby dawać go nisko, a to zazwyczaj się kończy niewinnym xDDD Memcena podsumował Ludwik w jednym postów, że jak nie będzie lepszego pomysłu na lincz, to by go można odpalić tylko dlatego, że o uniewinnienie będzie tutaj trudno, ale no to takie meh by było dla mnie. Fajnopolaka czytałem wcześniej i mi się raczej podobał metowo, ma swoich fanów na dzisiaj, będę chciał z Moralesem jeszcze na jego temat pogadać. Saliningradzki no to mam zdanie jak ty, w mafii najlepsze argumenty to te prawdziwe i tutaj znowu ma zastosowanie to, co było o nim pisane edycję temu. Że za 2-3 dni do będzie widać jak na dłoni, spiny o rolę nie ma. Z braku laku można by myśleć o odpaleniu go dzisiaj przy braku lepszych celów, teoretycznie jakieś światło na parę nicków by to rzuciło, ale raczej nie tych, co mnie teraz głównie interesują, ale jednak wolałbym wyłuskać kogoś z tego grona nibyglonów na przykład. Bardzo bezpieczny jesteś, ale to co piszesz o studencie jest całkiem życiowe
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 26, 2024 20:13:50 GMT 1
no a ten Fajnopolak imo spokojnie może być w mafii, mam jakieś takie odczucia jak go czytam, jakby recytował formułki, a nie rzeczywiście pisał co mu na serduchu leży nie czuję tego miejskiego drążenia, które zwykle tam jest Zgadzam się o tyle, że Fajnopolak jest jak gąbka, jak w edycji X padnie jakieś sformułowanie, to w następnej on go użyje jako estymatora, vide to propsowanie chińczyka za "fajną analizę, taką nie na pokaz", co padło w szachowej itd. Jak znowu go bronię jako mafiozy to to będzie kurwa recydywa Tylko mnie kurwa chyba nie trzeba bronić. Jak widzę kogoś, kto próbuje racjonalnymi słowami argumentować, czemu jestem niewinny, to mi się zapala lampka, że może mafiozo, bo mi się wydaje, że moja niewinność jest tak oczywista, że to już nie ma nawet co dyskutować. Analogicznie ja nie argumentuję czemu Morales jest niewinny. No widać na oko czemu jest.
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 26, 2024 20:14:18 GMT 1
No to chyba nieuważnie czytasz posty i czego ty wymagasz w pierwszy dniu? Rozumiałbym jakby taki zarzut pojawił się później ale w pierwszym dniu? Dziwi mnie że ty chcesz argumentację na ich niewinność w momencie została mniej więcej podana, ale co przy glonach potencjalnych można więcej zrobić niż próbować oddzielić te merytoryczne od tych mniej merytorycznych? Czego ty tutaj oczekujesz żę wszystko od razu na tacy będziesz miał podane? no oczekuję zauważania jakichś rzeczy np. że Dumbledore lurkuje, a nie postuje że Denis zwracał się do przemykaczy tak, próbując coś z nich wyciągnąć, a nie żeby wyjebać że Zeus miał wyraźny zjazd z d0 na d1 i trzeba go obserwować że to, co Mgła wyciągnął Wongowi to mocna rakieta że Wong raczej niewinny, bo jego lista jest kijowa, nie na pokaz że restauracja niezręcznie przeszła od kreowania się do bardzo ogólnikowych pytań no ogólnie zwracanie uwagi na jakieś szczególiki nie wiem, jakoś nie widzę takich rzeczy u Ciebie, tych na świecznik, tych niewinnych, elo, bez rozpisywania tych wniosków samemu z siebie No chyba tylko ty myślisz że od razu na twojej tacy to wszystko będzie podane byś mógł sobie elastycznie dostosować się do tego co wpadło w temacie i tobie łatwiej byłoby się dostosować do tego w temacie nie majac na karku aż tylu oskarżeń i przy okazji próbujesz sobie zaufanie kupić.
