|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 26, 2024 20:35:10 GMT 1
wejście osy zawód w chuj
|
|
|
Post by Big Gay Al on Jan 26, 2024 20:35:16 GMT 1
Na szybko, dziubki, bo widzę, że mam pinga i nie chcę zostawiać wielu niedopowiedzień, trochę zostawię, muszę być tajemniczym, żeby Was podrywać.
Morales - pytam, bo Twoje głosy, by oparte na takich pojedynczych, niebudowanych, nieumotywowanych przesłankach, to znaczy ujebałeś sobie, że Tally "dużo wie, jak na to, ile pisze", co jest ogromną bzdurą, lepiej mądrze milczeć, niż głupio pisać, choćby dlatego posty Tallyranda można cenić bardziej niż sraczkę. Potem podobnie z Fajnopolakiem, krótka wajcha, "a bo napisał coś tam", to zmiana na niego. Z mojej perspektywy wyglądało to bardziej na próbowanie dociskania ich tymi głosami i szukanie reakcji niż na poważne podejrzenia - jeśli były poważne, to mam nadzieję, że wszystko u Ciebie w porządku. Pytałem akurat Ciebie, bo zastanawiałem się nad Twoją mafijnością, ale chyba się uniewinniłeś, jak na razie.
Zmiana głosu: głos na Mentzena nie był przypadkowy, ale zniknął. A Snajper się pojawił i mam takie wrażenie, że o ile obaj zagrali słabe dzień wczorajszy, to dzisiaj Mentzen zagrał nijak (to płaku płaku go w moich oczach nie uniewinna), a Snajper od momentu przyjścia siedzi z łopatą i kopie sobie dół. I zostawiam ten głos, nie uczestniczę w dalszym wajchowaniu, pozdrówki.
Wong, pyśku, słabo czytasz moje posty, jak tam widziałeś tylko kreację, ale zapraszam do mojego domku, już wyciągnąłeś kij z dupy, to mogę Ci tam włożyć coś innego <sex>
|
|
|
Post by Parzysty Miejski Snajper on Jan 26, 2024 20:35:37 GMT 1
Śmiesznie będzie, jak się okaże, że Wong ma w dużej części rację, bo jak się na ten przykład PMS uaktywnił dzisiaj, to od razu mi się jakoś raźniej zrobiło. I w ogóle druga śmieszna rzecz, że obaj Mgła-Wróbel poszli w retorykę o Wongu-Zagubionym. Cieszę się. Wczoraj miałem taki moment, że chciałem napisać Volvowi, żeby mnie uśmiercił. Fajnie, że moje uaktywnienie się kogoś ucieszyło.
|
|
|
Post by Jackson Lamb on Jan 26, 2024 20:35:40 GMT 1
Jak nie chcecie iść w kogoś z dwójki Fajnopolak/ja to proponuję w Zeusa/Restaurację. Jest ktokolwiek kto by potrafił dwójkę Zeus-Restauracja uniewinnić? Ej no kaman Stalingrad, staram się bardzo utwierdzić w przekonaniu, że jesteś bardziej niewinny niż Fajnopolak, ale proponowanie Restauracji na tym etapie to jest chaos z dupy.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 20:36:07 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 26, 2024 20:36:07 GMT 1
Niech mi ktoś wytłumaczy, jaki profit miałby Zeus mający zajebiste d0 w graniu guwna d1, jeżeli jest w mafii. Mi się wydaje że jak miasto nie ma żadnego wyraźnego celu to mafiozie trudniej jest przodować kiedy trzeba to zrobić, jako mafiozo nie masz sensu tego robić Pomyśl sobie czy tak robiłeś w mafii I to jest chujowe ale linczowanie w d1 za to też jest chujowe i nie ma się co czarować
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 20:36:14 GMT 1
via mobile
Post by Wkurwiona Osa Bez Nosa on Jan 26, 2024 20:36:14 GMT 1
wejście osy zawód w chuj Aj tam zaraz zawod, probuje jakkolwiek nadrobic to co sie tu dzieje haha
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 26, 2024 20:36:45 GMT 1
Jak nie chcecie iść w kogoś z dwójki Fajnopolak/ja to proponuję w Zeusa/Restaurację. Jest ktokolwiek kto by potrafił dwójkę Zeus-Restauracja uniewinnić? Ej no kaman Stalingrad, staram się bardzo utwierdzić w przekonaniu, że jesteś bardziej niewinny niż Fajnopolak, ale proponowanie Restauracji na tym etapie to jest chaos z dupy. Szukam potencjalnych alternatyw bo mam wrażenie,że lincz na dwójce ja/Fajnopolak jest zbyt konsensusowy na ten moment.
