|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 26, 2024 20:18:11 GMT 1
Tylko mnie kurwa chyba nie trzeba bronić. Jak widzę kogoś, kto próbuje racjonalnymi słowami argumentować, czemu jestem niewinny, to mi się zapala lampka, że może mafiozo, bo mi się wydaje, że moja niewinność jest tak oczywista, że to już nie ma nawet co dyskutować. Analogicznie ja nie argumentuję czemu Morales jest niewinny. No widać na oko czemu jest. Ale ja o Fajnopolaku mówię byku. Jakbym miał robić trzecią drogę, to mam jakieś widły Memcen - Albus, ale jeżeli chodzi o "mem" to u mnie jest póki co tylko w "rozmemłany" No tak, ale on w cytowanej przez ciebie sytuacji właśnie argumentował moją niewinność. (to analizą nie na pokaz). Po chuj miał to robić? Nie wiem.
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 26, 2024 20:18:27 GMT 1
Zeus ma ogólnie u mnie przejebane, bo takie mocne wybicie się w d0 żeby wyglądać na szefuncia i potem gwałtowny spadek na drugą połowę dnia kiedy robienie ruchów jest ważne dla miastowego a trudne dla mafiozy
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 26, 2024 20:18:53 GMT 1
kurwa niech mi snajperzy zrobią porządek z tymi ziomeczkami co se głosy wpisują z partyzanta i spierdalają
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 26, 2024 20:19:07 GMT 1
W ogóle Fajnopolaku dlaczego miałbym dawać argumenty o niewinności chińczyka kiedy dla każdego pobieżnie czytającego temat powinna być oczywista? żeby pokazać, że stoi za tym progresja i jakieś podstawy na bazie własnych przemyśleń A moim zdaniem jest to niepotrzebne takie powtarzanie argumentów dlaczego chińczyk niewinny ( lub kogokolwiek kto się szybko uniewinnił w dniu 1).
|
|
|
Post by Parzysty Miejski Snajper on Jan 26, 2024 20:19:12 GMT 1
Kurwa, zostawcie dziś tego Fajnopolaka. Moim zdaniem niewinny, nie dałbym sobie ręki uciąć, ale mam takie odczucia i chciałbym zobaczyć jak się rozkręci. Odjebanie go teraz byłoby mocno przedwczesne. Jeśli będzie między nim i Stalingradzkim Snajperem, to bez wahania poślę głos w Snajpera.
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 26, 2024 20:19:31 GMT 1
Zeus ma ogólnie u mnie przejebane, bo takie mocne wybicie się w d0 żeby wyglądać na szefuncia i potem gwałtowny spadek na drugą połowę dnia kiedy robienie ruchów jest ważne dla miastowego a trudne dla mafiozy nie mam pojęcia kto to zeus i jak gra w mafii ktoś jest w stanie przedstawić mi archetyp mafiozy Zeusa?
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 26, 2024 20:20:19 GMT 1
a chochoł też chyba niewinny będzie, tak mi się przypomniało jeszcze
łba se nie dam uciąć, ale podobały mi się jego wjazdy dzisiaj jak się wypostowałem
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 20:20:23 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 26, 2024 20:20:23 GMT 1
żeby pokazać, że stoi za tym progresja i jakieś podstawy na bazie własnych przemyśleń A moim zdaniem jest to niepotrzebne takie powtarzanie argumentów dlaczego chińczyk niewinny ( lub kogokolwiek kto się szybko uniewinnił w dniu 1). no nie wiem, jak kogoś uniewinniasz, to chyba wiesz, dlaczego i podajesz argumenty, żeby inni podzielili Twoje zdanie i żeby gracz X nie był obiektem podejrzeń jakoś się rozmemłała ta dyskusja w teorię mafii
|
|
|
Post by Albus Dumbledore on Jan 26, 2024 20:20:50 GMT 1
Zeus ma ogólnie u mnie przejebane, bo takie mocne wybicie się w d0 żeby wyglądać na szefuncia i potem gwałtowny spadek na drugą połowę dnia kiedy robienie ruchów jest ważne dla miastowego a trudne dla mafiozy Podbijam i zauważam, że robisz to drugi raz. Byłem ciekaw czy ktoś podbiję za pierwszy razem, ale cisza. Ta cisza raczej wskazuje mi na mafiozę
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 26, 2024 20:21:18 GMT 1
Strzała panowie; ten pan Marcin to taki jajcarz że normalnie wszystkie boki sobie pozrywałem; a przy wychodzeniu z emdeku naciągnołem pachwinę bo chodnik oblodzony. trochę się przedłużyło bo dał jeszcze bonusowy bis z mundialem w Korei gdzie to się nasze orły skompromitowały z kitajcami. warto chodzić na wydarzenia kulturalnie panowie, oj warto. Młodzi tego nie rozumiją.