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 26, 2024 20:14:22 GMT 1
Wong ma wielki zapał, aby łapać mafiozów od samego początku. Trochę błądzi, w paru sprawach pewnie ma rację, ale ciężko mi to teraz zweryfikować, bo znam kolor jednego, maksymalnie dwóch graczy. Widzę w tym uczciwość, przypomina mi pewną postać z edycji doktorskiej, zobaczymy. Na ten moment jest dla mnie czysty, ale przyznam, że nie wiem, o co dokładnie chodzi w tym pchaniu Mgły do linczu. Dziękuję, myślę w zasadzie podobnie i martwią mnie te jego klapki na oczach. Niemniej znakomicie wykorzystał moment nieobecności Mgły, by po pierwsze wyluzować gadkę (bo to pierwsze starcie przegrał z kretesem), a po drugie zyskać zaufanie miasta. Jose Arcadio Morales , tak dla jasności, to Ty wcale nie myślałeś nigdy o winie Talleyranda ani Fajnopolaka, prawda? Bo te głosy zmieniałeś dość impulsywnie, pod kątem tego, co tam ci się wypociło na forum, ale czekasz na fazę wajchy, a na razie badasz reakcje, ta? Czy jednak naprawdę rozkminiałeś, że jeden z drugim są dobrymi kandydatami do głosów na dziś? gejuch jak będziesz to weź mi wytłumacz, jaki był cel tego pytania, co? bo jbc to głosuję na tych, których rozważam jako mafię no może poza głosem w denisa, bo to był klasyczny głos na odlew w pierwszych minutach d0
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 26, 2024 20:14:45 GMT 1
Zgadzam się o tyle, że Fajnopolak jest jak gąbka, jak w edycji X padnie jakieś sformułowanie, to w następnej on go użyje jako estymatora, vide to propsowanie chińczyka za "fajną analizę, taką nie na pokaz", co padło w szachowej itd. Jak znowu go bronię jako mafiozy to to będzie kurwa recydywa btw co ty tam mi wcześniej pisałeś, że nie masz porównania z jego ostatnią mafijną grą jak graliśmy w niej obaj? No pojebało mi się i chodziło mi o przedostatnią, dopiero później się zorientowałem
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 26, 2024 20:15:28 GMT 1
W ogóle Fajnopolaku dlaczego miałbym dawać argumenty o niewinności chińczyka kiedy dla każdego pobieżnie czytającego temat powinna być oczywista?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 20:15:30 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 26, 2024 20:15:30 GMT 1
ale sugerujesz, że nie mam potężnej szansy się uniewinnić wraz z trwaniem rozgrywki? : o no właśnie to jest największa zagadka tego dnia czy to twoja jedyna linia obrony? nie będę się tłumaczyć z dotychczasowej gry, gram jak zawsze, nic mi nie dolega, nie doskwiera, mam wenę, miałem dziś czas, miałem nastrój, więc nawet nie rozumiem zarzutów, z mojej perspektywy gram to samo 🤷
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 26, 2024 20:15:58 GMT 1
Zgadzam się o tyle, że Fajnopolak jest jak gąbka, jak w edycji X padnie jakieś sformułowanie, to w następnej on go użyje jako estymatora, vide to propsowanie chińczyka za "fajną analizę, taką nie na pokaz", co padło w szachowej itd. Jak znowu go bronię jako mafiozy to to będzie kurwa recydywa Tylko mnie kurwa chyba nie trzeba bronić. Jak widzę kogoś, kto próbuje racjonalnymi słowami argumentować, czemu jestem niewinny, to mi się zapala lampka, że może mafiozo, bo mi się wydaje, że moja niewinność jest tak oczywista, że to już nie ma nawet co dyskutować. Analogicznie ja nie argumentuję czemu Morales jest niewinny. No widać na oko czemu jest. Ale ja o Fajnopolaku mówię byku. Jakbym miał robić trzecią drogę, to mam jakieś widły Memcen - Albus, ale jeżeli chodzi o "mem" to u mnie jest póki co tylko w "rozmemłany"
|
|
Grafi
Edycja#40
Limit postów: 132
|
Post by Grafi on Jan 26, 2024 20:16:00 GMT 1
Gejuszek sobie głos zmienił, ale nie odezwał się nic. i jaki z tego wniosek? Opcja nr1 - Śledzi temat, ale woli grać ostrożnie na ten moment - mafia. Opcja nr2 - Takie dostał wytyczne i może zostać wrzucony pod pociąg w następnych dniach dla alibi - mafia. Opcja nr3 - Śledzi w sumie temat, ale nie wie/nie chce się wypowiadać/paść w pierwszym dniu/cokolwiek - miasto.
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 26, 2024 20:16:14 GMT 1
Hong Kong 🇭🇰 ale o wszystkich zawodnikach wyrabiałeś sobie zdanie, to kto wydaje się rozsądny na drugiego po mgle?
Bez przypierdolki, szanuję Twoje zdanie
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 20:16:22 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 26, 2024 20:16:22 GMT 1
W ogóle Fajnopolaku dlaczego miałbym dawać argumenty o niewinności chińczyka kiedy dla każdego pobieżnie czytającego temat powinna być oczywista? żeby pokazać, że stoi za tym progresja i jakieś podstawy na bazie własnych przemyśleń
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 26, 2024 20:17:23 GMT 1
no ja nie wiem, nie grasz mi wajbowo i chuj, nie wiem co na to poradzić
jak wejdziesz swoim standardowym trybem to nie ma co zbierać w mieście, a tutaj nie czuję żebyś odciskał jakieś znaczące piętno na razie
mógłbym ci dać jeden dzień więcej ze względu na potencjał no ale to kogo ja mam wyjebać dzisiaj, glona jakiegoś?
|
|