|
Post by Agata Wróbel on Jan 26, 2024 20:29:34 GMT 1
O, zamiast restauracji taki taleirand
|
|
|
Post by Fajnopolak on Jan 26, 2024 20:29:52 GMT 1
Wong, Ciebie chyba coś opuściło jak mam być odjebany snajperem, to wolę w linczu zdechnąć, przynajmniej będę wiedział szybciej, że nie żyję, nie będę smażył analiz, żeby je najwyżej posłać na cmentarz Oj kolego tutaj żeś mi się nie spodobał. Ty jesteś z mafiauniverse. Ty prawidła znasz bardzo dobrze. To teraz powiedz mi, przypuśćmy, że nie trafiamy dziś linczem, pada Staliningrad niewinny. To uważasz, że miasto nie powinno dostać (Że nie będzie dla niego korzystne) pelnych informacji o tym co się działo w linczu dzisiejszym (poprzez twoją śmierć ze strzału). to w sumie nie jest zły argument
|
|
chochoł
Edycja#40
Limit postów: 300
|
Post by chochoł on Jan 26, 2024 20:30:00 GMT 1
Zalewski? Nie spelnia chyba wiekszosci teorii? Chicken? Ale to to mały kurczak
|
|
|
Post by Agata Wróbel on Jan 26, 2024 20:30:37 GMT 1
Tu jest połowa fajnie niewinnych ludzi, ta mafia musi być w takich nijakich punktach jak oceniać po liście
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 26, 2024 20:30:47 GMT 1
Nosz psiajucha; zmieniać te głosy szczawie niewidome. O sowiecie przecież już jasno sie wyrażałem że on będzie najpewniej miastowy, bo nie wchodziłby w Janka tomaszewskiego po takich jego początkowych postach; to nie ten kaliber charyzmy co ja żeby tak z buta cisnąć jako mafia. a tego LPGowca to sobie lekko docisnałem, trochę smrodliwie odsapnoł ale potem dał tak intuicyjnie, niezrozumiale i abstrakcyjnie , że jak dla mnie to było miastowy punkt myślenia. To lepiej mów kurwa kogo jak mamy dylemat między dwoma niewinnymi. (No ja wiem, że Mgłę, ale oni nie kupią tego). Co myślisz o Wróblu?
|
|
|
Post by Jackson Lamb on Jan 26, 2024 20:30:55 GMT 1
Szkoda, że bezpośrednio przed linczem nie ma ani Memcena ani Zeusa i chyba tylko z tego powodu bym ich zostawił na dzisiaj.
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 26, 2024 20:31:49 GMT 1
mi ten gej al się nie spodobał momentami, no ale to kolejny lincz niewiele mówiący
|
|
|
Post by Albus Dumbledore on Jan 26, 2024 20:32:19 GMT 1
Szkoda, że bezpośrednio przed linczem nie ma ani Memcena ani Zeusa i chyba tylko z tego powodu bym ich zostawił na dzisiaj. A ja właśnie wręcz przeciwnie. Co to za chowanie się w norze. Wybaczcie za hipokryzję w tej kwestii
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 20:32:30 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 26, 2024 20:32:30 GMT 1
Jackson Lamb robił na mnie dobre wrażenie jak czytałem
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 26, 2024 20:32:34 GMT 1
teleranek z gumisiem zieją wiedzą w porównaniu do ilości postów, ale gumiś tak poczciwie
a teleranek po swojemu
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 26, 2024 20:32:36 GMT 1
Ten Gej to dobry strzał dla miejskiego snajpera.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 20:33:05 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 26, 2024 20:33:05 GMT 1
Jak mi ktoś da w Zeusa dobry argument poza moim to też w niego pójdę
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 26, 2024 20:33:31 GMT 1
Niech mi ktoś wytłumaczy, jaki profit miałby Zeus mający zajebiste d0 w graniu guwna d1, jeżeli jest w mafii.
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 26, 2024 20:33:54 GMT 1
nie wajchować w chłoposzków typu Gumiś, dumbledore, AI czy restauracja; z tym Hołdysem też bym sobie dał na wstrzymanie. chociaż po restauracji chyba najmniej zapłakam. w duszy odzywa mi się doza ryzykanta i może bym postawił na mglistego bo nie przekonał mnie wogóle swoimi tekstami; niczego nie potrafił załątwić dobrego dla nas. Młodzi to chyba już nie umieją się dogadywać , za dużo tych tiktkó i sosiel mediów w głowie; kiedyś się szło z maciorą gorzałki i dało radę wszystko ogarnąć.
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 26, 2024 20:33:56 GMT 1
Jak nie chcecie iść w kogoś z dwójki Fajnopolak/ja to proponuję w Zeusa/Restaurację. Jest ktokolwiek kto by potrafił dwójkę Zeus-Restauracja uniewinnić?
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 26, 2024 20:34:01 GMT 1
Niech mi ktoś wytłumaczy, jaki profit miałby Zeus mający zajebiste d0 w graniu guwna d1, jeżeli jest w mafii. no żadnego ale może inaczej nie umi
|
|
|
Post by Jackson Lamb on Jan 26, 2024 20:34:17 GMT 1
Szkoda, że bezpośrednio przed linczem nie ma ani Memcena ani Zeusa i chyba tylko z tego powodu bym ich zostawił na dzisiaj. A ja właśnie wręcz przeciwnie. Co to za chowanie się w norze. Wybaczcie za hipokryzję w tej kwestii No właśnie ciężko mi tę hipokryzję wybaczyć i właśnie miałem ją zamiar wypunktować xD Chcesz przeżyć, przemykając cały pierwszy dzień, ale nie dasz zrobić tego typom, którzy praktycznie gwarantują dużą aktywność w dalszej części gry?
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 26, 2024 20:34:21 GMT 1
Denis props. Mi też się nie podoba walenie w kogoś kogo śmierć nic nam nie powie na jutro. No jednak kurwa. Szansa trafienia mafii dziś mała. Wartość jutrzejszych rozkmin bezcenna.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 20:34:33 GMT 1
via mobile
Post by Wkurwiona Osa Bez Nosa on Jan 26, 2024 20:34:33 GMT 1
Jestem niewinny w chuj, moje małe oczy nie potrafią w celownik snajperski dobrze spojrzec
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 26, 2024 20:34:45 GMT 1
Niech mi ktoś wytłumaczy, jaki profit miałby Zeus mający zajebiste d0 w graniu guwna d1, jeżeli jest w mafii. no żadnego ale może inaczej nie umi No ale d0 umi zajebiście zagrać a d1 już nawet nie próbuje? no ja wiem, że to możliwe, ale no kurwa nie jest to najbardziej prawdopodobna opcja xdddddd
|
|