|
|
|
Post by Jackson Lamb on Jan 26, 2024 20:37:01 GMT 1
Agatka merytoryka full, dla mnie nawet czystsza niż Morales na tę chwilę.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 20:37:21 GMT 1
via mobile
Post by Agata Wróbel on Jan 26, 2024 20:37:21 GMT 1
A Ty kurwa chochol co robisz
|
|
|
Post by Albus Dumbledore on Jan 26, 2024 20:37:35 GMT 1
A ja właśnie wręcz przeciwnie. Co to za chowanie się w norze. Wybaczcie za hipokryzję w tej kwestii No właśnie ciężko mi tę hipokryzję wybaczyć i właśnie miałem ją zamiar wypunktować xD Chcesz przeżyć, przemykając cały pierwszy dzień, ale nie dasz zrobić tego typom, którzy praktycznie gwarantują dużą aktywność w dalszej części gry? Tak, jakkolwiek to bezczelnie brzmi. Uważam, że nie bywanie przed linczem, albo niepoinformowanie o tym jest przebiegłe. W dużej mierze lubię zwracać uwagę na to co zostało niepowiedziane.
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 26, 2024 20:38:06 GMT 1
A chuj, pod rękę z cyganem trochę nie wypada, ale trudno się mówi
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 26, 2024 20:38:43 GMT 1
Nosz psiajucha; zmieniać te głosy szczawie niewidome. O sowiecie przecież już jasno sie wyrażałem że on będzie najpewniej miastowy, bo nie wchodziłby w Janka tomaszewskiego po takich jego początkowych postach; to nie ten kaliber charyzmy co ja żeby tak z buta cisnąć jako mafia. a tego LPGowca to sobie lekko docisnałem, trochę smrodliwie odsapnoł ale potem dał tak intuicyjnie, niezrozumiale i abstrakcyjnie , że jak dla mnie to było miastowy punkt myślenia. To lepiej mów kurwa kogo jak mamy dylemat między dwoma niewinnymi. (No ja wiem, że Mgłę, ale oni nie kupią tego). Co myślisz o Wróblu? łepetyny se za nich ogolić nie dam , ale obu mam w miarę dobrze przeczytanych i mam spore wątliwości . Agatkę mam za poczciwą śląską babę która chce znaleźć kawalera ale jej to nie wychodzi. jak nie postawienie wszystkiego na jedną kartę to bym coś próbował z takimi średniakami co to ani się nie wychylają ani nie chowają za zasłoną typu hegemon kurczakoczłowiek albo ten zeus od biedy.
|
|
|
Post by Kar-Wai Wong on Jan 26, 2024 20:38:44 GMT 1
Panowie czemu Mentzena. No ucichł. W jednej z ostatnich edycji gdzie padł jako niewinny nie ucichł? Wtedy się praktycznie nie bronił.
