|
Post by Denis Załęcki on Jan 26, 2024 20:27:06 GMT 1
To dawaj co masz na Zeusa, żebym potem się mógł nie zgodzić. Tak to widzę chyba.
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 26, 2024 20:27:15 GMT 1
nie mam pojęcia kto to zeus i jak gra w mafii ktoś jest w stanie przedstawić mi archetyp mafiozy Zeusa? Nie mam pojęcia kim jest, to co mi się w nim nie podoba jest uniwersalne no ja mam wrażenie że ziomek miał przygotowany plan na te ruchy kreacyjne ze zmianą avka itp a potem trochę zaczęło brakować pary
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 26, 2024 20:27:18 GMT 1
Albo nie kurwa to są same łatwe cele
|
|
chochoł
Edycja#40
Limit postów: 300
|
Post by chochoł on Jan 26, 2024 20:27:27 GMT 1
Obudziłem się
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 26, 2024 20:27:28 GMT 1
Śmiesznie będzie, jak się okaże, że Wong ma w dużej części rację, bo jak się na ten przykład PMS uaktywnił dzisiaj, to od razu mi się jakoś raźniej zrobiło. I w ogóle druga śmieszna rzecz, że obaj Mgła-Wróbel poszli w retorykę o Wongu-Zagubionym. No ja myślę, że jakby byli obaj w mafii, to by obaj w tę retorykę nie poszli. I co ja mówiłem o PMS, że mam rację? Przepraszam, już nie pamiętam.
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 26, 2024 20:27:46 GMT 1
Jak tam ze zgodą mafii? Jest zgoda mafii czy nie ma zgody?
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 26, 2024 20:27:57 GMT 1
Na kim lincz co się dzieje?
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 26, 2024 20:28:00 GMT 1
za to Student, no nie wiem, ziomek gra typowo pod wiatr, dla mnie to jest jeździć, obserwować
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 26, 2024 20:28:00 GMT 1
Nosz psiajucha; zmieniać te głosy szczawie niewidome. O sowiecie przecież już jasno sie wyrażałem że on będzie najpewniej miastowy, bo nie wchodziłby w Janka tomaszewskiego po takich jego początkowych postach; to nie ten kaliber charyzmy co ja żeby tak z buta cisnąć jako mafia. a tego LPGowca to sobie lekko docisnałem, trochę smrodliwie odsapnoł ale potem dał tak intuicyjnie, niezrozumiale i abstrakcyjnie , że jak dla mnie to było miastowy punkt myślenia.
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 26, 2024 20:28:09 GMT 1
Nie mam pojęcia kim jest, to co mi się w nim nie podoba jest uniwersalne no ja mam wrażenie że ziomek miał przygotowany plan na te ruchy kreacyjne ze zmianą avka itp a potem trochę zaczęło brakować pary Jedno nie jest związane z drugim i nie musi być związane z mafiinoscią, no ale ale
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 26, 2024 20:28:13 GMT 1
Raczej to będzie mini testament w razie czego ale tu na wszelki wypadek zostawię. Niewinni jak dla mnie: Morales,Chińczyk,Chochoł,Twój Stary
Mniej niewinni: PMS, Falomat, może Mgła Wojny Znaki zapytania: Wróbel, Mentznen, Big Gay AI, Pyszny,Fajnopolak Potencjalna mafia: Student,Restauracja,Zeus, Talleyrand/Cigano Reszty nawet nie mam przeczytanej.
Patrzcie czy ktoś czasem nie opada z sił jak to na przykład było z Zeusem.
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 26, 2024 20:28:36 GMT 1
Jestem tak rozjebany przez te wczorajsze wieczorne wbicie i nie pojscie od razu spac, a pierwszy raz bylem u fizjoterapeuty, a potem na saunie, żę chyba zaraz fikolka zrobie chocholego, wiec lincz i spanie
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 26, 2024 20:28:37 GMT 1
Na kim lincz co się dzieje? chwilow między fajnopolakiem i snajperem ale szukana jest alternatywa rychło w czas
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 26, 2024 20:28:40 GMT 1
Wong, Ciebie chyba coś opuściło jak mam być odjebany snajperem, to wolę w linczu zdechnąć, przynajmniej będę wiedział szybciej, że nie żyję, nie będę smażył analiz, żeby je najwyżej posłać na cmentarz Oj kolego tutaj żeś mi się nie spodobał. Ty jesteś z mafiauniverse. Ty prawidła znasz bardzo dobrze. To teraz powiedz mi, przypuśćmy, że nie trafiamy dziś linczem, pada Staliningrad niewinny. To uważasz, że miasto nie powinno dostać (Że nie będzie dla niego korzystne) pelnych informacji o tym co się działo w linczu dzisiejszym (poprzez twoją śmierć ze strzału).
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 20:28:45 GMT 1
via mobile
Post by Talleyrand on Jan 26, 2024 20:28:45 GMT 1
Dobra, poszło w Stalina, ale jestem otwarty na oferty wajch na mniej aktywnych lub bardziej przypalowych.
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 26, 2024 20:28:53 GMT 1
Na kim lincz co się dzieje? Cho robimy niełatwy lincz
|
|
|
Post by Albus Dumbledore on Jan 26, 2024 20:28:54 GMT 1
Mentzen zrobił coś znacznie gorszego niż Zeus. Wszedł kiepsko w rozgrywkę, a kiedy sytuacja wokół niego się uspokoiła, to zniknął i pozwolił o sobie zapomnieć Jeżeli Mentzen winny to Cygan niewinny. Noted
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 26, 2024 20:28:54 GMT 1
Śmiesznie będzie, jak się okaże, że Wong ma w dużej części rację, bo jak się na ten przykład PMS uaktywnił dzisiaj, to od razu mi się jakoś raźniej zrobiło. I w ogóle druga śmieszna rzecz, że obaj Mgła-Wróbel poszli w retorykę o Wongu-Zagubionym. No ja myślę, że jakby byli obaj w mafii, to by obaj w tę retorykę nie poszli. I co ja mówiłem o PMS, że mam rację? Przepraszam, już nie pamiętam. Nic o PMS, po prostu dopiero jak on wszedł, to się poczułem bardziej swojsko, wcześniej mi brakowało kogoś, kto patrzy podobnie do mnie na rzeczy. Byli liderzy/pasterze, ale to nie to samo.
|
|
chochoł
Edycja#40
|
Post by chochoł on Jan 26, 2024 20:29:07 GMT 1
Na kim lincz co się dzieje? chwilow między fajnopolakiem i snajperem ale szukana jest alternatywa rychło w czas czyli mafi sie podobają te lincze? albo jest napięcie? hmmmm
|
|
Falomat
Edycja#40
Limit postów: 181
|
Post by Falomat on Jan 26, 2024 20:29:09 GMT 1
Szybka masówka na Zeusie/Chickenie?
|
|