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 26, 2024 20:21:23 GMT 1
żeby pokazać, że stoi za tym progresja i jakieś podstawy na bazie własnych przemyśleń A moim zdaniem jest to niepotrzebne takie powtarzanie argumentów dlaczego chińczyk niewinny ( lub kogokolwiek kto się szybko uniewinnił w dniu 1). jak dzisiaj spadniesz, to kto w mafii? masz jakiś testament przygotowany?
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 26, 2024 20:21:27 GMT 1
Śmiesznie będzie, jak się okaże, że Wong ma w dużej części rację, bo jak się na ten przykład PMS uaktywnił dzisiaj, to od razu mi się jakoś raźniej zrobiło. I w ogóle druga śmieszna rzecz, że obaj Mgła-Wróbel poszli w retorykę o Wongu-Zagubionym.
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 26, 2024 20:22:04 GMT 1
Strzała panowie; ten pan Marcin to taki jajcarz że normalnie wszystkie boki sobie pozrywałem; a przy wychodzeniu z emdeku naciągnołem pachwinę bo chodnik oblodzony. trochę się przedłużyło bo dał jeszcze bonusowy bis z mundialem w Korei gdzie to się nasze orły skompromitowały z kitajcami. warto chodzić na wydarzenia kulturalnie panowie, oj warto. Młodzi tego nie rozumiją. dawaj stary, główkujemy na ile jesteś przekonany do fajnopolaka i kto ewentualnie jako alternatywa
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 26, 2024 20:22:09 GMT 1
Hong Kong 🇭🇰 ale o wszystkich zawodnikach wyrabiałeś sobie zdanie, to kto wydaje się rozsądny na drugiego po mgle? Bez przypierdolki, szanuję Twoje zdanie Szczerze jak nie mogę mgły to wariant, że my linczujemy między Polakiem i Snajperem, a jak nie trafimy, to drugiego wali snajper jest spoko, serio. Ten Zeus też bardzo sympatyczna opcja, ale imo z uczciwości za późno się obudziłeś i z kimś, kto miał jednak to tak mocne d0, warto byłoby najpierw pogadać, zanim się go sprzątnie z partyzanta. Student jeszcze kusi.
|
|
|
Post by Cigano Ronaldo on Jan 26, 2024 20:22:13 GMT 1
Mentzen zrobił coś znacznie gorszego niż Zeus. Wszedł kiepsko w rozgrywkę, a kiedy sytuacja wokół niego się uspokoiła, to zniknął i pozwolił o sobie zapomnieć
|
|
Grafi
Edycja#40
Limit postów: 132
|
Post by Grafi on Jan 26, 2024 20:22:42 GMT 1
Kurwa, zostawcie dziś tego Fajnopolaka. Moim zdaniem niewinny, nie dałbym sobie ręki uciąć, ale mam takie odczucia i chciałbym zobaczyć jak się rozkręci. Odjebanie go teraz byłoby mocno przedwczesne. Jeśli będzie między nim i Stalingradzkim Snajperem, to bez wahania poślę głos w Snajpera. To ja mam chyba na odwrót, nie widzi mi się słanie głosu w SSnajpera, z drugiej strony w Fajnopolaka też średnio. Myślałem nad tym Mentzenem, ale też wydaje się kiepską opcją. Nie pasowała mi też Restauracja i tutaj chyba bym się skłaniał najbardziej, teraz coś tam działa, ale jakieś to na moje przeczucie tylko jest jakieś miałkie.
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 26, 2024 20:22:44 GMT 1
A moim zdaniem jest to niepotrzebne takie powtarzanie argumentów dlaczego chińczyk niewinny ( lub kogokolwiek kto się szybko uniewinnił w dniu 1). no nie wiem, jak kogoś uniewinniasz, to chyba wiesz, dlaczego i podajesz argumenty, żeby inni podzielili Twoje zdanie i żeby gracz X nie był obiektem podejrzeń jakoś się rozmemłała ta dyskusja w teorię mafii Zakładam że jak ktoś jest mocno niewinny to potrafi się sam wybronić swoją grą. Bardziej zwykle wolę obserwować a potem mieć obraz całości.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 20:23:52 GMT 1
via mobile
Post by Fajnopolak on Jan 26, 2024 20:23:52 GMT 1
Wong, Ciebie chyba coś opuściło
jak mam być odjebany snajperem, to wolę w linczu zdechnąć, przynajmniej będę wiedział szybciej, że nie żyję, nie będę smażył analiz, żeby je najwyżej posłać na cmentarz
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 26, 2024 20:24:20 GMT 1
Zeus ma ogólnie u mnie przejebane, bo takie mocne wybicie się w d0 żeby wyglądać na szefuncia i potem gwałtowny spadek na drugą połowę dnia kiedy robienie ruchów jest ważne dla miastowego a trudne dla mafiozy nie mam pojęcia kto to zeus i jak gra w mafii ktoś jest w stanie przedstawić mi archetyp mafiozy Zeusa? Nie mam pojęcia kim jest, to co mi się w nim nie podoba jest uniwersalne
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 26, 2024 20:26:59 GMT 1
A ta restauracja to co zrobiła, przedstawcie mi jej winę ten kto myśli że jest winna
|
|