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 26, 2024 20:39:11 GMT 1
Na szybko, dziubki, bo widzę, że mam pinga i nie chcę zostawiać wielu niedopowiedzień, trochę zostawię, muszę być tajemniczym, żeby Was podrywać. Morales - pytam, bo Twoje głosy, by oparte na takich pojedynczych, niebudowanych, nieumotywowanych przesłankach, to znaczy ujebałeś sobie, że Tally "dużo wie, jak na to, ile pisze", co jest ogromną bzdurą, lepiej mądrze milczeć, niż głupio pisać, choćby dlatego posty Tallyranda można cenić bardziej niż sraczkę. Potem podobnie z Fajnopolakiem, krótka wajcha, "a bo napisał coś tam", to zmiana na niego. Z mojej perspektywy wyglądało to bardziej na próbowanie dociskania ich tymi głosami i szukanie reakcji niż na poważne podejrzenia - jeśli były poważne, to mam nadzieję, że wszystko u Ciebie w porządku. Pytałem akurat Ciebie, bo zastanawiałem się nad Twoją mafijnością, ale chyba się uniewinniłeś, jak na razie. Zmiana głosu: głos na Mentzena nie był przypadkowy, ale zniknął. A Snajper się pojawił i mam takie wrażenie, że o ile obaj zagrali słabe dzień wczorajszy, to dzisiaj Mentzen zagrał nijak (to płaku płaku go w moich oczach nie uniewinna), a Snajper od momentu przyjścia siedzi z łopatą i kopie sobie dół. I zostawiam ten głos, nie uczestniczę w dalszym wajchowaniu, pozdrówki. Wong, pyśku, słabo czytasz moje posty, jak tam widziałeś tylko kreację, ale zapraszam do mojego domku, już wyciągnąłeś kij z dupy, to mogę Ci tam włożyć coś innego <sex> xD no właśnie one były umotywowane, a że ty sobie ujebałeś co innego, to super uniewinniłem się długo zanim padło w moją stronę to pytanie, nie wiem dlaczego budujesz teraz jakąś narrację, że "o, już bym cię jechał ale się w międzyczasie uniewinniłeś" te zarzuty w moją stronę też absurdalne, jakbyś pierwszy raz w mafię grał lepiej mądrze milczeć niż głupio pisać, a on mądrze pisał mimo że w temacie go nie było prawie wcale - to gdzie go umieścisz, misiu kolorowy? Fajnopolaka wyjaśniałem kilka razy, co mi nie pasuje, czasem gram na wajby i deal with it, jak ci się nie podoba, to pokaż mi jego miastowosć, zamiast podważać moją zdolność do stwierdzenia samodzielnie, kto wydaje mi się mafijny a kto nie
|
|
|
Post by Stalingradzki snajper on Jan 26, 2024 20:39:12 GMT 1
Inną alternatywą jak dla mnie jest Student o którym wcześniej pisałem.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 26, 2024 20:39:38 GMT 1
via mobile
Post by Jan Ludwik Pyszny on Jan 26, 2024 20:39:38 GMT 1
Zostawcie titanica
|
|
|
Post by Jackson Lamb on Jan 26, 2024 20:39:41 GMT 1
Ej no kaman Stalingrad, staram się bardzo utwierdzić w przekonaniu, że jesteś bardziej niewinny niż Fajnopolak, ale proponowanie Restauracji na tym etapie to jest chaos z dupy. Szukam potencjalnych alternatyw bo mam wrażenie,że lincz na dwójce ja/Fajnopolak jest zbyt konsensusowy na ten moment. Okej, fair enough. Tu faktycznie zastanowiłbym się nad Zeusem jak już, ale - jak wspomniałem - ciężko mi przychodzi linczowanie aktywnych pod tymczasową nieobecność na takim etapie gry. W ogóle jak tak teraz sobie pomyślę - w którym momencie się tak zwajchowało na Fajnopolaka jako głównego kontrkandydata dla Stalingrada? Bo mam wrażenie, że przypieprzyłem się do jego sztuczności pierwszy (a przynajmniej wprost, bez jakichś nieuzasadnionych głosów), a kto jak kto, ale ja na razie nie wyrobiłem sobie specjalnie siły przebicia, bo nawet nie miałem jak.
|
|
|
Post by Twój Stary on Jan 26, 2024 20:39:48 GMT 1
zapomniałęm o memcenie w sumie ale wcześniej go miałem za poczciwego żydka więc też nie na dzisiaj
|
|
|
Post by Jose Arcadio Morales on Jan 26, 2024 20:39:58 GMT 1
wejście osy zawód w chuj Aj tam zaraz zawod, probuje jakkolwiek nadrobic to co sie tu dzieje haha jezu ta osa chyba w mafii, co?
|
|
|
Post by Denis Załęcki on Jan 26, 2024 20:39:58 GMT 1
|
|